bazen çok uç dakikalar duyuyorum 40 dakka 50 dakka gibi ve bir kadın buna dayanabilir mi ciddi korkularım var bu zaaman dilimleri efsane mi? çünkü türkiyedeki erkekler 3 dakikada biter diye de bir şey duydum o yüzden bana dürüst bir şekilde kaç dakika dayabildiğinizi yazarsanız sevinicem derdim sapıklık değil merak sadece istatistik gibi bir şey
Cevabın nedir?
Tatlım şahsen benim ön sevişme dahil boşalma sürem yaklaşık 35-40 dakika sürüyor. Ama vajinal ilişkide 10-15 dakika ancak dayanabiliyorum boşalmadan. Kimi erkekler daha kısa kimisi daha uzun olabilir ama kadının vajinası içindeyken 40 -50 dak. boşalmayan erkekte problem vardır. Hiçbir kadın da bundan zevk almaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Degisiyor bu kisiden kisiye duzenli iliskiyle birlikte bosalma suresi uzar bir kac defa ust uste bosaldktan sonra 20-30dklara variyor sure ama korkacak bir sey yok daha fazla sureleride kaldirabilecek anatomiye sahipsin :) ama 40-50dkkaya gerek yok tabi 10dk idealdir.
24 Yorumla
Soran+1 yılanladım saol
Soran+1 yılanladım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim 40 dakika kadar falan kaldi ve artik sıkılmiş yorulmuştum beden hala bosalmadın dedim 😀😀
17 Yorumla
Soran+1 yılsen boşalmışmıydın?
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 defaa
Soran+1 yılne kadar sürdü peki ben boşalamıyorum tabi ben masturbasyonla bosalamıyorumda bakireyım
Cevap sahibi+1 yılNey ne kadar sürdü
Soran+1 yılboşalman?
Cevap sahibi+1 yıl10 dakika falan
Soran+1 yılAnladım tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
61Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Bir kere tecrübe ettim. ilk 10 dk idi. sonra 20 dk , sonra 30 dakika dolayları. Ereksiyon kalıyorsun ama sürekli tabii ki birleşme durumu olmuyor. Sevişmeler , öpüşmeler vs. Bu süreler seni korkutmasın. Çünkü güzel bir ilişkide her şey beraber oluyor. uzun sürmesi çok daha güzel çünkü heyecan hep yüksek kalıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler cevap ıcın
+1 yılEreksiyonun siniri yoktur.1 sevgilim univdeyken ellerimi yataga bagladi ce resmen eziyet etti bana vucudunu dokundudu her yerime ama icine almadi tam 1 saat 20 dk ve full erejsiyon haldeydim. he sonunda ustune oturunca 10-15 dk de bosaldim.. vajina icinde bu kadar sure dogal yollarla imkansiz ama ereksiyonun siniri yok...
14 Yorumla
Soran+1 yılYuh
- +1 yıl
Eziyet etti diyorum ya. hic sokmadan sakso cekmeden 31 cekmeden ustumde oynadi durdu
Soran+1 yılne güzel
- +1 yıl
Guzeldi guzel olmasinada bide bana sor onu :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öyle kırk elli dakika kadının içinde kalacak erkek varsa helal olsun ben erkeklikten istifa ederim.. Bir kere erkek zihnen angeje oldukça sert kalır ama zihnen bıraktımı hemen söner.. Bir de erkeğin kendini kontrol etmesine bağlı birazda..
12 Yorumla
Soran+1 yılengeje ne
+1 yıl50 DK çok uçuk bir süre onu ancak p*rno yıldızları yapar ki oda en fazla 30 DK zaten vajina en fazla 2 saat ıslak kalır ondan sonra zevkin yerini acıya bırakır ki zaten penis kırılır https://www.doktorsitesi.com/makale/penis-kirilmasi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEreksiyon dersen onu istediği kadar tutabilir erkekler ama senin kastetdiğin boşalmadır yoksa ereksiyonda istediği kadar durdura bilir bir erkek... Yoksa en maksimum 4-5 dk sürer boşalma maturbasyonla seks bir değildir birde masta daha uzun süre boşalmıyabilir ama seks sırasında daha farklı olduğu için boşalma daha erken olabilir...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeğin açlığına cinsel isteğine ve gücüne göre değişir bence ortalama bir erkek çok rahat 30 dakika ereksiyon halinde durabilir kendi istediği takdirde ama beş dakika içindede boşalabilir bu seansta erken boşalması veya geç gelmesi bir sonrakinde de aynı şey olacağı anlamına gelmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Ben ortalama 40 45 dk bazen sorun oluyor isin gercegi esim şikayet ediyor çoğunlukla yarim kaliyor cogu zaman dayanamadigindan malesef erken boşalma gibi buda bir sorun aslında
14 Yorumla
Soran+1 yıl40 45 çok dimi
Soran+1 yılyok
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. lisedeyken ders başından bitimine kadar dik tutabilirmiyim diye denemiştim olmuştu yani 40dk, ama sürekli ilgi istiyordu:Pp ondan sonra bir daha ölçmedim:D
18 Yorumla
Soran+1 yılsövmek istedim adate neden sınıfta boyle seyler yapıyosunuz ya
Soran+1 yılsınıfta yapma evde git 40 dakka tut
Soran+1 yılCunku sınıfta kızlarda var benım bı arkadasım yapma bunu cok sınırlenırdım
Soran+1 yılbilemiyorum
ilişki süresi diyorsan eğer, yaşla doğru orantılı uzar o süre. ha, yok, ilişkiye girmeden uyarılma belirtisi diyorsan da yaşla ters orantılıdır, süre kısalır.
10 Yorumla
+1 yılbir erkek her seferinde 40-50 dk kalamaz..
arada kalanlar vardır..
bende arada kalıyorum ama her seferinde 40-50 dk kalıyorsa.. ya ilaç kullanıyordur..
ya da enteresanlık vardır..
he bu iyi bir durum mu? o da farklı bir konu10 Yorumla
+1 yılEger ereksiyon olduktan sonra bosalmassam o sekilde 20 , 25 dk duruyor bosaldiktan sonra ise sertlesmis sekilde duruyor yani bosaldiktan sonra ben sertligimi kaybetmiyorum 3. bosalmadan sonra sertligi gecmeye basliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki bayahı kalkık durabiliyor. Eğer sevgilim karşımda çıplak haldeyse sürekli olarak kalkıktır.10 dakikadır belkide. E birde onun elleyip kaldırmasıyla benim elleyip kaldırmam arasında da fark var. Ama 10 dakika maxtır. Mesala şu anda da benimki kalkık çünkü sevgilimle az önce telefonda seks yaptık hala inmedi.3 posta atmıştım
10 Yorumla
+1 yıltürkiyede seks genelde max 10 dk sürer boşalır sonra ama erkesiyon dikine gezmek boşalmadığı sürece durabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılanladımm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılonlar abartılı rakamlar, ya sağlık sorunu vardır ya da geciktirici falan kullanmıştır. Normalde en fazla 8-10 dk falandır.
10 Yorumla Duruma göre değişir, vücut dingin ve psikolojik olarak da hazırsa 1 saate yakın o şekilde kalınabilir.
10 Yorumla
+1 yılilişkiye ilk girdiğinde max. 5-10 dk da b*şalır erkeklerin çoğunluğu. ereksiyon hali 2-3 dk dinlendikten sonra tekrar eski haline gelir. ama 2. 3. birleşmeden sonra vücut alışır ve bu ereksiyon hali 30 dkkaya kadar çıkabilir.
10 Yorumla
+1 yılmilletin dediğine aldanma ortalama 5-15 dakika bazen 30 dakika ki oda zor
24 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes baya yuksek seyler yazmıs burayada
- +1 yıl
dedik ya milletin dediğine bakma diye onlara baksan at siki ile geziyorlar
Soran+1 yılanladım teşekkürler
- +1 yıl
birşey değil
+1 yılvalla bütün gün ayakta durur bnmki arada ufak molalarla :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl17 18 yasındasın galıba
- +1 yıl
27 yasındayım
Soran+1 yılMasallah
- +1 yıl
uyarılma ile eşdeğer bişi yani uyarıcak bişiler izlersem tüm gün :) tüm gün nöbete çıkar :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstersem 45-50 dakika. Yorucu oluyor. Kadın öyle bir dayanıyor ki. Daha fazla kalsan kalma demez kadınlar. Burada seksin s sini duyunca kaçtıklarına bakma sen.
11 Yorumla
Soran+1 yılasdkjash tamam teşekkürler
+1 yılOyle seylerin ölümünü yapmyorum ben ya anormalmiyim acaba
11 Yorumla
Soran+1 yıldeğilsinde genelde yaparlar
karşımızdaki insana bağlı o istekliyse benimki inmek bilmez :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluçuk rakamları boşalma süresiyle karıştırmamak gerekir, ereksiyon hali ancak uyarılmaya (tensel iletişim, konsantrasyon) devam edildiği sürece kalıcı olabilir, hatta dikkat dağılırsa uyarılmaya rağmen ereksiyon zayıflayacaktır.
10 YorumlaAktif olursak sürekli, 1 saati bulabilir geçer bile ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç dokunmazsan taş patlasın 5 dakika sonra söner.
Rekorum 37 dakika kadar ( kullandığım bir ilacın yan etkisi sonucunda böyle oldu )10 Yorumlaeğer isteip uzatırsam 1 saati bulmuş benim ama istesem 1dk boşalabilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne 50 dk sı be benimki hiç inmiyo şerefsizi indirene Madalya takacam inatlaşıyo benle sürekli :P
13 Yorumla
Soran+1 yıl18 sin ondan
Cevap sahibi+1 yıl26 yım ondan... o da 26 merak etme
Soran+1 yılhımm
Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. 10 dk yı geçmez bu süre geciktirici ilaçlarla 15 d sürer
10 Yorumla-3-5 dakkika içinde canımm-ön sevişme penisi uyandırırsın. sertleşiçe içine girer, heralda 10 dakka yoktur
10 YorumlaHiç bir şey yapmadan ereksiyon halinde 40 50 dk rihat kalabilir ama ilişki sırasında ziksen bile herifi 5 dk dan fazla dayanmaz yani palavra
10 Yorumla
+1 yılen uzun mastürbasyon yapma süresi 10 saat. yani istedigi kadar kalabilir takım yerindeyse. ama en normali 30-60 dk.
10 YorumlaBaya dayanırım ama sonra patlamak istiyorum böyle. olunca daha çpk geliyp
10 Yorumla
+1 yılBaya ereksiyon halinde kalıyorum zaten en az 4 posta atıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılereksiyonj hali yaşanılan ilişkiye göre değişir bazen 30 dk bazen 1 saat olur kişinini kendisini ututmasınabağlı erken boşalan kişi için 1 dk bile yetiyor ancak sağlıklı bir kişi penis vajinada iken ortalma 30 ile 20 dkk tam tempo devam ede bilir
10 Yorumlabu kişiye göre değişebilir ve psikolojiylede alakalı boşalamadıgım süreçler olmuştu
en iyisi 20 dk dır :)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişme süresini uzun tutmakla aalakali bir şey. Eğer uzun tutulmazsa paldır küldür yapılırsa 3 dakika bile sürmeyebilir
10 Yorumla
+1 yılhiç süre tutmadım ama dayanbilcek varsa sabaha kadar buyursun bana.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşalmadığım ve aklımda seks olduğu sürece istediğim kadar ereksiyon halinde kalabilirim
10 Yorumlabazen 1 dk bazen 30 dk dha fzla degsr :)
12 Yorumla
Soran+1 yılneye göre değişiyor
+1 yılİstersen 30 dakika kalkik durabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
- +1 yıl
Ya öyle iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılilkinde erken olur ikincide 15-20 dakikda olur
13 Yorumla
Soran+1 yılnormali bu sanırım
Cevap sahibi+1 yılaynen ideali bu sanırım kadın içinde yeterli olur eper 45 dakida içinde kalırsan kadında acı çekebilir onun için 20 dakika idealdir sanırım
Soran+1 yılbencede
İnsanın başına ne geliyorsa merakdan geliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılgelmedi başıma bir şey
+1 yılSenin şu istatistiklerin bir bitmedi...
16 Yorumla
Soran+1 yılbu ikinci be
- +1 yıl
Demekki daha devam edecek :)
Soran+1 yıletcek merak ettiklerim var
- +1 yıl
Tez mi hazırlıyorsun kuzum :) merak ettiklerini sor bana cevap veririm
Soran+1 yılEvet tez sorudukca cevaplıyosunuz zaten sagolun
- +1 yıl
Meraklı Melahat seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalmadığım sürece 40 dk falan durabilir. boşalınca iner elbet
00 YorumlaSenin korkacak birşeyin yok partnerin düşünsün ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizli cevap vermeyenlere inanma :)
14 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım zaten :)
Cevap sahibi+1 yılCevap olarak da şöyle söyleyeyim. Bu erkekten erkeğe değişir. Hatta aynı erkek farklı zamanlarda çok farklı performanslar gösterebilir. Genç yaşlarda ereksiyon çok kolay ve uzun süreli olabilir, tabii cinsel ilişkide erken boşalma sorunu yoksa. Yaş ilerledikçe ereksiyon kalitesi ve süresi düşer. Bir saat kadar (veya fazlası) şeyim yara olana kadar boşalamadığımı da bilirim, bir dakikada boşaldığımı da.
Soran+1 yılCevap ıcın tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2-3 saat de olabılıyo 5 dk da bu bana baglı
14 Yorumla
Soran+1 yılarada uçurum var
Cevap sahibi+1 yıldedıgım gıbı her sey elımde ve bu guzel bır sey
Soran+1 yılgüzel
Cevap sahibi+1 yıltek o kadar da guzel degıl bırıyle tadı çıkıyor maalesef gurbette çalışmak boyle bır sey
+1 yılYapmadım ki
13 Yorumla
Soran+1 yılmasturbasyon?
- +1 yıl
Heh 7 8 dir
Soran+1 yıltamam teşekkrler :)
bilmem de havada durunca dengem bozuluyor
30 YorumlaYaklaşık 15 20 dk arası
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuruma göre değişir. Herşey alınan haz ile alakali
10 Yorumla25 yaşındayım 30 dk ereksiyon kalıyor
10 Yorumlasüresiz