Amerika'da yaşıyorum ve merak ediyorum Türk kadınları bu konuda ne düşünüyor?
Sorum öncelikle kadınlara. Tabi elbette herkes fikrini belirtebilir.
Teşekkürler.
Sorum öncelikle kadınlara. Tabi elbette herkes fikrini belirtebilir.
Teşekkürler.
Öyle biriyle birlikte olabilirim ama evlilik düşünmem. Çocuklarımın annesi olacak kadına kötü davranmak istemem. 😂 Ve bu fantezilerinin evlilikte sağlıklı yürümeyeceği kanaatindeyim. Bir kadın ya eşim olur ya kölem. İkisi aynı anda olamaz. Köleliği sadece yatak odasında yaşatmam ona çünkü. Kölemin başka biriyle evlilik yaşamasına izin verip eşiyle olan ilişkisine bile karışabilirim 😂 Bugün kocana vermek yok gibi 😂😂
Çok uzun şeyler yazabilirim ama üşeniyorum. Bu tür şeylere açığım. Sonradan merakla oluşan bir şey değil benim için. Kendimi bildim bileli hayallerimde hep birilerini aşağılama, ayaklarımı yalatma, tükürme, acı çektirme hatta tuvalet olarak kullanma gibi sadistçe ve kulağa iğrenç gelen şeyler oldu.
Birkaç kez yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim ama asla eşimle değil 😂
Cevap
1Cevap
Ben mazoşistim kendime göre birini bulamadım 25 yaşındayım büyük ihtimalle bulamam bundan sonra da.
Zor olsa da bulursun. Bizler bile bulabiliyorken senin şansın (kadın olarak) çok çok daha fazla bence. Biz de malasef birşeyler çok kolay olmuyor. Kanırta kanırta sahip olabiliyoruz hayallerinize, isteklerinize. Sana tavsiyem birlikte olduğun kisiyi eğitmen. Yani isteklerini anlatıp ona göre davranmasını isteyebilirsin. Utangaç biriysen çok zor elbette. Ben kendi sahibemi kendim yetiştirdim yurt dışına gelene kadar. Utanmamak ve çok açık olmak gerekiyor. Anlamayan zaten anlamıyor. Ne anlatsan fayda etmez. Bol şans.
Bende sizin gibi birini bulamamaktan korkuyorum iki üç defa buldum ama devam edemedik bazı sebeplerden dolayı tekrar bulamamak benim için kötü bir şey gerçekten. Kendimi baskın hissedip bana itaat etmesi beni aşırı mutlu ediyor ve bu duruma alıştım ne yapicam bilmiyorum.
Ben şahsen isterim bulursam öyle birini kaçırmak istemem
Böyle biri ile olmayı düşünmem.
👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar