Sorum kızlara hiç seks kazanız oldumu... erkek arkadaşınızile seks sperm yuttunzmu? ve korunmadığınzda içinize kaçırdımı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılohoooo ::D:D bikeresinde masanın üstünde yapıyorduk masa nolduysa su içinde kalmış bende öne doğru kayıp duruyorum çok da dengesiz duruyorum o yüzden hani bi hamle yapıp geriyede gidemiyorum baktım baya baya kaydım öne biraz geri gidiym dedim tam o sırada sevgilim ittirince belimin arka tarafı masanın kenarına sürttü çok fena çizildi yok bişe dedim bölünmesin diye ama hemen sonrasında acısına dayanamayıp kestim yarıda :D bikeresinde ramazan sonrasıydı sanırım evet ramazan sonrasıydı bayadır yapmamıştık bişe ..sevglim bize gelmişti koltuğun üstünde dogy style yapıoduk koltukta pencerenin hemen önündeydi bende elimi pencerenin kenarındaki mermere dayamştım tabi bi süre sonra dirseklerim acıdı o moddada nası bi hamleyse perdeyi tuttum hiç farkında değilim çok fena asılmışım perde yerinden söküldü :D:D allahtan çok geç saattide karşıdan falan gören olmadı:D:D
13 Yorumla- +1 yıl
enteresan?
- +1 yıl
o geç saatte ramazan davulcusu ordan geçiyorsa? hemen oynak bişiler çalmaya başlamıştır
Soran+1 yılHmmm inşl gören olmamıştır :) acelen ne yani ramazandan çıkar çıkmaz :)
ne kazası :) isteliydim gayet , hem protein eksikliğimi giderdi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılmidesizzz... proteinmişşş
- +1 yıl
severmısın yutmasını
ben spermlerime dokunmuyken bile kızlar nasıl ağzına alıyor, iğrenç ötesi
00 Yorumla
link
bunun gibi mi panpa :)43 Yorumla
Soran+1 yıllink açılmıyo ki? neye göre cevap vercem xD
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılyutmak kaza değildir ama ki çokda zevklidir beraberliğe renk katar ...
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkeğe zevk vermek mutlu eder...
Soran+1 yılhımmm...
- +1 yıl
benim partnerle tansıtırcam senı gızlılıgını kaldır :):):):) onada ogret sunları
GENEL EVDE TAM HIZIMI ALMIŞIM İÇERİ LAHMACUNCU GİRDİ VALLA:)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sevgilimi agzmla bosaltrken kusmuştumm :D tam boşaldı kustum üstüne :)
021 Yorumla- +1 yıl
benm üzermde diil de yatağa kusmştu direk.alkolden.iğrenç.aklma geldi sahne.annem sçıyodu tabi ağzma :D
Soran+1 yılilk sexim aklıma geldi... :) kız kendisi boşaldı kendisi kustu... :) allahtan arabanın camını açıp kustu.. kedisinden midesi bulanan kızı alkışlıyorumm burdan 5 sene evveldi ne günlerdi ya
Soran+1 yıl:))) o günden sonra 18 kez devam etti... sonra uzaklaştık
Cevap sahibi+1 yıllaaan yok sevglime dedm hastayım midem bulanıyo dedm illede yap dedi blerek kustum brazde intikamm :D
Soran+1 yıl:) hımm bu bana yapılsa intikamım acı olurdu :)
Cevap sahibi+1 yılhmm kısasakısa yaparsın :) ama o boşaldı rahatladı kustugmu farketmedi bende askım sakın kafanı kaldrma gözünü acma dedm sldm falan kızcak sandm bebeğim öyle bi boşalltnki s*çsan gık demem dedi :D
Soran+1 yılhımm... yapıcaklarımı bilmek istemezsin :)...
Cevap sahibi+1 yıltahmin edebiliyorumm :)
Cevap sahibi+1 yılsevglisini kustuğunu yeme gibi fantezisi olan erkek yoktur sanmıyorum :))
Soran+1 yıl:)) hımmmm
Soran+1 yıliğrenç bi fatazi olur
Cevap sahibi+1 yılaynen :)
Soran+1 yılbu sitede bayanların çoğu gizli... hep merak ederim neden gizli oluyolar
Cevap sahibi+1 yılyoo ben gzli cevap verdim gzli değilim aslında :)
Soran+1 yılhımmm... :)
Cevap sahibi+1 yılsende gzli sormuşşn mesela :)
Soran+1 yıl:) evet ama kimseye faydası yok sonuşçta sanal alem benimn senin ismi bilinse nolucaksa
Cevap sahibi+1 yıle yani doğdur :) kimsin o zamn xD
Soran+1 yılhımm... onur42 :) sen
Cevap sahibi+1 yıltamam bakalım ben söylemem :)
Soran+1 yılhımmm iyi bakalım söyleme :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral seks sırasında boğazıma doğru fazla hamle yapınca çıkarmıştım:)
00 Yorumlaspermi yutmak sex kazasi mi oluyo?
04 Yorumla
Soran+1 yılsen yutuyosun herhalde
benim hiç seks hayatım olmadı.
00 YorumlaMalesef tecrube konusuyo :)
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ne ya trafik kazası gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır olmadı
11 Yorumla- +1 yıl
titiz ve dikkatli .. gayet basarılı ..
sıfır hata..
00 Yorumla