İzlemeden duramıyorum sonra bütün gün ıslak geziyorum
Ne olurdu sanki eşim de onlar gibi yapabilseydi işini. Maalesef hem ufak hem erken boşalıyor
Ne olurdu sanki eşim de onlar gibi yapabilseydi işini. Maalesef hem ufak hem erken boşalıyor
ölçünün sana bir katkısı olmaz ama aktivite elbet gerek. erken boşalmak bencillikle alakalı. adam kendine odaklanıyor seni umursamıyor. ben hedefe ulaşayım kadın ne hali varsa görsün diyor
aslında kardeşim yapıda adamlar böyle yapar. eşini seven kıskanan adam şunu düşünmeli.
ulan ben bu kadını doyurmazsam o da doyuran birine gider demesi gerek. ama adamlar gvat. adamlar namussuz. adamlar şerefsiz. eşlerini ortada bırakır o kimle ne yaparsa yapsın düşünmez.
allah öyle erkeğin belasını versin yasık
sana önerim hemen boşan gerek yok kölelik yapmaya
sen eskort değilsin eskortluk yapma. biraz onurlu ol ve boşan
Tanıdığın avukat var mı hemen boşansın beni
p*rno bağımlılığı kararlarınızda olumsuz etkiler bırakmış ve yanlış düşünceler oluşmuş doğal olarak. p*rno kişilere özeniyor olmanız doğal değil belki de eşinizde oradaki kadınlar gibi olmanızı istiyor olabilir. Bir aksilik var ama tam olarak nerede o belli değil. Bu durumda eşinizle konuşmalı ve isteklerini açıkça söylemelisiniz.
Cevap
28Cevap
Keşke kocan ben olsaydım. Birlikte sürekli cosardik
Keşke
Konuşmak bile yeter bazen
Yaş doğru mu. Bir de ne tür p seviyon
Dilersen yardımcı olabilirim p*rno konusunda ve eşten zevk alma 👍
Nasıl
Konuş eşinle? Spor yapın beraber? Squat ve plank yapsa performansı artar.
p*rno yerine sanal yapabirsin en guzeli etmilisi ysda cinselik uzerine konusabilirsin
Ee şans işte sen gene evlisin ufak ta olsa yapıyon bizde o da yok 😊
p*rno izlemek güzel bir şey eşin demek memnun edemiyor seni
HAhaah yazık ya kıyamam, benim milf olursan hallederiz o işi 24 yaşındayım ve büyük
erken boşalsa bile durmayın sevişmeye devam edin ve ereksiyon olunca 2. ye geçin
İşin zor yakında birini bulursun bu hayat böyle gitmez git tedavi olsun ya da ne bilim zor yanj, üzülürsun sürekli
Ben yardımcı olabilirim.
Kısa çöpü çekmişsin knk
Niye bu kadar bağımlılık yaptı ki
Daha çok ne izlersin p*rno
İfşa
Kurgu değil yani gerçek olanı. En çok heycanlandığın sahne hangisi
Izlemeye devam galiba gece nin bu saatinde
yaş aralığın doğru mu?
Evet
kadınlar yaş geçtikce istek azalmıyor aksine artıyor.. izledikçe isyan ediyorsun galiba.. ev hanımı mısın? çalışan mı? yaş 47 mi
Neden merak ediyorsun
Çık gizliden
sorunu beğendim görürsün şimdi nickimi
Yas kaç
Kurutmak gerek seni
kaç cm eşinin
Neden aldatmıyorsun?
Kaç cm eşinin ki?
12 galiba
İnceyse bir de hissetmezsin hiç.
şans naparsın
Şansını sanalda dene