Güncellemeler
+1 yıl
Bana göre, libido yükselince mastürbasyon değil, seks yapılır. Mastürbasyon rahatlamak için yapılır :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ayhh akşam akşam yordunuz beni ponçikler neyini anlamıyorsunuz işte rahatlamak icin mastürbasyon yapiyorum cinsellik için değil bu kadar basit
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Her zaman seks yapacak insanı bulamadığımız zaman ne yapacağız
O zaman netten yetiskin icerikli şeyler izleyebilirsin
Afedersin p*rno yani.
Sen nasıl izlemeden ya da düşünmeden yapıyorsun nasıl boşalıyorsun anlamış değilim
Hayatimda hic p*rno izlemiyorum veya cinsellik dusunmuyorum demedim. Elbette ben de cinsellik dusunuyorum aseksuel degilim ama benim demeye calistigim şey cinsellik dusunmeden de mastürbasyon oluyor
Yani ben düşünmeden ya da izlemeden asla yapamam bunun bana sırrını versene
Gerçekten benim oraya kan pompalamam için düşünmem ya da izlemem lazım
Senin mastürbasyon yapmandaki amaç cinsellik, benimki ise rahatlama ve bir nevi meditasyon. Aradaki fark bu. O yuzden ben aklima cinsellik getirmiyorum
Boşalmanı merak ettim o hazzı nasıl bir his içindesin inan çok merak ettim 🙄
Once sunu soyliyim biz siz erkekler kadar kolay boşalamiyoruz, en az yarim saat veya 40 dk yapinca anca oyle bosalabiliyoruz.
Bosaldigim zamanki hazzımı cinsellik dusunmedigim icin cinsellige borclu degilim, doğaya borcluyum. O an kendimi ateşli ve libidosu yuksek bir kiz gibi degil de dogayla butunlesmis, rahatlamis ve gunun stresini atmis bir kiz olarak goruyorum. Yani bosaldigim zamanki haz cinsellik hazzı değil, rahatlama hazzı.
Boşalman çok uzun sürüyor benim bazen s. xting yaptığım kadınlar ya yalan söylüyor ya da gerçekten erken boşalıyorlar
Bence sen mükemmel bir kadınsın bunu yapabilen nadir insansın 🥰🥰🥰
Bunu galiba birtek ben yapiyormusum simdi fark ettim 😅
Yani mastürbasyon yaparken 30-40 dakika vajina masajı yapan ilk seni gördüm tanıdım 🥰🥰🥰
"vajina masaji" 😅😅 bunu bir yere not etmeliyim
Neden ki 🙄
Bu laf komik geldi
Seni merak ettim gerçekten çok realist birisin sanırım
Cinsellik düşünmeden mastürbasyon nasıl yapılıyor peki 🤔
Vücudun rahatlıyor. Bir nevi masaj gibi..
mastürbasyon icin illaki cinsellik dusunmene gerek yok ki
Hayır onu anladım ama mastürbasyon yaparken cinsellik düşünmeden nasıl yapıyorsun onu anlamadım ister istemez düşünüyorsun zaten bazı şeyleri öyle degil mi
Cinsellik dusundugun icin mastürbasyon yaparsin ama mastürbasyon yaptigin icin cinsellik dusunmezsin.
Yani o an libidon yüksekse evet bu seni masturbasyona itebilir ama mastürbasyon yapman aklina illaki cinsel arzulari getirmez. Tabi beynini oyle şartlamazsan
Hiç olaya bu kadar objektif bakmamıştım şuanda dediğini bile anlamadım doğrusu 😅😁
Ama sonuçta mastürbasyon yaparken cinsellik düşünmüyor musun? Ne yani sadece ben mastürbasyon yapicam degiyip çok pardon ama başka türlü nasıl söylesem bunu bilmiyorum yani hicbirsey düşünmeden okşuyor musun bu yani demek istediğin
Evet aynen oyle. Rahatlamak icin masaj yapip oksuyorum. %0 cinsellik
O zaman bile bir şey dusunmuyordan buyum basari tabi ama sanırım biz yaa zaten yapıyorum bari biraz zevk alayım düşüncesi olduğu için ister istemez düşünüyoruz bekarlık zor valla 😅
Değişik. Umarım seks esnasında normalsindir.. Düşünsene mesela adam g. tünü yırtıyor seni orgazm etcem diye sen sadece bakıyosun napıyo bu mal diye veya tv de dizi izliyosun.🤔🙄😒
Çok büyük başarı şaka değil 👍
Hahahhah
Benim gibi kimse yok mu ya 😅😅
Zihnine hakim olabilmen harika bir şey bunu meslek hayatında da iyi değerlendir. Senden harika psikolog bilim insanı ya da kişisel gelişim uzmanı olur.
Ayrıca mastürbasyon gerçekten rahatlatır zaten sekste rahatlatır bunun farkındalığına varman harika👍 ne iş yapıyorsun merak ettim
Düşünmekle gelemiyorum illa izlemem lazım bişeyler
Ben ne izliyorum ne de dusunuyorum.. sadece kendimi yataga birakiyorum ve coook uzaklara dalıyorum ve o anda bu dunyadan kopuyorum adeta..
Değişik denemedim o yüzden eleştiremem ama düşünerek bile kolum kopuyor düşünmeden gelebileceğimi zannetmiyorum
nasıl boşalıyorsun getırmeden
Neyi getirmeden
aklına birşeyler getırmeden
Öyle keyfi çıkmıyor ya.
Var.. istersen yazisalik simdi
Var :D
Aynen ben de öyle
Terapi niyetine yapıyorum
Evet bende mastürbasyon dan hoşlanıyorum
Evet ben
Bazen psikolojik olarak rahatlamak için yapıyorum
Bu konuyu bence tam anlamıyla konuşalım 😎
Benimde öyle
Hadi canım :)
Ben az önce osurdum.
Güzel. Peki bunun benim sorumla ilgisi ne?
Paylaşmak istedim, içimde kalmasın. Zaten kalmadı da.