Kızlık zarım var mı yok mu bilmiyorum?

Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar sadece kendimin bildiği bu mevzuyu, bu korkuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Zamanında bir sevgilim vardı daha önce hiç ilişki yaşamadım öndeni olsun arkadan olsun. Bu 15 16 yaşlarımda olmuş bir sevgililik dönemiydi. Parktayken parmağını pantolon üzerinden soktu sonra benden kan geldi kan 3 4 gün sürdü ah zamanı geri alsamda tam hatırlasam ben regl oldum sandım takmadım kafaya pek. Zarın ne tür bişeye benzediğini açıkçası bilmiyorum bakınca gözükülen bir şeymi onuda bilmiyorum psikolojimde yıllarca bunun etkisiyle yaşadım şu an 22 yaşımdayım erkek arkadaşım var ve bu zar konusunda çok hassas ben ona zar mevzusunu açsam ayrılır hatta o düşünceye sahip ben seviyorum ama ciddide düşünüyoruz bu psikolojiden kurtulmam için ne yapmam gerekir inanın hiç bilmiyorum. Benim suçum değil gerçekten tüm iyi niyetimle söylüyorum herkes kötü niyetle bakıyor ama inanın ben ilişki dahi yaşamadım. Böyle evlenince kapının önüne koyulma düşüncesi var ama ben isteyerek yapmadım bunu bunun için ne yapmam gerekiyor?
Kızlık zarım var mı yok mu bilmiyorum?