AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
senin koca seni begenmiyor belliki aslıdna kendini yetersiz görüüyor sana karşı o kesin de sen nasıl olduda cocuk yaptın bundan
Evlenmeden önce o kişiyi iyi tanıyın şimdi böyle çeker çok uğraşırsınız. Ne diyim ki yani bide hamilesin
Zaten bu yüzden aldatmalar oluyo yaz isteksizlik ya da yetememek zor bir durum gittiği yere kadar dayan sonra bakarsın başka bir yol
Ooo en sevdiğim hamilesin bi de , hamile fantezisi ne güzel olur , kocan şanslı aslında kullanmıyor bu şansı
Al benden de o kadar bu konuda o kadar çok şey konuşmak isterdim ki beni anlayan yaşadıklarımı yaşamış biriyle bu yorumu yapıyorum fakat eminim bu kadar çok yorumun içerisinde görmen mümkün değil bile belki.
aldatmalısın bu kadar basit bu adamlar hak ediyor benimlede birisi aldatıyor kocasını ben size empati yapıyorum anlıyorum emin ol
Aynı durum bende de oldu mutlu olduğumu yaptım yani mutlu edemiyorsa aldatırım çünkü aç kalan arayışa geçer kanka
Aldatılmak hak etmiyor kimse hak etmiyor hiç birimiz kadın erkek ayrımı olmaksızın boşan ne yaparsan yap
geriye tek bi çare kalmış güvenilir bi partner bul ne istiyosan onda yaşa. bu adam düzelmez. oral seks candır yaaa herşeye midesi kalkyo adama bak. sana kolay gelsin yeni partnerinle başarılar :D
İş bitmiş onda senin istegine ragmen sıfır yazık sana
Yani egoist mi aciz mi bilemiyorum yattığı yerden seks olur mu hadi o bölgeyi geç daha karnımı bacağımı bile öpmedi
Kısa sürüyo ozaman
İlk zamanlar daha da kısaydı misyoner pozisyonunda başını yastığa koyuyordu boynum ağrıyor derdi boşalma sonrası belim kasıldı derdi şimdi yine 7-8 dk var ama bana ruhsuz gibi geliyor
Yazık sana ne diyim oral yapıyonmu sen kalkmıyomu tekrar
Gerçekten yazdığın gibi misin, bence eşin destek almalı. Tamam stres, yorgun olabilir ama hiç mi tatili yok.
Bosanmayi hakediyor sonra daha doyuracak ve bu sefer genc birini sec enerjisi yerinde olsun sende mutlu ol
aldatmayı kafandan çıkar. olmuyorsa medeni bir şekilde ayrılmayı dene
Açık söyleyeyim bu ilişki son virajında…Çünkü kocanıza karşı bir ilginiz kalmamış yani beğenmiyorsunuz. Kocanızda da çeşitli tuhaflıklar var. Bu olaylar burada anlatılanlardan ibaret değil eminim.
Yine göğsünü dudağını öpüyor iyi ama sana çok istekli olsa şeyini de öperdi tabi evet bi yerse haklsıın. Da kocanın senle tanışmadan önce yaptıkları nasıl sapık bi insan
Eşin bence hayata küsmüş oturup konuşmanı tavsiye edrim
Evlenmeden cinsellik neden olmak zorundadır vol2948293929
hiç bir insan aldatılmayı haketmez istemiyorsan ayrıl çok basit
Biranlik azginliktann diyorsun bunları, bence yapma , nerelisin
Netflixte seks/life diye bir dizi var. Onun konusu ile aynı.
al işte ne kadınlar var be ama adamda ıs yok hep boyle ısteklı olun
Bu işin sonucu aldatma olmamalı ama durum vahim. Eşinden ayrılabilirsin...
üzüldüm adına. böyle istekli bir kadın çaresiz kalmamalı. rahatsızlığı olmalı bence
Aldatılmayı hak ediyor ama bence sen yine de boşanmadan yapma, senin karakterine uygun değil çünkü.
Vay arkadaş bizde maddi durumu ayarlayamadık evlenmek için böyle olunca sapkınlığa bulaşan da çok fazla oluyor. Allah yardımcın olsun. Umarım eşinin aklı başına gelir
Zaten kadınlar bu yüzden aldatıyor evdeki doyurmadığı zaman o görevi başkası üstleniyor
Vah vah vah üzüldüm bak şimdi.. Sana kadınlığı i yaşatmak lazım ya
Keyfine bak kimseyi dinleme sana nasıl güzelse öyle yap
Aldatan kadınlar o lanet zevki alınca bırakmıyor bunu b
cozum ıcın ulasabılırsın burdan yazınca engellenıyor ve kaldırılıyor
son guncelleme cok ıyııı olmuss ama :)
Defalarca uyarına rağmen devam ediyor. Saçma. Ben evlenmem valla yok kafadar kimse artik. Genç sevgili istersen yaz gizlilik hem benim hem senin mecburiyetin tabi ki. Ve cinsel anlamda da yeterliyim
Hayallerin kadini senin gibi birini hic hak etmiyor
BOşanırsın olur biter Sonra ne p. k yerseniz yiyin
Adiliğin bahane mi olur
Hiçbir insan aldatmayı haketmez. Boşanırsın ondan sonra ne yapacaksan yaparsın
Ne olursa olsun bi erkek kadınını doyuracak mutlu edecek rahatlatacak. ben olsam doyumsuzca sertçe becerirdim hergün, millet elindekinin kıymetini bilmiyor.
Nişanlılıkta evlenince bol bol yaparız derdi evlendik şimdi de nasıl olsa aynı evin içindeyiz istediğimiz zaman oluruz psikolojisi var
Kadını doyurmazsan gözü dışarıda olur , o yüzden kondisyonunu yüksek tutup kadını mutlu edeceksin, farklı şeylere yönelme durumu var seni zor mutlu eder bu adam.
hamilelikte libido artıyor diyorlar. doğurduktan sonra bu istekli hallerin geçebilir. biraz sabret bence
Bu insan gerçekten aldatılmayı hak ediyor mu değil > Sen kendini aldatmayı hak ediyor musun?
Onlarca yorum niye. kocasi şeyini yalamiyor diye. Nasil bir kafa bu. Aldat şeyini yalayan bulursunuz. Ya hayat ondan ibaret mi.
Anlaşarak konuşarak ayrılmak en mantıklısı olur bence.
Bu işin sonu zaten kaçınılmaz bence.
Dünyaya tekrar gelinmeyecegi için hayatını yaşaman gerekli.
Daha ne diyeyim.
İsteklerini yerine getiremiyorsa çekilmez bence dünyaya bir defa geliyorsun hayatını yaşa ne istiyorsan onu yap erteleme hayat kısa
Yardımcı olmak istiyorum sana nasıl ulaşabilirim
#Hükümdar
Zaten kendisi seni aldatmaya kalkmış.. bence sende aldat zevkine bak
Hamile olmasan bosan diyeceğim yanlış kişiyle evlenmişsin
2 aylık hamile nasıl aldatır 😀 bence biraz motivasyona ihtiyacın var aldatmak için
Gerçekten kendim gibi birini gördüm burada ya. Bende onun isteksizliği yüzünden cidden soğudum
Belli konusarak anlasamayacaksiniz. Peki aldatmaktansa neden kendi yoluna bakip hayat8ni kurmayi dusunmuylrsun?
Daha iyi bir sexs partneri istersen yazabilirsin. Hersey istedigin gibi olur
Senin kocan eşcinsel hersey apacık ortada gay kocan ondan asla hayır gelmez bosa onun duzelmesini bekleme hersey bosa
Bence aldatma ama hemen boşan yaşanmaz bunla daha iyilerine layiksin sana ve senin bebeğine bakacak illa doğru bir çıtır bulunur
Senide yalamasin sadece oksasin memeni emsin sen yala ne olmus
Geriye tek bir düşünce kalıyor eşin pasif gay olabilir büyük bir ihtimal öyle düşünüyorum
Gercek olan şu evlilikte cinsellik cok onemli ve bir iliski icin baglayicidir. Cinsellikten zevk almadan birseyleri surdurmek zordur.
Aldatma eşcınsel oldugunu kanıtla mahkemeye başvur boşan ama bkdrını hak eden bırı dglse ozmn konuş onunla ya da kenfıne bır tane f*ck bul
Aldatmaktan ziyade şikayetçiysen boşanmak daha mantıklı.
işin çok zor😑
Bu sebepten boşanmayı kabul etmez ki bebek de var.
Yani bir yuvanın yıkılması çok kötü ya destek alın ya da boşanın.
O daha kötü Allah muhafaza 😑
Uf ya kader arkadaşım benim 😔 keşke konuşabilsek seninle
Ya senin gibi bir kadını bulmuş da bu ne biçim adam. Biz açlıktan ölürüz kadından bir öpücük almak için. Sen her alanı açmışsın maç yapan yok. Hay ben şansıma... Keşke eşim sen olsaydın yaaaaa
Bence aldatmak ne olursa olsun yanlış
O hatayı yapma
Olmadı mı yine konuş... Düzeltmeye çalışın
Ama o kadar şikayet edeceğin bir durumsa aldatmak değil ama ayrılmak olblr
Ağır bir işte çalıştığından ciğerleri etkileniyor olablr
Arkadan sen istediğin halde yapmıyor mu?
Doggyde bi zahmet kendisi yerleştirsn 😀o kadar olmaz
Seni yeternce domaltsa yerleştirir ya deliğin nerde biliyor de mi?
Trolsün değil de mi😀 doggyde sana yerleştir falan demiş
Trol değilsn de mi*
Aranızı iyi yapın.. Sevginiz faim olsun
Daim
Vajinayı bulamıyor diyorsun sallıyorsun o kadar değildir
Sıradan basit bir süreç değil tatmin edici görüşü hemen Alman çok zor
Nolursa olsun aldatma bnce
o kadar mi kolay
artık nasıl isen kovacanı kadınlardan mı soğuttun ne yptın