Ben açık ve net şunu diyebilirim ki iğrenç. Hele bunu sevgilisiyle veya eşiyle yapanlar ne yaşıyor onu bile zaten anlamıyorum. Gerçekten sevdiklerini de düşünmüyorum zaten. Ben her türlü şeyi yaparım belki ama bu tarzda şeyleri asla yapmam çünkü cidden iğrenç değil mi be sizce de?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eş ya da sevgili ile olmaz ama fb takıldığın kızla olur ya da duygusal bağın olmadığı kızla grupda olur
Ben zaten fb falan olayını da saçma buluyorum da ne diyeyim senin tercihin bana ters
Birini sevmiyorsan aşık olamıyorsan cinsel hayatını tamamen bitirecek misin?
Kadınları obje goruyo
@1a9y0ç3a abi cinsel hayat cinsel hayat ölmezsin. Mastürbasyon yaparak bile yaşarsın bu kadar dünya meselesi yapmayın. Ayrıca olursun neden olmasın. Ben şahsen öyle değilim olamam da dediğin gibi. Kadın yani sevdiğim kadın daima benden önde gelir her konuda istekleri cinsellik için de öyle ama böyle bir şey asla yapmam, yapamam.
Yanlış kişiyi seçtim neyse anlayın
Sen kesin bakire kız ariyon
İyide kadınlar da bu işten zevk alıyor yani ben kadına seni seviyorum sana aşığım diyerek kandırmıyorum kadın benimle cinsel ihtiyaçını gideriyor ben kadınla bunda bir sorun yok yemek yemek gibi su içmek gibi doğal bir ihtiyaç cinsellik
Ben bakire kız falan aramıyorum kadın erkek eşitliğin den yanayım
İhtiyaç olduğunu hepimiz biliyoruz ama sen diyosunki esimle felan yapmam öylesine baktığım sevgilimle yaparım bu kullanmak oluyo
Met kanka sana demiyorum bakire kız ariyon diye bi aradan cik
Sevgilimle yaparım demedim yazdığımı iyi oku Fb olduğum kızla yaparım dedim tabi ki kızda böyle bir şey isterse
Fenerbahçenin konuyla ne alakası var
f*ck buddy diyorum Fb dediğim o
@1a9y0ç3a sevgilim var zaten ve onu çok seviyorum. Bakire hemde ama olmasaydı da olur muydu dersen herhalde evet
Eee ne soru soruyon boş boş seni delikanlı sandık sen baya geniş ciktin
@1a9y0ç3a anlamıyorsun işte bak. Ben sevgilimi çok seviyorum öyle böyle değil hemde onun her türlü isteği benim için daha önemli evet doğru ki daha bir yıl öncesine kadar sorsan geçmişi ne ettiği beni ilgilendirmez olabilir derdim ama artık o kadar öyle düşünmüyorum bile yani kafam biraz karışık. Kıskanırım yapamam diye düşünüyorum ama yine de ikilemdeyim de neyse işte yapamam gibi artık. Geniş de değiliz asla.
Sen manitini bırak bana gel bence ben tek kızlarla yaptım HXNDJFJF
Bence özelden yazın artk birbirinize bana bildirim gelip duruyor :)
@1a9y0ç3a hop hop dur sakin kdldldldld maşallah kızlarla mı yaptın. Biseksüelsin o zaman ne diyeyim. Yok ben sevgilimi çok seviyorum teşekkür ederim o benim her şeyim. Onun için her şeyi yaparım ölürüm bile ama noo almayayım
iğrenç gelebilir doğal bazı herkesin kendi fantezisi
Hmm diyorsun. Peki sizin görüşünüz ne ben onu sordum leydim.
herkesin kendi fantezisi istediğini düşünsün
Peki saygı duyuyorum buna tamamen. Sadece merak ettiğim için soruyorum da Malatya lı mısın veya orada mı yaşıyorsun? Darende gördüm de ondan merak ettim hiç görmedim bu sitede de
hayır değilim imkanım olsa değiştiricem rastgele koydum herkes de memleket sevdalısı çıktı
Hahaha 😂. Saygı duyarım tabi. Ben sadece merak etmiştim ama olabilir de.
Yapmayabilirsin ama iğrenç demek ne demek. Bir başkası da tamamen seksi iğrenç bulabilir bu açıdan bakarsak yani. Bence zevkli.
seks iğrenç bir şey değil ki. Hayvanlar bile yapıyor e zaten. O zaman sen aşka sevgiye inanmayan birisin ne diyeyim bana ters sonuna kadar asla yapamam
Bakış açının saçmalığın söylüyorum orada.
Hayret böyle erkekler var mı şu dönemde
Niye ki yani elbette var. Ben çok şükür bu saçma sapan zihniyetlerde olacak değilim. Sözde fantezi niyetine sevgilimi veya eşimi paylaşmak veya başkasıyla yapmak ben buna karaktersizlik hatta ş*r*fszlik derim o kadar. Asla da yapmayacam. Bunun cinsiyeti yoktur ayrıca bu saçma fantezileri isteyen kadınlar da var ama cidden bir şey demek istemiyorum onlar için
Bana da zevkli geliyo ama reel anlamda yapmam bence
Bak bende izledim yalan yok. Anne çocuk veya baba kız adıyla olan şeyleri de izledim ama onlar gerçek bile değil tamamen. Hepsi oyuncu ve zaten tek amaçları da para. Gerçekten böyle bir seviyeye düşecek biri asla olmam ve sana da helal olsun dostum böyle devam et. Bir dakika ama bence demişsin. Nett hayır demek değil ki bu işte. Senden pek nett yapmam izlenimi alamadım şu an
Olabilir hayat
Vay bee bir şey diyemem. Yorum yok bana ters dediğim gibi ama o zaman umarım senin gibi birini bulursun
E sen yorum attığın için yine bildirim alcan
Kojusmamiz bitti zaten istemedi beni napim hdjdkf
Sildim şu an gelemez
Her gördüğümü isteseydim ohooo. Sevgi böyle bir şey değil be random nickli şahıs
Random değil canim aslan gibi 1903 yaziyo
Ovv sorry bende Beşiktaşlıyım ama dikkatsizlik kusura bakma bu konuda ama dediğim gibi işte
aycabulutz Instagramim
Sevgilim var sevgilim. Halan ne derdinde. Seni seven hakemden birini bulursun be. Yani bir kaç düşüncemiz uymasa da kötü biri olduğunu düşünmüyorum
Ndjdjdkf öylesine istek at dedim ne var be
5000 kişi neyine yetmiyor be kdkdkdldld
Xhxhcjjcjci tamam neyse
Ayrıca çok açıksın kapan acık kapan bizden her türlü olmazdı diyeyim yani
Yo böyle iyiyim
E tamam sen devam et böyle işte madem
Baysss canim
Bayysss canım olmayan hanımefendi.
Oğlak Burcu beyfendi hdjjd
Oğlak değilim ama o da olur yakın
Tamam uzatma sus
E sen sus be soru benim. Hadi kaybol sorumdan. Sevgili bulmada da başarılar dilerim
Sevgili istesem yapamaz mıyım sence bi düşün cjfjc
Hmmm zor be sanki. Aynen öyle
Tamam gidiyorum babay
İyi ablacım hadi bb
:) var tabiki neden
Çok kafa dengi ve güvendiğin biriyle yaparsın bence
Instagram hesabın neden çıkmıyor:)
Net iğrenç güzel kardeşim
Kesinlikle öyle düşünüyorum 🙏🏻
olumlu düşünüyorum harika fanteziler
Bence çok güzel ve heyecanlı
Güzel ve zevkli