Agir ithami birak erkekler, erkekligiyle ilgili hep olumlu ve mukemmel cevaplar bekliyorlar kadından. En basitinden kadının duzgun üslupla yaptigi performansin daha iyi olabilir seklindeki bir yorumu, eleştirisi bile erkekliğe saldırı olarak algılaniyor.
Baska performanslar gordun demek ki benimki ondan yetmedi sana gibi bir cevap gelebiliyor erkekten. (En olasi ve boyle bir durumda soylenecek erkek cevabi bu)
Mesela zevk almadin mi, sorun ne halledebiliriz belki, sana nasıl daha fazla zevk verebilirim, neler istersin yatakta gibi bir cumle duyamazsiniz bizim erkeklerden.
O yüzden birak agir ithamda bulunmayi yatakla ilgili, erkekligiyle ilgili en ufak, duzgun üsluplu bir elestiriye bile tahammülü yok bizim erkeklerin.
Bu yuzden de cogu kadin sıkıntılarını dile getiremiyor. Ya da yatakta erkege olumlu yalanlar soylemek zorunda kaliyor, taklide başvuruyor gibi sıkıntılar oluyor. Kimse mukemmel degil. Yapıcı eleştiriyi kabul etmek lazım ve çözümcü olmak lazim ama maalesef erkeklerde bu yok.
Elestiriyi sindirememenin yaninda, bu elestiriye karşılık kadını aşağılama, kadını bel altindan vurma erkeklerin sık yaptigi bir davranis oluyor. Ha kadin gerçekten kırıcı olmuştur erkekte lafi oturtmustur buna bir sey demem.
Ama bazen en ufak basit elestiri de bile erkekler saldırıya gecebiliyorlar. Cozum aramak yerine, kadinla beraber cozum uretmek yerine ben mukemmelim begenmediyse s*ktirs*n gitsin tavri var cogu erkekte. Sıkıntı burada oluyor zaten.
Ben bu soruyu cinsellik masanasinda erkeklik değil kişilik anlamında erkeklik olarak cevaplamak istiyorum. Çoğu erkekten daha erkek olduğumu düşünüyorum o yüzden adamligima laf söyletmem 😂 beyler sizde soyletmeyin, soyeltecek işler de yapmayın. 🙃
(Karadenizli kadınlar doğuştan gelen bir yetenekle erkeklere bin basarlar bilirsiniz. Taşıdıkları caylar, odunlar, yükler onlardaki güc adamlarda yoktur... Bir de bunların üstüne mangal yurekli, eli silahli, asabi oluslariyla çoğu erkeği cebinden çıkarırlar.)
En İyi Cevaplar