Sana konuşsa göğüslerine vajinana fizigine bir sey söylerse ne yaparsın hem küçük derken ne kadar küçük diyelim 5 cm olsun sana yeter merak etme kdndi vajinanı bilsen konuşmazdın türk kızları kendi vajinasını bilmez ama erkeklerin penisine laf etmesini iyi bilie benim de penisim küçük 10 cm var ya da yok ama bu bir sorun değil
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılonun gönlünü belki alırsın belki alamazsin.. ama senin ona bu sözü soylemen onun senin gözünde degersiz gordugun anlamina geliyor.. ona deger verseydin ona bu sozu soylemezdin.. busöze adamin kirilacagi apaçık ortada.. onun simdilik gönlünü alsan bile adami kendinden soğuttugun bir gercek.. o sana '' sen küçük memeli çarpık bacakli çekiciliği olmayan birisin '' deseydi sen ne hissederdin.. yuksek ihtimal o adami her yerden engelleyip iliskiyi bitirmis olurdun dimi.. o adamda umarim akilli davranir ve senin bu sözün üstüne ( asıl mesele söz degil , onu degersiz görmen ) iliskiyi bitirir umarim.
21 Yorumla- +1 yıl
gizli oldugun icin cevabını okumuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Şimdi bir kadına boyun ne kadar küçükmüş senin yaa gibi bir şey dersen onun da gururu kırılmaz mı? Erkek arkadaşın durumun farkındayımış. Sende üstüne tuz biber olunca adam ne yapsın Tabii ki öyle bir tepki verir. O yüzden gönlünü almaya çalış derim.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bir erkeğe söylememeli bence, sana sevgilin ne memeler ne kalçalar var seninkiler tahta gibi dese ama seni çok seviyorum dese kırılmazmısın? Birde büyüklük ölçüsü senin için nedir? kaç cm sonrası büyüktür?
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel bir ön sevilmeyle onu heyecanlandırsan, dokunsan, okşasa , oral yapıp cilveleşip fantezilerle değişik pozisyonlarla onun oenisşni çok daha büyük hale getirsen sen bile inanamazsın. İlgilen samimi şekilde gayret et sık sık masaj yap bak nasıl da büyütecektir. O arkadaşın çok fazla seks yapmadığından eminim. İşleyen Demir ışıldar. Ne kadar seks yakarsanız o kadar çok kalınlaşır ve uzar. Sporcuların vücudu gibi insn çok gelişir. Neticede oenşs kas, yoğun damar ve sinir uçlarından oluşuyor. Sen onu ne kadar çok heyecanlandırırsan oenşsşne de kan okadar çok pompalanır, kan pompalandıkça da penis büyür sertleşir ve kalınlaşır. Öğret ona. Seviyorsan tabi. Sevmiyorsan hazır bahanen de var, o da kendi oenisşne uygun minyon bir koz bulur artık. Top sende arkadaşım.
Mus mutlu, heyecanlı, sıcak, tatmin edici ve keyifli ilişkiler diliyorum beni okuyan herkese… Seviliyorsunuz efendim. #06romeo 🔥😎30 Yorumla
+1 yılYanlış yapmişsin knk böyle dersen kırılır tabi adam. Bi gün onun için hazırlan güzelce süslen yanına gittiğinde sıkıca sarıl boynundan öp. Uygun bi yerde kucağına otur. Askım penisin içimi zevkle dolduruyor bana verdiğin haz paha biçilemez hep senin olmak beni hem hayatta hem de yatakta çok mutlu ediyorsun istiyorum gir içime rahatlat beni de.
50 Yorumla
+1 yılOnla odaya geç ve öpüşürken aşağıya doğru in ve "ben onu seni incitmek veya seni ve onu küçümsemek için demedim ben her haliyle mutluyum o her haliyle benim bir kere" de ve direk oral yapmaya başla yani ye onu parçalayacak gibi eğer ki hala yok olmaz ben kırgınım sana derse bana yaz haber ver bak bakalım nasıl düzeliyor her şey 😊😊
20 YorumlaBu penis boyutunu gurur meselesi yapanlar da ayrı bir alem. İlişkide ki tek derdi penis boyu olan kızlar da ap ayrı bir alem. Bana penisimin büyük boyu sebebiyle hayranlık duyucak kızla bir sokak bile yan yana yürümem. Erkek arkadaşına da olan şeyi söylemişin küçükse küçük yani gururunu penis boyu ile tatmin etmekte ne bileyim. İlkel çağda kalmışız galiba
10 Yorumla
+1 yılAbi küçük diye zevk almicak mısın alacaksın böyle belirtmen saçmaaa
141 Yorumla- +1 yıl
Zenci lazım buna demek ki
Bence boş ver hiç gönülünü alma kendisiyle barışık olsun.
90 YorumlaHer halinle sevdiğin için yanında değil misin? Anlat işte.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu değil işlevi önemli yani senin içine 6cm si girse yetiyor zaten 20 cm yi içine alsan midene kadar gider zevk değil acı çekersin duş başlığından çıkan tazyikli suyla dünyanız değişiyor adamın 10 cm lik aletini niye aşağılıyorsun git tekrar birlikte ol gönlünü al bana kimse aletin küçükmüş ya da küçük demedi deseydi şahsen kaç tane gördün kaç tanesini içine aldım da bu lafı kullanıyorsun der öylece bırakıp giderdim yani
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbiii
Aklı Fikri Çükünde Olan Özgüvensiz T. C Erkeğine söylenebilecek En son Laf.
Çok Fena durum Çok...
😂101 Yorumla- +1 yıl
Bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBamyaylada ömür geçmez ki eski arkadaşımın da 10 cm'di olmaz yani bu kadar da. esimin büyük ama baktım sevgiliyken
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy söylemeseydin keşke hayatim olsun bundan sonra mecbur ona onunkinden daha kalın büyük ve zevk veren baska bi sey olmadığını anlat biraz öv onu kendine gelir💅🏻💅🏻
613 Yorumla- +1 yıl
NE alaka hiç mi p*rno izlemedi görmüyor mu kendisi ölçüp kıyaslayamıyor mu :D kendini kabullenmeyen insan gelişime kapalıdır.
Cevap sahibi+1 yılAy susar mısın hayatim
- +1 yıl
Ya boş verin oturup ağlasın evde, küçükse küçük. Beyni önemli beyniii
- +1 yıl
Ayrıca “hayatım” diyince de göğsümün orta yerire bir bıçak saplandı
Cevap sahibi+1 yılAyyy kiyamam amaaa🥺🥺
- +1 yıl
Sen güneş ben jupiter be bacım
Cevap sahibi+1 yılAy hadi ordan be bacimmis baslamadan bitti konusmamiz bye bacisi💅🏻
- +1 yıl
Kütle çekiminize kapılmış bir gezegeni merkez kaç kuvveti ile uzayın soğuk ve karanlık boşluğuna mı fırlatıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılAy ama sen boyle konusursan ben sana duserim🥺🥺🥺
- +1 yıl
kardeşim kuvveti ile ben düşerim. Sizin yörüngenizde gezen tatlı bir gezegen
Cevap sahibi+1 yılYaaaaaaaaa🥰🥰🥰💋
- +1 yıl
send me direct message lütfen
- +1 yıl
Av kaçtı ya tüh
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 cmlik penise devmiş gibi davranıyordum. Sen cidden kaba ve düşüncesizmişsin
1012 Yorumla- +1 yıl
oha sndjdjdk
Cevap sahibi+1 yılJskdjsja
Cevap sahibi+1 yılErkeklik gururu incinmesin diyeydi her şey değerim bilinmedi ah ah djdkkd
- +1 yıl
19 cm e yaparsın o zaman 😂😂😂
- +1 yıl
Taparsın
Cevap sahibi+1 yılÖyleyimdir skdkksk
- +1 yıl
Bana taparsın
- +1 yıl
Nezakete bak, ne kadar ince düşünen bir kadın :D
Cevap sahibi+1 yılYaa ince düşünüyoruz da onlar bizi hiç düşünmeden üzüyor 😂
Millette utanma duygusu kalmamış. Bir kadın bu kelimeyi ağzına alıp söylemesini Bırak Böyle Edepsiz şeyler Konuşulmuyordu bile
millette Ne haya kaldı ne edep kaldı artık10 Yorumla
+1 yılAy tüküreyim erkekliğine be oda senin putkana laf etsin ödeşin
42 Yorumla- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
😹😹
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden öyle bir şey yaptın ki?
Küçük diye onu çok rencide ettin baya bir özgüven eksikliği oluşur
Bundan sonra görüşeceğin kişi ile direk dalgasının resmini iste bari sürpriz çıkmasın
Senin vücudun dört dörtlük mü? Kalça gögüs
Küçük olmasını istemezdi
Sinirlendirdin beni00 Yorumla
+1 yılAlma gönlünü dürüst davranmışsın işte. O da o kadar alıngan olmasın kendinin farkında olsun.
30 Yorumla
+1 yılKüçük olduğunu kendi bakınca görmüyor mu sanki gereksiz triplenmiş
21 Yorumla- +1 yıl
Ulan kızlar çok fenasiniz
+1 yılküçükse küçük demişsin bunda bozulacak bişey yok. erkek arkadaşın çok abartmış bence
23 Yorumla- +1 yıl
Size kilo almışsın diyince dünyayı yıkıyorsunuz ama
- +1 yıl
@kartal9803 onu git yıkanlara söyle. tanımadığın biri hakkında saçma sağan yorumlarda bulunma
- +1 yıl
Sen tanımadığın adamlar hakkında hüküm veriyorsun ama
Boyunun önemli olduğunu düşünmüyorum, aşkla sevgiyle sana onu hissettirmesi daha mantıklı bir şey olması gerekiyor.
00 YorumlaGerçekler bazen acıdır.
Muhtemelen bunu anlayacaktır.
Bbaşka bir şey yapmana gerekte yok10 Yorumla
+1 yılYani kızım sende söylenecek şey mi bu 🤦. Gönlünü al bir şekilde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılözür dile, bebeğim de senin penisin küçük değil benim vajinam kocaman o yüzden öyle geldi de.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Madem sevgilisiniz bu şekilde konuşmak ilişkini zedeleyebilir.
00 Yorumla21 cm kalın herkes de bana çok büyük diyor alamam diyor
00 YorumlaPenis boyunu erkekler kızlardan daha çok önemsiyor valla 😂
00 Yorumla
+1 yılNe kadar küçüktü? Gönlünü almak biraz zor olacak çok kırıcı bir laf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. bendeki buyukte ne oluyor aci vermekten baska biseye yaramiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fena benzetmissin adamı öyle denir mi? her şey ulu orta söylenmez. Rencide edersin yanlış yapmışsın.
00 YorumlaÖzür dile ve tekrar böyle söyleme. Oda seviyorsa çok sorun etmez zaten.
00 Yorumla
+1 yılZor ne zaman seni görse söylediğin şey aklına gelecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şey söylenir mi ya, çocuğun psikolojisi bozulur...
00 Yorumla
+1 yılMinik ama tam bana göre ağzımı dolduruyor filan diyebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Sorun sevgilinde erkekliği sadece pipisine mi bağlıymış
00 Yorumla
+1 yılYalana ne gerek var neyse o sanki o bilmiyor mu küçük olduğunu ayrıca sen zevk almadın mı
00 YorumlaOoo o seni bir daha asla sevemez. Erkeğe söylenmemesi gereken kilit şeylerden birini söylemişsin.
00 Yorumlaalamazsın belli ki geçmişteki sevgilinin penisi daha büyük o hep aklına gelcek
00 Yorumla
+1 yılDemissin bikere.. Kaç tane gördünde kıyasladında dddin adama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklik gururu ile ilgisi yok.
Sen onu söylediğin andan itibaren kafasının içinde acaba kaç kişiyle yattı sorusu yandığı için öyle yapıyor10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen dağ da mı yetiştin tatlım pess sevgili ile nasıl iletişim kuracağını bilmeyenler sevgili yapmasın lütfen
10 Yorumla
+1 yılBenimde pipim küçük ama hiç gocunmuyorum bundan ❤️ Deepthroat yap seni affeder 🌹
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. gönlünü alsan bile aklında hep o soru kalır. her zaman senin kaç tane gördüğünü düşünecektir.
10 YorumlaOzur dile cabuk ve gonlunu almak icin hediyebolaram büyüteç al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanımıs benim minik bamyam diyerek gönlünü alacaksın tabiki
20 YorumlaOda senin icin nele dusunuyor belki ama soylemiyordur. Dusuncesizlik etmissin. Bunu onarman cok zor artik.
00 YorumlaBiri bana bunu dese alınmam çünkü ben s*kten ibaret değilim. Ayrıca kullanmayı bilrn için sorun yoktur:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kucuk derken bi at penisinden kucuk demek istedim de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenisini karşına alıp özür dile sonra tatlı dille 👅 dille dille düzelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük de olsa çok iyi tatmin ediyorsun beni deyip ona oral yap. Bide sorması ayıp kaç cm?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsan tokadi çarpar yüzüne tükürür direkt terk ederdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir daha ki sefere elinde mercekle git, emin ol bu ona moral olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEline aldınmı oral yaptınmı
nasıl vardın o kanıya02 Yorumla- +1 yıl
bununda derdi başka
Cevap sahibi+1 yılEvt biraz değişik oldu kusura bakmayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi erkeğin en hassas noktası ciddi anlamda kırmışsın onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. küçükse küçüktür erkeklik adamlık penis boyu ile mi oluyor
00 Yorumla
+1 yıltakma kafana ameliyat ettiririz de 🤣🤣
618 Yorumla- +1 yıl
Ama kız için iyi. Canı yanmaz
- +1 yıl
yok yok büyük iyidir 😂
- +1 yıl
Denedinmi?
- +1 yıl
hayır ama denicem 🤣
- +1 yıl
görüntü olarakta göz doyurmalı
- +1 yıl
Ama yardımcı ola bilirim.
- +1 yıl
Sunetsizin bul, sonra kendin onu deyişiklik olsun deyip sunnet yaptırırsın
- +1 yıl
sevgilim var zaten öyle bi şansım yok yani 😂
- +1 yıl
Sunnetini sordunmu?
- +1 yıl
nasıl
- +1 yıl
niye sorayım ki
- +1 yıl
dindar biri zaten
- +1 yıl
Sunnet siz ola bilir yani. Farketmezmi?
- +1 yıl
olamaz müslüman çünkü
- +1 yıl
bi kaç cm büyüyormuş
Gizli Üye(36-45)+1 yıloda sana vacinan çirkin dese engellersin lan adamı kdflsşd
10 Yorumla
+1 yılAlırsın gönlünü çok takılma
53 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl alırsın ezgi xd
- +1 yıl
Sen sus ya her şeye muhalefet olma ayrıca sanane deli misin nesin yürü git 😂
- +1 yıl
Sen nerde ben ordayım
Gizli Üye(25-29)+1 yıloyle de denilir mi be ayrilsa bile hakli belki onunda senin vucudunda begenmedigi bi yerin var
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Penisi küçükse at gitsin ❤️💋
41 Yorumla- +1 yıl
:’(
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsun ben küçük severimde
72 Yorumla- +1 yıl
Acısı az olur düşünüyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Nasıl diyebildin ya onu😅
31 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı