Merhabalar sevgilimle duzenli cinsel hayatimiz yok iste o biraz dine onem veren ve seks yapinca sucluluk hisseden biri oldugu icin ben de cok duskun oldugum icin onu aldatmaktan korktugum icin biraz fazla p*rno izledim. Ama p*rno adi ustunde siddet icerikli oldugu icin biraz asiri gelmeye basladi. Kiz arkadasimla da aram bozuluyor. Ondan mi bilmiyorum... konu alinan hikayeler komsusuna sarkanlar annesine sarkanlar arkadasinin anasina babasina ogretmenine yakin arkadasina ablasina sarkanlar orasi bir hayal ama baya baya bagimli oldum ve herkesi potansiyel olarak dusunmeye basladim tabi ki de ailem haric ensest degilim. Bu durum nasil duzelir ya da p*rno izlemenin de bir adabi filan mi var?
Duzelir mi bu durum
Duzelir mi bu durum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kız arkadaşından ayrılacaksın ya da onu ikna edeceksin diğer türlü aynı şeyleri tekrar edersin
Allah korusun ayrilmayalim da cozum ne
Sen bu kızla evlenecek misin?
Evet
Ne zaman?
Bağımlılık yapar iktidarsız olmaya erken boşalmaya kadar gidebilir.
Hemen bosalmam ben 4. Gelisimde bosalirim p*rno da
Abi o durum sakat ya cidden zihni bozuluyor insanın
Ama yokluktan oluyor bir nevi, bekarete önem vermeyen biri olsak bu fantezileri hiç düşünmeyiz
@bırakamıyorum7 bekaret önemli de cevrendeki herkesle seks yaptığinı düşünmek iğrenc geliyor insana
Erkek olarak niye düşündüğümü söyleyeyim, yakın çevre diye onlarla dertleşmek istiyoruz, yabancı birilerine güvenemiyoruz, ama sonraları anlıyoruz ki yabancılar bizi daha iyi anlıyor çevremizdekilerde kuyumuzu kazıyorlarmış
@bırakamıyorum7 ne alaka abi
Ya erkek değilsin ki anlayamıyorsun
@bırakamıyorum7 anlıyorum ama cinsel dürtüyle bu yaptıkları ne alaka
Özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor
@bırakamıyorum7 öyle yetiştirildik
Hiç sorma
Abi bekaret ten ozguven eksikligine arkadaslarina guvenmemeye filan ne ara geldi konu
Valla bende anlamadım sjsjsj
Evet beyindeki gri hücreleri azaltıyor. Unutkanlık ve özgüven sorunu yaratıyor. Kötü yani.
karakterini leş yapar alışkanlığa dönüyor çünkü
Herşeyin fazlası zarar
Sevgilinle hayal kurun niye izliyosun kiskanmiyomu
Sevgilisi çirkin herhalde
@ordinasyusvet00 yo cok guzel nasil hayal kuralim yani
Yani sevgilim cok guzel ama ona saygi duyuyorum o yuzden israr etmsmek icin p*rno izliyorun ona da soyledim bu durumu
Sevgilin sana yardımcı olmalı gerçek bir seks yapmasanız bile bir şekilde tatmin etmeli. Yani nasıl izin veriyor ki izlemene demek ki kıskanmıyor ben olsam deliririm
Mesela nasil olmali sevgilimle bunu yapicaksam nasil anlatmaliyim biraz bilal e anlatir gibi anlatir misini dhxgdgdgs
Beğeniyorum mesaj at istersen
Takip attım
Çok zararlıdır. Kararında izle
Dengeyi tutturduktan sonra hiç sıkıntı değil bence
Değil ufkun açılıyor
Unutkanlık yapar