Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sevgilin aletini ellemese, sende niye ellemiyorsun dediğinde zaten küçük gir çık içime bitir işini hemen dese sende alınırsın kanka.
Kırma kızı, olabilir yani küçük göğüs.
Günlük hayatta kaç tane kızın göğsü şu aşağıdaki fotolardaki gibi?

Tamam bende bu fotolardaki gibi büyük göğüslü kızları seviyorum ama dediğim gibi kızı kırma (yanlız 2. fotodaki kız iyiymiş baya :D) .
Beğenmiyorsan dahi cinsel ilişkiye girdiğinde adapte olacaksın o kıza.
Karşı tarafı dinlemelisin ki o da seni dinlesin.
Bizim kadın milleti dediğimiz kısımda özgüven sorunu var ayrıca. Herkesle kolayca konuşup ilişki yaşayamazlar, zorospu damgası yemekten de korkarlar; öyle bizim gibi gördüğünü çakan bir yapıları yok. Ayrıca ilişkiye girdiklerinde de her erkeğe fantezilerini açamazlar güvenmeleri gerekir.
Kız sana güvenmiş senle cinsel ilişki yaşamaya karar vermiş.
Sana vücudunu vermiş mahremini göstermiş, kızın istekleri var ihtiyaçları var sen gidip özgüven problemi olan bir insan cinsinin isteklerini tersliyorsun.
O kız sana da içini dökemeyecekse fantezisini yaptıramayacaksa kime yaptıracak?
Bak kaldı ki kızı düşünmediğini varsayalım, kendini düşün.
Kendini düşünen adam cinsel ilişkide karşı tarafı dinler, karşı tarafta onu dinlesin diye.
Sen onun isteklerini yerine getiriyorsan o da senin isteklerini yerine getirir...32 Yorumla- +1 yıl
Bunların shop olduğuna inanmak istiyorum😐kötü duruyo
Cevap sahibi+1 yıl@Missgirlnil Tercih meselesi. Estetik olabilirler ama şişkin olsa dahi güzeller bence.
Kafamı aralarına daldırmak isterdim şahsen :D
En İyi Cevaplar
Elleye elleye, okşaya okşaya, yalaya yalaya, sıktıra sıktıra, eme eme alıştıra alıştıra öpe koklaya büyütecek olan sensin. Kendi kusurunu kızda arama. Biraz özverili ol, daha fazla aşkla ilgilen kızla. Kusura bakma çok bencilsin sanki elleyecek başka yerleri yok gibi kızı da üzmüşsün. Bak dostum, üzme onu yatır altına masaj yaparak başla, arkası gelir inan bana sende çok mutlu elursun. Her kızın memeleri bir zamanlar çok küçüktü ama bak şimdi küçük memeli kadın hiç kalmadı değil mi? Kıymetini bil onun. 😃🤗😎
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilim de bana aynısını söyledi. Bende sen kendi aletine bak önce girip çıktığını hissetmiyorum bile dedim ve ayrıldım. Kimse benim özgüvenimi düşürecek bişey söyleyemez bana. İki kelimemle kaldırabildiğim şeyiyle yok büyük seviyorum falan geçsin o işleri
107 Yorumla- +1 yıl
laf söylemek marifet değilki, asılsız olduktan sonra boş konuşmaktan başka bir şey değil
Soran+1 yılÇocuğunun penisinin ortalama olduğunu düşünüyorum sen kudurduğun için öyle demişsin klasik kudurunca yapılan konuşma
Cevap sahibi+1 yılBen kimseye iftira atacak ya da özgüvenini sarsıcı bişey söylicek biri değilim ama bana yapılırsa bende sustuğum doğruları meydana çıkarırım önce kendinize bakın bence hiçbiriniz 4 4 lük iyi değilsinizdir her şey kendinizi tatmin edene kadar
Cevap sahibi+1 yılBide cinsiyetçi falan demişsin. Cinselliği sadece erkek için ihtiyaçmış gibi görenler sizlersiniz. Sizde küçük de olsa biz işiniz görülsün diye susuyoruz zaten. Hem bizi tatmin edemeyip hem bizi düşünmeyip hem de eleştirmeniz komik.
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılKesin küçük penislidir yalan söylemiyorsundur
Dürüst olmak da mı suç. Arkandayız merak etme
74 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar yorum arasından beni haklı bulan kız sayısı oldukça az artık seviniyorum böyle yorumları görünce 😄
Soran+1 yılEşitliği savunuyor olmanıza sevindim. Tepki gösterenlerin çoğu da eşitlikçi olduğunu savunur ama küçük penisle dalga geçerler. Sizin gibilerin olduğunu görünce takdir ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinde seninkine küçük desin o zaman bakalım kim soğuk yapıyor..
461 Yorumla
Soran+1 yılKüçük değil benimki o yüzden alınmam 😄
+1 yılŞahsen erkek olsaydım bende çok küçük göğüslü sevgilime dokunmazdım koluna dokunmakla göğüsüne dokunmak arasında çok fark yok sonuçta ancak küçük göğüslüsünde demezdim genel anlamda göğüse dokunmayı sevmediğini söyleseydin keşke.
50 Yorumla
+1 yılyaniğğ haklı bi tık gibi ama rolde yapman doğru olmazdı oda senin zevkin sonuçta istemiyosan demekki hoşuna gitmiyo
21 Yorumla
Soran+1 yılSonunda ya mantıklı bir yorum teşekkür ederim
+1 yılBöyle kızlara acıyorum senin gibi g3rizekalılarla ilişki yürütecek kadar @ptallar
114 Yorumla
Soran+1 yılBen de sana acıyorum küçük memeli. Memen küçük diye insanlara saldırman doğru değil kimsenin suçu yok memenin küçük olmasında
- +1 yıl
Tm bamya
Soran+1 yılBen bamya olduğunu ispatlayabilirim ama sen küçük memeli olmadığını ispatlayamazsın 😏
Soran+1 yılBamya olmadığımı*
penisin küçük diye ilişkiye girmese pek de hoş olmazdı dimi
111 Yorumla
Soran+1 yılPenisim küçük değil küçük olsaydı diyebilirdi. Hem ben ilişkiye girmeyelim demedim?
Her doğru da söylenmez ama. Kız hem üzülmüş hem de özgüveni kırılmıştır muhtemelen. O da gelip seninkinden tatmin olmuyorum çünkü küçük dese kendini kötü hissederdin sonuçta.
90 YorumlaÖyle denir mi ya.
"Memelere karşı özel bir ilgim yok bebeğim yoksa senin memen güzel"
bir de öpücük kondursan memeye bir daha o mesele açılmazdı.
Bir kız senin si.. n küçük dese alınıp soğuk yapmaz mısın?
Kimi kız bu durumda zevk almasa bile inleme sesi çıkarır. Partnerini üzmemek için 😉30 YorumlaAynısını penisin için dese de gereksiz olur muydu merak ettim :d
101 Yorumla
Soran+1 yılPenisim küçük değil küçük olsaydı diyebilirdi böyle alınganlık yapmazdım
Aşağılık bir insansın beğenmiyorsan neden yanaştın şerefsizlik yapmana gerek yok azıcık gururu varsa senin gibi bir hiyardan ayrılır
910 Yorumla
Soran+1 yılMemesine aşık olmadım karakterine ve güzelliğine aşık oldum. Siz penise mi aşık oluyorsunuz bir ilişkiye başlarken
Soran+1 yılOlduğu gibi kabul ettiğim için zaten hâla sevgiliyiz?
Soran+1 yılBen yargılamadım sadece neden ellemediğimi belirttim bunu anlayamayacak kadar Türkçeniz kötü ise size anlatmaya uğraşamam
Soran+1 yılÇok boş konuşuyorsun bu bir ayrılma sebebi olamaz ilişkileri ne hâle getirdiğiniz ortada böyle saçma sebeplerden ayrılcaksanız hiçbir zaman istediğiniz ilişkiye kavuşamazsınız. Marifetmiş gibi anlatmıyorum olayı çarpıtmayın soru soruyorum ben nasıl eskisi gibi olabiliriz diye. Konuyu insanlığa kadar getirmenin manası yok boşsunuz
Soran+1 yılTek bir olaydan kadına değer vermediğimi nerden çıkardın? Hâla boş yapıyorsun. Yapma
Soran+1 yılBoş yapmaktan başka bir şey yapmıyorsun çünkü
+1 yılSevgilinin ozguvenini kirmissin bundan sonra paronayak bir kadın olur net. Senle ya da başkasıyla fark etmiyor hep kafasında kalacak bu söylediğin şey. Öyle denmez yani kırıcı olmuşsun o sana dese çok küçük diye ellemiyorum aylarca kendine gelemez kendine gelemedigin gibi bide kızı suçlardın (ozaman öylesine git böylesine git ya da kaç tane gördün vs gibisinden) yani ne diyim gönlünü al Bi şekilde
10 Yorumla
+1 yılAyıp etmişsin
Yanlış yapmışsın
Erğenliğine verirdi Yatağında senden yaşça büyük olan.
Ama Seninle aynı yaşıtda olunca böyle karşılıklı kırılmalar ayrılıklar aldatmalar yaşaya bilirsiniz.
Çünkü Senin yaşındaki Erkekler genelde Kafada sorun yaşıyor.
Sevğilimle birlikteyken bişeyler kaçırıyorum diye.
Aldatma oranın yüksek.
Neyse Küçükse onları okşaya okşaya büyütürsün.
her şey Beyinde bitiyor10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe öküz insansın lan aynı benim eşim
Niye oral yapmıyorsun
Hoşuma gitmedi
Sanki biz onunkini yalamaya bayıldık yalamalara doyamadıkta onun hoşuna gitmemiş sizin gibiler damacanayı hak ediyor132 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler ilk memeye bakıyor diye biliyordum 😂 küçük memeliyse büyüt kardeşim 😂
31 Yorumla
Soran+1 yılOldu hemen büyütüyüm 😂
Kimse 4 4luk olamaz. her şey de tek taraflı bir isteklede olamaz bir şey hissrtmesen bile partnerinin ruhunu oksayabilirsin. Çünkü eksiklik gurur incitir. Heleki elinde olmayan bir nedenden ise. Ve şunu ekliyeyim partnerler birbirini tamamladığı sürece bir bütündür anlamlıdır.
30 Yorumlakadının tüm vücudu değerlidir özeni hak eder ayıp etmişsin
82 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Soran+1 yılSadece kadın diye olmayan bir şeyi varmış gibi gösteremem veya sevmediğim bir şeyi yapamam
u +1 yılSevgilin haklı bu durumda hata yapmışsın, aynı şekilde sevgilinde senin vücudun hakkında olumsuz bir şey soyleseydi hoşuna gider miydi? Az empati yapmayı dene..
33 Yorumla
Soran+1 yılGünlerce soğuk yapmazdım
- +1 yıl
Penisin küçük dese günlerce soğuk yapmazdın öyle mi?
Soran+1 yılKüçük değil zaten farzedelim küçük olsaydı bile yapmazdım
+1 yılGereksiz değil biraz düşünceli ol o da seninkine küçük istemiyorum dese hoşuna gider mi
61 Yorumla
Soran+1 yılKüçük olsaydı diyebilirdi. Küçük olduğunu biliyorumdur bu yüzden kırılmam
kirmissin kizi ve hakli olarak trip atar yani sana bisey diyomu orada baska bisey desen ölürdün sanki
44 Yorumla
Soran+1 yılNe diyebilirdim söyler misin?
Senin açıklaman da zaten aynı kapıya çıkmış. Kız haklı, sus haksızsın sen.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha da eskis gbi olamazsın onunla. Aynısını ben de duydum ve oralda sevmiyordu. Ben de ona yapmayı bıraktım ve istese de ne meme ne dam. Öyle bitti asla yaptırmam elletmem. Demicekti
61 Yorumla
+1 yılher şey yerli yerinde söylenmeli oda senin penisine küçük deseydi nederdi acaba
70 YorumlaKüfüt etseydin yani o derece kaba bir cevap vermişsin. Açık ol da bu kadar da değil bu incitir
71 Yorumla
+1 yıltrip yapacağıma küçük memelerimi sevecek birini bulurdum awk sevgilin senden daha mal sen de soğuk yap belki ayrılırsınız bu sayede
23 Yorumla
Soran+1 yılBu kafayla zor sevgili bulursunuz siz.
- +1 yıl
daha iyisi için terk edilmeye uygun bir hıyarsın maşallah tütütütü
Soran+1 yılBir şey sorcam küçük memeli misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorsan beğenmiyorsan ayrıl? öküz gibi cevap vermişsin. Kızı incitmeye hakkın yok trip atmakta haklı
103 Yorumla
Soran+1 yılKafayı yicem. Sırf memesini beğenmediğim için ayrılıyım mı yani şaka mısınız siz? Her şeyiyle güzel giden bir ilişkide küçük memeli diye ayrılmam mı doğru olan? Memesi küçük diye ayrıldım desem bu sefer de sevmemişsin demekki seven insan tüm kusurlarına rağmen ayrılmazdı gibi şeyler söylicektiniz. Saçmalıyorsunuz yani kısacası
Cevap sahibi+1 yılseviyorsan kızın kalbini kırmamaya özen gösterirsin nazik olmayı öğren biraz
Soran+1 yılBöyle saçma sapan triplere gireceğini bilseydim demezdim zaten
İsterse 70a olsun sevgilin seninle sevişmek istediyse göğüslerini en azından öpsen vs hoşuna giderdi kadını orgazm etmeden kadını mutlu etmeden sen nasıl mutlu olmayı hayal ediyorsun ki soğuk henüz yeni başlamış sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Şahsen küçük meme benim de hoşuma gitmez, ne lan öyle erkek gibi. Biraz bir şeyler olmalı.
10 YorumlaHayır sen de bir garipsin göğüslerine oralda mı yapmadın kıza mantıksız geldi bana yazdığın soru. Partnerinle bir şey yaşıyorsan her tarafına dokunursun.
10 YorumlaOlmayan bir şeyi hissedemeyiz libido katili.. Ele avuca gelmesi seksi olması ideal
10 Yorumla
+1 yılAynısını senin cinsel organın için söylese elime almak istemiyorum felan filan gibi ne hissedersin
31 Yorumla
Soran+1 yılNedenini merak ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir dahakine karpuz gibiymiş ben farkedememişim dersin düzelir.
20 Yorumla
+1 yılSaçmalamışsın. Sonuçta hala hassas noktası orası. Bencilsin ve kötü sevişiyorsun.
23 Yorumla
Soran+1 yılEee ben zevk almıyorum zevk almadığım şeyi yapmak zorunda mıyım?
- +1 yıl
Emin ol biz kızlarda çoğu yaptığınız şeyden zevk almıyoruz ama ortamı bozmuyoruz. 😄 senin gibi bencil erkekler tamamen çöp.
Soran+1 yılSiz de yapmayın o zaman arkadaşım istemediğim şeyi yapmıyorum diye niye ben suçlu oluyorum?
+1 yılKardeşim söylenecek laf mı bu? Patavatsızlık yapmışsın biraz düşünceli ol koz haklı aynı şeyi senin çükün için söylese ne hissedersin
21 Yorumla
Soran+1 yılKüçükse küçük diyebilir ben bilmiyor muyum küçük olduğunu. O anlık üzülebilirim ama bu kadar uzatmazdım
+1 yılKüçük meme sevmiyorsan neden onunla sevgili oldun? Madem sevgili oldun neden hala gözün büyük meme arıyor?
Double karaktersizlik skskkxxkxk89 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka organa göre mi sevseydim? Büyük memeyi daha güzel buluyor olabilirim sırf küçük memeli diye sevmese miydim?
- +1 yıl
Okuma yazman mı yok?
Madem onu sevdin niye hala büyük meme derdindesin?
Memelerin küçük diye oynamıyorum demişsin kıza hadsiz. Ben olsam 10 kere terk ederdim seni. - +1 yıl
Lan hadsiz madem öyle zevk alacağin biriyle ciksaydin? Şeref yoksunu, o kizi uzmeye ne hakkin var? Hıyar?
Soran+1 yılKüçük penisli birine denk gelince ayrılacağına eminim.
- +1 yıl
Sevgili olmadan önce sorarım :)
Kucuk derse soguk yaparim :)
Sevgili oldugum adami fiziksel özelliklerini dile getirerek uzmem seni bakayarou
Soran+1 yılHahahah 2 saattir tatava yapıyordun. Senin yaptığın çok mu normal sevgili olmadan sorarım ne terbiyesiz. Asıl sorun sen ve senin gibiler de boyutuna göre sevgili seçiyorsan zaten senden bi b*k olmaz. Ben olanı söyledim sen ise sırf bu yüzden sevdiğin kişiyle sevgili bile olmayacağını. Karakterin bu kadarmış demekki
- +1 yıl
Sevgi öyle kolay değil, her flört ettigimizle sevgili olmak zorunda değiliz.
Nesin sen? Amip mi?
Soran+1 yılHer flörtünle sevgili olmak zorunda mısın dedim ben avel? Neyse senin gibi terbiyesiz insanların bana akıl vermesini istemiyorum daha fazla. Sevgili olmadan önce boyutunu sorarım diyenle zamanımı harcayamam. Sana pembe mi diye sorsalar dava bile edersin sen ama kendin bu soruyu sormakta bir sakınca görmüyorsun
+1 yılOlgunlaşmamışsın Daha ondan böyle çocukca hareket etmişsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇocukca bir şey yon ortada siz fazla alıngansınız
- +1 yıl
ben ne alinicam? Ben memnunum kendimden, sen kendi derdine yan
Soran+1 yılSiz derken böyle düşünenler
- +1 yıl
Çocuksun başka bir şey demiyorum
Soran+1 yılHmm peki
E kız haklı aynı şeyi senin penisin hakkında dese ne hissederdin bi düşün
13 Yorumla- +1 yıl
Dogru😅
Soran+1 yılKüçükse küçük denir ne desin yalandan ooo aşkım boyutu da çok güzel demesini beklemem zaten
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eee sevgilin haklı. Nasılım kilo aldım mi diye sorduğunda kilo almışsa bile hayır almadın demen lazım. Çünkü kadınlar kulakları ile seviyor.
Onun yerine sevmiyorum deseydin soğuk yapmazdi00 YorumlaKendi zevkini değilde onun zevkini düşünsen mesela?
@heartoffire güzel özetlemiş 😂 koptum
o sana öyle bir şey dese sen ne yaparsın?
Biraz empati kursan hani 🤦🏻♀️49 Yorumla- +1 yıl
Onu düşünecek kadar empati duygusu olsaydı zaten yapmazdı.. Bence sorun şu ki beğenmedikleri ve sevmedikleri bedenlerde anlık keyifler yaşamak istiyorlar ve karşılarındaki insan bir nesneden farksız hale geliyor onlar için.. Teşekkürler @_Elyise
- +1 yıl
Adam daha ne söylediğinin ve söylediği şeyin karşı tarafa neler hissettirdiğinin bilincinde değil.. :D Boşuna kendimizi yormaya gerek yok bence..
Soran+1 yılAynı soru küçük penisli biri için sorulmuş olsaydı. Yooo boş ver küçük penisle zevk almazsın iyi yapmışsınız dicekler bana burada duygu sömürüsü yapmasın lütfen
Bu site ciddi anlamda po rno sitesine döndü. Günün sorusunun rezilliği devam ediyor
30 Yorumla
+1 yılMemesi büyük değil diye böyle mi davranman gerekiyordu, aynısını sana da söylese ne hissedersin, senin gibi sal. aktan ayrılsın bence
00 YorumlaBirader oldu olacak tahta gibisin deseydin kıza. Soyleyecek baska bise bulamadin mi buyuk hata etmissin. Ne diyim umarim telafi edebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer dogru heryerde soylenmez diye bur soz var soyledigin soz kirici olmus. biraz empati yapsan aslinda sende anlarsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. Küçükse küçük ellesene kızın memesini
116 Yorumla
Soran+1 yılHissetmiyorum memeyi yok yooook 😄
Soran+1 yılO kadar değil ben biraz abartıyorum küçük yani işte avcumun içi kadar falan
Soran+1 yılYok canım küçük sevmiyorum. 50 yaşından sonra sarkabilir problem değil. Büyük olsun da 50 yaşına kadar istediğim zevki alıyım küçük olunca 50 ye kadar bile gitmiyor görüyorsun 😄
+1 yılDediğin kadar küçükse haklısın.
33 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kız yorum yapmış içlerinden 3-4 tanesi senin gibi düşünüyor neden böyle bir tepki aldım anlamadım. Görüşünüz için teşekkürler
- +1 yıl
Dürüst davranmışsın rica ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seninkid3 kucuk olsa ve ayni seyi yapsalar kalkmazdi bile
10 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok. Onunda fiziği o şekilde. Herkesin Jennifer Lopez olacak hali yok ya
10 YorumlaSıktığım iÇin elime gelirdi dert etmem, ama denmez yani kız haklı.
10 Yorumla
+1 yılHer meme çeşidinin kendine göre oksanma yöntemi vardır
00 Yorumla
+1 yılSevişirken göğüslerin büyüklüğü veua küçüklüğü önemli değildir mutlaka avuçlanip oksanilmali 😊👍
00 YorumlaGöğüs sevilmez olur mu eme eme büyütmek görevdir, birahane olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki nikahına alacan
Nikahına alacaksan büyütme Amaliyatı var karşıla Amaliyatı büyüttür.
Çok gereksiz ve boş muhabbet iyi değil sonra da böyle uğraşırsınız00 Yorumla
+1 yılİnsan küçükte olsa eller ayıp etmişsin 😃
72 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
Soran+1 yılZevk almıyorum ellerken ama bu kadar uzatacağını bilsem ellerdim 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar küçüktü
ona göre kendiminkiyle kıyas edeyim049 Yorumla
Soran+1 yıl80 B ydi galiba
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben mezara girip üstümü örtüyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılAma ben göğüslerimi seviyorum ya
Soran+1 yılSen seviyorsan boş ver önemli değil takma 😂
Cevap sahibi+1 yılYa bana da biri böyle derse 🫤
Soran+1 yılYa çok mu kötü bir şey dedim de of
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar karşısındakini tatmin ettiği etkilediği kadar tatmin oluyo
Aşk bile arzulanma duygusuyla yeşeriyor
Bu yönden bakarsak
Bana denilmesini asla istemezdim
Ama triple atmazdım
Göğüslerimi yaptırırdım
Soran+1 yılAynen ben de istemezdim böyle bir şeyi duymak ama tripte atmazdım
Cevap sahibi+1 yılEn azından dürüstmüşsün
😂ben demezdim heralde karşımdaki üzülmesin diye
Soran+1 yılÇok iyisin 😄
Cevap sahibi+1 yılÖyleydim
Cevap sahibi+1 yılEskiden
Soran+1 yılArtık kötü müsün 😄
Cevap sahibi+1 yılİyilikten çok kazık yedim ya
Cevap sahibi+1 yılAkıllandım
Soran+1 yılYapma ya sen iyi olmaya devam et yine de
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılKarşılaştığın iyi birine karşı kötü davranırsan üzülen sen olabilirsin. Hem kendin olmadığın için hem karşındakini kırdığın için. Sen iyi ol en azından ben yapmam gerekeni yaptım dersin
Cevap sahibi+1 yılAma iyi oldum
Karşımdaki iyi sandım
Büyük acılar yaşadım : (
Soran+1 yılBazen yanlış insanlarla karşılaşabiliyoruz. Sırf bu yüzden iyi olmaktan vazgeçme 😊
Cevap sahibi+1 yılPeki..
Zaten istesem de zordu kötü olmak alışkanlıklar.
Soran+1 yılBenim de kötü olmayı denemeye çalıştığım zamanlar oldu ben de yapamadım 😄
Cevap sahibi+1 yılBunda başarmışsın işte 😂
Cevap sahibi+1 yılTebrik ederiz efendim 👏🏿
Soran+1 yılBize yapılanlara göre bu hiçbir şey 😄
Cevap sahibi+1 yılÖyle
Doğru diyorsun
Soran+1 yılAnlat anlat niye böyle yaptılar 😂
Cevap sahibi+1 yılKalp yoktu
Soran+1 yılBence de. Kaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yıl23
Sen kaçsın
Kaç yaşında vurdular kafana 😂
Soran+1 yılBen de 23 üm 23 te vurdular 5-6 ay oluyor 😂
Cevap sahibi+1 yılOha
Benimde
6 aydır vuruyorlar
Yeni kurtuldum
Soran+1 yılYeni yeni mi atlatıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Bir aydır iyileşme sürecindeyim 😂
Ama güçlü kızmışım kendimi keşfettim
Soran+1 yılİyi sen yine iyileşmeye yakınsın ben günden güne daha kötü oluyor gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılSende kendi doktorun ol sana güveniyorum 😘
Soran+1 yılAskere gidicem orada kafa dağıtırım inşallah 😄
Cevap sahibi+1 yılNereye gidiyorsun 6 ay mı
Soran+1 yılYarın belli olcak, yedek subaylığa başvurdum çıkarsa 1 yıllık çıkmazsa er olarak 6 aylık gitcem
Cevap sahibi+1 yılİnşallah güzel kolay bir yer çıkar 🌸
Soran+1 yılİnşallah heyecanlıyım ben de neresi ve ne çıkıcak diye 😄
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu arada güzel temennin için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😇
Soran+1 yıl😊
Soran+1 yılAnkara polatlıda yedek subaylık çıktı 😄
Soran+1 yılDuan işe yaramış 😂
Cevap sahibi+1 yılVaaaaaav
E çok iyi
Sevindim adına
Diğer dualarım da kabul olursa varya
Allaaaaaah !!!
Soran+1 yılTeşekkür ederim senin kendin için ettiğin duaların da kabul olur inşallah 😊
Cevap sahibi+1 yılAminnn
Ben teşekkür ederim 🤩
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ilişki sadece cocuk için lazım. Gereksiz ve iğrenç buluyorum ben. Yazılanları okuyunca bile midem bulanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirazdan bu sorun küçük memeli bir mod tarafından silinecek. O kendini biliyor
05 Yorumla
Soran+1 yılHshahajahmd kim söyler misin?
Cevap sahibi+1 yılSilmesin diye bu yorumu yaptım. Ama bakalım işe yarayacak mı
Soran+1 yılNickini ver aga. Hem normal bir soru niye silinsin küçük penis soruları siliniyor mu 😂
Cevap sahibi+1 yılYoo onlar silinir mi kesinlikle silinmez. Aslaa.
Soran+1 yılBi cinsiyetçi ayrımcılığı var gibi sitede bence de ama bunu kaldırmazlar ya
+1 yılO da küçük pipi sevmiyorum dese sen ne düşünürsün
63 Yorumla
Soran+1 yılBeni alakadar etmiyor ben küçük pipili değilim 😂
Soran+1 yıl@Cevaa hiç düşünmeden konuşuyorlar işte 😄
Ben olsam bende trip atarim hatta konusmam dahi bi kere sevsen onun herseyini ister istemez seversin yani
04 Yorumla
Soran+1 yılYo sevmek zorunda değilim her özelliğini. Onun da ben de sevmediği özelliklerim de olabilir. Sırf bu sebepten konuşmazsa zaten yol alsın
- +1 yıl
Hemde herşeyini sevmekle bu alakasız orada sevişiyoruz demiş oda onda başka birşeye dokunmak istemeyebilir tamamen normal bunun sevgiyle alakası yok zevk aldığın şeylere bağlı
Gizli Üye(25-29)+1 yılkanka erkeğin en sevdiği meme kadının memesidir öğren bunu aga
00 YorumlaKadin bidaha seninle göŕuşmese haklı. Kadını hoş tutcagına sen itmissin. Begenmesen bile daha kibar sekilde söylersin
10 Yorumla
+1 yılYazık ys sevgiline meme alsana
41 Yorumla
Soran+1 yılNerden alıyoz kanks
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma ama ayılık etmişsin. Öyle denir mi?
90 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat