Uç cinsel ilişkiler ahlaksızlık mıdır, dinsiz insanlar bu konuda ne düşünüyor?

• 13 yaş ve altındaki çocuklara cinsel ilgi duyma bozukluğuna pedofili denirken, 5 yaş ve altındaki çocuklara cinsel ilgi duyma bozukluğuna infantofili veya nepiyofili, 11-14 yaş arasındaki ergen çocuklara cinsel ilgi duyma bozukluğuna hebefili denmektedir.[5], [6], [7] Ancak hebefili ile pedofili bozukluklarının ayrı bozukluklar mı olduğu, yoksa aynı bozukluk mu oldukları henüz net değildir.[8], [9] Evrim ağacı sitesinden alıntıdır arkadaşlar 🙄. Pedofilinin ahlaksızlık olduğuna çoğumuz hemfikirizdir diye düşünüyorum. Ben öyle düşünüyorum. Fakat buradaki yaş olayı insanlar tarafından belirlenmiş, yani aslında kesinlik yok ancak kesin olarak varsayıyoruz.

• Ensest, Grup ve çeşitleri, Eşcinsel cinsel ilişkiler yaygınlaşırsa aile diye bir kavram kalır mı ortada? Aile kavramına inanıyor musunuz? İnanmıyorsanız ve çocuk yaptıysanız bu ilişkileri çocuğunuza hisettirmemeye mi gayret edeceksiniz yoksa normalleştirecek misiniz? Amacım ne düşündüğünüzü öğrenmek.

• Ben hala ahlak sorununuzun olduğunu düşünüyorum, var mı bu düşüncemden vazgeçirebilecek?

Evet ciddi cevap bekliyorum, amacım düşünceleri çarpıştırmak.
Uç cinsel ilişkiler ahlaksızlık mıdır, dinsiz insanlar bu konuda ne düşünüyor?