Bir engelli kız var benle instagramda konuşuyor bazen ama bu günler konuyu değişti ve cinsellik mevzusunda bahs ediyor bende onun amacını anladım. Ben sağlam sporcu bir erkeğim ama o engelli. Sizce onun benle ilişkisi yürür mü? Bazen düşüniyorum kız yazıkdir ve hiç bir partneri yok onla seks yapıyım çünkü onunda cinsel isteği var ama sonra fikirim değişiyor. Sizce ne yapıyım? Resim ona ayit değil.
Yatağına al ve seks yap rahatlat kızı. Sevapdır.
Boş ver gitsin. Seks yaparsan seni bırakmaz ve her gün senden seks ister.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Engelli kızla sağlam erkeğin cinsel ilişkisi yürür mü?
Tren kazasında bacakların kayp etmiş. Yataktada uyurkende arkası üste yatamiyor yüzü yatağa teref ve ya yan tereflere yatabiliyor dediğine göre. Onla cinsel ilişki yapılır mı bu durumda? Sen benim yerime olsaydın ne yapardın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı engelli kişiler cinselliğe daha düşkün oluyorlar
Tren kazasında bacakların kayp etmiş. Yataktada uyurkende arkası üste yatamiyor yüzü yatağa teref ve ya yan tereflere yatabiliyor dediğine göre. Onla cinsel ilişki yapılır mı bu durumda? Sen benim yerime olsaydın ne yapardın?
Senin mesajların siteden silinmış zann ediyorum yaşının 18 den az oluğunu site anlamış onun için.
Hayır duruyor mesajlar
Yapma hayati kayar sjjsn
Kiza aciyorum / Yazik değil mi? Oda hayatdan zevk almak istiyor
Iyide sen o zaman onunla evlenmen gerekir yoksa hergun onu tatmin edecek degilsin dimi
Evet haklısın
yap bende yasadim. daha once biraz zor oluyor ama iyi
Çok zor geçmiş olsun
Engeli ne
Bacakları dizden aşağı kesilmiş
Birlikte mi olacaksınız
evet
Anladım
Mercy
Zor olmaz mı
Olur ama ne yapıyım? Kimse bana burada yardim etmiyor
Ne gibi bir yardım
Ne biliyim nasıl kızla davranmalıyım birlikte olduğumda folan.
Onun için Morelsizim.
Ben ederim
Mesaj gönderip Yapamam demeği düşüniyorum.
Anlamadım?