Merhabalar.. Bdsm yani “köle-efendi bağı” anlamına gelen bir çeşit fantezi. Bir taraf dominant olurken, diğer taraf itaatkardır. Siz buna nasıl bakıyorsunuz?
Taraflar birbirinin rızasını aldığı sürece sorun yok.
Sub-master ilişkisi hoşuma gidiyor fakat direkt BDSM sevdiğimi söyleyemem. Bazen seksin gidişatına göre tokat, şaplak, tükürme, bağlama hatta başarılı bir dirty talk daha iyi bir sevişmeye neden olabiliyor. Kadının tam bir sadakat içerisinde itaat etmesi gerektiğini savunuyorum.
Parafilik bozukluktur rıza konusunda şunu sorarım size birinin acısı ve aşağılanmasından veya acı çekmekten ve aşağılanmaktan zevk alan biri sizce rıza gösterecek akli ve ruhani dengeye sahip mi sizce ki kendim sadist olarak söylüyorum bu mereti zevk vermesinin sebebi beyinde ki ödül sistemini devreye sokması ve dopamin salınımına zorlaması ama bu zaman geçtikçe daha da aşırı şeyler istemeye neden olacak tıpkı bir sürü başka bağımlılıkta olduğu gibi 2 şişe birayla başlayıp viski şişelerinin rakı şişesinin dibini görmeye başlamak gibi ve daha üzücü kısmı eninde sonun da sınırına ulaşıyorsun ve beyin artık ne bu eylemle ne de başka şekilde dopamin salgılayamıyor ya da ciddi mana da sorun yaşıyor ve kişilere kalan kronik majör depresyon ve yaralı bir zihin ve belki de beden oluyor er ya da geç seks ve ilişki terapistlerine giden hastaların pek çoğu bu şikayette gidiyor kendim de o hastalarla eniştemin işi gereği çok görüşmüştüm kimisi 40 yıl bu hayatı yaşayıp en sonunda bu hale geliyor her bünye sınırına aynı hızda ulaşmıyor kimisinin bu kadar kuzun sürerken kimisi ilk ay bile ona yetiyor bu sebepten kimsenin bu hayata girmesini desteklemiyorum çünkü özellikle mazoşizm "self defeating personality disorder" olarak geçer ve tedavi edilmesi gereken ciddi bir bozukluktur izlediğiniz her filme inanmayın gerçekliği bu
Bir de not düşmek istiyorum sadist le dominant mazöşistlede itaatkar aynı şey değildir dominant itaatkar ilişkisinde acı veya aşağılama bulunmasına gerek yoktur işin içine bunlar girerse artık dominant itaatkar değil sadist mazoşist ilişkisine girer ve asıl sağlıksız ve yanlış olan Parafilik bozukluğu giren budur, belli bir güç dengesi bulunmasında ciddi bir sorun yoktur ama iş acı ve aşağılama gibi şeylere strapon VS gibi mevzulara ya da kırbaca falan girdiğinde iş artık sağlıksız ve Parafilik bozukluk boyutuna gelmiştir ve bu bir fantezi değil hastalıktır durulacak seviyeyi bilmek gerekir
Reşit olan insanlar Rıza sı var iseler fanteziyi yapar ben seven birisi olarak sınırları koyup şifre koyup istediği zaman kese bileceği bir fantezi yi destekliyorum
Her iki tarafta istiyorsa bence çok güzel bir şey diye tahmin ediyorum inanılmaz derecede farklılık yaratabilecek bir olay cinselliği tamamen böyle monotonluktan çıkartabilecek kadar aynı zamanda güçlü bir olay bu bir sapkınlık değil isteyen yapar tabii ki istemeyen yapmaz ama ben olsam yaparım çünkü çok güzel ve cinselliği asla sıradan bir hale getirmeyecek bir olay olduğunu düşünüyorum
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven itaatkar ve bebeksi yüzlü zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı Yasemin Özilhan tadındaki kadını seviyorum ben... Lakin bdsm... İşin dozajı kaçmamalı...
Bdsm gerçekten farklı bir olay. Bu olayı hastalık veya farklılık olarak düşünmüyor hatta yaşam tarzı diye benimsiyorlar. bazıları da zevk için yapar ama bdsm nin ucundan geçmez yaptıkları
Gayet guzel ve eglenceli surekli olarak degil zaten sadece cinsel ilskilerde cok iyi olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cinsellikte dominantlık rolü bence değişken olmalı. İlişki kuracağım kadının dominant olmasını isterim.Örneğin; straponla bana prostat orgazmını yaşatması gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dom erkek ve sub kadın çok var ama femdom'u biraz hastalık gibi görüyorum. Hastalık demesek de femdom çok uç bir fantezi.
Dominant taraf olarak toplu olarak bdsm i destekliyorum. Freud ile paralel kısımlarıda var..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu sorunun sorulabilecegi en yanlış yer burası. Herkes bir dominant herkes bir master adeta çünkü:) bir fantezidem daha fazlası kendi içinde bir felsefesi olan bir şey bu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana gör iki taraf ta memun bu durumdan omuğzden sorun yok kendim sahip ruhluyum öylr sapkınlık falan değil bilende konuşuyor bilmeyende
Bdsm hayat felsefem diyebilirim. Sub karakterliyim. Hastalıktan ziyade bunun bir seçim olduğu düşüncesindeyim. Fantezi ile v. s alakası yok. Farklılıkta değil tercih meselesi sadece.