Arkadaşlar nolur bir şey diyin zarım duruyor ama içim rahat değil dalga geçecek olanlar yazmasın şikayet ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnan o kadar kolay bozulan bi şey değil penisin değdiği yer çok fazla sürtündüyse aşınmıştır kanıyodur. Yani ayrıca bu kadar korkuyosanız yapmayın be kardeşim
13 Yorumla
Soran+1 yılYani azıcık girdi yanlışıkla, acıdı ama hemen çekildim.. kanda yok denecek kadar az geliyor …açık konuşmak gerekirse günlük ped kullanıyordum hiç gelmemiş oraya 1-1.5 saat sonra lavaboya gittim yok denecek kadar az geliyor
Soran+1 yılAma ne deden haklısın bende kızıyordum aynı konuma geldim 🥺
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki zarının neden bozulmasını istemiyorsun?
Bekaretin mi elinden gidecek?
Bekaret sence bir iki damla kan mıdır yoksa bedenine bir erkeği dokundurtmamak mıdır?
Eğer birincisiyse telaş etme ameliyatlar var
Ancak şunu unutma dürüstlük güzel bir hazinedir016 Yorumla
Soran+1 yılTabiki o şekilde düşünürsek bekaret sadece bir iki damladan ibaret değil.. bu şekilde soru soranlara çok kızıyordum yapma bu hale gelme diye kendim bu hale düştüm 🥺
Cevap sahibi+1 yılArtık bakire değilsin bir sonraki ilişkinde kan olsun veya olmasın.
Senden evlenmeden cinsellik isteyen insandan uzak dur. Tüm heyecanını alır ve bırakır.
Soran+1 yılHaklısın ne desen haklısın 🥺
Cevap sahibi+1 yılOlup, bitmiş bir olay. Dersini aldın
Üzülme artık bu kisiyle ciddi bir ilişkin olmazsa, evleneceğin insana gerçekleri söyle yalan üzerine yuva kurulmaz.
Soran+1 yılİnternetten baktım zar öyle kolay bozulan bir şey değil yazıyor esnek olduğu için tam birleşme olmadan bozulmaz diyorlar ve bizde tam birleşme olmadı ve zedelenme ile bozulma birbiriyle aynı belirtilere sahip o yüzden ayırt edilmesi zormuş zedelenme olabilir mii 🥺 öyle olsun ya ne olur
Soran+1 yılPeki bu kişiye gerçeği söylemeli miyim? Böyle böyle bir olay oldu diye..🥺 çok karışık kafam düşünmekten başım ağrıyor 😞
Cevap sahibi+1 yılEvleneceğin kişiye söyleyebilirsin
Zar o kadar bozulan bir şey değil lafına inanma, parmak girişiyle bile bozulur. Aslında orada kanama çok beklenmez yeterli uyarılma ile oradaki kaslar baya genişler ve penis girişiyle az bir kan gelir, çok kanama olma sebebi ilk ilişki korkusu ile kasılan kadının kaslarında yırtık meydana gelmesi
Yani dediğine göre penis az da olsa girmiş ve kan gelmiş belki zedelenmiştir kanama olur belki olmaz. Mesela ben mastürbasyon yaparken bozdum o kadar kolay bozuldu yani. Kendim açtım baktım baya gitmiş anlıyorum zaten bu kızlık zarı meselesini, baya araştırdım
Soran+1 yılGerçekten mi 🥺 ya bu da yanlışıkla oldu sadece sürtüyordu ve bir anda ansızın girdi zaten canım acıdı kendimi çektim geri o zaman kan gelmedi yani açık konuşmak gerekirse günlük ped kullanıyordum gram kan yoktu aradan 1-1.5 saat geçti küçük abdestim geldi gidince yok denecek kadar az hiç yoktu diyebilirim 2 lavobaya çıkışımda bir tık daha fazla geldi
Cevap sahibi+1 yılHiç aynadan baktın mı nasıl görünüyor?
Soran+1 yılYok bakmadım
Soran+1 yılNasıl görünmesi lazım
Cevap sahibi+1 yılOradaki delik bozulur, yuvarlak yapısını muhafaza etmez.
Soran+1 yılBuralarda mı olacaksın ona göre konuşalım şu an evde değilim
Cevap sahibi+1 yılBuradayım.
Soran+1 yılBugün oruçta tutamadım kan aktığı için boy abdesti almam gerekiyor dimi
Cevap sahibi+1 yılAlsan iyi olur.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
+1 yılYa zar kolay kolay bozulan bişey değil benimki 2kere yaptık ,2sindede geldi artık gelmedi
110 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdi ne kadar girdiğini de hatırlamıyorum çünkü yanlışıkla oldu ama hemen çektim kendimi geri …günlük ped kullanıyordum ne kan ne başka bir şey hiçbir şey olmamış lavaboya gittim 1-1.5 saat sonra hafif yok denecek kadar az geliyor şu an geliypr mu bilmiyorum bakmaya korkuyorum
- +1 yıl
Ya yok knk ya sacmalama valla bende senin gibi önceden kuruntu yapıyordum ama zar kolay yırtılan bişey değil çok acıyor girince ve acı zevk birlikte geliyor zar bozuluyor çığlık attım ben resmen bozulana kadar 2kere üst üste kanadı benimki
Soran+1 yılYa sen benim canımsııın nasıl içimi rahatlattın anlatamam iyi ki varsın 🥺💖
Soran+1 yılHala korkuyorum ama dediğin gibiyse daha iyi olacağım 🥺🙏🏻
- +1 yıl
Ya sen. Beni dinle bende senin gibi kolay bozulan bişey sandım değilmiş çok derinde zar ve acı hissediliyor çok
- +1 yıl
Korkma beni dinle 😂
Soran+1 yılYiia 🥺💖 ayrıca öyle bir şey olmuş olsa o anda gelmez mi?
- +1 yıl
Ya kanın gelip gelmemesinin değil tam giricek içine birkaç defa gidip gelmesi lazım senin acıdan bağırman lazım çok acıyor çünkü benimki 2. defa yine kanadı genişliyor çünkü
Soran+1 yılHay Allah razı olsun senden 🥺💖
Soran+1 yılMesaj attım bakabilir misin lütfen 🥺
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar kolay bir şey olmaz sürtme diyorsun sonucta
112 Yorumla
Soran+1 yılYani azıcık girdi yanlışıkla kanda yok denecek kadar az geliyor …açık konuşmak gerekirse günlük ped kullanıyordum hiç gelmemiş oraya 1-1.5 saat sonra lavaboya gittim yok denecek kadar geliyor
Cevap sahibi+1 yılİyide regli değil misin yani simdi sen
Soran+1 yılRegli de olabilme ihtimalim çok yüksek ama ben diğer olaydan korkuyorum açıkçası ne desen haklısın ama..🥺
Cevap sahibi+1 yılZarı zaten goruyorsundur yırtılma yoksa nasıl bir şey olmuş olabilir goruntusunden anlaşılıyordur ayrıca reglıysen o yuzdendır o zaten dıger turlu o kadar kolay olamaz
Soran+1 yılAllah senden razı olsun gerçekten benim içimi bir nebzede olsa rahatlattın 🥺🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRahat ol ya canini sıkma ne demek :)))
Soran+1 yılİnşallah bu yaptığın iyilik hem bu dünyada hemde ahirette karşına çıkar inşallah 🥺🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılSaolsin da Sen baya dert etmişsin üzme kendini
Soran+1 yılKimisi bozulunca öyle fosur fosur gelmiyor diypr 5-6 damla geliyor diyor.. gerçekten bir şey olmuş mudur 🥺
Cevap sahibi+1 yılYaa o kadar kolay mı o is şimdi Ulu orta çok şey konuşamıyorum
Soran+1 yılMesaj attım 🥺
Cevap sahibi+1 yılYazdim bende
Kesinlikle gitti Geçmiş olsun Annene müjdeyi ver İlk defa mı oldu yardım edelim sana
00 Yorumla
+1 yılbozulmuş veya zedelenmiş olabilir , görmek gerekir.
00 Yorumla
+1 yılAcı hissetmis kanda gelmis. Artik zarın yok. Gecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZedelenmiste olabilir cok az gelmisse. Ama belki esnektir o yüzden de cok kan gelmemis olabilir. Dikkat et ve üzülme olan oldu degistiremezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılYani azıcık girdi yanlışıkla, acıdı ama hemen çekildim.. kanda yok denecek kadar az geliyor …açık konuşmak gerekirse günlük ped kullanıyordum hiç gelmemiş oraya 1-1.5 saat sonra lavaboya gittim yok denecek kadar az geliyor ama cidden korkuyorum ve şurada adam akıllı yorum yapan bir sen varsın 🥺
Cevap sahibi+1 yılPeçeteyle sildiginde peceteye kan geldi mi. Benimde aynı durumum oldu seni cok iyi anliyorum. Yataga kan gelmedi günlük pedimd bir damla gelmisti. Peceteyle sildigimde hafif pembemsi bir kan gördüm baska da kan gelmedi. Bende cok merak ediyorum yırtıldi mi yirtilmadi mi diye :( birde izin verme bir daha çünkü genişliyor bu sefer anlaşilir ilerde baskasiyla olursan
Soran+1 yılİnşallah bir şey olmamıştır ya 🥺
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah :(
+1 yılKanka mantıken kan geldiğine göre? Küçük bir yerden yırtıldı isen tamamen yırtılır
01 Yorumla- +1 yıl
Tarihi yaz kanka artık bir kadınsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBozuldu tabiki de
azmayacaksınız abi sonra ah bozuldu12 Yorumla- +1 yıl
Hsjsjsjsjshs
Soran+1 yılHak veriyorum haklısın ne desen bende kızıyordum aynısı başıma geldi 🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim anlamadığım şey şu
Oraya kadar gitmişsin, neyin zar koruma derdi bu?00 Yorumla
+1 yılBelki az yırtılmıştır 😐
021 Yorumla
Soran+1 yılYa tamamen girmedi inşallah dediğin gibi olmuştur 🥺 ama bozulsa o an gelmez mi kan?
- +1 yıl
İnşallah bozulmamıştır en son ne zaman kontrol ettin kanı
- +1 yıl
Acı hissettin mi peki
Soran+1 yılAma regl olabilme ihtimalimde çok yüksek çünkü bugünden beri başım çatlıyor normalde adet takvimi bugünü gösteriyor öyle olsa hemen o an gelir diye düşünüyorum ama bunun üzerinden 1-1.5 saat geçtikten sonra geldi
- +1 yıl
Bende onu soracaktım zaten eğer yırtılmış olsaydı acı hissedersin
Soran+1 yılAcı tabiki hissettim çektim kendimi ama öyle komple girmedi
- +1 yıl
Bencede regl kanıdır çünkü regl öncesinde de sonrasında da kan gelmeye devam ediyor bazen
Soran+1 yılÖncesinde gelmiyor ama kan gelecekse öyle bir anda gelmez mi atıyorum yanlışıkla girildi ama öyle bir anda gelmez mi
- +1 yıl
Evet bir anda gelirdi sevgilinin penisi bile kan olurdu
Soran+1 yılAma bu 1-1.5 saat sonra geldi ve şu an biraz daha çok..🥺 başım bugün çok ağrıdı hala da devam ediyor regl ihtimali daha yüksek gibi ama inşallah öyledir
- +1 yıl
İnşallah regl başlamıştır sabah belli olur her şey
Soran+1 yılNasıl yani nasıl belli olacak
- +1 yıl
Kan akmaya devam ederse regl başlamıştır demekki
- +1 yıl
Aşağıda bayan arkadaşların dediği gibi zar kolay yırtılan bişey değil sadece içeriye girince de bozulmuyor bir kaç kere git gel yapması lazım o zaman da acıdan kıvranırdın
Soran+1 yılAllah razı olsun senden 🥺🙏🏻 İçimi rahatlattın
- +1 yıl
Hatta birisi anlatmıştı gerdek gecesinde kızlığı bozmak için 4 5 saat ugraşmışlar. Zar esnek bir yapıya sahip kolay bozulmuyor için rahat olsun
Soran+1 yılEğer böyleyse mutluluktan ağlamak istiyoruuğm 🥺🌸
- +1 yıl
Böyle evet rahat ol yani
- +1 yıl
Son durum nedir
Soran+1 yılYiiiaa Allah razı olsun derdimi dert edinip geriye dönüp sormak 🥺💖 yani bir şey olmadığını düşünerek yola devam ediyorum regl olmamışım ama
- +1 yıl
Bencede böyle devam et çok düşünme psikolojini bozma
+1 yıldoktor bilir ama genelde bozulmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılYani azıcık girdi yanlışıkla, acıdı ama hemen çekildim.. kanda yok denecek kadar az geliyor …açık konuşmak gerekirse günlük ped kullanıyordum hiç gelmemiş oraya 1-1.5 saat sonra lavaboya gittim yok denecek kadar az geliyor
- +1 yıl
biraz zorlanmıssa ondan gelmıstır kızlıktan degildir
Soran+1 yılİnşallah öyledir lütfen öyle olsun 🥺
- +1 yıl
öledir büyük ihtimal sürtünmeyle olan sey olabili büyük ihtimal
30 u geçmişsin bacım ahirete mi saklıycaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,6b cevap paylaştı. Neden sokmasına izin verdin
00 YorumlaNe kadar girdi kaç cm
00 Yorumla
+1 yılZarının durduğunu nerden anladın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkan geldiyse bozulmustur
16 Yorumla
Soran+1 yılYok denecek kadar az geliyor ama
Cevap sahibi+1 yılgeliyor mu hala?
Soran+1 yılÇok hafif geliyordu şimdi bakmaya korkuyorum 🥺
Cevap sahibi+1 yılbouzlmus canim uzgunum :( zaten fosur fosur kan gelmiyor.. Bir iki damla birsey , belki 5-6 damla bpzulmaninda.. Sonra benimki 2-3 saat civari peceteyi sildikce minik minik gelmisti
Soran+1 yılDeme lütfen gerçekten mi 🥺
Cevap sahibi+1 yılmaalesef :( o anda biraz kan gelmisti dedigim gibi 5-6 damla olacak sekilde, oyle minik minik... Sonrasindaki 2-3saat boyunca da p3ceteyi bastirirsam pecete de kan goruyordum o swkilde.. uzgunum... erkek arkadasina soyle mutlaka.. bilsin ne yaptigini
İçine girdi kan geldiyse bozulmuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürtünmesi sıkıntı değil içine girmesi mi sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılyangın çıkmadığına sevinin siz
00 YorumlaTahriş olmuştur
03 Yorumla
Soran+1 yılYani azıcık girdi yanlışıkla, acıdı ama hemen çekildim.. kanda yok denecek kadar az geliyor …açık konuşmak gerekirse günlük ped kullanıyordum hiç gelmemiş oraya 1-1.5 saat sonra lavaboya gittim yok denecek kadar geliyor
Soran+1 yılBozulmamıştır dimi 🥺
+1 yılEvet bozulmuş yasın kad
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşım bir önemi yok ki.. zarım duruyor ama
- +1 yıl
Durmsz
bozulsa anlardın
00 Yorumla
+1 yılçok mu arzuluydun?
00 Yorumla
+1 yılZarı görüyor musun yani
00 Yorumla
+1 yılBozuldu.
00 Yorumlabozuldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık gg
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAziciksa korkma
010 Yorumla
Soran+1 yılYani azıcık girdi yanlışıkla, acıdı ama hemen çekildim.. kanda yok denecek kadar az geliyor …açık konuşmak gerekirse günlük ped kullanıyordum hiç gelmemiş oraya 1-1.5 saat sonra lavaboya gittim yok denecek kadar geliyor
- +1 yıl
Stres çoğu şeyin sebebi de olabilir. Ama dediğimiz gibi azicik kelimesinin tabiri sana göre ya da bana göre değişebilir. Ve hemen öyle girecek bir sey değil, iyi hatırlamaya çalış bakalım ne oldu nasıl oldu diye
Soran+1 yılHepsi girmedi hatırlıyorum yanlışıkla kaçtı bende tam görmedim canım acıdı biraz hemen geri çekildim
- +1 yıl
Erkek arkadasin ne diyor, hiç umrunda değil de mi
Soran+1 yılHaberi yok
- +1 yıl
Değişme oldu mu davranışlarında falan iliskiden sonra
Soran+1 yılHayır hiçbir zaman olmuyor tam aksine daha fazla ilgileniyor 🥺
- +1 yıl
Ne mutlu o zaman size:) sende kafana takma umarım bir şey olmamıştır. Bir daha da dikkkar et ve sevgilini uyar, yoksa bundan sonrakilerde korktuğun başına gelebilir
Soran+1 yılHaklısın 🥺 bir daha düşünmüyorum ama tedirginim şu an
- +1 yıl
Duyulmayacak gibi değil, sen sen ol ileride pişman olacagin şeyler yapmamaya çalış, geçmiş olsun. Çok kafana takacaksan bir kadın doguma git derim
bozulmuş evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBozuldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçmiş olsun hahahah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynada bak
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşımla bugün biraz sürtme oldu sürterken azıcık girdi hafif kan geliyor kızlığım bpzuldu mu nolur yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım