sadece sözlerle şu an işi gereği yanımda olamayan biri
zaten işimi bilirim ama extra neler duymak istersiniz beyler?
zaten işimi bilirim ama extra neler duymak istersiniz beyler?
yanımda olsa 1 saniye durmazdım direk seninkini ağzıma alır sonuna kadar köklerdim, sen ağzıma patlayana kadar şevk ile yalardım, sonrada seni yatağa yatırır kucağına otururdum, boynunu vampir gibi emerdim, istersen anal girmene bile izin verirdim, bunları yazarsan en yakın tuvalate gidip 31 çekicektir kesinlikle :D
yaa çok kaba ben daha çok hissettiklerimi anlatırım ve en ince ayrıntısına kadar yaptıklarımı
o zaman sana unutamayacağın bir oral deneyimi yaşatırım, zevkten bacaklarının bağı çözülür , böyle genelde kontrol bende olur resmen ben seni beceririm o derece felan yazabilirsin :D
hahaha :))
Masturbasyon esnasindaki vıcıkcık seslerini hoparlörü açıp dinletmen olabilir
bnu ilk defa duydum yapmam ama eic seçicem :)
Sanalda yaptigin seyin unutulmayacagini mi saniyorsun
gerçeğini yapıcam 1 ay sonra
Cevap
70Cevap
çükünü ayak parmaklarımla ezeceğim dee.. üstünde bir mistress edasıyla hop hop hoplayacağım de.. sdfddfffff
haha çok komik
sen daha komiksin sorunu okuduğumda onu gördüm..
Sen aşağılık bir kaşar olmuşsun bizi sulu götürür susuz getirirsin bizim tavsiyelerimiz az gelir sana sende fazlası var çünkü hadi şimdi pussy nide al sektir git.
profil fotona bakıp kendi değerlendirmenide yap ;)
ahahaha :))
Gülme kızım ya tekrar tekrar tekrar okuyorum sorunu ama sana verecek birşey bulamıyorum. Zaten işimi bilirim diyorsun özgüven tavan yapmış bazi hemcinslerim de üşenmeden uzun uzun yazmis verilen cevap cok basit cok kaba adam beyin fırtınası yapmış ne hayallere bir takdir bekliyor ama cevap hüsran
Konuya kalçadan gir. Anüsten gir. Vajinal ve anal konularında tahrik olduğun ve zevk aldığın inlemeleri dinlet.
Sürekli kocacım erkeğim gibi laflar et ve ne kadar mutlu olduğundan bahset. Başka bir şey yazamam sonra site yöneticileri ile papaz olurum
sadece yazacaksın dolayısıyla ne duymak istediğimiz önemli değil çünkü konuşamayacaksın.
Üstümde şu var şu an şurama dokunuyorum vb yaptığın seyleri soyle bir de ondan foto isteyip ona bakarak yapıyorum felan de
sıradan
Bende ise yarıyor
Bu sorulara detaylı cevap yazamiyoruz. Özele gel diyemiyoruz uyarı gelio. Ne diyelim sana be güzelim. Anlatsam roman olur ama anlatamiyorum:)
:((
Şöyle bir soru gelirse peki... Önce neler bildiğini görelim mi, ardından eksik kalan yeri tamamlarız
Ben şahsen penisimi nasıl eline göğüs arasına ve ağzına alıp yaladığını duymak ve yüzüne boşalmamı istediğini duymak ve spermlerimş nasıl yalayıp yuttuğunu duymak isterim
Noldu bu sessizlik bir tepkimi Neler duymak isterdiniz diye soran sen değilmiydin
Çok bişey aramana gerek yok, sıradan davran, gelir hemen tava
O kadar azdırcaksan 1 ay dayanamaz, başkalarına yapışır.
yapışamaz işte :))
İçimden bir his aslında bu işlerde çok kötü olduğunu söylüyor.
yalan söylüyo :)
Hep öyledir. Kendine çok güvenen, çok konuşan tırt çıkar.
neyse ispatlayamıycam
Ona bir kızla seviştiğin fantazisi hazırla... Ballandırarak anlat :)
kızla sevişmem oda biliyo
Sevişmeyeceğini bildiği halde sevişirsen sürpriz olur ve onu daha çok heyecanlandırabilir... Ama sen de aynı heyecanlanmak istiyorsan tabii bu senin hoşuna gitmez ilgi duymuyorsan...
asla ilgi duymuyorum
fakat sadece onu heyecanlandırmaksa amacın, ben heyecanlanmasamda olur diyorsan bu şekilde onu çok tahrik edebilirsin...
heyecanlanmadığım bişeyi heyecanlı anlatamam ki
haklısın.. havası olmaz... o zaman fantazi dünyanı geniş tut... sınırsız şeyler düşün... zevkle birlikte acı da olabilir mesela... sıradışı şeyler , olmayacak yerler...
kesinlikle bunlarıda anlatıcam zamanla :)
Çok geniş bir konu... Yıllar yıllar sürsede insan sıkılmaz... ona nelerden tahrik olduğunu anlatabilirsin... mesela ona ıslanmana sebep olan şeyleri anlatabilirsin ilk etapta :)
tamam tsk ederim :)
banada anlat merak ettim :)
Beni bir kz tahrik ediyrdu bosaltyrdu, hic bu kdr zevk almamstm
nasıl :)
Rüyamda gördüm seni ama tam anlatamiom ya de. Daha sonra onu aci cektire cektire yani yavas yavas anlat zevkten cildirir sonunda yine ayni hislere kapildim der ve yaraticiligina birakiyorum:)
okşamak istiyorum de nerde yapcak ya yok işte kaldık :( :(
Sanaldan azan erkek mi olur. Temas olmaz ise çok zorr. İmkansızz
Ee bixim sikimiz kalkınca sarj deliginemi yoksa kulaklık deliginemi sokalım ne yapalım
Sen içinden geleni yaz bırak milletin ne dediğini o kişiyi en iyi sen tanırsın biz ne desek boş
ama erkek olanda sizsiniz ve duymaktan zevk aldığınız şeyler var :)
doğru :)
yav tatmin olmaya çalışıyor burdan kendine cesaret bulmadığından sizi konuşturuyor.
İşini bilen kadın, erkeğini sanaldan aynı şekilde rahatlatır, karşılıklı birbirinize yön verin yeter
küfürle karışık sansürsüz konuşma çok iyiiii pampaaa
ne istiyorsun diye sormak gerek
:)
sonra niye sitede abaza var konuya bak.
suç bunlara yüz vermekte... salaklar yaa hem suçlular hem güçlüler.
kimmiş bu şanslı erkek:((
fb adayı :)
fuckbuddy ne demek bilmiyormsn
fenerbahçe yazmam herhlde :))
Agzının ortasına tencereyle vurmak istiyorum
hahaha :) neden la
Oo Yollu Alırım bir daL
Fantaziler diyarına dalmalısın, derin dalış.
şu an bıle bı çok abazayı tahrık ettın
nesilleri dükense keşke
Zevkler ve renkler de Değişti artık 😃
Sorduguna gore senden bir cacik olmaz
Çok cesursun Hayrittin abi
İşini biliyosan git kaşarlığını yap yosma..
i b n e
Ben seni almam :))
erkekleri alırsın
Ahahahah allahın kezbanı ya
Gel uygulamali anlatayim
Erkeklerin unutamadigi mi varmis?
kendine cok guveniyon sen
Sen çılgınsın benim fb yede anlat tecrubelerini
Kadın sesi diyorum ve çekiliyorum.
Ne istediği ni sor arap bacı
Tel sarjdayken jak girisine hallensin soyle 😅😄
Simdi burada bunları söyleyemem ki
bu şekilde birisinin tahrik olacağını sanmıyorum
cinsellik başka ne olabilir
Pratik yapalım senle 😄
bnde almak isterim teşekkür ederim :)
özelden konuşabilirmiyiz?
amk. kaşarı
ne o kıskandınmı :))
ne kıskancam üzüldüm.
acıdım daha dogrusu
kendinemi :)
küçükhanım; kaşar oldugunuz kadar beyinsizsinizde anlaşılan =D
:)) o kadar ahlaklısın ki cinsellik sorularndan gözlerini alamıyosun
okuyup mast yaptığına eminim ve kimseyi etkileyememen çirkinliğinden buda allah vergisi yapcak bişeyin yok
şimdi uza
insan her işi kendinden bilir diye bir söz vardır bilir misin =)
o zaman en baştan alıp lafını kendine sokmuş olursun
hayır ben senin kendini tanıtmana istinaden bir yargıya varıyorum. sen ortada hiç bişi yokken görmediğin sahit olmadıgın bir konuda yorum yapıyorsun cok farklı seyler. sonuc alarak o lafıda sana sokmuş oluyorum =D
görmeye gerek yok zaten analizimi yaptım geneldede tutar
sen analiz yapmadın ki kendini anlattın =D
kenar mahalle dilberi yorumndanda belli zaten varoşluk akıyo
gece gece snnle mi uğraşıcam hadi kızım işine
seninde yorumundan bahsettiğin kenar mahalle dilberinden bir farkın olmadıgı anlaşılıyo. gidicem zaten bende senle ugrasamam ;)
Soruyı soran cevaplayan haklı çirkin kız yoktur bunu bil bir kız bir erkeği seks konusunda cezbetmek isterse kesin ccezbeder ne kadar çirkin olursa olsun yeterli içinde kaşarlık olsun :)
ne alıyolar ki sizi siteye sanane benim hayatmdan kendi hayatına bak
hayatını yoruma acık bir platformda bze sunarsan bizde yorumlarız =)
seviyeli yorumlcksn şu saatten sonra benmi öğretcem sana
hangi seviye yaa =D soruda seviye mi var ki cevapta seviye bekliysun
vallahi beyni mercimekten ufak düşüncelernn kafasnn içinde yankı yaptğı bir kızla dakikalardır konuşuyorum yürü git
o kıza dakkalardır laf yetiştircem diye kıcını yırtıyosun ama =D cevap vermesen vermezdin. sussan suscaktım ama =)
benim sorum gidicek olan sensin kaybol
sevdim ben burayı =D
başaramazsın !!!
kaç defa yaptım başkasına ona mı yapamıycam :))
deneyelim 10 dkda boşalıyomsn boşalmıyomsn :) uğraşmak zor geliyo ama
gaza getirmee
gerçekten 10 dk ya boşaltabilirmisin?
Benden başlayabilirsin :D
hiç bir fikrim yok hiç sanal yapmadım
neden ki :D
onu istediğimi nasıl istediğimi en açık şekilde anlasın diye
extra bişey duymama gerek yok
erik de
kim o şanslı adam
Yap benceeee
bekliyorum o zaman