Soru acik, cok uzgunum. Hicbirsey dememek en guzeli biliyorum ama durmuyor icim.
Cevabın nedir?
+1 yılen iyi cevap verilmiş. konu belkida kapanmış. olsun ben yinede yazmak istiyorum.
güzel kardeşim merhaba. Abiniz olarak bir tavsiyede bulunmak boynumun borcudur.
Hayata karşı dirençli olmak istiyorsanız, dirayetli olmak istiyorsanız, haksızlıklar karşısında boyun bükmemelisiniz. Evet hiç bir şey dememek susmakta bir tercihtir. Ancak zalimler karşısında susarsanız onlardan hiçbir farkınız kalmaz. Hakkınızı arayacaksınız ve içinizde ne varsa hepsini kusacaksınız. Ki eğer bunu içinize atarsanız sizi yer bitirir yıpratır. pisikolojinizi bozar zamanla. Bence bu işin tamamen bittiğine ve birdaha birlikte olma ihtimalinizin kalmadığına inanıyorsanız söyleyeceklerinizi esirgemeyin ki sizinde içiniz rahat etsin. İnsanlar hayatın her aşamasında yaptıkları hatayı farketmeleri için bazen müdahale edilmeleri gerekir. Belki ileride canı yanacak olan birkaç kız için yardımcı olmuş olursun. Sevgiyle kal güzel kardeşim.33 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Soran+1 yılevet ben de oyle dusunmustum. böyle guzel ınsanlar da var hayatta diye
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılson sözün umrunda olsa atmazdı
95 Yorumla
Soran+1 yılRealizmin dorukları bu cevaplarda olsa gerek
- +1 yıl
bende üzülürdüm ama gerçek bu
- +1 yıl
bişi değil
- +1 yıl
Teşekkürler
Bir sahte orgazm testinin daha sonuna geldik denebilir.
Ha bakireydinde kandırdıysa, sevgiliydiniz de hemen ayrıldıysa o zaman götünden kan alabilirsin, ya da efes pilsene oturtturma imkanın varsa birinden rica et halletsinler oğlancığı. Şimdi erkek değil o. Sonuçta karşılıklı tek gecelik ilişki mevzusu değil bu.
Hiçbiri elinden gelmiyorsa, laf da söyleyemiyeceksen. bir kaç ay geçtikten sonra o senden bir şey şüphelenmeyeceği bir gece mümkünse iyi bir kamufule ile varsa elemanın arabasının ön camdaki kalorifer boşluğu ızgaralarına 3 5 yumurta kırıyorsun. Havalar soğumuş olur, kalorifer ısınınca o araban o koku sanayide bile çıkmıyor.
Arabayı çizebilirsin. Dükkanına arabasına çeşitli yerlere hayal gücüne bağlı yazılarla doldurabilirsin. ilk aklıma gelenler.33 Yorumla
Soran+1 yılWow.. Peki
- +1 yıl
Arabanın ön cam kısmında sileceklerin olduğu yerde küçük ızgaralar olur ordan kırılır. Bunu ancak ve ancak gerçekten hakeden birine yapın. Çünkü kadında bunun karşılığı olsa olsa ipek elbiseyi yakmak saçları gece kesmek filan olabilir.
Çok iğrenç kokusu olur. bir kere yapmıştım arabayı satmıştı yok pahasına :)
İntikamlarda dikkat edin kızlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni kullanip aldatti ama ikiskiye girmemistik sadece sevismistik aldatildigimi ve kandirildigimi görünce ben de 5 cmlik si**in icin düştüğün durumlara bak dedim oda bana diyer yediklerin daha mi büyüktü dedi bende seninde ablan var serefsiz dedim seni bir gün çıktığın yere sokucaklar dedim tipsiz dedim sonunda birbirimize vurduk ama rahatladim az da
11 Yorumla
Soran+1 yılRahatlamış olmana sevindim:( gercekten o da cok adiymis
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
97Cevap
Güzel insan; eğer ilahi adalete inancın var ise hiç bir şey deme !!! Kim kime haksız yere ne yaparsa aynını yaşar. Kısaca eden bulur. Allah'a havale et.
Bizzat tecrübe edindim.53 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah:(
kimse seni kullanıp atamaz çünkü sen bir mal değilsin insansın yaşanan yaşanmıştır bitmiştir bunu bu gözle görmen lazım. artık aşın bunları kadın erkeğin oyuncağı değildir.
210 Yorumla
Soran+1 yılBenim kontrolümde olan hicbirsey yok ama.
Soran+1 yılUmrumda degil su an uzgun olan benim
Soran+1 yılBen biriyle yatmadigimi soyledim , sadece sürtunecegim dedi ama durmadı. Simdi de ariyorum acmıyor. Uzak iliski yaşayamam diyor. Ve hayatta basarilar diliyor bana.
- +1 yıl
tamam da bekaret günümüzde o kadar takılacak bir konu değil ki sen özgüvenli olur dik durursan her zaman evlenebilirsin hatta çok daha kolay evlenirsin merak etme ben diyorum ki bu senin için bir fırsat hayatını yaşamak erkekleri tanımak için bir fırsat iyi değerlendir hem çok gerekirse diktirirsin olur biter.
Soran+1 yılMesele o degil ki ona yüklenen anlam, seks icin koşmuş peşimden yapmis cekip gidiyor simdi. Ben hayat kadini degilim ki , bunu umursamayacak onca kisi varken neden beni böle kırıyor , neden sorusu yiyip bitiriyor icimi. Neyse cevap icin cok tesekkurler.
- +1 yıl
Önemli değil de sen buna içerlemişsin ve bu konuda gerçekten de haklısın ama bu kadar takılmaya da gerek yok biraz daha rahat ol bu konularda yani her şeyden önce sen bir insansın seni sen yapan şeyler tipin fiziğin karakterin zekan gibi faktörler asla incecik bir zar değil eğer ki bu konuda konuşmak istersen seni anlayan birisi olarak yardımcı olmak isterim mesaj atman yeterli.
Soran+1 yılTesekkur ederim atacagim
+1 yılaranızda cinsel münasebet oldu ve seni bıraktıysa, onu sevişmek için tekrar ara ama bu defa iyice azdır onu heveslenmesini sağla. seni çok arzulasın ve o gün ve saat geldiğinde vazgeçtim canım istemiyor de veya arkadaşlarında orda olsun onu teşhir et rezil olsun. hevesi kursağında kalsın. buna benzer bir şey yap.
30 Yorumlahadi ona bişe söyledin diyelim peki kendini kullandırttığın için kendine ne söylemen gerek?
24 Yorumla
Soran+1 yılKendime neler söylediğimi duysan üzülürsün bana.
kullanıp atan derken? seni kullandımıki ya bu kadınlara kim şeytan demiş çok merak ediyorum çoğunuz aptalsınız. Sorunun cevabına gelirsek kullandıktan sonra erkeğin sözü kaç para olurdu. Karşı tarafında son sözü fiziğine güzelliğine göre degişen fiyatı olurdu sanırım
00 Yorumlaallaha havale et boş ver ama senden ricam aynı hataya düşmemen böyle insanları görün hanfendi hayattan ders cıkartın derim işallah her şeyi unutup güzel mutlu gunler temenni ederim size
12 Yorumla
+1 yılTotosunun damarini s. ktirceksin bunlarin. Yeme zevkini tadacak
31 Yorumla
Soran+1 yılCok hasın oldu bu, ama evet acı çekseler cok guzel olur
benim akrabam olan bir kıza biri aynısını yapmıştı kız ailesine söylemiş sevgilim beni kullandı attı diye kızın babası ve abileri gitti oğlanın yakasına bir yapıştılar oğlan korkudan kızla evlendi
41 Yorumla- +1 yıl
Ohaaa bu kadar abes bir durum olamaz. O baba abi kızın yaptığı hayadızlığı bir nevi görmezden gelmiş
Çok üzüldüm senin için hiçbirşey dememek, karakterli insanların anlayabileceği bir davranıştır. O insan bedeni altındaki şeytan ruhlu varlık anlamaz.
31 Yorumla
Bazen masadan öyle bir kalkacaksın ki; geride kalan kendisini garsona bırakılan bahşiş gibi hissedecek..
*Susmak verilebilecek en iyi cevap..12 Yorumla
Cinsellik konusunda 962 cevap paylaştı. Kullanip atacak bir adam zaten kendini belli eder onun peşinden kosup kendini kullandiranin hicmi sucu yok sence
18 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz mi en buyuk hata benim
Soran+1 yılHaklisiniz
Soran+1 yılHaklisinizdan baska bir soz bulamiyorum ki:( keske böle olgunlasmasaydim.
Soran+1 yılYazacagim
- 14 Yorumla
Soran+1 yılDedim onu, Allah korkusu yok ki
Soran+1 yılEn buyuk hata benim
Ben de seni kullanmıştım. Annenin kullanıp attığı erkekler gibi. Ama ağız burun dalabilir. Bence anneyi hiç karıştırma. Evlenmek istediğin kızda seni kullansın falan de
10 Yorumla
+1 yıliçine dert olacak hiç bir şey söylemeden gidişim içine dert olacak bu son bakışım : )) ama umrunda olur mu bilmem :D
16 Yorumla
Soran+1 yıl( umursamadi )
- +1 yıl
slla gitsin çok romantik erkekler var bu dünyada boş ver eminim güzel birisindir ve daha iyileri ile karşılaşırsın rahat ol
Soran+1 yılİnsallah sen de
- +1 yıl
ben öyle bir ayvayı yemişimki : )) ohooo
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
ben bunalım takılıyorum sana benzer bir olay yaşadım yani hiç iyi şeyler olacağını düşünmüyorum bundan sonra soğudum herşeyden
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişe geçmiş deme geçmiş geçerken sana da geçirmiş olabilir sendekine erkeklik deme onu sadece adamlar taşıyabilir yakında e5 te görürsem şaşırmam seni ;) bu lafı de susabiliyorsa e5 e düşmesi yakındır :D
bakire miydin peki ararsa falan cevap verme kudursun daha da ararsa yaz ki "ben sadece erkeklerden hoşlanıyorum bacım" : HİÇ BİR ERKEK ERKEKLİĞİNE LAF EDİLMESİNİ KALDIRAMAZ00 Yorumla
+1 yılBugün sabah arabayla giderken bir kiz gördüm agliyarak yanimdan geçti arkasına baka baka gitti acaba odami senin durumundaydı
18 Yorumla
Soran+1 yılKim bilir. Erkekler acimasiz
- +1 yıl
Bazi erkekler dicektin galiba ;-)
Soran+1 yılGayet genelledim aslinda
- +1 yıl
Ben genellemenin disindayim ;-)
Soran+1 yılSanmiyorum:)
- +1 yıl
Hala on yargili konusuyorsun beni tanimiyorsun ki ;-)
Soran+1 yılNe diyelim ki, umarım srn kimseyi kirmiyorsundur
- +1 yıl
Bana gore değil bayanin kalbini kirmak benim kitabimda yazmaz ;-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirşey dersen daha çok hoşuna gider o ç. İşte bırak sessiz kal
22 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum:(
+1 yılHiç bişey söylememek kaale almamak. En zor ama en iyi ceza. İyilerin intikamı affetmek ya da kaale almamaktır.
10 Yorumlaİnşallah mutlu olamazsın diye beddua edersen, o lanet onun tepesinde gezer durur. Tabi burada haklı olarak söylemen lazım, yani eğer sana yapılmış bir zulüm sözkonusu olmalı.
10 Yorumla
+1 yıliçinden geleni say umrunda olmaz ama sonradan senin içinde kalıpta deseydim keşke diye hayıflanmazsın
10 Yorumla
+1 yılşunu unutma kii bir zamanlar babanda annene bunları yapmıştı.. ama hangi baban onu bilemicem...
32 Yorumla- +1 yıl
wow okadr iyimi gerckten sadece aklima geleni yazmistim düşünmeden sana ve +1 leyen herkese tesekkurler :)
+1 yılCemil!!! Allah belani versin !!! Allah belani versin!!!
20 Yorumlakullanıp atmak? seks mi yaptınız? öyleyse sen zevk almadın mı? kim kimi kullandı? paranı mı çaldı? o seni sevmeyi bıraktı sadece sen de onu bırak önüne bak devam et hayatına
10 Yorumlakendini kullanılıp atılmış olarak görmekten vazgeç önce
15 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum
Soran+1 yılİnsanlikla ne alakası var, kandirilmis biriyim
Soran+1 yılPeki
Umrunda olacağını mı sanıyorsun? Düşünme, kafana takma.
10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/dqZlNV.gif olabilir mi bu?
10 YorumlaSon söz diye bir dünya yok benim için ya 10-12 sayfa mesaj atardım yetmedi bir de arar söverdim :D
10 Yorumla"hakkimi asla helal etmiyorum sana yar ben bu dunyada yandim obur dunyada sen yan" huseyin kagit bkz.
https://m.youtube.com/watch?v=-LAJ48GZnZ820 YorumlaAğzına gelen her türlü küfür ve beddua. VE buddua anlamında da''Prostat ol inşaallah de''
11 Yorumla
+1 yılŞEREFSİZ bence öyle bir adama söylencek en ağır söz budur.
10 Yorumla
+1 yılşimdi kullanıp atmak tabirini anlamış değilim. İnsan ilişkilerinde herşey karşılıklı şaet sen onun senin kullanmasına izin veriyorsan bu demek oluyor ki oda kendisini kullanıdırıyor. Umarım anlatabilmişimdir. Yani zararda değilsin şartlar eşit.
10 Yorumla
+1 yılÖnce git yüzüne tükür sonrada sen benim bu tükürüğüm kadarsın işte iğrenç ve bir o kadarda gereksiz :D
10 Yorumlabeni sevenin değerini anlayıp senin gibi bir şerefsize değer vermemeliydim. bu sözü söyle yeter. çünkü sizi sevin değerini 1 gr. bile anlamayan tiplersiniz. hep böylelerine gider sonra ay beni kullandı diye ağlarsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılZarif ve iyi niyetli cevabın icin tesekkurler
Demekki hala aklında o var ve ona birşeyler demek istiyorsun. Emin ol ki onu en çok acıtacak cevap senin susmandır. Bir şey söylemek o kendini daha kötü hissedecek.
10 YorumlaDarısı gelecekteki karnın ananın kardeşinin başına inşallah
10 Yorumlaiyi bir beddua edilir ama oda dönüp dolaşıp bizi bulur oyüzden boşver büyüklük sende kalsın
31 Yorumla- Cinsellik konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılbence kesin hak ettin sen onun nasıl biri olduğunu bile bile başladın
bunun olacağının bilincinde olman gerekirdi00 Yorumla Annen halimi iyi anlar desen fena koyar ama annelere laf söylemeyelim :/
22 YorumlaInsAllah bir gun karim olacak diye umitlendigin kiza da ayni seyi yapmis olurlar derdim
20 Yorumlao niyette bir adam olmak için önce kalpsiz olmak lazım o yüzden gerek yok işe yaramaz
10 Yorumlaiyi niyet sonucu bu bu gibi mahlukat yüzünden herkese aynı göz ile bakılır. ona nedesen anlmaz cünki hayvan bile değil
10 Yorumlasenin ananı bacını kullansalar hoşuna gider mi :( :d şaka bir yana geçmiş olsun. ne denebilir bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılUmursamazsan geri dönmek isteyebilir, geldiği zaman ağzına geleni söylersin ama şimdi sadece susman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen senin taa ananı avradını s. k. y. m de kapat telefonu!!!
10 Yorumla- 00 Yorumla
Aynısını senin anana bacına yapsalar hoşuna gider mi de.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKurt kuzuyla beraber gezerdi fikir başka başka olmasaydı. Benim aklıma gelen bu oldu.
11 Yorumla
+1 yılbiz ona erkek, adam, isan vs. demiyoruz... bir söz söylemeye gerek yok allaha havale et.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoze gerek yok, tasaklara atilacak bir tekme kafidir.
10 Yorumlaseni çöpe atacağım poşete yazık. Bir sigara yakacağım ateşe yazık - Serdar Ortaç
10 YorumlaKullanılıp atılan bir erkeğe söylenen bir söz duymuştum belki olur beni unutma
10 Yorumla
+1 yılAllah kimseyi çaresiz bırakmasın...
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yıl'benimde pek rahat durdugum soylenemez ama salak degilim caktirmiyorum '
00 Yorumlasana zorla bişey yapmadıysa her anlamda ( dışarı çıkmak, öpmek, sarılmak vb) kullanmaya girmez. kaldı ki sen bir alet bir araç bir cihaz değilsin. güzel anıları düşün hani o parayla alınamayanları, huzurun artar;)
00 Yorumla
+1 yılO tarz Durumlara Düşmemek için Dürüst Erkek bulmak lazım yoksa iş işten geçtikten sonra Öldürsen ne fayda?
00 YorumlaÇıkışta bekle simdi hoca var ćıkışta bekle amna koycam senin ! Olablir. D
10 YorumlaGereksiz adamın biriymiş. Boş ver kurtulmuşsun öyle düşün.
10 Yorumla
+1 yılSen cok...(kufur koleksiyonum) az kisi tanisir bununla:-D
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılŞeref yoksunu desem ağır mı olur :/
14 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz iyi olur isabet olur
- +1 yıl
İlişkiye girdin ve daha da ortalıkta yok mu ayrıldı yani hemen? :O
Soran+1 yılUzaktan iliski yasayamayacagina karar verdi
- +1 yıl
sen yatmadın yani? ben yattınız sandın dı :/ şehirler farklı gönüller mi bir di? ;) sanaldan mı konuşup tanıştınız?
+1 yılBen kendimi nasıl bir mal gibi sana kullandırdım bu hataya nasıl düştüm
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026