Değerli arkadaşlar merhaba, önceden belirtmek istiyorum önyargı ile davranıp beni linç etmek isteyenler umurumda değilsiniz, sormak istediğim konu şu;
Bulunduğum ilde Türkiye'nin en büyük genelevlerinden birisi var ve burada sürekli gittiğim (ayda 1-2) bir kadın var ve evet onun gerçek hayatını, çevresini, neler yaşamış olduğunu bilmek öğrenmek istiyorum hâli ile gerçek ismini vs. söylemiyor haklı olarak.
Her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri 1 km mesafede bulunan Şehir Hastanesi'ne rutin kontrole götürülüyorlar kendi evim zaten hastaneye çok yakın gerçek kimliğini öğrenmenin en kısa yolu da gidip kontrole girdikleri kliniğin kapısındaki ekrandan ismine bakmak olacak 😁 sima olarak biliyorum.
Randevulu mu giriyorlar doktora acaba ve üroloji doktoruna giriyorlar degil mi var mı bir fikriniz bana fikir verin arkadaşlar kendisi 24 yaşında zaten belki onu oradan kurtarabilir güzel bir hayat yaşamasını sağlayabilirim art niyetli düşündüğümü zannedenler kötü düşünceleriniz sizde kalsın ciddiyim onu oradan kurtarmak güzel bir hayat sunmak isterim fakat bunun için gerçek ismine ulaşmam gerek var mı bir fikriniz?
Bulunduğum ilde Türkiye'nin en büyük genelevlerinden birisi var ve burada sürekli gittiğim (ayda 1-2) bir kadın var ve evet onun gerçek hayatını, çevresini, neler yaşamış olduğunu bilmek öğrenmek istiyorum hâli ile gerçek ismini vs. söylemiyor haklı olarak.
Her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri 1 km mesafede bulunan Şehir Hastanesi'ne rutin kontrole götürülüyorlar kendi evim zaten hastaneye çok yakın gerçek kimliğini öğrenmenin en kısa yolu da gidip kontrole girdikleri kliniğin kapısındaki ekrandan ismine bakmak olacak 😁 sima olarak biliyorum.
Randevulu mu giriyorlar doktora acaba ve üroloji doktoruna giriyorlar degil mi var mı bir fikriniz bana fikir verin arkadaşlar kendisi 24 yaşında zaten belki onu oradan kurtarabilir güzel bir hayat yaşamasını sağlayabilirim art niyetli düşündüğümü zannedenler kötü düşünceleriniz sizde kalsın ciddiyim onu oradan kurtarmak güzel bir hayat sunmak isterim fakat bunun için gerçek ismine ulaşmam gerek var mı bir fikriniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bi rahat rahat orspuluk yapamıyoruz sizin yuzunuzden bırakın yakamızı
Kim senin yakanı bırakmıyor merak ettim istediğin haltı yap yakanı bırakmayan kim?
Pandemi nedeni ile neredeyse genelevler 2 yıldır kapalı.
Sanki hangi şehirde yaşayıp sallıyorsun :))))
Şehir söylemem, açık kardeşim 20 ocaktan beri.
Genelevler kapandı zürafa sokak taki binalar yıkılıyor
Kadın istemeden mi genelevde çalışıyor
Bunu çözemedim, en kolay yolu da detaylı bir inceleme olacak gerisini her türlü çözerim insandan çok iyi anlarım bir gülüşün ardındaki burukluğu ve hüzünü görebiliyorum hiç de oranın insanı değil ailesi felan yok kimsesizlikten oradaymış gibi geldi ben kaç seferdir muhabbet etmek için ücret ödedim girdim de e haliyle yanaşmıyor fazla o işi bitirme düşüncesinde belki de baskı görüyor bilemeyiz.
Kimlik de değiştirilmiş olabilir.
Bunu nasıl başarabilirim?
Önce kadına aşık olduğuna inandır. Onu ikna etmen lazım.
Valla üzülüyorum ya o yaşta bir kadının ailesiyle güzel bir hayatı sosyal bir yaşantısı olması gerek tüm güzelliklerden mahrum, parası iyidir onu bilemem de ne bileyim bu güzellik de hep böyle olmayacak kalıcı değil yaş geçtikçe anlayacak belki de...
Batı ülkelerinde bazı kızlar sırf bunu zevk için yapıyor... Bir dönem yapıp bırakıyor. Gayet de normal, bir meslek olarak görülüyor.
Mecburiyetten orada olduğunu bilsem onu daha başka sahiplenirim ben, yapmış olduğu meslek beni bağlamıyor ben insanı yönüne bakıyorum benim için insanlık önemli.
Bu işi özellikle yapmak isteyen bir kız tanımıştım... Bildiğin köy kızı. Çok da güzeldi... Vücudu şahaneydi. Görüşmelere bile gitmişti. Ben vazgeçirdim onu.
Belki zevki için seçmiştir demeye getiriyorum.
Birde hemen gidip calisamiyormussun mahkeme kararı gerekiyormuş.
resmi yerlerde öyledir. Yasal olmayan randevu evleri de var... Bir çok ev kadını, kimse bilmiyor oralarda çalışıyor.
Gittiğim ev resmi
Tercihi ise kurtulmak istemez zaten.
Anlamiyorum ya kaç yaşında insanlar geliyor midesi kaldırıyor anlamıyorum para da biryere kadar yani
Bir kızla bir şeyler yaşamaıştım. Buraya yazmak olmaz. ama istersen anlatırım... O gönüllüydü. evlendi. 3 oğlu oldu. eşi öldü ve...
Memnun olurum
profilim açık
Muhtara git