Bakireyim, hamile değilim ama mememden süt geliyor?

uzun süre görmesini bekledim yaklaşık bir yıl olacak. Söylemeye utanıyorum göğsümü okşarken yaşadım ilk bunu , mememi sıkınca bildiğin süt gibi opak beyaz bir sıvı geldi. Şok oldum ne hamilryşm ne de kimseyle beraber oldum daha önce. Çok endişelendim söylemeye çekindim birisine de. daha önceleri araştırırken gördüm emziren kadının göğüs ycu dikkatimi çekti, çünkü benim göğüs ucumda öyleydi. Çıkık ve tam ucunda beyaz beyaz noktalar ve sıkınca beyaz bir sıvı+nokta gibi bir şey çıkıyor. İnt baktım beyin tümörü belirtileri olabilir diyordu çok korktum. Üzerinden aylar geçti ben geçer diye bekliyordum, bazen sıkıyordum yine sıvı geliyordu şimdi beyaz bir sıvı gelmeye başlamış. Ne yapacağım ben böyle yaşayan birisi oldu mu. Aileme söylesem ayrı bir şey göğsümü ellediğime söylemeye çekiniyorum tahmin edersiniz ki kendimi tatmin ediyordum o sırada. Bu böyle devam mı edecek? Anlamadım niye böyle oldu. (göğüslerim çok büyük değiller, 20 yaşındayım, kimseyle beraber olmadım daha önce) Bazı sitelerde hormon artışından diyordu, e ileride eşim olacak rahatsız ya da garip hissetmez mi bu durumdan aklımda bin bir soru var yardım edin. Belki yaşayan olmuştur bu durumu nedenini bilen vardır diye cinsellik katagoridinde soruyorum yanlış anlamayın!!
Güncellemeler
+1 yıl
* böyle işi
Bakireyim, hamile değilim ama mememden süt geliyor?