Bakireyim ve genç küçük bi kızım oyüzden tersime gidiyor ama onada hak veriyorum bilmiyorum siz söyleyin sadece öpüşmekle kalsin istiyorum bu zamana kadar kaliyordu zaten ama hep sevişirken istediğini belli ediyordu Bukez bende kendimi saldim ama sonradan yine kendime kızmaya basladim
Anal yapmaya çalıştı az çok yaşandı ben bakireyim oyüzden eve gelince pişman oldum söyleyincede bunları söylüyor ne düşünmeliyim?
Eminim şimdi ayrılmışsınızdır. Bu kadar aciz biriyle uzun sürmeZ zaten ilişki. Bunları bu vasat adamla yaşaman bile şaşırttı beni. Erkek dediğin güçlü olur. Bu Ne öyle. Karı gibi konuşuyor 😅
Bu cocuk yalan söylüyor sözünü tutmayıpseni kullanıyor ac gözünü her defasında kullanıcak söyledigi her şey yalan eninde sonunda ayrılıp bırakı ak şimdi cıkar için senle sende gercek yüzünü görüp şok olacaksın ayrıl bitir dahaufaksın dahada ileri gidecek bakire liginden olucaksın
bu onur varya çok genc kıza aynı yeminleri etmiştir.. cok can yakmıştır. psikolojin daha da beter olsun istemiyorsan bu cocuktan ayrıl.. sadece et tırnak olarak görüyor seni.. bunlar hep der ki gel yemek yicez 2 sevgili gibi ya da bidaha dokunmucam falan sonra kuytuya gelince ya bir kere bir kere derler :D Yani ergenlerle kaybetmeyin değerli zamanınızı. Hem haram aşırı günah bu. ve igrenc bir olay. hijyenik değil.
4
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birincisi sevgili değiliz ben istemediğim için . İkincisi benim için çok şey yapmış birisi ve ben o hariç bir sürü insanla konuşuyorum o ise telefonunda birtek ben varım benim fotoğraflarım herşeyi ben üzerine telefondan anlıyorum sildiği şeyleri bile bulabiliyorum ama hiç bir şey yok telefonda sevgili olmadığımız halde bana sadık.
Bikac sey soylicem. Anal yap ya da baska turlu sevis ve kotu hissetme istegin Vrsa. Ama yapmak zorunda degilsin bunuda bil. Psikolojin neden bozuk? Ve bu cocuk asla guvenilir degil sen cok iyi niyetlisin ve agzindan hep buyuk ueminler cikiyor. Sana cok yalan konusan biri. Umarim sevmiyosundur bunu.
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevmiyorum sevgili bile olmuyorum kaç kez ortada bıraktım çok acı çekti onu bu hale birazda ben getirdim herseye bi laf söyleye söyleye yemin ederek inandirmaya başladı her konuda böyleyim yazdığım gibi zaten psikolojim bozuk. Çocuğun yakın arkadaşınin yanına gittim bir süre uzak durdu yine dayanamadi affetti falan falan çok şey ya bilmiyorumm
Sevgili bile degilseniz ben anlamadim neden seks yapiyosunuz? Sen bisey yapmis olabikirsin ama bu cocjk firildak sozune guvenilmicek biri. Bu sekilde seni kullaniyor dedigini yaptirmaya calisiyor. Hayatindan neden cikarmiyosjn?
Ya delimisin benim nekadar sorgulayıcı kendimi kullandırtmıycak bir insan olduğumu bilemezsin . Çünkü ben istemiyorum öyle bir kafa yapım var karışmasın etmesin diye sevgili olmuyorum ama onunla oturup kalkmayı sevdiğim için de yinede görüşüyorum e iki farklı cins yan yana aylar oldu birşeyler yaşanıyor anlaman lazim ama bukadar düz bakışlımısın hayatimdan çıkarmama sebebimde bukadar insanin içinde en çok üstüme düşen kişi olması
Ben olaylara duz bakmam ama sen adam gibi anlatmadin. Ve ne dersen de arkadasligi iyi diue g. tunu vermez kimse. Yaptigin sacma.. senden yuz buluyo oda her seferinde yine yapiyo nasilsa hayir diyemiuosun. Lendini kandirma rahatsiz oluyosan muhabbeti kesersin jesmiyosan bunu sende istiyosun
Gerçekten okadar uzun konularki yani o bana aşık benimde ona bi hissim var ama ne olduğunu bilmiyorum arkadaşlık falan değil bizim durumumuz ben onun için onun sevgilisiyim ama o benim için değil ve ben bitek onunla konuşmuyorum ama o bitek benimle
Bu ne lan böyle bir tamam adam akıllı arkasında durursun 15 yaşında çocuk gibi gülüm gülüm gülüm gülüm özür dilerim gülüm affet gülüm bilmem ne gülüm ben senin için 5 dk düşünmem canımı veririm gülüm YAAARRRRRRRRRRAAAMI verir senin için kılını kırpırdatırsa gelsin beni de s**ksin aha bu kadar da net konuşuyorum, amacı g*tüne bir kere sokabilmekmiş senin o an ki boşluğundan faydalanmış hepsi bu bak göreceksin eğer ki bir dahaki yanına gittiğinde daha da ileriye gitmek istemezse ağzıma tükür benim, nerden buluyorsunuz böyle tecavüzcüleri mk.
Sen hayatindaki kişiyle sevişmiyormusun yatmiyormusun seks yapmiyormusun neyin kafası bu oturup birbirinizemi bakiyorsunuz? İyiki bir şey sorduk sizede gün doğmuş milleti yermekten ne anliyorsunuz
Ben hayatımdaki kişiyle sevişiyorum evet ama tutup burada özelimi binlerce kişiye açmıyorum birini s**ktiğimi burada ilan etmiyorum ;) Bak işine ablacım hadi ikile ya laf salatası :D
Allahimm gizli üyeyim kim olduğumu nerden bilcen hayatinda kişiyle her bku yiyorsan niye burada imam taklidi yapıyosun sensin laf salatası destan yazanda sensin süneoe
Ssxsfxsfsxf mesajları ayan beyan ortada gülümmm gülümmm gülümmm gülümmm :Dsffsfs gödden yemişsin gelip burada millete sataşıyorsun ben kendi fikrimi söyledim beğenirsin beğenmezsin boş yapma ablacım gödden almaya devam et başka sorular da görmek isteriz ;)
Onur elifi seviyor gibi duruyor ama bilemedim yinede. İnsan sevdiğine de bunu yapar mı demeden edemedim
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten kıyamadı o an bile aşırı yumuşak davrandı çok güzel bi kızım ve dayanamıyor zaten hiç bir şekilde normal de bi seks bir şey yok ilk defa yaşandı aylardır çok zaman geçirdik
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Anal yapmaya çalıştı az çok yaşandı ben bakireyim oyüzden eve gelince pişman oldum söyleyincede bunları söylüyor ne düşünmeliyim?