Cinsel kimlik kayboluyor ama hala geyleri çözemedim?

Günümüzde rol yapmalı oyunların artmasıyla birlikte cinselliğin göreceliliği toplum gözünde de arttı. insanlar daha fazla kimliğe bürünmenin zevkine vardılar. Fakat ben hala gey insanları çözemedim. Şimdi bu insanlar acaba farklı görünmek ve hissetmek istiyor ve başaramadıkları için kendileri gibi hisseden bir erkeği mi beğeniyorlar yoksa direk erkek erkekten mi hoşlanıyor? diğer cinsel yönelimlerde bir çıkarım yapabiliyorum ama bu insanları çözemedim lan. Maymun gibi iki kişi neden böyle bir cinsel çekime gider ki. Belki de küçüklüğümden beri, ya gey olursam lan diye içimde bir korku kaldığından anlayamıyorum. Belki göremediğimiz bir bakış açıları var ve erkeksi karaktere sahip kişilerden hoşlanıyorlar ve cinselliği düşünmeden bunu yapıyorlar. Belki kadınlara özel bir çekimleri yok ve bu durumda erkek karakterini beğeniyorlar. Belki kadınların erkeklerden hoşlanma sebebi gibi hoşlanıyorlar ama kendilerininde erkek olma durumunu görmüyorlar ve umursamıyorlar. Bu durumu anlamak için önce hayvanlar alemine sonra çocukların gelişim çağındaki cinsellik olmayan psikolojilerine bakmak gerekiyor sanırım, ve kadınların erkeklerden hoşlantı sebeplerini incelemek gerekiyor. Maskülen kızlardan da hoşlanmıyorlarmış yani sadece erkek diye tutturmuş geyler. Bu arada bu konuyu daha iyi anlamamıza yardımcı olacak bir fikrim var. Şimdi kimse kısa insanları beğenmiyor. Bunun da bir ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç bir erkek kendisinden uzun bir kızı sahici şekilde istemez ama kızlar uzun büyük erkekleri çok daha beğenir. Toplum yöneliminin neyden nasıl hoşlanacağımız konusunda bizi çok iyi yönettiğini düşünüyorum. Neyse lan geyleri düşünmekten sıkıldım. Değilim işte ya artık bu korku bıraksın beni. Sanırım kısa insanların yerildiği toplumlar olduğu sürece, asla böyle bir bakış açısı da toplum gözünde anlaşılıp kabul görmeyecek. Ben kısa değilim uzunum ama bunu ben seçmedim ve bunu yeren veya yücelten insanların olması ve hayvansı genlerine yenik düşmeleri çok ilkel. Geyler değilde, anlamadığı, bilmediği, olmadığı şeyi fütursuzca eleştiren ve yeren insanlardan korkmak lazım.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes doğuştanlık doğuştanlık diye sayıklıyor çünkü insanlara o kişinin hep böyle olduğunu değişemeyeceğini göstererek, diğer insanlara karşı savunmanın bir yolunu bulmuş oluyorlar. Fakat bence gerçekte asla doğuştanlık falan yok. Evet belki ömür boyu değişemez bir yönelimleri olabilir veya olmayabilir. Hayvanları ele alalım hayvanlarda böyle bir yönelim yok çünkü insan gibi zinciri kıramadıklarından dengeyi tek şekilde sağlıyorlar. Biz kendi evrimimizi seçiyoruz. Önce evrimi anlamak lazım.
Güncellemeler
+1 yıl
Evrim öyle bir şey ki doğan her insan sağ kolunu kesseydi eğer, zamanla sağ kol uzuvu olmamaya başlar ve ilerleyen binlerce yıllık süreçte vücut olmayan sağ kol için farklı bir denge ve adaptasyon kurmaya evrimleşir ve yürüyüşümüze kadar değişirdi. Biz evrim zincirini kırdığımız için cinselliğimiz çoğunlukla psikolojiktir.
Cinsel kimlik kayboluyor ama hala geyleri çözemedim?