Bu dünya erkekler icin yaratılmış?

erkeklerin göz zevki icin kizlarin acik giymesini istiyorlar bunu moda diye cikarmislar erkeklerin zevki icin gemc kadinlari genelevinde satiyorlar
erkek herkezle yatar kimse karekterisz görmez hatta bazi kizlrin hosuan gider o tip erkekler toplum normal karsilar kadin yapinca ben evlenemm namusuz vs herkezle birlikt rolmus ogullarina el degmmeis kiz bakan anneler sorsan müslanlar oruçta tutan insanlardir ama erkeke sevap saniyorlar nasil bir dünyada yasiyoruz hersey erkeke serbest sevap saniyorlar erkek kizi torunu yigeni yasinda kizla evlenir millet normal karsilar seda sayan gibi ilkez genc erkekle evlenen kadina ilk kadinlar hakaret eder bu dünya ya erkek olmak isterdim ne toplum yaptin herseyi normal karsiliyor hatta sevap oldugunu düsünüyorlar ama ben öyle düzgün erkek olurdumki neyse kadin kadinin en büyük düsmani kadinlar birbine iyiycek gibi bakior dalacak gibiler neden böyle varliklar eger evli kadin güzeld egilse kocasi ondan güzelse herkes öaf atar git bu kadini bosa citir al ama tam tersi olursa kimse laf söylemez adalet bunun neresinde nerde yazior hersey erkege sevap diye
umarim bian önce kiyamet gelir herkes kurtulur dayanamiyorum artik ne düzgün insan var dünyada
Güncellemeler
+1 yıl
herkes konuya degil türkçeme takmış
yurtdışında kalıyorum yazarken hata yapmış olabilirim türkçeme takcak olanlar yorum yapmasin konuda odaklanmayanlar
Bu dünya erkekler icin yaratılmış?