Bu siteye bir giriyorum herkes ilişki yaşamış her türlü seks yapmış. Buradaki insanların böyle olduğunu görünce diyorum herkes ilişki yaşamış bakır bakire yok resmen diyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani turşusunu kurmak hata ki? Kendini keşfetmeden, baskılayıp başka bir karaktere dönüşüp, evleneceğin kişinin de cinsel yönünü tanımadan evlenip kumar oynamış oluyorsunuz. Sonra okuyoruz burada kocam beni tatmin edemiyor, erken boşalıyor, benimle ilgilenmiyor diyenleri.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, gerek bu platformda gerek diğer sosyal platformlarda ucanlara bakma sen, birçoğu daha mastürbasyon yapmayı dahi beceremezken, uzman gibi seks tavsiyeleri veriyor. İnsanlar her şey gibi bunuda abartıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen varim evlilige karsiyim ama hic sevgilim de olmadi ama istek desen var ama kiz desen yok
010 Yorumla
Soran+1 yılPp deki sensen nasıl sevgilin olmadı kanka
- +1 yıl
Pp deki ben olmadigim icin olabilir mi 😅😅😅
Soran+1 yılHahajajajajajja diyecektim bu tipe nasil sevgilisiz 😂😂
Niye insanların fotosunu çalışıyorsun aaa- +1 yıl
Kendi resmimi koymak istemedim kendimi cok begenmem ama bazen atiyorum nasılim sorularina onun disinda yok hem boyle daha iyi ya herkes alisti bu pp resmine
Soran+1 yılEvliliğe neden karşısın? Samet adındaki birinin evliliğe karşı olması olmadı doğrusu
- +1 yıl
Sametleri bilmem benim adım samed t olanlar beni baglamaz 😅😅 evlilik ise cok bana gore degil ve guven duymam gerek oncelikle guven vermesi kafa dengi olmam gerek onunla hem bir kanka sirdas gibi olmaliyiz normal gunlerde yatakta aski en zirvede yasamak gerek boyle birini istiyorum belkide cok imkansiz gibi geliyor boyle birinin bana denk gelmesi belki de ondan karsiyim ki birde bunun bu devirdeki ekonomiyi dusunursen cok cok imkansiz
Soran+1 yılTamam ekonomi öyle de bekarlık da nereye kadar
- +1 yıl
Gittigi yere kadar gitsin ya ne olacak evlenince elime bir sey gevmiyor ki yuva kurup bekarken evde yaptigimi bu sefer kendi evimde evden ise isten eve seklinde olacak hayatima katan fazladan bir olay yok
Soran+1 yıl😃😃😃 Yani senin hayat tarzın bakış açın için öyleyse pek fark yoksa bilemeyeceğim
- +1 yıl
Sana gore hayat baya degisiyor baya guzel oluyorsan sen bilirsin nasil evlilik istediginle alakali
- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları yaşamadığı halde söylüyor maksat ilgi çekmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu eğlenmek için yazıyor emin ol bakire ve bakir çoktur
10 Yorumla35 yaşındayım bugüne kadar hiç cinsellik yaşamadım.
Evlenmeyi de düşünmüyorum.
Sevmediğim biri ile de cinsellik yaşayamam.
Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Artık kendi kendime de yetemiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeden belki evleneceğim kızla olabilir zaten ciddi ilişki istiyom zor ciddi temiz kız bulmakta bekliyoz bakalım
00 YorumlaBen acıkcası bu güne kadar yasamadim. Ve kendimi hayatimin kadınına saklayacağım. Bakirim 😅😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Ben evlenmeden yaşamam yaşım 29 ve hala eşime SAKLIYORUM kendimi
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden once yasicam yasamak istiyorum yasanmali
00 Yorumla
+1 yılÇoğu hayalgücü. Yapmak ıstedıklerını yapmış gıbı gösterıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBilmem. Vardır herhalde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bende yaşadım bakir değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın artık bakir bakire olmak nadir oldu
00 Yorumla
+1 yılBen yaşamam
07 Yorumla
Soran+1 yılAşko pp deki sen misin
- +1 yıl
Evet niye
- +1 yıl
?
Soran+1 yılİp incecik çorap giymişsin ve türbanlısın? Diz üstüne kadar da acık çorap. Benim bildiğim o şekilde açık kadınlar eteğin üstüne giyiyorlar onu?
- +1 yıl
🤷♀️ Doğrudur. Bende böyle giyiniyorum
Soran+1 yılCiddi misin? Hep mi böyle giyiniyorsun?
- +1 yıl
Evet. Kötü mü
Var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşadım geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar kanka cok var
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka burada hiç yok gibi
İlişki yaşamayanları garipsiyorlar
Cevap sahibi+1 yıl:D burayi baz alirsan boyle dusunmen normal. Benim cevremde cok var bakire, ustelik cok guzel olanlar da var iclerinde. Erkeklerden de vardir diye düşünüyorum ama onlardan emin degilim:D
+1 yılZevkıne bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadım 😞
00 Yorumla
+1 yılBennnn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri