1 senedir sevgiliydik daha 1 ay önce seviştik kıyafet üstü kendisi çok istiyordu bana hafiften belli ediyordu bunu ben de zamanı geldi diyip koyvermiştim ama buluşmadan sonra 1 2 gün bana prenses gibi davrandı sonrasında günde 5 dakika bile konuşamaz olduk ilgi 0 sevgi 0 bir yere gider haber vermez ben giderim nereye diye sormaz sadece günaydın yazıyor o kadar onu da bıraktı 2 gündür sizce benden soğudu mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKıyafet üstü diyorsun hem de bunda soğuyacak ne olabilir ki anlamadım. Basitlik gibi görmesinden şüpheleniyorsan da 1,5 sene olmuş senin nasıl biri olduğunu artık az çok biliyordur öyle algılayacağını sanmıyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılsanırım başka biri var zaten dediğin gibi başka açıklaması olamaz
En İyi Cevaplar
+1 yılOlabiliri yüksek bir durum. Her zamankinden farklı davranıyorsa, bir şeyler bitmiş demektir. Bu sen de kırgınlık ve üzüntü bıraksa da alışmak gerekiyor. Senin çabalarına rağmen sana dönmüyorsa, zaten kafasın da bitirmiştir. Değersiz hissettiren birini beklemeye değmez.
10 Yorumla
Istediğini almış gibi görünüyor. Gerçek bir sevgi olsaydı bu soruyu sana sordurmazdı zaten. Cinsellik için mi seninle sevgili oldu onu bilemem sen karar vereceksin. Ama aradığın şey onda yoksa uzatma derim.
20 Yorumla
+1 yılHevesini almış şimdi senin kendiliğinden gitmeni istiyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılbana yıkmak istiyor vicdan azabını yani
- +1 yıl
Ayrılığın niye vicdan azabı olsun ki? Seninle uğraşmak istemiyor. Belli ki seven taraf sensin ve o giderse sürekli
Peşinde rahatsız edeceksin. Soğutmaya çalışıyor seni kendin gir istiyor kafası rahat olacak o zaman. İstediği zaman da geri dönmesi için kapıyı açık bırakacak. Döndüğünde sen gittin de diyemeyeceksin kendini suçlu hissedip dönüşünü kabulleneceksin.
Soran+1 yılişte bende ondan bahsediyorum ya giden benim ya terk eden içimde sorular olacak sürekli vicdan azabı çekicem onu istiyor ama şu şartlarda değil vicdan azabı kurtuldum diye dua ederim 2 3 hafta önemli sınavlarım var kafam karışmasın diye ayrılmıyorum o sınavlardan sonra tekmeyi yediğinde görür ben geri dönen bir insan değilim terk edersem bitmiştir çünkü sonuna kadar sabrediyorum 1 aydır sabrediyorum düzelir diye 2 3 haftası bile var hala daha düzelmediyse yallah derim anca
- +1 yıl
Kendini bir şeyi şartlandırma engelle sil geç. Sen yaptığına değil sana bunu yaptıran sebeplere bak. Sonuçta işi bitince gö-tünü dönüp yatan o... Sana da o mabada kazık sokup devam etmek düşer
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
43Cevap
Kıyafet üstü nedir ya 🙂 bazıları da hemen “hevesini almıştır” yazmış, kıyafetle sevişmenin ne hevesi var ki, eh yeter lan s….. m böyle aşkın ızdırabını deyip de gitmiş de olabilir
10 Yorumla
+1 yılaynen.. erkek milleti işte... benim ki şerefsiz çıktı de geç git... bir daha da sevişme sakın... senle seviştikten sonra soğudum de senden...
13 Yorumla
Soran+1 yılyok sevişmem bitti o olay yakında terk edicem sınavlarım olduğundan kenarda durduruyorum şimdilik üzülmek istemediğimden
- +1 yıl
soğudum senden de boş ver...
Bir erkek sadece bu kadar cinsellik ile bırakmaz. Tuhaf bir durum..
Belki de utanıyordur14 Yorumla
Soran+1 yılben gerisine izin vermedim kıyafet çıkarttırmadım
Soran+1 yılsence hissediyor olsam burada soru başlığı açar mıydım 1 senedir sevgiliyiz başlarda evet ama bu durumdan sonra o kadar soğuk ki sevgisiz hissediyorum günde 2 dakikasını bile bana ayırmıyor detayda yazdım konuşmuyoruz bile merak etmiyor akşam dışarı çıkıyorum nereye diye sormuyor bile seni seviyorum lafını en son 3 hafta önce söyledi ben dediğimde karşılık bile vermiyor ayrılcam zaten sınavlarımı bekliyorum kafamın karışmasını istemediğimden şu an tekmeyi basamıyorum
u +1 yılArtık cazip bir yanın kalmadı. İstediğini elde etti ve ceptesin onun için önemsemiyor. Kalsanda gitsende umrunda değil, senin bitirmeni bekliyor mobing yapıyor işte git diye...
Böylece başı agrimayacak...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır beğenmek ya da beğenmemekle alakalı değil elde etmiş bitmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılbaşlık değiştirilmiş zaten benimki bu değildi beğenmemekle alakası olamaz zaten kıyafetleydik ama doğru diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSende üstüne gitme nasılsa canı gene isteyecek o zaman ipler senin elinde olacak
12 Yorumla
Soran+1 yılbi dahası yok
- +1 yıl
Bunu şimdilik o bilmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hevesini aldı tamam işte bir iliskinin daha sonuna geldik 😊
16 Yorumla
Soran+1 yılama sanırım beyfendi kendi bitirmeye cesareti yok benim bitirmem için çabalıyor
Soran+1 yılevet bitirdi ben soğudum artık göresim bile yok konuşasım da yok önümde çok önemli sınavlarım var sırf kafam karışmasın diye ayrılmıyorum şuanlık 2 3 hafta sonra sınavlarım bitiyor tekmeyi yediğinde anlayacak sonrasında çok pişman olacak ne fayda
Biraz malmış, bulmuşsun kızı muz gibi sormadan olma, fazla isteksiz davranırsan adamı ürkütür olabilirsin, seven adamda konuşur sohbet eder, biraz adam cins tipe benziyor, senin gibisini bulmuş eline vermeden git...
00 Yorumla
+1 yılAmacı oymuş amacına ulaşınca gerçek yüzü ortaya çıkmış iite
10 Yorumla
+1 yılBelkide o gerçek birleşme istiyordu.
ya da hafif gördü veya zevk alamadı
Aslında biraz daha ayrıntı versen bu kadar seçenek olmaz ama bence seni haketmiyor boşuna kendini üzme unut gitsin11 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum. Aynı burcuz sonuçta 😊😎
Geçmiş olsun hayatının hatası demekki bana yapan başkasina da yapmıştır felsefesi sana işliyor. Zamanla ayrılma için hamle yapacak hazır ol, ha gitmesin dersen dahada ilerle 😉
07 YorumlaEee senide önceki kırıkları gibi görüyor artık. Soğur tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılilk seviştiği ve en uzun süreli sevgilisi benim ama
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki pişman olmuştur kızlar ilk seks yaptıklarından sonra falan kendilerini kötü hisseder bi pişmanlık hissi olur ondada öyle bişey olmuştur günah sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılseks olmadı kucağında öpüştük o tarz kıyafet çıkartmadık izin vermedim
Cevap sahibi+1 yılOlsn öpüşmede cinsellik böyle şeylere kalkışmayın mutlu mesut gezin tozun eğlenin piskolojinizi bozar böyle şeyler
+1 yılBeğenmese cinsellik düşünmezdi , artık istemiyor çünkü affedersinde doymuş seninle görüşmek istemiyor , sen de onunla görüşme
00 YorumlaBas tekmeyi bidaha iletişime falan geçme tıpış tıpış gelir. Sen de rahatlarsın ama yüz vermezsin intikam gibi düşün.
00 YorumlaKıyafet üstünden ne olabilir ki ama iyi olmuş gerçek yüzünü gördün
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz geç oldu ama 1 senemi yedi
+1 yılUcuz görmüş seni bana veriyorsa herkese verir moduna girmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene çıktık kocaman 1 yıl böyle düşünüyorsa pes ilk olduğunu biliyor kendisinin
- +1 yıl
maalesef, 1 senen boşa geçmiş ama 3-4 senen de boşa geçebilirdi, şimdi toparlanıp geçmiş defterini kapatman ve yeni bir sayfa açman lazım.
+1 yılne yapalaım seviştikten sonra hayat boyu sana mı bakalım? ben anlamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılkendisi benim sevgilim 1 yıllık fb değil
- +1 yıl
ne ypacak
senin nazını kaprisini mi çekecek
Soran+1 yıleee ne nazı ya kardeş sende var mı biraz diyorum ki 5 dakika bile konuşmuyoruz 1 aydır nerdeyse
- +1 yıl
bitmiş işte
neyi zorluyon? diyon bende
+1 yılSen de yeni yeni tanımaya başlamışsın. Sebebini söylerdim de burada linç yerim şimdi, tipik erkek davranışı bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kıyafet üstü sevişme? O nasıl bir şey, yeni mi keşfedildi :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılkıyafet çıkarmadan yani kucakta öpüşme vs
Soran+1 yılyani soruyu sorarken kısalttım olmayadabilir bilgim olsa burada mı olurdum sence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide kadınlardan hoslanmadiginin farkına vardi sey olabilir erkeklerden hoslaniyor olabilir benim aklima baska mantıklı bir sey gelmiyor
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonu en iyi sen tanırsin iyi bir insansa namusluysa tek sebep bu namusssuzsa onu bilmiyorum
Soran+1 yılya da başka biri var aldatıyor
Cevap sahibi+1 yılyani bu soyledigin 2. secenege giriyor
+1 yılSekste senden zevk almamıs olabilir ve baskasını bulmus olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYok bişeyler yaşadık kız bana gebe o koşsun peşimden modunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. iyi sevişmedigini düşünüyor healde bide bakire oldugunu anlamış
00 Yorumla
+1 yılHedefine ulaşmış demek. Siz elinizdeki gizli cazibeyi kaybetmişsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni elde ettikten sonra başka hevesler aramaya düşmüştür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElde etmiş ve hevesi gitmiş.
Aşık falan olduğunu sanmıyorum.02 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk sene kucakta sevişmek için beklemedi herhalde sanırım başka biri var
Cevap sahibi+1 yılSeninleyken de zaten sanal vs boşalıyordur ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıyafet üstü sevişmede istediğini almış da olmaz kullanmış da olmaz bundan dolayı uzaklaşmaz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman niye böyle ya başka biri mi var
Cevap sahibi+1 yılbelki de var başka biri, cinsellik de yaşıyorsa onunla ve sende öyle bir ümidi yoksa olabilir
+1 yılAnlamiyorum sevistikten sonra neden sogur bir insan
06 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum sence başka biri olabilir mi ya da 1 yıl o yakınlaşma olmadı hırslanmış elde edince de soğumuştır
- +1 yıl
1 yildir surekli yakinlasmak istedi mi peki
Soran+1 yıl4 5 kere yeltendi istemedim diye büyük kavgalar çıktı ama anlayış gösterdi
- +1 yıl
Baya anlayis gostermis buyuk kavgalar cikarmis 😅
Soran+1 yılsonrasında tabi kavga çıktı çıkmasına sonra istemedi hiç benden ama ben kendim 1 sene oldu artık hazırımdır diye yeltendim demek ki içten içe hırslanmış ya da beni basit biri olarak gördü soğudu
- +1 yıl
Dertlesmek istersen beklerim, takma kafana giderse de kendi bilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılsenden soğumuş. alacağını almış zaten başka şeftali avına başlamış bile😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene bunun için mi bekledi yani
Cevap sahibi+1 yılevet tadına bakmış başka şeftali avına başlamış 😂
+1 yılseni kullaniyor isi bitnce de soguyir sendnr
10 Yorumla
+1 yılElde edene kadarmıs demekki
10 YorumlaSeviştikten sonra hevesini almış aşık olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılAlmış alacağını. Çok geç
10 Yorumla
+1 yılkullanılmışlık hissi var mı? net cevap ver
04 Yorumla
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
O HALDE AŞK YOKTUR o kadar çok örnek var hala hata yapıyorsunuz werkegı 3 altın kullanarak köpek edeceksın etmezsen hep böyle pısman olursun
Soran+1 yılneymiş o 3 altın kural özele gel demeden ama
- +1 yıl
gizlisin sen yazacaksın ben nasıl yazayım?
Beğenmemiştir belki vücudunu
01 Yorumla
Soran+1 yılvucudum güzeldir hem kıyafet çıkarmadık kucakta sevişme oldu ilerlemesine izin vermedim
+1 yılAhaga aldatmistir da seni alacagini aldi
04 Yorumla
Soran+1 yılaldatıyor sanırım bu arada
- +1 yıl
Ohh ohh iyi oluyor
Soran+1 yılbu üzücü sonuçta kimse haketmiyor aldatılmayı niye böyle dedin ki
- +1 yıl
Sevilmeyi haketmiyonuz cunku ve sen seciyorsun o kisiyi sonucta
Çok saçma böyle olması
02 Yorumla
Soran+1 yılben de anlamıyorum aldatılıyor da olabilirim benimle günde 2 dakika bile konuşmayan insan beni mutlu etmeyen insan başkasını mutlu ediyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullandıgı acık işi bitince umursamıyor
00 Yorumla Sitenin rezil günün sorusu klasiği devam ediyor..
00 Yorumla
+1 yılBaskaısnı bulmus olabilir
00 YorumlaOna sormak lazım valla
00 Yorumla
+1 yılzaten elde etmiş gerçekten sevmemiş ki
00 Yorumla
+1 yılAmacı kullanıp atmakmış seni belli ki
00 YorumlaKendince amacına ulaştı
00 YorumlaCinsellik soğutabiliyo maalesef 🥺
00 Yorumla
+1 yılTadını alan soğur zaten grzekalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne oldu ki vücudunu mu beğenmedi
010 Yorumla
Soran+1 yılyok kıayfet çıkmadı ki
Soran+1 yılyeni birisi var belki de
Soran+1 yılsoru başlığını değişmiş bu arada vucudumu beğenmemesi imkansız bir şey o kadar diyorum başka seçenek kıyafet çıkartmak istedi izin vermedim ilerletmedim bu yüzden de olabilir dediğin gibi
Soran+1 yılkucağındaydım işte öpüştük boynumu öptü gögsüme falan elledi elini kıyfaetimin içine sokmasına izin vermedim kıyafet çıkartmadık oral vs zaten o konulara hiç girmedik bu minimalde sürdü 15 20 dakika sonra ben bitirdim
Soran+1 yılben 20 o 22 ilk uzun süreli sevgilisi benim aile baskısıyla büyüyen biri ve ilk defa benimle yaptı böyle şeyleri ve buna rağmen beni bırakmması gerekirken böyle davranıyor bilmiyorum ya başka biri var sanki benim izin vermeidğim şeyleri onla yapıyordur belki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence umduğu gibi geçmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılsanki şey yıldızıyım ilk sevişmemdi bu
- +1 yıl
Arzu ve hislerde etkilemiş olabilir illa hünerli olmak yetmez bazen
Bitmiş ilişki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bana öyle geliyorki amacına ulaşmış gibi
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılistediğini aldı knka malum
018 Yorumla- +1 yıl
@Vivensss koyverdim demiş ya knka kendimi nasıl yapmamışlar
- +1 yıl
@Vivensss He şimdi anladım knka sağolasın
- +1 yıl
@Vivensss Sen olmasan ben halen seks yaptılar sanacaktım :D senden KS'de bir tane arkadaş edinmem gerk galiba :D
- +1 yıl
@Vivensss Erkekler öpüştükten sonra kaçıyorsa zaten korkmuştur bunun fazla bir açıklaması yok bende :D
- +1 yıl
@Vivensss Ya erkekler fazla bağlanmaya gelemiyor bana kalırsa o yüzden öpüşürsek ilişkiye girersem evlenmek zorunda kalırım gibi düşünüyorlar
- +1 yıl
@Vivensss ben demek istemiyorıum öyle düşünüyorlar %90'ı :D ben seks yapmadım daha sff
- +1 yıl
@Vivensss aynen öyle dürüst ve samimi olanlara güvenebilirsin diğerlerinin sadece tek amacı seks yapmak ve bağlanmamak
- +1 yıl
@Vivensss Onu bende arıyorum ama bu devirde ki kızlara da erkekler kadar güvenilmiyor malum
- +1 yıl
@Vivensss Çok fazla kadın tanımaya fırsatım olmadı ama hem sevgili hem abla hem anne hem hayat arkadaşı olan bir kadına rastlamadım henüz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaska birinden mi şüpheleniyorsun sen de?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Pek beğenmemiş galiba
00 YorumlaKullanmış seni bitmiş yani finishim
00 Yorumla
+1 yılİşi bitti
00 Yorumlasallamıs gıbı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral seks mu çektin.
010 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılNe yaptınız ki soğudu
Soran+1 yılsoru başlığını değiştirmişler ya ben beğenmediğini düşünmüyorum sorum o değil soru detayda neden böyle davranıyor gibisinden soruyorum kucakta öpüştük o şekil kıyafet hiç çıkartmadık istemedim çünkü
Cevap sahibi+1 yılNereye boşaldı
Soran+1 yılkendi yapmıştır herhalde ben gittikten sonra bilemiyorum bana boşalmadı da yani kalkmıştı ben müdahale etmeden gittim
Cevap sahibi+1 yılİlginç cepte görüyor seni
Soran+1 yılben onu cebimin dışına atıcam ama az kaldı
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirde siniz ki
Soran+1 yılburdur
Cevap sahibi+1 yılYakınmış
+1 yılMuhtemelen
11 Yorumlasoğumuş
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim seviştikten sonra soğuk davranmaya başladı, beni beğenmemiş midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler