bu islere girismeden once arastirma , bilgi edinme yapilmasi iyi olurdu desem tuhaf gorunur muyum? yani en azindan ilk defa yapacaklar ve ayrintili bilgiye sahip olamayanlar icin.
Dipnot: bu konuda bilgi edinecek en son yer KS. zira pembeler bir yana, mavilerin 90% jinekolog, seksolog kesilecek bir anda. google baksan daha iyi.
neyse korkma kanama azaldiysa sorun yok, tamamen gececek15 Yorumla
Soran+1 yılaraştırdım doğum kontrol bile kullanıyorum. sadece dün birlikte olduk ama ben çok gergindim fazla giremedi ama bakireliğim bozuldu canım acıdığı ve o da giremediği için yarıda kestik aşırı kastım giremedi resmen çocuk ilk kez yaptığım için normal mi geçer mi sence zamanla
Soran+1 yılbüyütmedim zaten rahattım gayet ama ilk bozduğunda bi avuç kan geldi resmen normal mi bu
Soran+1 yılya çok sağ ol insan tanıdıklarına soramıyo burdan sordum. bugün de hala ara ara kan geliyo ve acıyo hep böyle mi olacak diye korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cahillik etmişsin. Tekrar yapma ve kimseye bahsetme. Bu olayında unutmalisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılnedenmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin mi eşin mi? Hala kanıyor mu?
120 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim dün birlikte olduk ama ben çok gergindim fazla giremedi ama bakireliğim bozukdu canım acıdığı ve o da giremediği için yarıda kestik
Cevap sahibi+1 yılZorlama sebebiyle yırtık oluşmuş, en az 20 gün ilişkiye girme
Soran+1 yılyok artık
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılhaftaya alkol alıp tekrar denemek istiyorum rahat olurum belki
Cevap sahibi+1 yılHayır, iyileşmeden yaparsan hep kanar. Islak değil miydi a. m. ın?
Soran+1 yıldeğildi ama çok zor ıslanıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılYalayıp ıslatmalıydı
Soran+1 yıltekrar denesem alışır mıyım sence haftaya falan şu an acıyo bildiğin
Cevap sahibi+1 yılİlk seksin kötü geçmiş, erkek arkadaşın acemi ve kötüymüş. Bu heriften kolay zevk alamayacaksın ama tecrübeli birinden alırsın
Soran+1 yılaksine tecrübeli biri baya ben girmesine izin vermedim resmen
Cevap sahibi+1 yılTecrübeli olsa seni gevşetmesini bilirdi. Öyle bi snda girerdi ki içine farkında bile olmazdın. Hangi pozisyonda s. k. meye çalıştı?
Soran+1 yılalttaydım ben ama bir avuç kan geldi bozukunca resmen o beni korkuttu o kadar kan gelmesini beklemiyodum
Cevap sahibi+1 yılŞarılşarıl akanlar var, yeterince gevşemediğinden
Soran+1 yılartık bozuldu ilk geldiği gibi gelmez herhalde
Cevap sahibi+1 yılEğer iyileşmeden tekrar yaparsan gelir
Soran+1 yılbekle diyosun
Cevap sahibi+1 yılEvet. Zaten istekli biri değilsin :)
Soran+1 yılistekliydim aslında baya kanı görünce korktum
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım istersen?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal
15 Yorumla
Soran+1 yıldün birlikte olduk ama ben çok gergindim fazla giremedi ama bakireliğim bozukdu canım acıdığı ve o da giremediği için yarıda kestik aşırı kastım giremedi resmen çocuk ilk kez yaptığım için normal mi geçer mi sence zamanla
Cevap sahibi+1 yılGeçer korkma benim ilkinde değil 3. de kan geldi
Soran+1 yılne kadar geldi mesela
Cevap sahibi+1 yılAdetin sonlardaki kanaması gibi bi kaç saat geldi biraz
Soran+1 yılbenim de öyle şu an da bir gün geçti ve ilk bozduğunda bi avuç kan geldi resmen
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. zevk aldın mı peki? ne kadar süre birlikteydiniz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar