Gizli Üye(36-45)+1 yılCevap yazayimda dalya olsun 100. Erkek 🤣🤣🤣 soruna cevap genelde erkeklerden gelmiş , yani sorunu çözücü olarak hiç birini okumadan söylüyorum yardımcı olan olmamıştır. Çok az kişi belkide ama gerisi bu aldatma olayına taliptir. Entel dantel çağdaş kızlar da buna destek verebilir.
Ammaaaaa o önündekinin cezasını da öbür tarafta cekersin. Hele karnında bir evladı varsa ve o adam ağır iş yapıp bunun bedelini ödüyorsa. Sen bir zevk uğruna her şeyini çöpe atamazsın. Gerekirse elinle yapacaksın ama o konuma düşmeyeceksin. Hayat ondan ibaret değil. Her şeyi düşün ayrıca. Hastalık var her türlü pislik var insanoğlunda. Bunlara razı gelmek sana seni tiksindirmiyor ve vicdan yaptırmiyorsa sen bilirsin. Ayrıca seks dediğin her türlü olabilir ama bazı eskortlar bile anal yapmıyorum diyor. Sen bunu kendine nasıl reva görüyorsun. Ya ben teklif etsem birin utanırım. Hayat bir p*rno film değil. Ben bunu kadınlık onuruna aykırı buluyorum. O yüzden homofobikim zaten bırak kadını erkek erkeğe yapanlar hele tiksinc. Hiç kimse aldatilmayi hak etmez. Bu aldatanin kendi karakteriyle alakalı. Bak bu kadar şeyi yazdıktan sonra bende aldattim ve bin pişman olduğumu söylemek istiyorum sana. İnan bana Allah öyle bir hale soktu ki beni bin pişman ettirdi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşın biraz deli...
Enfeksiyona göre tedavi oldun, bu tamam
Seni okuyurken elinden geleni yaptın.
Hangi ve nerde görülmüş vajinasına parfüm bırakmaya? Vajina ile parfüm değmez koku daha çok olur
Eczanede duş vajinası var onu kunlan eğer turkiyede varsa, yokksa yurtdışında gönderebilirim senin için
Sonuç, sıkıntıyı çözümü bul. her şey düzelir
Not : arkadaşlar yorum yapanları aldatma noktasına, iyince okumadınız.
Onun eşi (erkek) 2 defa aldattı, meyer hanım efendiye aldatma noktasına geldi yaźdi ( yanı düşündü, yapmadı) bilmiyorum niye o kadar yargılanıyorsunuz onu
DE erkek aldatabiliyorsa, kadın niye aldatamaz?
Erkek can sa kadının patlıcan mi?
Erkeği olur yapar, sonuçta erkektir
Kadın olmaz yapamaz, sonuçta iruspu olur? 🤦♂️
Fikrim bu problemleri çöz, eğer eşın değişme yokksa aldatabilirsin , eğer ayrılsanız hamilelikten 3 ay önce kaldırabilirsin, başka bir eş daha iyisini ve seni cinsel ilişkiden istiyerek bulursun.00 Yorumla
Evde bu kadar arzulu, fantezi gücü yüksek ve hazır biri varken dışarıda kadın erkek trans fark etmeksizin multiseksüel arayışlara girmesi ilginç geldi. Çocuklar olduktan sonra sana bakışında bir değişiklik mi oldu diye düşünecekken daha evliliğin ilk ayından itibaren böyle olduğunu söylüyorsun, o zaman böyle bir durum söz konusu değil. Ağır bir işte çalışıyor olması enerjisinde azalma yaratabilir, gayet doğal ama anlaşılan bu sorunun sadece küçük bir kısmı. Bu kadar isteksiz olması şaşırtıcı. Bir hafta boyunca duş almadığı zamanlar olması ayrı bir sorun. Cinsel cazibeyi alıp götürür. Seks hayatın ve evliliğin önemli bir parçası. Tatmin olunmazsa farklı arayışlara rahatlıkla girebilir insan.
00 Yorumla
+1 yılablam ben sana direkt boşan diyorum sakın ola aldatma hak edip etmemesini boş ver bu herif uğruna kendine böyle bir saygısızlık yaptığına değer mi? yakacağın ahiretini saymıyorum bile (dini inancını bilmiyorum) ama bu herif harbiden normal değil daha ilk aydan aldatma neyin kafası bir, o twitter dan çiftlere katılma olayına girmesi zaten ayrı bir midesiz ve ş*refsiz olduğunu gösterir (o işe bulaşan kim varsa ruh hastası benim gözümde) bide gay travesti falan demişsin bu herifin ciddi psikolojik ve cinsel sorunları var belli ki bunla vaktini heba etme git boşa paşa paşa kendini de kurtar çocuğu da bırak ne halt yiyorsa yesin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
+1 yılSenin durumunu Çok iyi anlıyorum sanırım onda bi kişilik değişikliği olmuş farklı eğilimleri var gibi gözüküyor şimdi insanlar neden aldatır biliyormusun insanlar elinde olandan gerekli ilgiyi görmeyince yeterli derecede tatmin olmayınca ya da gerçekten aç kalınca illaki insanız bişey yaşamak tatmak istiyor ben senin yaşadığını yıllarca yaşadım en sonunda ayrıldım
Mesela koku olayına gelirsek ben o kokuyu çok severim oral en sevdiğim yaklaşımdır ama gel gelelim ki maalesef hayatımda kimse yok senin durumuna üzüldüm keşke elimden bişey gelse yazık gerçekten yazık sana bu arada eşinde bu gay trv vs vardır bu yeni olmamıştır da seni paravan olarak kullanmış olabilir merak etme yalnız değilsin ne zaman konuşmak istersen dinlerim seni mutlu kal hep 🥀01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca o yaş farkı önemli değil onun kişiliği değişmiş
+1 yılAldatma olayını isterseniz unutun eşiniz için ne yapabilirsiniz ona bakın, şimdi bana demeyin ben onla konuştum her türlü seksi denedik olmuyor hatta oralda dahi tam ereksiyon dahi olamıyor siz bu problem için doktora gitmeyi düşünmedinizmi? ya da yarıcı ilaçlar ve bunun yanının uyarıcı ereksyon sağlayıcı takviye karışımlar var bunlardan deneyin, ama başta doktora gözükmekte fayda var acaba problem psikolojikmi yoksa herhangi bir başka promlemmi var bunu bulmaya çalışın, yoksa sizinle yatan erkekler yarin bürgün sizinle yattığını ona buna söylerse adınız iyi anılmaz, ben inanıyorum beraber aşamayacağınız hiç bir problem olmaz, birde eşiniz sakinleştirici ilaç ya da uyku için herhangi bir ilaç kullanıyormu?
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Merhaba , hiçbir noktasını kaçırmadan tek tek okudum.. gayet güzel tane açıklamışsın.. 100lerce yorum var umarım benimkini de okuma şansın olur. Öncelikle hayatımdan yaşadığım deneyimlerle sana örnek vereyim. Aynı durumda olan Evli bir arkadaşımdan bahsedeyim. Onun hiç ama hiç bir birlikteliği yoktu ve sonuç kaçınılmaz oldu. Bir kadını mutlu edemezsen elinden kayar gider bu net bi sonuç .. Bende 10 yıllık ilişkinin evliliğin 3. Yılındayım ve monotonluk az çok yer ediyor … fakat eşim hamilelik döneminde olmasına rağmen seks hayatımız devam ediyor çünkü benim önceliğim onu memnun etmek. Bizimde tıkandığımız yerler oluyor elbet.. ve eşin konusunda bisex olma ihtimali çok yüksek. Çünkü; erkekler gerçekten analdan büyük keyif alırlar… evet zor bi dönemdesin ve kafanı iyice dağıtmalısın …
00 YorumlaKusur onda veya bunda demek doğru olmaz bu durumlarda. Ama cinsel uyum olmadığı kesin. Bu durum böyle devam etmez. Aldatmak kısa vadeli bir çözüm olabilir. İkinizi de rahatlatır, sekste level atlarsınız, belki biraz düzelebilir cinsel birlikteliğiniz. Ama bir ömür aldatmanız mümkün değil. Ennn fazla bir yıl iki yıl becerebilirsiniz, sonra yakalanırsınız tadı kaçar her şeyin. Babasız çocuk büyütmek de hiç kolay değil boşanırsanız. Bir kaç seçenek daha var ama onların da zamanla problemli yanları çıkar, burada da söylenmez zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Muhtemelen evlenmeden önceki yakınlaşmalarınızda ilaç vs kullanmış olabilir, çünkü evlenince arzusunun azalması normal değil.
Ön sevişme olarak, Oral konusundaki savunması çok normal. Eğer enfeksiyon varsa gerçekten berbat kokar ve mide bulandırır gerçekten. Ama enfeksiyon tamamen bittiyse tekrar denemeli ama " diyor açıkça.
Bu yetersiz haliyle seni nasıl aldattı onu da anlamadım. ADam sana yetemiyorken başkasına nasıl gidecek?
Son olarak bu adamla şimdiden böyleyse, ileride çok daha kötü olacaktır. Senin yerinde olsam, çocuğu aldırır ayrılırım. Ayrılmazsan da aldatmak zorunda kalacaksın bugün olmasa yarın bunu yapacaksın.01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatmak sadece ona zarar verir diye bişe yokki
Sanada zarar verir
İki gün sonra pişman olursun
Ben ne ettim dersin
Hamileymissin
Çocuğuna bakarken bile aklına gelir ben nasıl bir anneyim diye
Kendine bu eziyeti niye yaparsın
Hiç gerek var mı
Madem cinsellik bu kadar önemli ki haklısın uygun yolla ayrılırsin hayatına bakarsın
Geçmiş olsun
Hayat zor
Sanada böyle bir sınav gelmis65 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @paramparcakalpli ve @EringecHayri
- +1 yıl
teşekkür @Melisssjfudj ve @Steon_Rauchword
Gizli Üye(25-29)+1 yılOf gerçekten kendi kocamı anımsadım bi an seni çok iyi anlıyorum. Evlilikte cinsel doyum aşırı önemli ki zaten evliliğin temeli de cinsellik. Bunu da en iyi evliler anlar. Benim eşim de oral yapmamı isterdi yapınca öpüşmezdi. 11 senedir beraberiz daha bir kere oral yapmadı bana. Bazen diyorum madem öyle sen de ona yapma. Ama işte yapmayınca da başka sorunlar oluyor ya dediğin gibi ereksiyon olmuyor ya erken boşalıyor sen yarım kalıyorsun vs... Ay cidden şu an aşırı sinirlendim benimkinin boğazına sarılasım var. Keşke hamile kalmadan değerlendirseydin bunları benim de en büyük hatam erkenden çocuk yapmak oldu
210 Yorumla- +1 yıl
Senin durum da aynı istekli bir kadın lütuftur
- +1 yıl
Bu yorumları görünce gerçekten üzülüyorum sizlere 😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılMesaj attım:)
- +1 yıl
Kime
- +1 yıl
@qwjxjshs gelmedi hani 😂😂
- +1 yıl
Eşin boşa yaşıyormuş
- +1 yıl
Gerçekten anlamıyorum senin gibi istekli kadını nasil böyle yarim birak insan banda senin gibi leri gelmiyork ahhh
- +1 yıl
maalesef bencil ve öküz bir eşe sahipsiniz hayaller ve hayatlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi olarak sizden daha iyi haliyle de yaşça büyük biriyle evlenirken ne olmasını umuyordun? Kendimden genç birini alır egomu tazelerim, kadının maddi ihtiyacını karşılarım nasılsa evlendik kolay ayrılamaz çatur çutur aldatırım kafası bu. Cinselliğe önem veren kadın lütfen yaşıtı bir erkekle ya da kendinden 2-3 yaş küçük biriyle evlensin. 5 yaş gibi normal bir fark bile o kadar etkiliyor ki ilişkileri. Libidosu yüksek olup yaşıtı ya da kendinden küçük bir erkekle evlenip yatakta mutsuz olan olan bir kadın hiç duymadım. (Orta yaşlı erkek olup kadına yetebilen erkek illa ki vardır) ama onlar istisna
28 Yorumla- +1 yıl
Altına kefilsiz imzanı atıyorum şu cümleye !!!
Cevap sahibi+1 yıl@Respect067 Herşeyin bedeli var maddi olarak erkek herşeyi halletsin bende gençliğimi vereyim derken ihanetler böyle böyle başlıyor. İki tarafta aldatıyor. Çevremde çok gördüm çünkü kız 25 yaşında 40 yaşında adamla evleniyor. Yüzü, kalbi için değil tabiki maddi durumu iyi diye. Aman bende çalışırım maddi durumu iyi olmasada olur diyen kadınlar yatak odasında da, evliliğinde de mutlu oluyor. Bu tarz erkekler genelde bizim yaşıtımız oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Respect067 Misal annem babamdan 4 yaş büyük. Ki evlendiklerin de babamın borcu harcı varmış. Annem çalışmış etmiş evlenince kapatmış babamın borcunu. İlk başta annem büyük diye laf eden akrabalar onlar evlendikten sonra imrenmişler ilişkilerine. şu an annem babamın sefasını sürüyor. Çok şükür bizim evde ne bir kavga, ihanet, yalan hiç olmadı. Maddi, manevi her şey karşılıklı yapılınca bağlılık ve tutku güçleniyor
- +1 yıl
Dediğim gibi katılıyorum. Evlenmeden önce hayatın en dibini gördük , babam ceza evine girdi , ticari taksimiz vardı altın yumurtlayan tavuk gibiydi satıldı , ve eşimin annesi düzgün birini bulup bizi kurtaramadın dedi. Ama genciz enerjimiz var hallederiz dedim ! Belki günde 3 Farklı tempoda işler yaptım ama sonunda kapı kulpunun bile kendi seçtiği şekilde ev yaptım ona ! Evimiz vardı eksiydi tadilata sokturdum ne isterse , ne isterse hepsini kendi tercihine bıraktım. şu an annesi bayılıyor bana :)) ben yaşça büyüğüm amaa sporun verdiği dinamizm var olduğu için elden ayaktan düşmedik şükür 🤪😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@Respect067 Yorumum da belirtmiştim istisnalar tabi ki vardır dedim. Bu arada sorumluluk sahibi bir eş olmuşsunuz tebrik ederim. Eşinin annesinin dediği lafta çok ayıp. Ee kendisi zengin koca bulup sülalesini kurtarsaydı 😂Neden kızından bekliyor? Ablam evlenirken masraf olmasın diye düğün, çeyiz hiçbir şey yaptırmadı. Erkek tarafından altın eşya hiçbir şey istemedik. Sade bir nikahla evlenip uyguna ev buldular. Komşular tanıdıklar dedi bekar kız veriyorsun dul gibi bedavaya gitti annem hiç kulak asmadı. Dünürlerle aramız iyi aile içinde huzur olsunda şatafatı eksik kalsın be. Sizde dönem değişti artık kadında maddi destek olmalı eşine diyebilirdiniz ama eşinizi sevdiğiniz için olgun davranmışsınız. Laflara dikkat edilmeli sonradan böyle utandırırlar işte 😂
- +1 yıl
Olsun bazı şeylerde hayır vardır beni güdüledi daha çok hırs yaptım. İnsanları utandırmayı seviyorum ! Bu benim için iyi oldu.. Allah’a şükür her şey yolunda..
Cevap sahibi+1 yıl@Respect067 Sizin adınıza sevindim. Bence sadece hırs değil eşinize olan sevginiz de size azim yapmanıza katkıda bulunmuş. şu an her şey o kadar pahalı ki Allah hepimizin yardımcısı olsun.
- +1 yıl
Orası ayrı zaten.. gerçekten şu an çok çok çok zor..
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah yardımcın olsun. Bu tür mevzuları burada paylaşman açıkçası iyi değil. Çünkü birbirinden gereksiz kişilerin saçma sapan yorumları oluyor, hatta olmuş bile aşağıda okudum. Sana gelince aldatma konusuna geldim demişsin. Allah için böyle bir şey yapma. Pişmanlıktan başka bir şey getirmez, hamileyim diyorsun. O çocuğu düşün, belli ki aklı başında birine benziyorsun. Eşinde eğer dediğin gibi eşcinsellik gibi bir şey varsa, detaylı bir şekilde konuşup, gerekirse uzman birinden yardım almalısınız. Size tavsiyem ibadete başlayın. İnşaallah eve huzur girecektir, aranızdaki memnuniyetsizlik de zamanla gidecektir inşaallah. Allah yardımcın olsun tekrar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHickimse aldatilmayi haketmez birde soyle düşünün. Hamilelik bittikten sonra doğumda birkaç sıkıntıyla fazla sarkma ve vajinal çok problem yasadiniz ve eşiniz sizden hicbir zevk almamaya başladı ama eşinizi seviyorsunuz sevmeseniz cocuk yapmazdınız. Eşinizin sizin yerine bekar kizlarla birlikte olmasını istemiydiniz. Hani böyle dar vajinal olarak iyi durumda olan birileriyle olmasını ister miydiniz. Bu onun saglik sorunu evliliğe baslarken saglikta da saglisizkende iyideyken de kotulukteykende herşeye evet diyerek evleniyorsunuz. Boyle bir adamdan memnun değildiyseniz keske cocuk yapmasaydınız. Aldatmak yerine eşinizle ayrılın bu daha medeni olur. Aldatmak sizin öz saygınizı yitirir sadece anlik zevklerle hayatınızı geçirirsiniz ve bu asla kalıcı çözüm olmaz
10 Yorumla
+1 yılHamilesin ve aldatmayı düşünüyorsun insanda biraz akıl olur. Sen anlattıklarına göre çok azgınsın sanırım bazı erkekler istekli kadın sevmez fazla belli etme istersen. Bide şeyim kokuyo dedin kokuyu aldıysa senden soğumuş olabilir. Adam yalamak zorunda değil ki şeyini.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok can sıkıcı bir durum ya üzüldüm.. Belli ki sen cinselliğe önem veren, istekli ve bakımlı bir kadınsın. Herkes enfeksiyon olabilir bunda bir şey yok ama iyileştikten sonra bile yanaşmaması çok saçma. Seninde ihtiyaçların var bu şekilde kendini çekici bir kadın olarak bile hissedemezsin :( Hele ilk aydan sonra aldatmaya çalışma? Hiç mi tanımıyorsunuz hayatınıza alacağınız insanı evlilik öncesi anlamıyorum..
O seni bu kadar hor kullandığı için kendini tatmin etmen amacıyla birisiyle konuşmana yanlış diyemem. Ne yapıcaksın seks oyuncaklarıyla mı tatmin olucaksın bir evlilikte? Saçmalık..02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldattın demedim zaten bende. Durumu özetledim ve seni haklı bulduğumu belirttim. Tatmin olmamak ciddi bir sorun. Dediğim gibi daha iyi tanımalıydın eşini
Cevap sahibi+1 yılOh bir de yalan var. Belli ki erkeklere de ilgiis var. Senin gibi istekli bir kadinin boyle bir adamla olmasi cok uzucu
+1 yılBen doğrucu olucam ablacım aldatılmayı hiçbir erkek haketmez kızlarda erkektede karşıyım ama sorun onun üşengeçligi saçmalıgı stresi bence aptalca bişey evlisiniz özelini yaşamak hakkın tavsiyem aşk yoksa ayrıl dul olan işinde gücünde cinsel ilişkisi olan çok arkadaşım var ama diger bi tavsiyem baktın sana göre degil aldat bence umrunda olmasın sen elinden geleni yaptın ya da p*rno izleyerek boşal vibratör al filan rahatlamaya çalış bunuunla çocuk fikrin olmasın sakın asla hatta
31 Yorumla- +1 yıl
@RuyaYagmur
Bak Buda çok doğru bir yorum ama , ha diyince boşanma olmuyor ki zor oluyor.. tüm temeli yapıp öyle bir atak yapmalısın.. yoksa zor oluyor.
+1 yılHer ne olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez. Bir kadın olarak kendini o seviyeye düşürmen bile hata. Böyle bir durumda yapılacak en mantıklı şey boşanmak. Anlaşamıyorsanız evli kalmanızın bir anlamı yok. Ha diyorsan ki hamileyim çocuğum var. İnan bana o da böyle ebeveynlerle büyümek istemez.
20 Yorumla
+1 yılsen çocuğu aldır boşan en iyisi. tek bir olay değil ki söylediklerinin hepsi birbirinden beter. Travesti hesabına bakmak nedir? onu da söyleyeyim hayır erkekler meraktan gay p*rno falan izlemezler. 1. aydan aldatmaya kalkmış cinsel ilişkide berbat. bence hiç hayatını ziyan etmeden zararın neresinden dönsem kardır deyip boşan.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun bence aradaki yaş farkı değil senin eşin bakımsız yani çünkü bir insan kendine bakmıyorsa çabuk biter anlatabiliyor muyum sigara içiyorsa alkol tüketiyorsa yeme içme düzeni yoksa yani kendine bakmıyorsa dikkatli ve sağlıklı değilse isterse senden küçük olsa yine de çok erken biter önemli olan bakması yaşı değil
10 Yorumla
+1 yılAdina uzuldum. Sana fikir vermek isterim yanlis yonlendirmekten cekiniyorum. Hamilesin bir cocugun olacak. Aldatmak ya da aldstmamak sana kalmis. Burdaki erkelerin cogu ve sanirin bende, belki kendine ekmek cikar diye aldat diyecektir. Bu karar senin
Ama onerim bir Aile terapistleri psikoliglsr gibi tecrubeli kisierden bilgi alman seni dogru yonlenmene sebep olur diye dusunuyorum.
Tekrar durununa uzgun oldugumu belirtir cocugunu sagliklu dunyaya getirirsin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. maalesef ilk evlendiğim günden bugüne tam 17 sene geçti bizde de aynı durumlar mevcut. Yapmak istedim reddetti. Ayda 1 ya da en fazla 2 kere yanıma sokuldu. Ben temizliğime bakımıma çok önem veririm ama yine de bir türlü isteklenmez. Oral yapmaz, eliyle dokunmaz, öpüşmez, okşamaz, pozisyon sevmez sadece misyoner... Ben de artık aldatmayı düşünmeye başladım...
00 Yorumlahmmm instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye
yardm edyo sana da yardımcı olur.00 Yorumla
+1 yılEşiniz yaptığı büyük kul hakkı ve büyük bir günahanıza giriyor size yaptığı doğru değil ama şimdi sen de onu aldatırsan ondan farkın kalır mı en iyi çözüm ayrılınız sizin için en hayırlısı bu çünkü. Aldatmak çözüm ve haklılık değil karektersizliktir!.
00 YorumlaVajinal bölgenizde ki kokuyu parfümle gidermek pek işe yaramayabilir. Kokuyu değiştirecek veya hafifletecek farklı özel ürünler var onları deneyebilirsiniz. Ayrıca hamile olduğunuz için eşiniz geri adım atıyor olabilir mi? Veyahut farklı yönelim içinde olabilir...
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen kürtaja karşıyım ancak senin çok hızlı bir şekilde karar verip uygulamaya geçmen gerekiyor. Hayatının geri kalanında ya cinselliği unutup çocuğun için birşeylere katlanacaksın. Ya da aldatıp bunun ağır vicdanıyla yaşayacaksın. Yol yakınken yaptığın hatanın neresinden dönersen kardır.
00 Yorumla
+1 yılBelli ki zengin bir fantezi dünyası var ama sana karşı isteksiz. Gerekirse profesyonel yardım almayı teklif et, ama şöyle derli toplu kaçmadan, utanmadan konuşup birbirinizi anlamanız lazım çok açık. İsteksiz adam öyle şeyleri araştırmaz, sana karşı isteksiz muhtemelen.
00 Yorumla
+1 yılEğer evlilik sizin için yalnızca cinsellikten ibaret ise istediğinizi yapabilirsiniz, ama unutmamak gerekir ki; evlilik hastalıkta sağlıkta, bir ömür aynı yastığa baş koymak demektir. Cinsellik denilen şey günün birinde bitecek bir şeydir, önemli olan cinsellik değil, birlikteyken huzurlu olup olmadığınız, aynı şeye birlikte sevinip birlikte üzülüp üzülmediğinizdir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Bahsettiğin durumların bir çoğu bence seninle ilişkiden kaçınmak için bahane. Bunun kanıtı da seni aldatma girişimi... Yani senin gibi istekli ve cinselligi on planda tutup çözüm arayışlarında olan birine de bu konud büyük saygısızlik. Ciddi şekilde konusmalisin yaş farkı da buna sebep oluyor olabilir maç yaş fark var onu da bilmiyorum ama ne olursa olsun bu konuda seni tatmin etmek için çaba göstermeliydi...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEsinin sana karsi ilgisi alakasi kalmamis. oral yapmamasinin mide ameliyatiyla alakasi yok yani sende tedavi olmussun esin seni cinsel olarak istemiyor bu belli bu durumda seni diyurmasini beklemek zaten hata olur akdatma konusuna gelince esin seni istemedigi icin ereksiyon olmuyordur istedigi kadina ereksiyon oluyorki akdatmaya kalkiyor durum bu keske hamile kalmasaydin diyecegim ama olmus bir kere konusmakta ise yaramiyor diyorsun bosanma ile tehtid et bakalim ne diyecek birde oyle dene
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Keşke hamile kalmasaydın sana verebileceğim tavsiye bu olurdu. Çünkü bu evliliğin yürümeyeceği belli. Kocan sana karşı cinsel bir arzu beslemiyor ve farklı şeylerde aramış bu sorunun çözümünü. Kaldı ki bitecek gibi de görünmüyor. Kovanın seni tatmin edemeyeceği ve senden tatmin olmadığı açık. Bundan sonra iki yol var önünüzde. Ya boşanacaksınız ya da ikiniz de cinsel hayatınızda birbirinizi Özgür bırakıp başka kişilerle ilişki yaşamaya başlayacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılŞaşırdım resmen öncelikle herkes oral yapamaz bu birincisi bunu bilmen lazım ikincisi de eşin Temizlik konusunda çok eşliği var neden k şekilde bi insan o şekilde nasıl rahat eder onuda bilemedim sen sen ol aldatma zsten o sana yakışmaz ha yürümüyor da bisanirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. aldatılmayı kimse hak etmez. öyle bir şey olamaz. ayrıca aldatmak da kötü bir eylem sizin için.
bence boşanın. gerek yok devam etmeye. çocuğu falan düşünme. önce kendin. çocuk her ortama alışır merak etme. gergin bir evlilik içinde yetişeceğine huzurlu ortamda yetişsin.
bence ayrıl yeni bir yaşam kur.00 Yorumla
+1 yılİlgi duymuyosa seni cinsel anlamda tatmin edemiyosa zaten yapabileceğin 3 şık var, ya hayatını mahfedip susacaksın, ya aldatacaksın ya da boşanacaksın er ya da geç biri olacak, çünkü cinsellik çok önemli, yani benim için sadece cinsellik yaşamam yetmez zirvede yaşamam gerekiyo bunun içinde partnerimin sınırsız olması gerekiyo, bakımsız ve ilgisiz insanlardan nefret ederim kadın erkek farketmez
00 YorumlaKendini onun yerine koy sen hak ediyor musun? Ya da kim neye göre hak ediyor? Aranızda ten uyumu yok maalesef kalkmama sebebi büyük ihtimalle bu. Kocan seni çekici bulmuyor. Aldatma konusunu geç ya ayrıl yoluna bak istediğini yap ya da al karşına otur konuş adam akıllı bir doktora gidin. Psikolojik bir problemden de kaynaklı olabilir.
01 Yorumla
+1 yılKoku vardı diyorsun bu durumda iken soğuma. olduysa içi almiyordur orala... Ama evdekinindiyiramayan dışarıdaki o hiç doyuramaz. Aldatmak en kokay seçim. Mutsuzum aldat ilgilenmiyor aldat oral yapmıyor aldat doyuruyor aldat tennuyumunyok aldat en kolay seçim aldatmak. Oda seni elinde aana kalmış bir şey. Şimdi böyleyse ileriki yaşlarda dahada kötü olur. Bir doktora gitmeyi deneyin doktor tavsiyesi falan bakılsın tedavisine artık tedavilerde kolay
00 Yorumla
+1 yılİçinden nasıl geliyorsa öyle yap o yakışmaz bu olmaz gibi çok bilmiş cümlelere girmiycem mutluluk nerdeyse sende orada ol kaçırma kimseyi de düşünme biz de zamanında aynı düşündük ama değmedi mutlu olduğum zevk aldığım yer nerdeyse ilk fırsatta oradayım denemelisin emin ol çok daha iyi oluyor biz bulamıyoruz millet bulduğunu yapamıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi şöyle bana göre cinsel olarak tatmin olmuyorsa çiftler duygusal aşk meşk olaylarına girmeden içindeki arzularını dindirmek için başkası ile seks yapmasını aldatma olarak değerlendirmiyorum. eğer başkasından hoşlantı sevgi besliyorsan o aldatmaya girer. kaldı ki sizde değil monotonluk seks dahi yapılamıyor hijyen yok, oral yok gerçekten zor bir durum. mastürbasyon yaparak ya da vibratörle +18 filmler eşliğinde kendini tatmin edebiliyor musun peki?
03 Yorumla- +1 yıl
garip bir güncelleme olmuş doggy en kolay giriş posizyonudur, dizlerini tam kırıp kalçanı yukarı çıkartıp göğüslerini zemine değdirip denedin mi
Soran+1 yılYan pozisyonda bile vajinayı bulamıyor neresi burası mı diye soruyor
- +1 yıl
kaç kg sın ve eşinin pensisi ne kadar?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yıldır böyle birisine katlanmışsın birde neden bebek yaptın ki madem şu durumda? zaten geleceği olmayan bir evlilikmiş?
Birde şunu ekliyim evde karısını tatmin edemeyen erkekler başka kadınları ayarlayabilirlerse egolarını tatmin ediyorlar hala ayarlayabiliyorum diye seviniyor işte gariban02 Yorumla
Soran+1 yıl10 ay yıl değil
Cevap sahibi+1 yılpardon.. yine de hamilelik için önlem almalıydın. Tek başına boşanıp hayatına devam etmen daha kolay olurdu ama çocuk seni bu adama daha da bağlayacak. Aldatma işlerine girip kendini küçük düşürme bence. Boşanman en doğrusu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle kötü giden bir ilişkiyi çocukla taçlandırdığınız için sizi tebrik ederim. Aldatacak noktaya geldiysen boşanacak noktayı geçmişsin demektir. Bir insan bir insanı neden aldatır ya da aldatmayı düşünür aklım almıyor. Boşanacak cesaretiniz yoksa kırın dizinizi oturun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden tiksinmis bu adam.
Birdaha zor toparlarsin. Aynisi benimde basimaa gelmisti.
O vajinal koku insani mahvediyor. Üstüne ara verseler birdaha birlikte olamazdim, olmadimda.
anal felan hic farketmez, sen kendi ten kokunu vajinal kokunu hissetmeyebilirsin ama o adam hisseder.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla şimdi bilemedim ki sende haklısın yerden göğe kadar evdekine yetmeyen dışardakine zaten yetemez bence oda komik olmuş bide aldatmaya kalkması valla aldatacaksan da madem gercekten buna değecek biri olsun iliklerine kadar sana kadınlığını hissettirecek en azından değdi dersin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada bir banyo nedir ya.
Oysaki ben günün birinde cinsel uyumumun olduğu birriyle evlenirsem, özellikle akşam yatağa geçmeden önce banyo yapmayı hayal ederken, elin adamıda elindeki ateşli hatunundan bi haber.
Aldatıp fck bulmak emin ol en doğrusu.
Ayrıl diyenleri takma.00 Yorumla
+1 yılAnlıyorum seni. Bence anlaşın ve öyle başkasıyla cinseliği yaşa. Duygusallık olmayacağına ikna edebilirsin. İsteklerini karşılayamıyor ve çok çabaladığını söyle ona.
36 Yorumla- +1 yıl
Bak bak çağdaş kafa işte , mükemmel entelektüel bir düşünce. Sende öyle yaparsın bacım. Başına bir şey gelirse sakatlık falan olursa eşin de yanında birini düzerken sende izlersin ne var bunda duygusallık yok dersin.
- +1 yıl
@_Expendable ne var ki. İzlesin diyen olmadı. Sadece anlayışla karşılasın. Sonuçta adam kadını tatmin etmeye çaba bile göstermiyormuş.
- +1 yıl
Saçmalama lütfen ya , sen bunu yaşamadan empati yapamazsın. Kendini öyle bir ortamda canlandırsana. Eşin senin izninle başka kadınla birlikte olur mu. Ya bana izin verse ben yine korkarım beni deniyor diye. Ya sen çok çok çok açık görüşlüsün ya da ben çok kapaliyim. İnsan esrefi mahluktur. Herkes her ortama giremez böyle şeyleri yaşayamaz. Biraz ar damarının sağlam olması lazım. Hayat izledigimiz p*rno film fantezileri gibi değil
- +1 yıl
@_Expendable bilmiyorum artık empati yapabiliyor muyum edemiyor muyum. Ben bu seçenek sundum sadece. Kendi sevgilime de izin verdiğim bir şeydi. Ben onun her isteğini karşılamak zorunda değilim. Benim haberim olduğu süre başkasıyla birlikte olabilirdi.
- +1 yıl
Ya sevgili başka koca başka birde ondan hamile. Birde onun fiziki durumları var. Adama da zaman vermek lazım. Sende yoklukta başkalarıyla oluyormusun. Herkesin bir düşüncesi var eyvallah ama seninki akıl verici olacak bide öyle düşün. Evli olmadan önce ne yapıyorsa onu yapsın.
- +1 yıl
@_Expendable peki.
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar maalesef bencil ve öküz bir kocaya sahipsin asıl olan bunları söylediğinde kabullenmemesi ve seni suçlaması kendisi sütten çıkmış ak kaşık sanki zor bir durum umarım düzelme olur yoksa bir ömür yarım ve stresli bir hayat sizi bekliyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaş farkı kaç bilmiyorum ama flört döneminde sorun olmayan yaş farkları evliliklerde olabiliyor... Ama mide ameliyatı oldum diye oral yapmamak komik bir bahane olmuş ki senin söylemene gerek yok yap diye bunu onun yapması gerekiyor ve her kadın iyi bir oralı hakediyor.. onun sorunları seninle değil ama durum seni direk etkiliyor
00 Yorumla
+1 yılTen uyumunuz yok demek ki. Seven ve ten uyumu olan hiçbir şeye aldırmazdı. Arzulamak istemek kötü değil rahat ol. Ekmek su gibi ihtiyaç seks de. Tatmin olmalı doymalısın bu senin en doğal hakkın. Böyle ne kadar gider zor tabi.
00 Yorumla
+1 yıl1. dayanamıyorsan boşanacaksın
2. bir doktordan yardım alacaksınız
3. bu durumu kabulleneceksın devam edeceksin evliliğine
4. ya da farklı alanlarda farklı fantezilere yönelecek heyecanı arttıracaksınız00 Yorumla
+1 yılArkadas boyle hatunları eşek sudan gelene kadar döveceksin. Ulan evlilik bu evlilik bunu bulduğuna dua edeceksin. Evlilik aekse en uzak şeydir. Sen zaten seks istemiyordun ki evlendin. Simdi neden bu 180 derece dönüş. Biraz omurgali olun bee
00 Yorumla
+1 yılEve lazım olan camiye haram derler ;))) birde aldatmaya meyilli ;))) KB güldüm biraz ama. Kendisi durumun ciddiyetini anlamıyor bence. Aldatmanı tavsiye etmiyorum uzmandan yardım alın gerekirse. Mide bulanması ne ya ;)) şaka gibi gerçekten
00 YorumlaDediğin gibi aranızda yaş farkı çok. Sen gençsin, şimdiden o böyleyse gelecekte ne yapacaksın?
Boşan gitsin. Hiçbir erkek öylesine gay, travesti araştırmaz.10 YorumlaAldatıp aldatmamak sana kalmış ama bence kocan seni ne seviyor ne de beğeniyor. Gay olmadığına emin miyiz? Bence eğilimi var. Ben benim önüme kadın gelince ağzıma boşalsın diye bekliyorum. Sürekli farklı pozisyonlar deniyorum. Seni elinin altında görüyor. Bu kesin ama
00 YorumlaÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne üye olabilirsin ama ne olursa olsun aldatmak olmaz. Kendine ona evliliğine saygısızlık bu. Sen onursuz biriysen buyur aldat. Boşan
00 YorumlaMidesi almayabilir. Kolay mı zannediyorsunuz dil atmayı 🤣atamayan için zor Bi durum. Bence üstüne fazla gitme zorla güzellik olmaz. Aldatma konusuna gelince kendine yakıştırıyorsan aldat..
00 Yorumla
+1 yılAldatman yanlış ama cektigin bu durumda cekilcek gibide degil boşan desem cocugun var gene kendin basomkn caresine bakıcan güvenilir biriyle olki bari sıkımyı yasama nediyim
00 Yorumla
+1 yılCinsel uyumsuzluk kötü bir durum seks hayatı evlilikte önemli yer kaplıyor konuş kendini düzeltsin biraz çabalasın eşini doyuramiyorsa bari özveri göstersin
00 Yorumla
+1 yılDertleşmek istersen dertleşebiliriz biraz için rahatlar hamilesin hormonlarında vermiş olduğu bozuklık var seni çok iyi anlıyorum tkp etmenı yazmanı beklıyorum. Bu gunlerde gecer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle evlilikler fazla sürmüyor. Yazı uzundu okumadım. Konuşmadıysan kocanla bir konuş, izinli olduğu günler, yorgun olmadığı günler yaklaş kocana. Bir de renk kat ilişkine biraz belki hoşuna gider.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu mebvzuyu onunla bence drek konusmalısın belkide enerjisi yoktue konu ile alaklı kan testi yapsın ne eksiği var öğrensin aldatmak felan sana yakışmaz
00 Yorumla
+1 yılAdam açık açık söylemiş gücüm bu diye seni sevmiyorum istemiyoruz demiyor ki aldatılmayı asla haketmiyor herşeyi kendince düşünme kendinizi eşinin yerine de koy öyle karar ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılpişman olacağınız şeyler yapmayın elbet. ama tam olarak neyden pişman olursunuz onu bi kendinize sorun. aldatınca mı pişmanlık duyacaksınız, yoksa bu şekilde yaşamaya devam ederek mi?
01 Yorumla- +1 yıl
bazı konularda benzer şeyler yaşamışız seninle. cidden zor, çok iyi bilirim
+1 yılBen çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 YorumlaAldatınca eşini aldatmış olarak sanırsın ama gerçekte kendini aldatırsın, kandırır ve avutursun. Aldatmayı düşünene kadar boşan bitir gitsin madem yolunda gitmeyen ters şeyler varsa.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba geçmiş olsun üzücü bir durum ile karşı karşıya kalmışsın konuşmak anlatmak neler yapabilirsiniz konuşmak istersen sağlıkçı olarak yardımcı olabilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba buyurun gelin karşılıklı görüş fikir alışverişinde bulunabiliriz nasıl ve neden duruma geldiniz
- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat