Kocamın isteksizliği yüzünden aldatma noktasına geldim, ne yapmalıyım?

Ben 10 aylık evliyim ve 2 aylık hamileyim. Eşimle biraz yaş farkımız var. Ağır bir işte çalışıyor senelerdir. Nişanlılık sürecinde istekli biriydi. Evlendiğimiz ilk hafta tam aksi olduğunu anladım. Ön sevişme onun için dudak/kulak/boyun ve göğüsten ibaret. Ki 3-4 ay vajinal bölgeme el atmadı. Oral yapamıyor midesinden ameliyatlı olduğu içinmiş ve yoğun koku vardı bir enfeksiyon geçirdim ama tedavi oldum. Korona iken benim çabalarımla denedi ama yine kusma noktasına geldi. Parfüm sıkarım boğulur, öpüşürken öksürür , kokudan tiksinir. Tam ereksiyon olmuşken işyerini düşünür iner veya oral yaparım kalkmaz. Anal seksi bile reddetti oysa nişanlıyken kendisi talep etmişti. Benim ısrarlarımla yeni pozisyonlar denedik. şu an hamileyim eşimden hiçbir zaman uzak durmadım. Ama artık olsa da olur olmasa da olur gözüyle bakıyorum. Çünkü defalarca konuştum ve ben buyum gücüm bu kadar diyor. Beni kendinden soğuttu. 1 hafta duş almadığı bile oluyor. Bir de beni 2 kez aldatmaya kalktı ilk aydan. İstenmeyecek bir kadın değilim evdekini doyurmayan dışarıdakine yetebilir mi ki? Bir taraftan aldatmak istiyorum ama kendime de yakıştıramıyorum. Durum bundan ibaret. Objektif yorumlar bekliyorum. Bu insan gerçekten aldatılmayı hak ediyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Aldattım demiyorum sadece fikir. Adam yattığı yerden seks yapabileceğini düşünüyor. Dudağını getir veya göğüslerini getir derse anlarım ki istiyor yine. Onun için dudağımı boynumu göğüslerimi öpmek ön sevişme kapsamında. Hep yatak odasında hiçbir heyecanı yok. Doggy pozisyonu denemek istedim kaba etim yüksekmiş güya ve tam giriş yapamıyormuş sanki 150 kiloyum organım küçük demiyor da. Bir de doggyde sen elinle yerleştir dedi ben de yerleştiremeyince sinirlendi ve orası indi.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok sorguladım bende mi hata var dedim çok ağladım ama onda çaba yok. Bir defasında benimle tanışmadan önce Facebook'ta gay araştırması yapmış. Swarmda Aktif pasif ve travesti hesapları. Whatsapp engelli travesti numarası buldum. Twitter'da evli çift grubuna tek erkek olarak katılmak istemiş gmailde bir kadınla anlaşmasını okudum. Eşcinsellik konusunda inkar ediyor meraktan bakmışım diyor. İşte sen hiç lezbiyen filmleri bakmadın mı diye soruyor bana.
Kocamın isteksizliği yüzünden aldatma noktasına geldim, ne yapmalıyım?