Bu fanteziler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben cuckold taraftarıyım. Lütfen abazalar ve kezbanlar can sıkmasın zaten canım sıkkın. Bilgisi olanlar fikirlerini belirtebilir mi imkansız mi böyle bir ilişki sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen cuckold ilişki yaşayan çiftlere boğa olarak katılıyorum.
Mesela bizim toplumumuzda bu tür ilişkilerde erkeğe güzel kardeşim gibi yakıştırmalar yapılıyor. Karısını mutlu edemediği beceremediği gibi düşünceler var. Halbuki olay hiç öyle değil. Bu insanları zaten güzel ve mutlu bir cinsel hayatı var. Sadece bu hayatı biraz daha renk katıp daha fazla mutluluk arıyorlar.
Böyle çiftlerin mutluluğuna mutluluk katmak beni de mutlu ediyor411 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum olmuş
- +1 yıl
Ne yaptın mesela anlatır mısın?
Cevap sahibi+1 yıl@Darkness_Queen ortalık yerde anlatılmaz
- +1 yıl
Takip et mesaj atayım
- +1 yıl
@Darkness_Queen bir cuckold meraki olan bir kadın daha :)
- +1 yıl
Olamaz mı? 😅
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@Darkness_Queen tanımak isterim seni
Soran+1 yıl@Sortieee bu yorum yapan canım kim?
- +1 yıl
@Darkness_Queen cuckold konusunda konuşabilir miyiz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşı değilim ama düşüncem karışık. Kendime yüklediğim rol modellere göre değişiklik gösterebiliyor. Eşine sadık bir birey rolünü üstlenirken bunu yapacak arzuyu ve iradeyi kendimde buluyorum. Öteki taraftan bunu yapmanın verdiği bir kıskançlık beliriyor (pişmanlık değil) ve bu kıskançlığı bastırmak için bull rolünü üstleniyorum. Bekar olmanın getirdiği bir çelişki sanırım. Bunun belirleyicisi daha çok eşin karakteri ve yaklaşımıyla beraber tensel dokunuşta meydana gelen sonuçlar olacak gibi.
08 Yorumla- +1 yıl
Birilerine mi katılıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@Darkness_Queen Hayır sohbetten öteye gitmedim. Eğilimim var sadece
Soran+1 yılAma asıl zevk vurdurmakta buna emin ol
- +1 yıl
Ne alakası var? Ayrıca Bull rolünü üstleniyorum demişsin
Cevap sahibi+1 yılRenkler ve zevkler tartışılmaz. Sen orada bulduysan daim olsun :)
Cevap sahibi+1 yıl@Darkness_Queen boş ver abla benim kafam biraz karışık onu demek istemiştim sadece
- +1 yıl
Konuşmak istersen Beklerim
- +1 yıl
Cevabın Nedir 🤔🤔🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
2 ayBence yaşanmalı, ahlaksızlık olarak görmüyorum çünkü eşlerin karşılıklı rızası var ve ortada bir "aldatma" eylemi yok. Cuckold erkek sadece izler, dahil olmaz. Eşinle/sevgilinle MFM üçlü seks yapmak istiyorsan cuckold değil, stag erkek olursun. Kadının bedenini kendi malı, kendi mülkü olarak görmeyen erkekler denemeli, çünkü aşırı zevkli (özellikle kadın için).
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye cuckold taraftarısın da swinger taraftarı değilsin?
88 Yorumla
Soran+1 yılSwinger de işler daha çabuk karışabilir. Daha detaylı nasıl anlatırım burdan bilmiyorum ama bu arada sen kaç yaşındasın türk kızları pek bilmez bu fantezileri
Cevap sahibi+1 yılNiye bilmesin? Her Türk kızı aynı değil
Soran+1 yılCiddi anlamda çok şaşırdım kusura bakma. Kaç yaşındasın peki evli misin bir de?
Cevap sahibi+1 yıl21 evli değilim bir yerde görünce baktım neymiş falan diye senin sorunu gördüm burada da
Soran+1 yılGizliden ciksana bir şey sormak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAlttaki kişi benim ekle
- +1 yıl
Hanım Efendi Bende seninle cuckold Ve swinger Hakkında Konuşmak isterim Müsait misin
+1 yılbilgi verebilirim isteyene anlatırım.. imkansız değil ama belli kuralları var
53 Yorumla- +1 yıl
alakası yok
- 4 ay
Tavsiye lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
8 ayCuckold swinger ve grup ilişkilerde en önemli şey duygusal sadakat eşler birbirine duygusal olarak sonuna kadar sadıksa zerre kadar sorun olmuyor tamamen zevk ve keyif odaklı oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu gecmisimde ama gelen kisi sadece sevgilimle yapmadi
07 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kiminle yapti
Cevap sahibi+1 yılBeni yapti
Cevap sahibi+1 yılBilmem olabilir aslinda
Soran+1 yılGizliden ciksana
Cevap sahibi+1 yılBaskalarida gorucek bilemedim bak simdi
Ne sorucaksin ki bana ne yazicaksin
Soran+1 yılKimse görmez ya kim bakacak soruya gizliden çık sana yazayım yine gizlen hemen. Bin tane soru var kim bakacak buna o sırada
Cevap sahibi+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasak olan her şey cazip gelir insana. Toplumumuzda ne kadar ayıplansada herkesin gizliden gizliye iç çektiği bir fantezidir bu. Yaşayanlar furyasından olarak yaşamayanlara eğer iyice düşünüp iradenize güveniyorsanız geç kalmanızı tavsiye ederim. 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 aySeks oyuncağı kullanmaktan farkı olmayan eylem başka insanları kullanmak
06 Yorumla
Cevap sahibi2 ayKullanış amacı aynı
Cevap sahibi2 ayAynı zevki vermez ama eşler için o kişi ya da kişiler seks oyuncağından fazla anlam taşımaz bunu anlayamıyor musun dünyanin birçok yerinde bu böyle hatta bu ülkede bile
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunu partnerinlr paylastiysan sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu sorma sebebiniz nedir , evlimisiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim. Siz hangi fanteziye sahipsiniz?
Cevap sahibi+1 yılBenim böyle bir fantezim yok canım sıkkın demişsiniz eşiniz kabul etmedi zannettim
Soran+1 yılYok başka konuda. Hayatında * görmemiş abazalar fantazinin ne boyuta gelebilecegini bilmediği için az önceki gibi yorumlar olabileceğini biliyordum ki geldi de 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanı sıkkınmış kavata bak hele
00 YorumlaNeden peki neden cuckold
02 Yorumla
Soran+1 yılZevkini yaşamadan ben sana anlatamam ki yaşaman gerek
+1 yılBu çağda çok normal
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal de önemli olan uygun eş bulmak.
- +1 yıl
Kesinlikle yazar mısın bana
Biz yapıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. tercih
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler