Cinsellik Arkadaşlar balayında iken eşini aldaatan? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 var mı veya tanıdığınız var mı Güncellemeler+1 yıl var arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Yardım Arkadaşlar balayında iken eşini aldaatan? Cevapla Balayı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Namussuzlarla işim olmaz benim. Haberim yok olsa sa hayatımdan çıkarırım o insanı. 0 28 Yorumla Soran +1 yıl namussuz mu Yorumla EmirAdakul +1 yıl Evet namussuz Yorumla Soran +1 yıl bana mı dedin laflarında dikkatli konuş Yorumla EmirAdakul +1 yıl Yapan kişilere diyorum. Eğer yaptıysan sen de dahilsin. Yorumla Soran +1 yıl sanane be namıs bekcisimisin Yorumla EmirAdakul +1 yıl Ne yaptığınız umurumda bile değil. Ben sadece ne olduğunuzu söylüyorum. Karaktersiz, namussuzun teki. Yorumla Soran +1 yıl Sensin o Yorumla EmirAdakul +1 yıl Acıyorum size Yorumla Soran +1 yıl Saba desem verecem diye kısa koşa gelirsin ve Yorumla EmirAdakul +1 yıl Bu zamana kadar kimseyle ilişki yaşamadım senin gibi biriyle yaşamak da istemem Yorumla Soran +1 yıl Gelsene o zmn yanima Yorumla EmirAdakul +1 yıl Sebep Yorumla Soran +1 yıl Yiyiselim Yorumla EmirAdakul +1 yıl Sen başkalarıyla yiyişmişsin zaten Yorumla Soran +1 yıl Senlede olsun Yorumla EmirAdakul +1 yıl Senin gibilere kalmadım 😏😏 Yorumla Soran +1 yıl Yaliyon mu Yorumla EmirAdakul +1 yıl Kafan güzel herhalde 😏 Yorumla Soran +1 yıl Yerim seni Yorumla EmirAdakul +1 yıl Dişlerin kırılır beni yemeyr kalkarsan 😏 Yorumla Soran +1 yıl Emir nerdensin Yorumla EmirAdakul +1 yıl Trabzonluyum ben Yorumla Soran +1 yıl Gelem mi Yorumla EmirAdakul +1 yıl Gel gezdiririm buraları sana 😏 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman musaitsin Yorumla EmirAdakul +1 yıl Yarın müsaitim 😏 Yorumla Soran +1 yıl Bayram dan sonra uygun nu Yorumla EmirAdakul +1 yıl Hıı hıı uygun boşum 😏 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evlenmeden önce cuckold fantezim vardı ne o zamanlar ki nişanlım şimdi ki eşim evlenmden olmaz demişti bu fantezi ve biz bunu bal ayında denedik 1 0 Yorumla
kimbilebilirki09 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Evet vardı hemde 3 gece gittikleri otelde 3 kadınla aldattı😅😅 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yuh bve Yorumla kimbilebilirki09 +1 yıl Evet ne sandın 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl sen mi Yorumla kimbilebilirki09 +1 yıl Evet benim🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl karın istemedim, Yorumla kimbilebilirki09 +1 yıl Regl olmuştu 😂 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet ayni oteldeki turist kadınla aldattim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yuh Yorumla aerolite +1 yıl Konuşma kız bak seni de... Yorumla Soran +1 yıl ne zaman old Yorumla aerolite +1 yıl 23 yil önce Yorumla Soran +1 yıl hala evlimisin Yorumla aerolite +1 yıl Çok soruyorsun. Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen aldattın mı? Aldatıldın mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl et ne var Yorumla İlhann06 +1 yıl Anlamadım. Soru sordum. "et ne var" ne demek Yorumla
candoğanay_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Balayinda grup ve cuckold yapan var 0 7 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla Soran +1 yıl genç çıtırlar mı Yorumla candoğanay_ +1 yıl 27-28 yas grubuda var 23-24 de kadinda en kucuk 21 gordum daha altinda evlenip esiyle bu tarz fanteziye gireni gormedim Yorumla Soran +1 yıl kadın mı istiyo Yorumla candoğanay_ +1 yıl Orasini ben bilemem. Eşinin onunde becermişligim var Yorumla Soran +1 yıl yazık be Yorumla candoğanay_ +1 yıl fantezi meselesi olduğunu duşunuyorum Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Namussuluk ornegı olur ya vardır ama oylesı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sanane Yorumla u kakilakuku +1 yıl kızma ya ne kızdın sımdı Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç duymadım bunu ama yapan olmuştur mutlaka 0 0 Yorumla
cuckoldES Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Gerdek de aldatanı Bile tanıdım balayı ne ki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla cuckoldES +1 yıl Yani gerdek gecesi eşinin yanında başkası ile yatan kadın tanıdım ve emin Ol bunların sayısı bir den fazla Yorumla Soran +1 yıl Eşi istediği için mi Yorumla cuckoldES +1 yıl Tablki başka türlü mümkün değil zaten Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla cuckoldES +1 yıl İlgin var mı cuckold a? Yorumla
Efsanegeridöndü34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bunlardan birisi sensin galiba 0 17 Yorumla Soran +1 yıl sananer Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl Atar yaptigina gire doğru Yorumla Soran +1 yıl sanane Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl Bana neden atar yapıyorsn ya Yorumla Soran +1 yıl pardon yanlış anladım Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl Neyini yanlış anladın ki bunun Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl orada misn Yorumla Soran +1 yıl alttaki emir adaakulun yorumu ile karıştırdım kız şikayet etsene onu Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl Okumadan mi cevaplıyorsn Yorumla Soran +1 yıl neden miş Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl Senn amacın ne Yorumla Soran +1 yıl Ufff Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl İşine gelmedi hemen ufff dersin Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl Tamm Sus ya Yorumla Soran +1 yıl Wbana emir berme Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl Emir vermiyorm bn atarli kadin Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsellik konusunda 532 cevap paylaştı. Bu ne hız mk 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsellik konusunda 472 cevap paylaştı. Sen mi yaptın bunu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sanene ya Yorumla veledron75 +1 yıl Beyin nakli şart Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon ta Yorumla
eırkrkfkfk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Buyrun benim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sn mi Yorumla eırkrkfkfk +1 yıl He ben Yorumla
SEKSen13 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Varrr 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kim Yorumla SEKSen13 +1 yıl Bennn Yorumla Soran +1 yıl yazık Yorumla SEKSen13 +1 yıl Nieeeee Yorumla Soran +1 yıl kadın mı istemedi Yorumla SEKSen13 +1 yıl Yaz gel anlatım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Namussuzlarla işim olmaz benim. Haberim yok olsa sa hayatımdan çıkarırım o insanı.
namussuz mu
Evet namussuz
bana mı dedin laflarında dikkatli konuş
Yapan kişilere diyorum. Eğer yaptıysan sen de dahilsin.
sanane be namıs bekcisimisin
Ne yaptığınız umurumda bile değil. Ben sadece ne olduğunuzu söylüyorum. Karaktersiz, namussuzun teki.
Sensin o
Acıyorum size
Saba desem verecem diye kısa koşa gelirsin ve
Bu zamana kadar kimseyle ilişki yaşamadım senin gibi biriyle yaşamak da istemem
Gelsene o zmn yanima
Sebep
Yiyiselim
Sen başkalarıyla yiyişmişsin zaten
Senlede olsun
Senin gibilere kalmadım 😏😏
Yaliyon mu
Kafan güzel herhalde 😏
Yerim seni
Dişlerin kırılır beni yemeyr kalkarsan 😏
Emir nerdensin
Trabzonluyum ben
Gelem mi
Gel gezdiririm buraları sana 😏
Ne zaman musaitsin
Yarın müsaitim 😏
Bayram dan sonra uygun nu
Hıı hıı uygun boşum 😏
evlenmeden önce cuckold fantezim vardı ne o zamanlar ki nişanlım şimdi ki eşim evlenmden olmaz demişti bu fantezi ve biz bunu bal ayında denedik
Evet vardı hemde 3 gece gittikleri otelde 3 kadınla aldattı😅😅
yuh bve
Evet ne sandın 😅😅
sen mi
Evet benim🙈🙈
karın istemedim,
Regl olmuştu 😂
Evet ayni oteldeki turist kadınla aldattim
yuh
Konuşma kız bak seni de...
ne zaman old
23 yil önce
hala evlimisin
Çok soruyorsun.
Sen aldattın mı? Aldatıldın mı?
et ne var
Anlamadım. Soru sordum. "et ne var" ne demek
Balayinda grup ve cuckold yapan var
nasıl
genç çıtırlar mı
27-28 yas grubuda var 23-24 de kadinda en kucuk 21 gordum daha altinda evlenip esiyle bu tarz fanteziye gireni gormedim
kadın mı istiyo
Orasini ben bilemem. Eşinin onunde becermişligim var
yazık be
fantezi meselesi olduğunu duşunuyorum
Namussuluk ornegı olur ya vardır ama oylesı
sanane
kızma ya ne kızdın sımdı
Hiç duymadım bunu ama yapan olmuştur mutlaka
Yok artik? Hani bizdik marjinal 🤓
Öyle iğrençler mi var
Gerdek de aldatanı Bile tanıdım balayı ne ki
Nasıl yani
Yani gerdek gecesi eşinin yanında başkası ile yatan kadın tanıdım ve emin Ol bunların sayısı bir den fazla
Eşi istediği için mi
Tablki başka türlü mümkün değil zaten
Hmmm
İlgin var mı cuckold a?
Var evet.
kim
Bunlardan birisi sensin galiba
sananer
Atar yaptigina gire doğru
sanane
Bana neden atar yapıyorsn ya
pardon yanlış anladım