merhaba gerdek gecesi ile ilgili bir sorum var
gerdeğe girmeden önce geline ve dağmada söylenen sözler verilen öğütler nelerdir
gerdeğe girmeden önce geline ve dağmada söylenen sözler verilen öğütler nelerdir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geline: Görelim seni kızım, bu gece göstereceğin performans hem geçmiş hem de gelecek hayatın için bir özet niteliğinde olacak ve sen üstün bir mücadele örneği gösterip 5 3 1 tertibiyle defansif bir anlayış sergileyip mümkün mertebe rakibin gol atma alanlarını daraltacak ve geceyi amacımıza uygun bir şekilde sonuçlandıracağız... Sana güveniyoruz... Allah dişlerine ve tırnaklarına zeval vermesin...
Dağğğmaddda: Aslan oğlum, aldığımız istihbarata göre rakip takım bu gece defansif bir anlayışla mücadele edip amaçlarına ulaşarak bütün ipleri ellerine alacaklarmız... Varmı öyle üç kuruşa beş köfte, ilk gün nasıl başlarsa öyle devam eder. o nedenle asla forvet hatlarını boş bırakma kaleyi gördüğün anda şutu çek ve golünü at... Asla ve asla duygu sömürülerine Neslimiz senin vereceğin mücadeleyle şan söhret kazanacak ve ilelebet sürüp gidecektir... Allah diline beline zeval vermesin...
:)
burada tüm yorumları okudum 1 tane bile ciddi cevap veren kişi yok,
düğün bittikten sonra odanıza çekildiğinizde, 2 rekat şükür namazı kılmalısın, bizden gelecek nesillerin sağlıklı hayırlı evlat olmasını dilemelisin,
sonra karnınız açsa hafif birşeyler yiyebilirsiniz
sonra duş almalısınız hem günün yorgunluğu hemde temizlik için,
stres en az seviyede olmalı, ve kompleks yapmamlısın, kesinlikle uzun süreli bir birleşme olmamalı ilk seferde, ilk kez birlikte olduktan sonra yani ilk geceden sonra en az 3 gün beraberlik yapmamalısınız, çünkü bayanda ilk seferden sonra kanamadan sonra (eğer bakireyse) hafif bir yara oluşur onun geçmesi açısından
Abicim İşte beklediğim Yorum
bi arkadaşıma sadıçı bu gece uyuyun çok yoruldunuz yarın yapın demiş oda kocasına demiş kocasıda sadıçın a..q ona mı sorcaz demiş zaaaa :D
zaaaa
hadi gocum beline kuvvet bak yeni yasada geldi 1 milyonda 1 değil en az 10 tutturcaksın tamam mı
Cevap
16Cevap
DOSTUM HERKES ANLATIR YAŞAYAN BİLİR..SAKIN ACELE EDİP ÜZÜCEK BİŞİ KONUŞMA İLK GECEYİ HAYATTA UNUTMUYOR BAYANLAR...EN İDEALİ ZEYTİN YAĞIDIR DOĞAL VE TEMİZ.AMA YENGEMİZE İÇİNE GİRECEĞİN ANI UNUTTURANA KADAR ÖN SEVİŞMEYİ YAPMAN LAZIM İÇİNE GİRDİĞİNİ ANLAMIYACAK KADAR ISLATMALISIN VAJİNAYI.YÖNTEMLER SANA KALMIŞ ARTIK.YA ALLAH BİSMİLLAH DE BAŞLA:)
Yav Herkeze Soryuyorum Böyle diyor*xD
evlilikte saygılı olunması annelere babalara saygıda kusur edilmemesi erken kalkıp kayınpederin eline abdest suyu dömek gerekliliği filan hangi devirde yaşıyosun sen şimdi gerdekten önce haşna fişna sadıç a ne gerek sütlü börek
ruslarda daĞmada söylenen sözü biliyorum. kızıma her şeyi yap ama lütfen ağzına verme :)
bu gerçektir. ama uyguluyorlar mı tartışılır.
bize gelirsek bizde daĞmada vururlar başka bişey bilmiyorum.
ciddimisin
azerbaycanda okurken çok rus arkadaşım vardı . özellikle sormuştum. var nerden biliyorsun dediler :) onların yalancısıyım. dedim ya uygulanır uygulanmaz tartışılır. bakire olarak evlenen rusları tanıyorum. şaşırmamak elde değil.
Böyle bir konuşma artık yapılıyor mu tartışılır. İnternet herşeyi anlatıyor.
Mesela girmezse eğer kremle denilir,dikkat et denilir,olmazsa zorlamayın falan denilir kendı baişlarına gelen hikayeler anlatılır
Evli misiniz siz
hadi göreyim seni ; ona nasıl bi erkek olduğunu göster
beline kuvvet derler... bir de bir fikra biliyorum ama ortam musait degil.
Erkege Söylenenler; Hemen hayvan gibi girme, önce ön sevişme yap kızı rahatlat, kız kendi isteyecek kıvama gelsin Korkularının yerini zevk alsın felan fistan xD
Kızlar her zamanki gibi erkeklerden daha iyi biliyorlar ne söylendiğini :D
la şahin k sudan buz gibi geldim videosunu arıyodum nereye geldm mk
kopppppppp :DDD heybeliada.sudan çkmş buz gbi.balinam diyo bide karıya yaa lawuk D::: sesli yarıldm
merak ettim link varmı :D
söylenen söz heralde : beline guvvet aslanımm goççumm falandr diye tahmn ediyorum :D
konusmayi damat kelimesini dogru duzgun yazamiyosun bi de ogut mu vereceksin? :))
bilmediğin bişey varsa anlatayım .d .d
hayır değilim bakireyim hatta :)
biliyorum çünkü anatomi dersi aldım :) kitap okudum bide bi arkadaşım vardı oda anlattı caiz olmayan şeyleri falan ilahiyat okuyordu da :)
mühendislik ama bi arkadaşımla tıp dersine giriyorum yaklaşık 4 ay kadar devam ettim kimse farketmiyor :) ama sadece anatomi ve genel sağlık derslerine oralardan baya bişeyler öğrendim :)
deşifre olacağım :) tekstil 2. sınıf :) derslere de arkadaşım tıpta bi defa girmiştim sonra devamı geldi ve sağlık bilgileri her zaman çok ilgimi çeker.
kimmiş söyle bakim :)
" Merhaba Gerdek Gecesi "
gfhsigldghljdghkfhjlgj
vxcvsdvsdfvsdfv
Sakin ol şampiyon..
Devrim sinercik Atgibi Bırrr xD
gerdek gecesini bekleyen var mı hala ya :S
2 rekat nafile namazı.
Bilmiyorum henuz hic gerdege girmedim
dağmadamı :D o da ne öyle
ıjsakldgşdflghkfgşjhkhjl
öişlişlişlişlişli
ahahahaa :D geğlin :Dd
:D:D ahahaha Allahtan geğlin değil o
eksk yazmştr bnce.damada dağmat diyen adam geline de geğlin der heralde:Dd
Sözün bitti yer derler ya. O gece öyle bi gece.
başlık çok manidar :(
Becer onu bebeğim derim ben olsam.
dahada azdıracan yanı ortamı
elimden geldiğince
tabiki elimden ne gelirse
ya gerdege gıren sen olursan ne dusunurdun
bunu gerdeğe girmeden önce göreceksin zaten
yakın bi zamanda sadıç olman gerekiyor heralde
Hala var mı öyle şeyler ya
geciktirici kullanmayı unutma.
Bas gaza aşkım.
zaaaaaaaaaaaaaxd1?otpwtokeoet