24 yaşındaki bu kadını genelevden kurtarabilir miyim, bir yolu var mı?

Değerli arkadaşlar merhaba, önceden belirtmek istiyorum önyargı ile davranıp beni linç etmek isteyenler umurumda değilsiniz, sormak istediğim konu şu;
Bulunduğum ilde Türkiye'nin en büyük genelevlerinden birisi var ve burada sürekli gittiğim (ayda 1-2) bir kadın var ve evet onun gerçek hayatını, çevresini, neler yaşamış olduğunu bilmek öğrenmek istiyorum hâli ile gerçek ismini vs. söylemiyor haklı olarak.
Her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri 1 km mesafede bulunan Şehir Hastanesi'ne rutin kontrole götürülüyorlar kendi evim zaten hastaneye çok yakın gerçek kimliğini öğrenmenin en kısa yolu da gidip kontrole girdikleri kliniğin kapısındaki ekrandan ismine bakmak olacak 😁 sima olarak biliyorum.
Randevulu mu giriyorlar doktora acaba ve üroloji doktoruna giriyorlar degil mi var mı bir fikriniz bana fikir verin arkadaşlar kendisi 24 yaşında zaten belki onu oradan kurtarabilir güzel bir hayat yaşamasını sağlayabilirim art niyetli düşündüğümü zannedenler kötü düşünceleriniz sizde kalsın ciddiyim onu oradan kurtarmak güzel bir hayat sunmak isterim fakat bunun için gerçek ismine ulaşmam gerek var mı bir fikriniz?
24 yaşındaki bu kadını genelevden kurtarabilir miyim, bir yolu var mı?