Erkek ve kadın zihni farklı fenomenolojilerle çalışmaktadır. Erkek zihni düz mantık ilerler ve bunu günlük hayatına geçirir. Kadında ise olayları süzgeçten geçiren ve her yönden bakan bir zihne sahiptir. Erkek tarafından düşünüldüğü zaman soruda verilen erkeğin kişiliğini, olaylara bakış açısını, düşünme kapasitesi bilinmediğinden genel bir çıkarım yapılacak olursa bu durumda erkeğin yakın kadın arkadaşına karşı yaptığı bu davranışı düşünmek adına bir süre kendine zaman tanıdığı görülüyor. Şu an kesin ve net bir şekilde bunu kendi süzgecinden geçirmek zorunda. Kadınlar gibi her olayı süzgeçten geçirmediklerinden bu durum onların zihinlerini rahat bırakmayacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
İnanın bu kadar detaylı analize gerek yok. Dediğiniz gibi kafaları düz çalışır ve bu anlatılan olayda da adım gibi eminim ki sevgili olmayalım ama o işe devam edelim diye ağırdan alıyor.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılBilerek ve isteyerek yaşanmış bir durumu neden kendinize işkence haline getiriyorsunuz ki? İki tarafta aynı şekilde düşündüğü için arada bu soğukluk var. Adım atın hiç bir şey olmamış gibi gülüşmeler kahkahalar sohbetler devam etsin zaten düzelecektir mevcut durum. İkinizde yaşanılan cinsellikten pişman olmuşsunuz gibi yaşadığınız için bu durumdasınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk, hallettik. İkimizde pişman değiliz, anlık pişmanlıktı geçti şimdi 😂
- +1 yıl
Yani olacak olan buydu :) Kendi kendinize zehir ediyosunuz güzel zamanları :D
Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. O yazmıyorsa sen yaz ona.. belki de o da şimdi ne yapacağız modundadır. Bence eskisi gibi olmaz tabii ama birbirinizden kaçmadığınız sürece daha iyiye doğru evrilir aranızdaki samimiyet..
00 Yorumla
+1 yılbu tamamen birbirinize davranışınıza bağlı belki de sevgili olursunuz bende arkadaşımla böyle bişey yaşadım ama sonrasında gayet normal ve sağduyulu davrandık
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmayız da.. Senin aklına sonradan o anılar gelmedi mi?
- +1 yıl
geldi tabiki ama bunu yansıtmadım yansıtmamam gerekiyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
s +1 yılUtanacağınız şeyleri yapmayın ya da yapıyorsanız pişman olmayın. Yetişkinlik kural 1.
Yakın arkadaşımın yanında sarhoş olup kayalıklarda yuvarlandım, ertesi gün sesi çıkmayınca yataktan kalkamıyorum mahvoldum vs yazdım iletişim normale döndü. Ben yazmasam o yazmazdı biliyorum. İlişkilerinizi en iyi siz bilirsiniz ama biri adım atmazsa o arkadaşlık kaybolur gider31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yazdım
+1 yılSenin kankandi artik f*ck gibi birsey oldu. Arkadasinda ilk adimi senden bekliyor. Cunku seni kirmaltan ya da yanlis anlailmaktan cekiniyor bence. Sen devam dersen f*ck olucaksiniz. o geceyi konusmazsan normal konusmaya devam edersen kankaligin devam edecek. Secim senin gibi gozukuyor.
Kirmizi hap mi yoksa mavi mi00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet olmayacak. O zaten istiyomis firsat kolluyomus. Siz kizlar cok safsiniz bu konularda. Kardes gibiyiz deyip sevisyik diyen cok duyduk. O artik daha fazlasini isticek, beklicek. Senin adim atmani bekliyor. Seninle daha ileri gidecek, sonra da ne seks ne arkadaslik kalacak ortada.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsenin ona asik oldugunu zaten o biliyordu oyle boyle derkende seni yatagada atti eyvay ya sevgililik muhabbeti olursa diye korkuyor cocuk sen ona hem kankaliga devam hem fb olalim de bu aksam gene gelsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona aşık değilim?
- +1 yıl
maalesef :)
Ne denli ileri gittiniz ki bu da önemli sadece sevişmeyse zevk aldıysan boş ver hep erkekler mi bu hazzı yaşayacak ama biraz daha ilerisi olduysa alacağını almış seni kullanmış diycem
20 Yorumla
+1 yılBu yolda 3 seçenek var.
1 açık açık konuşmak ve beklenti içindeysen bunu söylemek.
2 olmamış gibi davranmak ve normal şekilde devam etmek naber nasılsın lan falan felan gibi.
3. Bir daha iletişimde olmamak.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kocamı erkek arkadaşımla aldatmıştım eskisi gibi olmak imkansızdı bu yüzden hayatımdan çıkardım tamamen
61 Yorumla- +1 yıl
Manitanın kardeşim gibi dediği çocuk olur gibi
Biribirinizden hoşlandıysanız birlikte olmaya devam edin, kötü bir şey değil bu. Gittiği yere kadar gider, bir sakıncası yok.
Bence yaz çocuğa buluşun ve birlikte olmaya devam edin.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar ileri gittiniz bilemem ama konuşarak çözülür her şey sen yazmazsan o yuzmazsa düşüncede kalırsınız
11 Yorumla- +1 yıl
Gğzel bi cevap :)
+1 yılArkadaşım dediğim karşı cins gözüme askerlik arkadaşı gibi geliyor, nasıl bu tarz şeyler yaşayabiliyorsunuz hayret ediyorum.
10 YorumlaZaten amacına ulasmış niye arasınki devam etmiş olsa evlilik diyeceksin erkeklerde evlilikten kacıyor yazmaması normal ama ihtiyacı olursa yazar canım
12 Yorumla- +1 yıl
Yukarıda aynısını ben da yazmıştım, herkes çok teferruatlı düşünüp yazmış ama erkeklerin çoğunun beyni düz çalışır. İsterki sevgili olmayalım ama canım her istediğinde birlikte olalım
+1 yılİki tarafta muallakta kalmış. Belki pişman olunmuş. Açıklaması bu.
20 Yorumlaİkincisi 3-5 gün sonra yine olur, neden diye soracak olursanız, pişmanlık yoksa haz almayı yine isteyecek vücut. Kolay gelsin.
00 Yorumlaİyi halt yedin o. rusbu tabiki de olnayacak seni hep s.. ıkmmek isteyecek
03 Yorumla
Soran+1 yılAl İŞTE bacım damgası yedik senin ben olmayan beynine..
- +1 yıl
O. rusbuya bak hem yapiyon hem de üste çıkıyon sen de beyin olsa bunu yapar misin desene benim beynim bacak aramda calisiyor diye sen simdi ortalikta namusluyum diye gezersin demi bir de ben mi s. oksam o 250 gram amminaa gelen gecen s. okuyor zaten
Soran+1 yılSen gerçek misin ya, nasıl cahil cahil konuşmalardır bu
+1 yılİyi yapmışsın bir daha yapın. Sen yaz ondan bekleme illa ne olacak ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. O senden bekliyor sen ondan bekliyosun bu boyle yarimda kalmazz
00 Yorumla
+1 yılTamam yazma yazmasinda yasandi bitti kapat konuyu bnce
00 Yorumla
+1 yılEskisi gibi olmayacagı kesin ayrı bir boyuta geçtiniz
00 YorumlaSen yaz bir şey yokmuş gibi sonra her istediğinizde seks yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılYaz bunda cekingenlik yapilcak bise yok utanma sen yazvkonusun arkadasini kaybetme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlamazsınız neredeyse imkansız. Zaten ne diye girersin ki arkadasınla bu muhabbete
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Belki de senden cekiniyordur tepkinden. sen günaydın yaz bence:)) bu arada ne kadsr yskınlaştınız çok mu ileri
08 Yorumla
Soran+1 yılYazdım, evet çok yakınlaştık
Soran+1 yılAnlık oldu karşılıklı. Yok uyanmadı hala galiba tek tik oldu
Soran+1 yılKonuştuk ettik, her şeyi açık açık konuştuk. İkimizde pişman değiliz bir daha olmaz diyoruz arkadaşlığa devam
Soran+1 yılTeşekkür ederim, umarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun! Z kuşağının sorunu bu İşte başınıza gelmeden anlamıyorsunuz !!!
04 Yorumla
Soran+1 yılZ kuşağı ne alaka ya
Cevap sahibi+1 yılKaçlısın? Bize yalan söyleyebilirsin ama kendine değil ! En yakın arkadaşıyla ilişkiye girebilen erkek kız fark etmez midesizdir. Ve özellikle bu yaşlarda unutmak imkansızdır. Ama siz hataları yaşamadan anlayamıyorsunuz illa yapacaksınız ondan sonra ağlayacaksınız
Soran+1 yılAğlamıyorum kardeşim. İkimizde pişman değiliz, güzel vakit geçirdik bitti gitti. 2001’liyim.
Cevap sahibi+1 yılMidesizlik lezzet verebilir doğru ! Mizaç ve karakter meselesi… Z kuşağısın işte alaka o ! Sana tavsiyem ileride kocanın arkadaşlarıyla samimi olma ☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar konuşursanız konuşun anlaşırsanız anlaşın.. Cinsel olarak arzulamak ve o yönde düşünce her türlü olacak..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bu tarz seyler olabilir sonuc olarak erkek ile kiz barut erkek gibodir
046 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSimdi sen galiba ondan hoslanmaya basladin
Cevap sahibi+1 yılNerden arkadasin peki surekli denk gelebilme ihtimaliniz var mı yuz yuze gelme
Soran+1 yılYoo hoşlanmıyorum, denk gelmiyoruz çok
Cevap sahibi+1 yılNerden arkadasin?
Cevap sahibi+1 yılYani 5 yillik arkadasim dedin de ondan sordum. Arkadaslik kaynaginiz nedir is arkadasi mi lise mi uni mi
Soran+1 yılLiseden beri arkadaşız
Cevap sahibi+1 yılEee Şu an neredesin hangi sehir buyuk mu sehir neden pek karsilasmiyonuz?
Cevap sahibi+1 yılSen ask yasamayi dusunuyorsun galiba. Oyle. bi megilin var gibi
Soran+1 yılHayır öyle bir düşüncem yok kendisine karşı. Geçmişte hoşlantı olmuştu ama bitti gitti, eğlencesine bakıyorum açıkçası 😄
Cevap sahibi+1 yılHahahaj. Ne bilim biraz duygusallik olusmus gibi. Sexin boyle bi iksiri var iste. Duygusallik yoksada o sicak anlardan sonra o temaslardan sonra bilinc altinda istemsizce bi aitlik olusuyor
Soran+1 yılYok bende olmadı mlsf, işin kötü tarafı benim hoşlandığım başka biri var olmasaydı belki olurdu
Cevap sahibi+1 yılHadi be hoslandigin biri. mi var. Yazik. etmissin hoslandigina yalniz. Yani bi kiz benden hoslanirken baskasi ile yatmasi kendimi. kotu hissettirirdi 😊
Cevap sahibi+1 yılSehir nere bu arada?
Soran+1 yılHer şey ani gelişti zaten bende anlamadım.. neyse hoşlandığım kişiye hiç söylemeyeceğim 😄 o bana yaklaşsaydı olurdu ama yaklaşmadı korktu sanırım
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin?
Cevap sahibi+1 yılHer şey ani gelişti zaten bende anlamadım.. neyse hoşlandığım kişiye hiç söylemeyeceğim 😄 o bana yaklaşsaydı olurdu ama yaklaşmadı korktu sanırım
Neden korksun ki sen ona belli ettin mi ki istedigini
Soran+1 yılEvet belli ettim, aramızdaki yaş farkı fazla sanırım ondan çekiniyor olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılNekadar ki yas farki. Bilmeden yorum yapamam ki
Soran+1 yıl13
Cevap sahibi+1 yılYanlis yazdin yasi sanirim
Cevap sahibi+1 yılHa dur o yas farki 😂
Cevap sahibi+1 yılBende adamn yasi sandim mkk 😂😂
Soran+1 yılHahahahahhajajahhshshs
Cevap sahibi+1 yılNe bilim 13 gorunce kala kaldim sonra yanlis yazmistir dedim 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÜzelden gelirmsn demis bi arkedes 😂
Soran+1 yılYok hahahahhahah 33 yaşında
Cevap sahibi+1 yılSende 25 . peki nerde yasiyo hoslandigin kisi?
Cevap sahibi+1 yılBu arada yaklassaydi demissin sen cinsellik yasicagkni ona belli etseydin yani belki isik yakardi. Arkadasinda az degilmis ha boslugunu iyi yakalamis yillardir bu ani bekler gibi 😂
Soran+1 yıl20 yaşındayım.. yaşadığı şehirden nereye varacaksın acaba
Cevap sahibi+1 yılHayir uzakmi bir birinizi gorebiliyormusjniz. Yani bir birine uzak olan kisiler bir birone duygularini hislerini ifade ederken zorlanabilir ondan sordum
Soran+1 yılBelli ettim diyorum, sexting bile yaptık ama reelde tık yok zaten çok görüşemiyoruz işinden dolayı
Cevap sahibi+1 yılOzamn sktr et bunda tutku vs yokmus.
Cevap sahibi+1 yılHersey sevgi degil. Tutku insani yaslandirmaz
Soran+1 yılNe nasıl yani o bana karşı bir şeyler hissetmiyor mudur, üzüldüm şimdi ya😞
Cevap sahibi+1 yılNe nasıl yani o bana karşı bir şeyler hissetmiyor mudur, üzüldüm şimdi ya😞
Hayir oyle bisi demedim ki
Cevap sahibi+1 yılYanlis anladn ufaklik 🙏
Soran+1 yılTutku yok boş ver et falan diyince öyle anladım
Cevap sahibi+1 yılTutku geneldir sahsi degil yani. tutkusu olmayan insan herkese oyledir.
Cevap sahibi+1 yılOgrenecegin cok sey var daha ufaklik 😊🙏
Soran+1 yılNeler var ki merak ettim şimdi
Cevap sahibi+1 yılInsan iliskileri hakkinda. kisilik tanimada. Kisinin hareketlerinden karekter analizi yapabilme gibi. Yani seven nasil davranir sevmeyen nasil davranir. Ondan sonra kisinin o zamanlarki piskolojini anlaya bilme yani cok dusunceli ama bu dusunceleri duygularini kullanarak degil mantikla yorumlamalisn
Cevap sahibi+1 yılŞu an isim var dilersen kaydet beni detaylica uzun uzun konusuruz sende duygularini katmadan nasil daha mantikli dusunecegini azda olsa anlarsin umarim 🙏
Soran+1 yılNasıl kaydedeyim seni
Cevap sahibi+1 yılBuyur acele edersen memnun olurum cikmam lazim acil 🙏
Soran+1 yılEttim
Cevap sahibi+1 yılTamam ufaklik ben girince yazarim 🙏 tesekkurler bu arada muhabbetin icin
+1 yılhiçbir şey olmamış gibi konuş tepkisine göre devam edersin
00 Yorumla
+1 yılBen şunu anlamıyorum insan yakın arkadaşla nasıl seks yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılYapılıyormuş işte
- +1 yıl
Asla yapmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla eskisi gibi olmaz seni sadece rahatlamak için kullanmak isteyecek bence arkadaşlığına son ver
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 nedenini yazdım çoğu erkek arkadaş olarak gördüğü kızla mecbur kalmadıkça evlenmiyor ama bir kere cinsellik yaşanınca yine olur hep oda rahatlıyor kafasında oluyor bencilce bir düşüncede oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 sadece seks ilişkisine dönüşüyor
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 tabi istisnalar da yok değil
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 ya eğer gerçek sevgiyse ilişki evlilik oluyor değilse erkekler çoğunlukla faydalanmak istiyor benim tecrübem bu yönde oldu maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yazmanı bekliyor ne kadar yakınlaştınız ve pişman mısın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDedim zaten büyütecek durum yok ama eskisi gibi olmaz hiç bir zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım çok kötü bir durum yaaa, aynısını yaşadım yıllar geçti hala acısı içimde
00 Yorumla
+1 yılNe olmuş olmuşsa öcü gibi bakmayın artık cinselliğe
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak
eskiden kankaydınız artık pampa oldunuz 🤣🤣🙈🙃00 YorumlaEskisi gibi olamazsınız ama eskisi gibi olmanıza gerek yok artık eheh
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm. Bu ne cesursun
+1 yılistediğini alamayınca bırakmıştır daha iyisini bulmuştur sevişen
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevsitigi zaman daha çok samimi oluyor yapmaya devam et 😉
00 Yorumla
+1 yılO zevkler gelecek aklına. Hayal edeceksin ve arzulayacaksın en sıkıntılısı bu.
00 YorumlaDünku seyler aklimdan gitmiyor yine ne dersin yazarsın 😄
00 Yorumla
+1 yılNe kadar ileri gittiniz her gördüğünde o anlar gelir ve yapmaya dewam edersin benimde başımdan gecti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalkol var mıydı bahane edeceğin? çoğu zaman insanlar bilerek yapıp sonra alkol arkasına sığınır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yıltabiki de eski arkadaşlık kalmaz
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılArtık bir daha eskisi gibi olmaz
20 Yorumla Tüvbeee kimse de irade kalmamış
20 Yorumla
+1 yılLezboş musunuz yoksa😯😯😯
01 Yorumla
Soran+1 yılcanım erkek arkadaşım kız değil
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal yakınlık mı oldu.
06 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
Cinsellikle ilgili sohbet mi geçti aranızdan
Soran+1 yılCinsellik yaşadık
- +1 yıl
Duygusal yakınlık derken bunu kast etmistim. Gayet normal bir şey, yaşadığın için pişmamısın.
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
O zaman sen ona yaz.
Alacağını almış işi bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya yakın arkadaşım, 5 senelik arkadaşız hemen çöpe atar mı?
İlişkiden sonra bağlanmadan korkmustur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Olsa da cinsellik olur büyük ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılYok bi de olmasını mı bekliyordun
00 Yorumla
+1 yılBoşalma isteği gelince yazar kafan rahat olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide oda senin gibi dusunuyordur
00 Yorumla
+1 yılÇok güzeldi yaz bakalım ne olacak
00 Yorumla
+1 yılDaha iyi olur ne güzel sevişmişsiniz işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılTam Nası başladı olay
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıleskiyi bulmak çok zor
00 Yorumla Karşı cinsten o kadar yakın arkadaş oluyor işte 😬
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen senden çekindiği için yazmıyor. Ona mesajı sen yaz ve aklindakileri sor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme daha çok yazarsınız
00 Yorumla
+1 yılOlamazsınız her şeyi mahvetmişsiniz
00 YorumlaArkadas diyo halen bi de yazmamış Ulan dsscvvhhhb
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe güzel ara da sırada bunun için bir araya gelin
30 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026