Sanırım Biseksüelim :(

Arkadaşlar çevremde çok popüler biriyim, sanırım biraz aileden gelen bir şey.Okuduğum kolej babama ait dolayısıyla belirli bir popülaritem var.Çok yakın olduğum bir arkadaşım vardı.Bu arkadaşı ben o kadar severdim ki elimde ne varsa paylaşırdım oda benimle aynı şekilde.Zayıf biriyim ve yaşıtlarıma görede boyum biraz kısa.Erkekler bu arkadaşla samimiyet yürütene kadar ilgimi daha önce çekmemişti.Taaki bu arkadaş bana penisini gösterene kadar.Okulun lavabosundaydık, pisuvarda o işini hallederken bende aynada saçımı düzeltiyordum.Birden bana seslendi arkamı bir döndüm penisini bana gösterip gülüyor :( Nasılsa karşımda sanki bir hemcinsim değilde çıplak bir kız varmış gibi tahrik oldum.Onun penisi beni tahrik etmişti, o günden sonra ona istemeden daha farklı yaklaşmaya başladım.Mesela sakız isterdi gömleğimin cebinde derdim, illa oraları bana elleticen yani derdi gülerdik.Aradan 1 yıl kadar geçti bana mesajlarda artık tamam sevgilim, tamam karıcım gibi hitaplar kullanmaya başladı.Artık zamanının geldiğini hissediyordum, onu çok istiyordum onu arzuluyordum :( Kendimden utanıyordum ona bu tür duygular beslediğim için ama artık dayanacak gücüm kalmamıştı.1 ay önce beni yalancılıkla suçladı ve gitti.Doğruluğunu ispatladım bu seferde bana farklı bir bahane buldu.O kadar kötü oldum ki psikiyatrik destek almaya başladım anti depresanlarla ayakta kaldım.Rüyamda sürekli onunla cinsel ilişkiye girdiğimi görüyordum.Bana 2 gün önce bir mesaj attı.Nasılsın diye çok şaşırdım.iyi sen dedim saol saol, nasıl gidiyor dedi bende benim için iyi gidiyor sen nasılsın dedim.Her zamanki gibi yalnızım dedi.Sana haksızlık ettim kusura bakma ben sana küs değilim, ama böyle daha iyi inan dedi.Ona duyduğum nefret bana mesaj atmasıyla sanki bir anda azaldı.Onu tekrar arzulamaya başladım ondan nefret ederken böyle bir şey yoktu ama o mesajdan sonra yine onu arzulamaya başladım ve bu benim için dayanılmaz bir hal alıyor.Rüyamda onunla ilişkiye girdiğimi görüyorum sürekli.Ona ben mesaj atıp hatrını bile soramazken bunu yaşamak beni derinden etkiliyor.Sizce ben biseksüel miyim ? O benden niyetimi anlayıp mı uzaklaştı ? Onun bana sevgilim vs diye hitap etmesi çok kafamı karıştırıyor.Acaba böyle bir şeye oda niyetlendi ama kendine yakıştıramadı mı ? Biseksüellik kafamı karıştırıyor
Sanırım Biseksüelim :(