Muhabbet ediyorduk ve kendimi klonlasam ilişkiye girer miydim diye sordum, evet dedi. Daha sonra fotoğraftaki muhabbet oldu. Sizce bana zarf mı atıyor yoksa gerçekten istemiyor mu?
genelde kadınlar direk evet istiyorum demez.. sen istiyosan gibisine getirir.. bu sohbette böyle bir istek yok açıkcası.. ama istemiyor diye de anlaşılmıyor.. tecrübeme istinaden.. sütüne gidilirse evet diyebilir gibi.. doğru şekilde yaklaşılması gerek..
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eğilimim var ama sonrasında pişman olurum diyecek korkuyorum
bıçak sırtı bir durumdur bu.. elbette böyle bir ihtimal var.. yok demek gerçekçi olmaz.. doğru ortam ve doğru kişi ile güzeldir.. öncelikle kafada ki acabalardan kurtulmanız gerek.. ikiniz içinde..
direkt sormadım kendisine ama dolaylı yollardan soruyorum, çok seviyor ve kıskanıyor beni ve kendisi de kızlara karşı ilgi duyduğunu söyledi. Ben de bunun üzerine ağzını aramak maksadıyla onu rüyamda gördüğümü, 2 tane ondan olduğunu ve ikisinin de benimle ilişkiye girdiğini söyledim. O da görme bir daha kıskanırım gibisinden bir şeyler söyledi. Bir başka yöntemim ise cinsel ilişki esnasında tam zevkin doruk noktasındayken ona sorular soruyorum. Benden iki tane olsa nasıl olur gibisinden. O da olur diyor mesela okay yani
ilişki sırasında ki konuşmalar ya da sorulara cevaplar çok gerçekçi olmayabilir.. o anın hazzı ve zevki ile farklı şeyler söylenebilir.. ya da o anı bozmamak adına evet denebilir.. erkeklerde olduğu kadar kadınlarda da var bu.. bazen sadece hayal etmek güzeldir.. gerçekleşmesi istenmeyebilir.. bunu ilişki haricinde de konuşmanız gerek.. daha farklı cevaplar alabilirsin.. belirleyici değlidr yani..
en azından önyargılı bakmıyor tabu olarak görmüyor.. konuşabilmeniz bile özel bir durumdur.. buna karşı olan sert tepki verirdi.. farklı konuşurdu.. açık görüşlü biri en azından dediğim gibi
Bunu anlamamız için sohbetin öncesini atmalısın, neye öyle tepki verdiğini bilelim. Esas nokta sohbetin öncesi, hatta sonrası, önünü ve arkasını görmeliyiz.
Evet kesinlikle hemde ikinci bir erkekle seni tost yapmak istiyor alacağın zevki görmek istiyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşin seni yoklamis açıkçası. Sen işi bir adım ileri götürüp farklı bir fantezi anlatmalisin ona tepkisini ölçmek için
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
direkt sormadım kendisine ama dolaylı yollardan soruyorum, çok seviyor ve kıskanıyor beni ve kendisi de kızlara karşı ilgi duyduğunu söyledi. Ben de bunun üzerine ağzını aramak maksadıyla onu rüyamda gördüğümü, 2 tane ondan olduğunu ve ikisinin de benimle ilişkiye girdiğini söyledim. O da görme bir daha kıskanırım gibisinden bir şeyler söyledi. Bir başka yöntemim ise cinsel ilişki esnasında tam zevkin doruk noktasındayken ona sorular soruyorum. Benden iki tane olsa nasıl olur gibisinden. O da olur diyor mesela okay yani
Bir araba ile ormana gittiğinizi orada sevişmeye başladığınızi anlat özgürce inledigini söyle azgınlasmsys başlayinca da ben içindeyken ağaçların orada bizi biri izliyor genç biri sana bakıyor büyülenmiş gibi söyle:)