Bu vicdansizlik degilmi nasil yasal olabilirki?
5 arkadasim bu ameliyati gecirdi şu an esiyle mutlu mesut yasiyorlar. Hic mi vicdanlari sizlamiyor?
5 arkadasim bu ameliyati gecirdi şu an esiyle mutlu mesut yasiyorlar. Hic mi vicdanlari sizlamiyor?
Resmen sahtekarlık bu yaptıkları bakire olmaya bilir karşısındaki kişi bunu sorun etmiyorsa evlenebilirler ama diktirip bakire gibi bilemedim yani
Cevap
7Cevap
Vicdani ahlaki olan yapmaz benim arkadasta oyle babasi yasindaki adamla 8 yil cinsel hayat yasadi anal oral vajinal ozaman 3.500 tl idi diktirdi cocugu oldu anlamadimi diyorum diyor iki damla kana kandi canım analdan vermiyorum anal hem cok gunah hemde kadini asagilamaktir oda beni anlimdan opuyor senin gibi kizla evlendigim icin cok şansliyim bu dunyada boyle ahirette bakalim kim ne yapacak
Bence kimseyi ilgilendirmez, kişinin geçmişte yaşadığı şeyler de bugünün konusu olamaz. kendisine kalsa diktirmeyebilirde karşısındaki kişinin kurcalamaya hakkı yok çünkü kızlığın nerde? Diye. Ki ben de sporcu oldugum için kızlık zarım yırtıldı spor yaparken, eşimle evlenirken muhabbeti bile dönmedi aramızda. Bence sen ya kıskanıyorsun ya da fazla geri kafalisin. Birak milleti sen kendinle ilgilen
Arada güven olduktan sonra problem olmaz bence
Of 5 tane erkek canım gibi ömür geçirecek ya allah kimseye göstermesin iğrenç bir şey.
Neden sızlayacakmış? Sen malsın diye onlar ceza çekmek zorunda mı. Sen kendi mallığına yan.
Terbiyeni takın hadsiz
Sensin hadsiz. Milleti kiskanacagina kendini sorgula önce.
kurcalama derim ben :D bırak mutlu mesut yaşasınlar
Geçmişe sünger mi çekiliyor.
Sonuç ne oldu islemi yaptırdın mi yg
Hayat acımasız
Karakter meselesi
Hepsini ifşa et 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?