Cinsel Yaşam İlk kez anal ilişkiden sonra kan gelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İlk kez anal ilişkiden sonra kan gelir mi? Güncellemeler+1 yıl İlişki yasamadim yasarsam gelir mi? İlk kez anal ilişkiden sonra kan gelir mi? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet normal bir durum.Bütün gerekli hassasiyet gösterilse bile ilk olduğu için ister istemez bir tahribat oluşur. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bi zarari vs ya da korkulacak bi durum olusur mu? Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Hayır. Kendiliğinden geçer. Bir süre iyileşene kadar ara vermek yeterli Yorumla Bladeruner +1 yıl Evet soyledigi dogru Yorumla Bladeruner +1 yıl Ama herkeste ayni olacak diye bir kural yok belkide bise olmaz belkide cok kanar Yorumla
hadigelbiraz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Partnerine bağlı aslında. Öküz gibi abanır sert girerse kan gelir 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Damar çatlaması olabilir biraz da sert olmuşsa kan gelebilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deneyimlediginuz zaman beninke paylaşırmisiniz partnerim için konuşmak istiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben yasamadim yaşamiyacamda birisi söyledi şaşırdım kan geleceğini sanmıyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kan gelme olasılığı zorlarsa olur ve sen kendini sıkarsan olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cok zorlanirsa gelir cunku ilk oldugu icin yirtilcak cok yavas olmasi gerekiyor partnerinin ve seni hazirlamasi lazim 0 0 Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kanı bilmem ama AIDS olacağı kesin.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kondom diye bişey var Yorumla duramayan +1 yıl Kondom taksan da analdan bulaşma ihtimali yüksek, vajina olsa neyse. Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bilinçsiz hemeroid ve yirtilma var ise oluyor 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi hazırlanırsa gelmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hemoroidlerin hayırlı olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yasamadim ki? Birisi söyledi sasirdim kan çıkmasına Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. sert ve alıştırmadan yaparsanız evet 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Anl iliskiden gelmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oyle bisey duydum ilk kez olunca? Yorumla samedjackson +1 yıl Vajinada olur analda o ihtimal olmasi icin icine cok buyuk bisi alman gerek ki orayi yaralayip zedelemen gerek o zaman kan gelir en fazla Yorumla
Azitro3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Saglikciyim yırtılma olabilir kanka doktora git 0 1 Yorumla Azitro3434 +1 yıl Gelebilir yöntemleri bilmek lazim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl nerden analdan mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu pek rastlanır bişi değil bağsur gibi bi durum vardır belki ya da çok bencil ve yapmayı bilmeyen bir erkeğin aniden direkt sevişmeden girmeye çalışmasından kaynaklı olabilir analda ilk kez yapacak bi kızı sevişerek önce hazırlamak gerekli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi kızla ilk kez anal yaptık yapılanlarla şahane olmasaydı acı olsa kız her seferinde istermiydi dersin Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. zorlama olursa kanar 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı. yırtılma varsa gelir 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl geldimi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ben yaşamadım birisi soyledi sasirdim o yüzden sordum Yorumla kanka35 +1 yıl deneme bence bağırsağın zarar görür birde gezereken anlaşılırsın gülerler Yorumla Soran +1 yıl O bi sehir efsanesi Yorumla kanka35 +1 yıl yaptın biliyorun öyleyse ama ben yapanı gördüm acı içinde giderken Yorumla Soran +1 yıl Yapmadim niye yalan soyleyim ya😂sevgilim misin ki yok yapanlar yurusunden belli olyr falan seyler sehir efsanesi Yorumla kanka35 +1 yıl yapanı gördüm efsane değil diyorum Yorumla Soran +1 yıl O seks yapmamistir baska bisey yapmıştır Yorumla kanka35 +1 yıl bileme basuru vardır diyorsunda yaptığını gördüm Yorumla Soran +1 yıl Neee? Yorumla kanka35 +1 yıl basurdan değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet normal bir durum.
Bütün gerekli hassasiyet gösterilse bile ilk olduğu için ister istemez bir tahribat oluşur.
Bi zarari vs ya da korkulacak bi durum olusur mu?
Hayır. Kendiliğinden geçer. Bir süre iyileşene kadar ara vermek yeterli
Evet soyledigi dogru
Ama herkeste ayni olacak diye bir kural yok belkide bise olmaz belkide cok kanar
Partnerine bağlı aslında. Öküz gibi abanır sert girerse kan gelir
Damar çatlaması olabilir biraz da sert olmuşsa kan gelebilir
Deneyimlediginuz zaman beninke paylaşırmisiniz partnerim için konuşmak istiyorum
Ben yasamadim yaşamiyacamda birisi söyledi şaşırdım kan geleceğini sanmıyordum
kan gelme olasılığı zorlarsa olur ve sen kendini sıkarsan olur
Cok zorlanirsa gelir cunku ilk oldugu icin yirtilcak cok yavas olmasi gerekiyor partnerinin ve seni hazirlamasi lazim
Kanı bilmem ama AIDS olacağı kesin..
Kondom diye bişey var
Kondom taksan da analdan bulaşma ihtimali yüksek, vajina olsa neyse.
Bilinçsiz hemeroid ve yirtilma var ise oluyor
İyi hazırlanırsa gelmez.
Yırtılma olursa gelir
dikkatli ve nazik olursa gelmez
Tahriş olduysa eğer kanayabilir evet
Hemoroidlerin hayırlı olsun
Yasamadim ki? Birisi söyledi sasirdim kan çıkmasına
sert ve alıştırmadan yaparsanız evet
Anl iliskiden gelmez
Oyle bisey duydum ilk kez olunca?
Vajinada olur analda o ihtimal olmasi icin icine cok buyuk bisi alman gerek ki orayi yaralayip zedelemen gerek o zaman kan gelir en fazla
Gelir tecrübesiz bir erkekle olduysan
Gelir tabi la
Saglikciyim yırtılma olabilir kanka doktora git
Gelebilir yöntemleri bilmek lazim
nerden analdan mı
Evet
bu pek rastlanır bişi değil bağsur gibi bi durum vardır belki ya da çok bencil ve yapmayı bilmeyen bir erkeğin aniden direkt sevişmeden girmeye çalışmasından kaynaklı olabilir analda ilk kez yapacak bi kızı sevişerek önce hazırlamak gerekli
bi kızla ilk kez anal yaptık yapılanlarla şahane olmasaydı acı olsa kız her seferinde istermiydi dersin
Kanal tedavisi olun
zorlama olursa kanar
yırtılma varsa gelir
geldimi
Ben yaşamadım birisi soyledi sasirdim o yüzden sordum
deneme bence bağırsağın zarar görür birde gezereken anlaşılırsın gülerler
O bi sehir efsanesi
yaptın biliyorun öyleyse ama ben yapanı gördüm acı içinde giderken
Yapmadim niye yalan soyleyim ya😂sevgilim misin ki yok yapanlar yurusunden belli olyr falan seyler sehir efsanesi
yapanı gördüm efsane değil diyorum
O seks yapmamistir baska bisey yapmıştır
bileme basuru vardır diyorsunda yaptığını gördüm
Neee?
basurdan değil
Büyük se olabilir
Gelebilir
Tecrübesizse evet..