napcanismimiKS sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmamak
08 Yorumla- +1 yıl
İster istemez aynı ortamda bulunuyoruz
- +1 yıl
Mizacım gereği de sempatik biriyim istesem de mesafe koyamıyorum insanlara
Cevap sahibi+1 yılNeden aynı ortamdasin
- +1 yıl
İş yerinde çünkü
Cevap sahibi+1 yılO zaman onla Olcan
- +1 yıl
yok mu kurtuluşu?
İşin özeti şu karımı seviyorum gece olunca boş ver değmez zinaya diyorum ama gündüz olunca iş yerinde mutlaka tahrik ediyor beni. Ya frikik veriyor ya da seks içerikli konuşuyor azdırıyor. Hafta sonu da evine çağırdı. Bi yanım karın var diyor bi yanım da kaç yıldır dul kadın sevaptır diyor. Kafam karışık
Cevap sahibi+1 yılTercih senin nasıl firikik veriyor nasıl azdiriyor kapalı mı bu açık mı
- +1 yıl
Kapalı
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu utandır mesela eşim hep var hem senle hem onla mı olayım sen geçicisin hoşuna gider mi de. Ors muamelesi yap değersiz hissettir kesin soğur. Ama kesinlikle öfkelendirme aynı ortamdaymışsınız sinirle bi şeyler yapıp eşinle de aranı bozabilir
027 Yorumla- +1 yıl
Ya şakayla karışık sen ne azgınsın senle baş edilmez diyorum ama daha ilerisini yapamam.
1 yapım gereği kimseyi kıramam
2 abla diyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi herkes herseyi öğrendiği zaman da o yaptı ben hicbisey yapmadım mağdurum dersin
- +1 yıl
Tamam da o niyetli değilse gerçekten
Cevap sahibi+1 yılO niyetli açık ve net
- +1 yıl
Nerden anladınız ama bunu
Cevap sahibi+1 yılAçık açık gel beni yap diyemez herhalde dulmuş canı çekiyo belli
- +1 yıl
İyi de ben abla diyorum beni çekmez heralde evli olduğumu karımı çok sevdiğimi yatakta benim karımı, karımın da beni mutlu ettiğini söylüyorum ona
Cevap sahibi+1 yılSende normal değilsin istediğin kadar abla de özelini niye anlatırsınki? Canı sadece o şeyi istiyorsa ister abla de ister teyze niyeti bozmuş bi kere ama böyle yaklasmasında seninde payın büyük
- +1 yıl
Ya hayır normal konuşurken karımı sevdiğimi söylüyorum konuyu sekse getiriyor bende umutlanmasın diye söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılTaviz vermesen getiremez muhabbeti oraya gevşeklik senden geliyo uzgunum
- +1 yıl
Ya ne alakası var benle konu aşk sevgili evlilik oluyor. Erkeklere güven meselesi açılıyor bi şekilde konuyu sekse getiriyor.
Suç bendeyse bedeli onu becermem mi yani
Cevap sahibi+1 yılBedeli muhabbeti kesmen adam akıllı yüz vermesen yanaşamaz bedel olarak becermekte senin aklından geçen. burada bu soruyu sorarak tek amacın eşine karşı vicdanını rahatlatmak
- +1 yıl
Ben sadece yaparsam kadına iyilik etmiş olur muyum diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin karında dul olan erkeklerle yatsın o da iyilik yapmış olsun adamlara miden kaldırırsa
- +1 yıl
Yahu aynı şey mi ben uzak durdukça geliyo bana
Cevap sahibi+1 yılBirisi sana kendini binadan aşağıya at dese atcanmı iraden yokmu senin
- +1 yıl
Erkeğin iradesi seks konusunda maalesef zayıftır. Ben karımı sevdiğim için kafam karıştığı için sordum. Yoksa bunu kimse gelip de burada sormaz gider becerir sağda solda da marifet gibi anlatırdı
Cevap sahibi+1 yılHala kendini aklayıp meseleyi erkekler üzerinden normalleştirmeye calisiyosun Bi gün sende eşini böyle yakalarsan şaşırma aldattığını zaten anlar o zaman anlarsın nasıl bi duyguymuş irade zayifmis gucluymus
- +1 yıl
Ben elimden geldikçe kaçıyorum hala iyi niyetliyim. Belki de niyeti öyle değil çünkü gerçekten iyi bir kadın anaç bir kadın iyidir yani yaa
Cevap sahibi+1 yılTek dileğim eşin senden bi an önce kurtulur umarım
- +1 yıl
Ya bi kadın kendinden 4 yaş küçük ve kendisine abla diyen birini nasıl ister
Cevap sahibi+1 yılSenin canın nasıl istiyorsa onunda isteyebilir ikinizde sapıksınız sonucta
- +1 yıl
Benim canım onu istemiyor. İsteseydi şayet burada sormazdım. Sadece aklım almıyor bir kadın nasıl kendisine abla diyen erkeği isteyebilir? Bana bi kadın abi dese ben ona yan gözle hayatta bakamam
Cevap sahibi+1 yılKimseyi incitemem bi şey diyene yan gözle bakamam diyerek vicdanını rahatlatmak istiyorsun daha fazla zamanımı harcamicam sana. Allah eşini sizin gibilerden kurtarsın
- +1 yıl
Eşimle mutluyum. Bence kendi hemcinsini kınamalısın niyeti dediğin gibiyse tabii. Sonuçta evli ve karımı sevdiğimi bile bile beni ayartmaya çalışan senin hemcinsin
Cevap sahibi+1 yılBen zaten o rezil kadını kınıyorum da sen daha da kınancak haldesin
- +1 yıl
Sebep? Gidip kadını becermedim karımı seviyorum dediğim için mi? Ben sadece kadının böyle bir niyeti olabilir mi gerçekten diye merak ettiğim için sordum bu soruyu. Düşün kaç erkek tanıyorsun böyle
+1 yılsakin karini aldatma. git kadinla da konuş benim eşim var ve onu seviyorum de
05 Yorumla- +1 yıl
Diyorum ama konu bi şekilde yatak odamıza geliyor
- +1 yıl
baştan hiç kadina yüz vermemen gerekirdi tamamen senin hatan
- +1 yıl
Sempatik biri olmak mı suç? Baştan nerden bilebilirdim niyetini?
- +1 yıl
dalga mi geçiyosun kardeş yoksa saf ayağina mi yatiypsun semoatiklikle ne ilgisi var
- +1 yıl
Baştan niyetini nerden bilebilirdim. Zamanla samimi olduk ben abla diyorum ama o zamanla değişti
+1 yılIlgilenmemek
01 Yorumla- +1 yıl
İster istemez aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerden hoşlanıyorum de
03 Yorumla- +1 yıl
Evliyim
Cevap sahibi+1 yılHe dhdhd
- +1 yıl
Başka yolu yok mu bunun
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026