Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Engelli bireyler sağlıklı bir cinsel ilişki yaşayabilir mi?
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Merhaba,
Ben bedensel engelliyim yani doğum esnasında makat geliş olarak ayaklardan çıkmışım bunun sonucunda da oksijensiz kalmak sonucunda yürüme merkezinde hasar meydana gelmiş bastonlar ile destekli olarak yürüyorum kendi işimi kendim yapabiliyorum sadece fiziksel olarak denge sorunum var, sevgilim yok annem babam ile birlikte yaşıyorum, cinsel olarak da aktif bir ilişki durumum yok, sadece kendi kendime tatmin oluyorum. Ama bu da hayal ve fantezi yaparak düşünmek belli bir süre sonra sıkıcı gelmeye başladı.
Acaba bir gün eksik kaldığım bir çok şey gibi cinsel yaşamı da yaşayacak mıyım?

Elbette hayatta her şey cinsellik değil, hayatta daha önemli şeyler de var kabul ediyorum ama insan ulaşamadığını ister ya işte benim de öyle oluyor.
10 Kasım, 2022 Perşembe Saat 11.17
Evlenip çocuk sahibi olanlar var. Sende elbet evlenir sağlıklı ve güzel bir cinsel yaşama kavuşursun sabır.
Yaşarsın
Umarım ama bu aralar çok fazla arttı
Eig için teşekkürler
Rica ederim her zaman
Cevap
2Cevap
Şükret daha fazla engelin olabilirdi bence parasını verirsen cinsel ilişki yaşayabilirsiniz
Para ile neden yaşasın? Adam belki sevdiği olsun istiyor, yaptığın yorum hiç iyi değil
Kardeşim fikrini beyan ediyor, kardeşim para karşılığı cinsel ilişki yaşayacak durumum yok annem babam ile birlikte yaşıyorum ve bu imkanı sağlayan bir kimse olmadığı için bu sıkıntıyı çekiyorum.
@Siyahh_incii ama ya sevilmezse günümüzdeki kadınlar para yoksa hiçbi erkegi sevmiyo yani sevgide parayla ama sevilmeyi bekleyene kadar yaşı geçer en iyisi parasını verip bi kadınla cinsellik yaşasın
Buna imkanım yok ki kim yardımcı olacak?
Öyleyse yalnız kalsın daha iyi, para için seven kızların ta... anladın. İllaki bir gün biri denk gelir
Engelim fazla olabilirdi bunu bende biliyorum da bunun cinsel ilişki ile nasıl bir ilgisi var?
Ankara'da eskort falan yokmu kendi evinde yapanlar ama onlarda 5 bin falan ister hele Ankara'da daha pahalı olabilir valla bana kızsanızda gerçekler böyle
Yok kızmıyorum da yani bu konuda destek olan bir ailem yok sorun burada başlıyor
Benim için sanal dahi zevk verici oluyor bu kadar dahi mutlu ediyor
Adamı günaha itme, gidip yapsa paraya sende ortaksın bu günaha
Daha önce paralı yaşadım ailemden gizli
@Siyahh_incii adam çoktan günaha girmiş zaten asdhsjsjxclckv
Yine yaşa işte sevilmeyi bekleme
Ama o zaman çalışıyordum birde o zaman gizli gitmişim bak ne diyorum bu konuda destek olan kimse yok babam kendi halinde abim evli kendi halinde anlıyor musun öyle kolay değil
İyice günaha mı batırcan kız hshshs, tövbe kapıları açık her zaman
Yok zaten yapmam o yaptığımdan sonra çok pişman oldum n azından insan bir şeyler hissettiği birisiyle helalinden yaşamalı
Yaşarsın kardeşim, engelli olup evlenen, çocuk sahibi olan çok insan var
Ara ara birsey diycem engelin devam etsin ara bekliyorum
En İyi Cevaplar