+1 yılGeleceğin sapıkları böyle yetişiyor ama yine de çocuğa bir şans vermek ve aklını başına alması için ona gidip bunu bildiğini bir daha böyle bir şey yaparsa kendisini ifşa edeceğini söyle. Bu durumda okulda herkes ne yaptığını bilir hayatın çok kötü bir duruma girer diye uyar. Bu yeterli olur ama sen hiç bir şey yapmaz görmezden gelirsen bu iş daha da çirkinleşebilir.
16 Yorumla- +1 yıl
Bu bir tehdit. Sen bunu tehditkar bir şekilde söylersen sorun olmaz.
- +1 yıl
Bunun farkındayım , işte bu yüzden tehditkar ve kendinden emin konuşmalısın.
- +1 yıl
Tercih senin.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşı hiç de küçük değilmiş, lise son sınıf. Belki de hiçbir şey yapmayıp hem onu utandırmamak hem de olay çıkarmamak daha iyi olmuş. Ben de yapmıştım mastürbasyon ama daha ufaktım, ortaokul, 13 yaşındaydım. Libidosu yüksek olanlar dayanamıyor, çocuksa daha da zor. 12 13 yaşında çok yüksek libidolu çocuklar gündem 12 13 saat okulda tutulurlarsa sürekli sınıf ortamı, olmaz ki sağlığa zararlı psikolojiye zararlı. En basitinden daha cinsel ihtiyaçlarımı tutamamışım. Okulda işeyen de vardı altına sıçan da vardı, gözümün önünde adet olan da vardı. Eğitim sistemi küçük yaşta mahvediyor çocukları.
10 Yorumla
+1 yılDersinizde böyle bir şeye cesaret eden öğrenciden vatana millete ailesine kimseye hayır gelmez bu yüzden bence disipline vermenizde fayda var. Bir diğer konu emin olun portodan çok sızı aklından geçirmiştir ve bu yüzden böyle bir cesaret içine girmiştir. Bu işi sapkınlık haline getirmiş bu yüzden sizede zarar verebilir dikkatli olmakta fayda var
20 Yorumla
Lise son bu tarz aptallıklar için çok büyük. O çocuk kesinlikle normal değil. Orta okulda öyle arkadaşlarım vardı ama eminim onlar bile lisede böyle sapıkça davranmamışlardır. Siz en doğrusunu yapmışsınız. Eğer farkettiğinizi açıkça belirtseydiniz aynı sapık farklı düşüncelere kapılıp farklı şeylerde yapabilirdi
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgenlik döneminde normal davranışlar ama bunun ortamının sınıf olmadığının idrak'ını bilmeli. Sınıfta bir öğretmen ve arkadaşlarının var olduğunu görmemezlilikten gelmesi kabul edilir değil. Siz onu rencide etmeden en güzel yöntemi uygulamışsınız. Ama tekrar durumunda öğrenci ile net bir şekilde uyarı yapılmalı.
20 YorumlaBen aileye söylerdim. Benim sınıfımda da vardı çok azgındı. Hocaya bakıp falan yapardı iğrenç bir çocuktu. Psikolojisk bozulmuştu. Direkt aileye söylemek gerek onu da önce yönetime söylemek lazım müdüre vb. Müdür de aileyi çağırıp özel konuşması gerek.
10 Yorumla
+1 yılseksi cekici. ve alımlı bir öğretmen misin
Cocuklarin. aklinda yer etmis olabilir misin12 Yorumla- +1 yıl
Enerjini anlamislardir
+1 yılVay be hocamm.. Allah yardımcınız olsun. evet ergenler. boyle
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenciyi rencide etmemek adına çok doğru bir yaklaşım sergilemişsiniz hocam. Ergenlik döneminde aşırı istekten kaynaklı mantıksız şeyler olabiliyor maalesef. Altında farklı psikolojik sebepler de yatıyor olabilir tabii ki.
10 Yorumla
+1 yılEvet şu an soruya denk gelince otomatikmen orta sonda bir iki * arkadaşımız arka sırada mastürbasyon yaptığını bir kesim erkekler olarak biliyoruz ve gördüğümüzde olmuştu
10 Yorumla
+1 yılYurtdışında yaşıyorum, burada dogdum ve buyudum boyle örnekler çok var fakat bu ısın turkiyede olduğunu duyunca açıkçası çok şaşırdım. Olay ergenlikle alakası yok bence, tamamen sapikca birsey.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yönünden hiç birseyi fark ettiğini anlamasınlar yoksa üstüne gelebilirler adın bile çıkabilir ergen sonuçta onlar yaptıklarının hata olduğunu fark etmiyorlar etseler zaten yapmazlar
10 Yorumla
+1 yılHocam o genelde ortaokulda olan bisey erkeklerin tam kendini tanimaya erkek olmaya başladığı zamanlar.. Belli etmemekle iyi yapmissiniz travma olabilirdi ama lisede olması çok düşük ihtimal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaygısızlık edepsizlik ahlaksızlık vs vs adını siz koyun. İdareye bildirmek zorundasınız umarım bunun farkındasinizdir
20 Yorumla
+1 yılBu direkt disiplin cezası gerektiren bir durum idarecilere bildirin. Ve cezasını versinler bu affedilemez bir şey
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Biz lisedeyken böyle bir çocuk vardı. Fiziği güzel stajyer öğretmene bakıp, 31 çekerken yakalandı sınıfta ve sınıfta kızlar da vardı. Hemen kovdular okuldan sapık şerefsizi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim lisede de hoca bir arkadaşta dergi yakalamıştı o dönem cep telefonu bu işlere yaramadığı için metaryal oydu.. kadın aldı çantasına attı sonra da bir şey demedi.
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen hocam.. biz derste konu işliyorduk eleman da duvar kenarında dergi karıştırıyormus hoca da masadaydı çaprazdan görmüş.. hızlıca kalktı saklayamadan dergiyi aldı çantasına attı.. cocuk hocam üst sınıflar verdi vs gibi geveledi ama yemedi.. siz nasıl farkettiniz?
Cevap sahibi+1 yılsessiz sedasız halletmeniz iyi olmuş hocam.. yanlışını anladı mı öğrenci? sınıftakiler olayı anlamadıysa bravo.
Cevap sahibi+1 yılhocam tecrübeniz ve düşünceniz takdire şayan.. umarım bu düşünceli davranış ona ders olmuştur. meslek lisesi miydi
Cevap sahibi+1 yılişin zor hocam.. işine karışmak gibi olmasın ama daha sade giyinmeye özen göster yoksa gözlerle rahatsız etmesinler.. az çok tahmin edebiliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirde öğretmensiniz hocam
Cevap sahibi+1 yılmeslek liseli nereye gidersen git değişmiyor demek ki. ilerde daha iyi bir okulda çalışırsınız umarım hocam
Cevap sahibi+1 yılmaalesef öyle hocam iyi niyetini anlıyorum ama karşı taraf istemeyince veremiyorsun. bir arkadaşım vardı edebiyat öğretmeni liseye gelmiş alfabe kaç harf bilmeyen var diyordu hatta okuması yarım yamalak olan da çok diyordu. sizin yaptığınız olayı anlayınca aklıma ilkokulda saat çalıp çocukların üstünü ararken gözlerini kapatıp arayan ilkokul öğretmeni hikâyesi geldi.
+1 yılbilmiyorum hocam her şey olabilir. saygılar sevgiler.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,6b cevap paylaştı. yanlış yapmışsın hocahanım. o utanmazı direk müdehale edip ifşa edecektin yönetimi de çağırcaktın okuldan attıracaktın
bunun erganlıkla alakası yok ahlaksızlıkla alakalı durum
sen bu durumun devamının gelmesi ihtimalini artırmışsın. yanlış yapmışsın. direk onu daltaşak ortada yakalatacaktın yönetime. okuldan attıracaktın. orası en değerli bir kurum.18 Yorumla- +1 yıl
Klavye başında ne güzel ahkam kesiyorsunuz. Sokak ortasında samuray kılıcıyla neler yapılıyor hiç mi haber izlemiyorsunuz. Hap mı kullanıyor, nsıl bi ailesi var bilmediğim bi öğrenci bahsettiğiniz kişi. 18 yaşına kadar ahlak verilmemiş birini ben düzeltemem kusura bakmayın. Ama bunun suçlusu da ben değilim. Ne günah keçisi ne de kurban olmayı kabul etmiyorum.
- +1 yıl
yanlış olana itiraz etmeMEK sesiz kalmak dilsiz şeytanlıktır. siz suça iştirak durumundasınız neden fark etmiyorsunuz
susarak gizlenerek kötülüklerle çirkinliklerle mücadele olmaz.
benim boğazıma pala dayadılar. kollarımda vücudumda pala izleri var. vücudumda bir sürü mermi ve şarapnel izi var. ben yine de doğrularımdan vazgeçmedim.
sizi endişeye nasıl sokar ahlaksız bir insan. bir ahlaksıza nasıl boyun eğersiniz
toplumun ve yüzlerce binlerce gencin ahlakının bozulmasına ortam sağlayamazsınız. bir kişiden korkup onlarca öğrencinizin yoldan çıkmasına rahatsız olmasına göz yumamazsınız
size nasıl bir eğitimci ruhu verdiler anlamıyorum. eğitimcilik bu değildir. sizin daha eğitilmeye ihtiyacınız var. siz eğitim veremezsiniz. siz görevi bırakın kendinizi olgunlaştırdıktan sonra devam edin. böyle olmaz. insanlar çocuklarını size güvenip okula gönderiyor. siz bu halinizle güvenilir eğitimci değilsiniz
+1 yılAşırı derecede ahlaksızlık. Ben o yaşta oyle seylerı aklımdan gecırmezdım
10 YorumlaKısaca ergenlik dönemleri doğru olmayan Bi davranış
10 YorumlaUygun dille rencide etmeden onunla konuşabilirsiniz tekrarında disipline verin
10 Yorumla
+1 yıldoğru yapmıssın da hiç normal davranıs değil öğrencinin
10 Yorumla
+1 yılBizim siniftada derste olmuştu çok güzel bir öğretmenimiz vardı onun dersinde kadın farketti hemen okuldan attırdı sizde cekicisiniz galiba:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok mantıklı davranmışsın hocam. Sınıfta bile mi utanma kalmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkokul zamanlarımda buna benzer bir olay olmuştu o zaman o çocuk disipline verilmişti direk
10 YorumlaDünyanın en tatlı hocası falan mısınız acaba. ☺️
18 Yorumla
+1 yılAletimin kalktığı olmustu bi kere güzel kadın öğretmen vardı o derse geldiğinde...
00 Yorumla
+1 yılBizim sınıfta 2 3 defa olmuştu evet ve ilk okuldaydik 7. Sinif
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir kenara çekip uyar bir daha sınıfa derse girerken telefonları mutlaka topla böyle birşeyle karsilasirsan disipline vereceğin korkusunu ver
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yaparken cinsel organı dışarıdamiydi yoksa kıyafetin üstünden okşamak suretiyle mi yapiyordu
06 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun ki mastürbasyon yaptigini
- +1 yıl
Tamam o zaman kıyafetinin üzerinde okşayıp durmuş o durum penisinde yaara yapar manyak ya
- +1 yıl
Amaan boş ver biz ortaokulda yapardık ama caktirmadab
+1 yılİlginç birseymis bu 😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. O kadarda değil abartmış o da
10 Yorumla
+1 yılbizde çekerdik ergenlik.. bi bokh sanki
20 Yorumla
+1 yılDisiplin kuruluna vermeliydin
10 YorumlaYani p.. izlemesi normal ama derste degil
10 Yorumla14 yaşında sevgili yapan nesilden ne beklersin
15 Yorumla
+1 yılGerçekmi bu?
12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDisipline vermen en iyisiydi.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. görmemezlikten gelmen iyi olmuş.
10 YorumlaBunun neresi normal ya
10 Yorumla
+1 yılLisede böyle şeyler yapanlar vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki sana bakarak yaptı? O an direk şikayet etmen lazımdı
00 YorumlaNe oldu cocugun durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden etkilenerek 31 çekerse sasirma:)
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu durumdan olumlu etkilendiğini dusunesim gelir:)
Cevap sahibi+1 yılGayet net anlatmıştım oysaki:)
Cevap sahibi+1 yılDemek masaj dinlendirir:)
Gizli Üye(25-29)+1 yıldurum çok karmaşık
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpdr çözer umarım
Cevap sahibi+1 yılÖğrencilerin kafasını dağıtmak lazım aktivite öyle şeyleri unutturmak için
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla enerjileri var sanırım ama bilinçlendirme eğitimi verilmeli çocuklara , size de yazık o gördüğünüz an o sınıfa girdikçe aklınıza gelecek rahatsız olacaksınız
Cevap sahibi+1 yılZaten sorun orada medyamız ve çevremiz çok kötü etkiliyor iyi bir şey sanıyorlar ve bu çocuk büyüyünce daha kötü şeyler ortaya çıkıyor ilk yılınız ise adınıza üzüldüm psikolojik olarak da kötü
Cevap sahibi+1 yılAslında liseden daha önceki sınıfları seçseydiniz sizin için kötü olmuş ne hevesle başlayıp sonra üzücü oluyoe
Bence büyütme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılOrtaokula yapıyork🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldayanamamış
10 Yorumla
+1 yılVah vah geçmiş olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,2b cevap paylaştı. normal bence
10 Yorumla
+1 yılDayaklık
20 Yorumla
+1 yılYine de normal değil
10 Yorumla
+1 yılEs jahahahaja
00 YorumlaSen ne yaptın o an
00 Yorumla