Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlım, seven erkek sabreder elbette...
Ben de korkuyorum bu olaydan, yani bilinçaltımda böyle bir korku vardı hep. şu an sevgilim var ve yakın zamanda evleneceğim. Bu durumu açıkça konuştum, ve gerçekten o kadar güzel anlayışla yaklaştı ki... Hatta öyle söyleyince rahatladım ve korkum azaldı, bu tamamen karşındakine bağlı. Bir ay sadece öpüş ya da gidebildiğin yere kadar git, sen yönlendir, erkek de buna göre sana davransın. Böyle olunca kadın da rahatlar, kumandanın onda olduğunu bildiği için kasılmaz. Gerdek için mi evleniyorsun yani, bir ömür sizin zaten, aceleye ne gerek var?216 Yorumla
Soran+1 yılAynen Tabiki onun için evlenmiyorum. Nasipse yarın düğünümüz var.
Cevap sahibi+1 yılNişanlınla bu konuyu konuştun mu, yani anlattın mı bu durumu
Soran+1 yılYok işte bu gece konuyu açacam çok tedirginim... Onun burcu oğlak bilmiyorum ki ne der... Bide aldatır diyorlar ya 😞
Cevap sahibi+1 yılKeşke konuşsaydın, daha iyi olurdu ama :/
Kaç yıldır birliktesiniz? Nişanlını sen daha iyi tanırsın canım, burcu boşver.
Aldatma mı, ya sen bakma saçma sapan yorumlara. Seven adam afedersin bir organ için sevdiğini boynuzlarmı ya, olmaz öyle şey.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Canım içimi rahatlattın işte bu gece konuşacam bakalım inşallah olumlu yanıt alırım. Kesinlikle öyle olmalı bide bana bağlı Sadık ama sonuçta erkek... Seviyor... Şimdi ye kadar 3 kez öpüştük mesela bir yıla yakın nişanlı kaldık kendimi hazır hiss ettiğim zamana kadar bekledi öpüşmek konusunda.
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben ters bir tepkiyle karşılaşacağını sanmıyorum, anlayışlı olacaktır. Erkek ama seven erkek farklı :) Eğer olursa bir sene de beklemeli, nolur yani, ön sevişme yaşa orda bırak alışana kadar. Seven erkek bunun zıttı düşünmez, merak etme.
Mutluluklar dilerim, Allah ağzınızın tadını bozmasın
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım. İnşallah dedğin gibi olur. merak ettim sen evli misin? Böyle tecrübeli gibi konuştun...
Cevap sahibi+1 yılHayır canım yakında bizimki de inşallah. Ama sevdiğinle uzun süredir birlikteysen ve konuşabiliyorsan bu tür soruların cevabını deneyimleyerek gördüm. 5 yıldır birlikteyiz ve ben şimdiden söyledim, korkuyorum diye. Seven erkek gerçekten farklı yaklaşıyor, öyle cümleler söyledi ki rahatladım :)
Soran+1 yılNe güZel çok şanşlısın Tabiki nişanlında Şanlı senin gibi biriyle evleneceği için.. :)
Cevap sahibi+1 yılCanım, çok teşekkürler, herşeyin hayırlısı hakkımızda :)
Sen stres yapma şimdi, bolca oyun havası oyna, en güzel günün :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım baya rahatlattın ... 😊
Cevap sahibi+1 yılSanırım sorun çıkmadı, bir ömür mutluluklar dilerim :)
Soran+1 yılAynen dediğin gibi oldu 😊
Cevap sahibi+1 yılSeninn adına çok sevindim, mutluluklar tekrar :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım darısı senin başına 😊
Cevap sahibi+1 yılAmin, inşallah :)
En İyi Cevaplar
1 ay gibi gelebilir ama yavaş yavaş alısır bu süre Kısalar. Erkek bu durumda hassas ve anlayışlı olmak zorunda.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seni seviyorum sevgili eşim sana saygım sonsuz madem öyle istiyorsun ben beklerim senin beni istemen arzulaman benim seni arzulamamdan daha öndedir. rahat ol.. Biz bir hayatı paylaşmak için buradayız ve birlikteyiz seni asla üzmek ve incitmek istemem.. Hadi yat mışıl mışıl uyu... Söyliyeceğim bu olurdu..
32 Yorumla- +1 yıl
ay ay ay oy oy oy :)))
Soran+1 yılVay baya güzelmiş abi
Anlayisli olmali ama nerde bizim millette o sabir BAZİ AİLELER VAR Kİ gerdek gecesinin sabahina kanli carsaf bekler, yatak odasinin kapisinin onunde yatanlar mi dersin ALLAH boyle aileye giden kiza sabir versin, GECE GECE HASTANE HASTANE DOLASANLARİ BİLE BİLİYORUM
02 Yorumla
Soran+1 yılYok çok şükür öyle aile yapsı yok onun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhep öyle oluyor zaten hazırınıda hiç görmedik neredeyse hep süre isterler sürekli ilgi gösterirsin ve sonunda seni yönetmeye kalkarlar toplumun nekadar eğitimsiz olduğunu buradan anlıyoruz zaten hiçmi anne ile konuşulmaz hiçmi anneye erkekr arkadaşları anlatılmaz evlilik öncesi nasihatlar alınmaz ya da arkadş çevresinden bir öğüt telkin alınmaz altı üstü içine girecek alamıycağınız birşey değil anatomik olarak bukadar büyütmenin ne anlamı var hazır değilseniz evlenmeyin bekleyin erkeğin cinsel organının içine alacak şekilde dizany edilmiş bir organ yabancıda girmiyecek eşin girecek ve acısı sivri sinek ısırığı gibi bişey abartmaya büyütmye gerek yok
10 YorumlaVajinal ilişkiye hazır olmadığını söylerse anlayışla karşılarım tabiki. Bu süreçte sarılıp, öpüp, okşayarak onu alıştırmaya çalışırım. Ama bunlara da müsaade etmezse ona istediği kadar süre verip başka kadınlarla ilişkiye girerim. Bu arada akrep burcuyum canım.
12 Yorumla
Soran+1 yılVay be çok anlayışlı ve sadıksınız.
Nedir bu hazır olamama durumu tabu ergenlik ile üremeye hazır hale geliyor insan her canlı gibi sanki üniversite giriş sınavı tey allam türk kızının şu cinsellik tabusu çin seddini geçti yahu, bir de sevgi sevişmekten önce ne demek ki? Sevişmek kökü sevgi olan işteş bir eylem zaten sevginin belki en yoğun hali, neyse
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlayış tavan yapmış arkadaş relax
- +1 yıl
Anlayış mantığa olur toplum bu konuyu bu hale getire getire tecavüz mü istersin, vajinismus vb bin tane sorun mu istersin, yemek yemek gibi doğal ve ekstra beceri gerektirmeyen bir olay alt tarafı dünyanın tek ahlak kıstası veya en önemli işi değil ki bu kadar büyütmemek gerek.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Peki erkek açısından bak şimdi. Öyle 3-5 ayda pat diye evlenmiyorsun herhalde. 2-3 sene bir flört dönemin oluyor. Sen bu üç senede kendini hazırlayamadıysan hiç öyle 1 ay diye bahane bulmayın bence. Altında başka şeyler ararım ben bunun...
70 YorumlaOğlak burcuyum
Yorumum ise izin verilebilir ama bayalinda olmasi iyi olur hani boş vakit varken bir de
İlk gün gerdek gecesinde ben yapmam
Zaten yorgun olursun alkol almis olursun
Soyunup sımsıkı sarılır uyuruz
1 hafta bayalinda yapilmaz ise kötü olur
Eğer balayindan once soylerse bu istegini balayini iptal ederim ciddiyim bu konuda
Cunku balayinin amaci bir bakima bu ;)02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var arkadaşım... Sizin içinde cinsellik ön planda anlaşılan... Hem bu soruyu soralı bir hafta olacak nerdeyse...
+1 yılYok öyle bir şey, bir gün iki gün belki tamam da bir ay nedir ya. Senelerce bekleyelim, tam bir kızla aynı yatağa girdiğimizde "olmaz aşkım bana bir ay süre ver". No, sir. Bir haftaya kadar bizzat ısrar ederim, sonrasında kolundan tuttuğum gibi psikiyatra. Yine de büyük konuşmayayım ama, böyle olur gibime geliyor. Alakasız tabi ama, burcum da ikizler. Bilmek istemişsin.
00 Yorumlaevet fazla sabredemezdim cunku oğlak erkegi zor guvenir bu şekilde bunu zedeleyebilirsin, sabırlıdır fakat bunu uzatmamalısın, eğer oğlakla sağlam bir ilişki bekliyorsan ona ilgin cok olmalı bu şekilde kendinden kaçırmamalısın. Ama ne kadar anlayış gösterir bunu ben bilmiyorum bir oğlak burcu olarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oğlak erkeği arkadaşım hoş geldiniz
sevdiğimle evleneyim de değil bir ay 1 yıl beklerim nolacak ki akrep bu arada burç ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılİyi akrepler de varmış sevindirici haber :)
Soran+1 yılTabi Canım öyledirler sevdiklerine karşı...
+1 yılBöyle bir durumda kesinlikle zorlayarak veya kötü davranarak onun psikolojisine daha fazla baskı yapmam. Benim için sorun değil kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman gelip yakınlaşabilir..
Not: Yay burcuyum.30 Yorumla
+1 yılbir kadın bir adamla seks için evlenmez. o yüzden sabır her şeyin ilacıdır.
ikizler.50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Ben anlayisla karsilarim, oglak burcuyum yinede gecmiste yasadigi seyi bana yansitmasini istemem ben anlayis gosteriyorsam o da bunu asmak icin caba gostermeli... cinsellik iliskinin temel yapi tasidir
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılNe güzel böyle olun işte...
Ya kiz kendini hazrlamali sonucta okdr nisanlilik donemi flan oluyo bekledikce dahada korkar tedrgin olur uyuyamaz bile bence ilk gece yapilmali okadar buyutulecek birsey degl sonucta madem bir ay duracan hic evlenme
30 YorumlaElbette sonuçya ilk deneyim olacağı için içindeki korkuyu atabilmesi şart bunu güzel bir dille ve hoş görüyle yaparsak daha iyi sonuçlar verecektir...
20 Yorumla
+1 yılsaçma bir düşünce, böyle bir kadını ilk gördüğümde analiz eder ve bırak evliliği, yaklaşmaz & tanışmazdım bile.
akrep.31 Yorumla- +1 yıl
Biz bütün akrepler toplandık toplandık :D
Bişi olmaz nasılsa evlendik gitti. Karışan edende yok. Ufaktan ufaktan alıştıra alıştıra yaparız acelesi yok yani.
20 YorumlaAnlattığon durumda sorun olmamalı eğer sorun yapıyorsa erkekte vardır bir problem sonuçta eşinin yaşadıklarını biliyor di mi? Başak
00 YorumlaTabi ki de beklerim beklemeyen adam adam değildir bence :) Zorla da güzellik olmaz.
20 Yorumla
+1 yılOğlak Burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyan biri olarak cevap veriyorum
Gerçek sevginin değerli sevgilinin adam gibi sevginin önünde hiç bişi engel olamaz12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamdım biraz tekerleme gibi oldu?
- +1 yıl
ADAM GİBİ SEVEN anlayışlı olur her konuda
anladın mı
açık oldu mu yeterinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılHazır olmanı beklemesi lazimda. Cinsellikten ince sevgiye önem veriyorum lafına kıl olduğum kadar hicbirdete kıl olmuyorum aldatilicaksin bak bu kafayla gidersen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarılıp uyursunuz. Olması gereken budur sen hazır hissedene kadar. Bir ay falan diye kesin belirlenmiş şartlar koymak saçma sadece.
20 Yorumlabir ay ne sen ne de o beklemez ama illa ki bir anlayış gösterir
00 Yorumlainat olsun diye bir yıl yapmaz eskortlara giderim
oğlak
ne bir yılı hiç yapmam
eskorta devam hem farklı farklı
biraz zaman geçtikten sonra da evlilik ihtiyaçlarını gideremiyor diye boşanma davası açarım tazminatta alamaz06 Yorumla
Soran+1 yılWawwwww 😳
Soran+1 yılEvliğin tek amacı cinsellik değil arkadaşım...
Soran+1 yılSizin tarafınızdan kadınlar kullanıliyor o zaman... Yazık o kadınlara.
ben asla bisey demezdim hatta ona daha fazla vakit ayiyiridim onu bu gunlerinde yanliz birakmazdim cunku onun buna cok ihtiyaci oldugunu dusunrdum..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eşimi bir bucuk ay beklettim. Korktugum için. Sorun yapmadı. Çünkü benimle seks için degil beni sevdigi için, ben oldugum için evlendi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya çok iyi olmuş senin niye korkuların olur?
Bence anlayış göstermeli kadını gerçekten seviyorsa.. Tabi kadınında süreyi abartmaması gerekir diye düşünüyorum. (İKİZLER)
00 Yorumla
+1 yılO korkusu dikkate alınarak belki ama onun dışında bilmiyorum beklemek istemem herhalde bellide olmaz :)
Akrep00 YorumlaKim anlayis gosterdiyse ve o hangi burcsa. O burctan bir kisiylemi evlencen? Astroloji bilgin sifir.
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim nişanlımın burcu oğlak onun için sordum... Hani onun tavrı nasıl olur diye.
Soran+1 yılGörüyor musun bir tane oğlak çıkmadı :(
Soran+1 yılDoğrusu baya ilginç ben söyledikten sonra gizli kullanıcı olarak bir oğlak yorum yaptı...
Soran+1 yılIlginç oldu
Soran+1 yılAlla alla vallah tamam emin oldum şimdi sizsiniz o değil mi?,
+1 yılSorun değil, hazır olana kadar bekleriz. Çok sıkıntı varsa psikolojik destek de aldırırım
10 Yorumla
+1 yılOğlak burcuyum oyle kız denk gelirse elizabete devam yapacak bisey yok
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamdım?
- +1 yıl
Hatun okey diyene kadar pipimi sıkarım yani senin anlıycan
Soran+1 yılAralığın veya ocağın kaçında doğdunuz?
- +1 yıl
19 canım
Soran+1 yılYok ama siz oğlaklarda genelde görücü üsülü ile evlilik olur...
- +1 yıl
Ozaman bana bulsana bitane bekarim hala seveptir biliyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılAnlayış gösteririm 1 ay nedir? Ben onca sene ilkim ve sonum olucak kişiyi beklemişim 1 hiç bir şey.
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun size karınız olacak kişi şanlı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlayisla karsilarim mahrem o sonucta duygusal yaklasmak grk
10 YorumlaAnlayış göstermek şart..
Madem istedin yazalım burcum akrep10 Yorumla
+1 yılTamam bekledik diyelim niye 1 ay yıllardır bu bilinçaltını halledememişmi tam geliyor düğün Günü'nde ben araştırırım bu kadını (kova)
00 Yorumla
+1 yılanlayıslı olmalı tabide bir ay dan daha uzun sürerse durum farklı olur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olur
+1 yılona saygı gosterırım birleşme yaşamam ama tahrık olabılırım yanı sevişebiliriz
03 Yorumla- +1 yıl
burcumu unuttum pardon aslan
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde uc hafta olmadi. hatta son zamanlarda kizim kelimesi espri olmustu. konusmaya baslarken kizim Soyle kizim Su diyordu. Sorun etme. Anliyacaktir
00 Yorumla
+1 yılkısaca kendinden bahsetmissin 5 metre öteden belli.
00 Yorumla
+1 yıloğlak erkeğiyim beklerim tabi ki de doğru zamanı ama bir ay da hıg mıg derse tecavüz ederim :D
00 YorumlaBen oğlağım fakatta ben dayanamam 1 ay bence oda öyle düşünür
02 Yorumla
Soran+1 yılDayanamam derken. Yani anlayış göstermeyip bir ay gibi kısa bir süre vermezsiniz. Eşimden mi bahs ediyorsunuz? Yok Anlayış ile karşıladı... Nerdeyse bit haftamızı duldurduk bile.
+1 yılBende hazır olamaya bilirim büyük ihtimalle, ayrıca seven erkek sabreder diye bir olay yok.
00 Yorumla
+1 yıl1 ay uzun süre daha kısa olmalı artık bana güvenmeli ve korkmamalı. Akrep burcuyum
00 Yorumlaakrep burcuyum.. 1 ay degilde 3-5 gün bir hafta beklenir..
00 Yorumla
+1 yılİlk gece isterse olur neden olmasin ama ama 1ay cok jimse sabredemez o kadar
00 Yorumlahee ben oğlak erkeğiyim önce şunda anlaşalım bu kişi sensin değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim anlaşıldığı gibi... Niye ki?
- +1 yıl
sanki başkasıymış gibi anlatıyorsun da o yüzden sordum... cevabıma gelince herşey karşılıklı zorla hiç bir şey yapılmaz ki resmen tecavüz olur bu.. kesinlikle beklerim onun hazır olmasını hatta elimden geldiğince yardımcı olurum onu kendim hazırlarım ilişkiye hatta bir çok yöntemler var onları uygularım ve eminim %100 başarırım
Soran+1 yılÇok taciz tecavüze gidiyordu ki annem geldi kurtardı... Düşün bu piskoliji ile nasıl olsun... Neymiş o yöntemler?
la gidin bir işinize o gece abazanları görek bırakın maval okumayı yok beklerim sie
02 Yorumla
Soran+1 yılKime söylüyorsun bu lafları...
+1 yılGostermeyip ne yapcan karına tecavüz mü edecen ne zaman hazır olursa...
00 Yorumla
+1 yılgözlerini kapat ve kendini bana bırak ben hazırlarım onu :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ay yanında yatacak bir ay sonra senin için daha beter olabilir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloğlak erkeğiyim onu sakinleştirir korkularını yenmesine yardımcı olurum
04 Yorumla
Soran+1 yılSüre vermezsiniz yani
Cevap sahibi+1 yılsüre elbet veririm o süre boş geçmemeli o süre içinde güvenmeli bana
Soran+1 yılTabiki güven önemli. Sizde o güveni verdikten sonra neden güvenmesin. Tam anlamıyla açık bir şekilde nasıl yorumlarsınız?
Cevap sahibi+1 yılo güveni verdimmi kedi gelir sığınır yapar herşeyi korkmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz o gece kesin olmalı ya bizde insanız halden anlarız soruya bak ya:(
00 Yorumla Önce bir ay olur sonra iki bu böyle devam eder
14 Yorumla
Soran+1 yılDestek 😞
Soran+1 yılNe gibi yöntemler?
Bir ay sonra evlenseydi ozaman
17 Yorumla- +1 yıl
Niye gerdeğe girmek içinmi evleniliyor?
Soran+1 yılKızlar biraz destek verin.
Soran+1 yılYani genel seveplerin de biride cinsellik maalesef 😔
Soran+1 yılTeşekkür ederim penguenkarısı kardeşim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarım varken ben masturbasyon cekemem gider işimi görürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha ya. Daha gerdek gecesinde baslarsa hic cekilmez yani..
00 Yorumlakesinlikle o süreyi veririm.. Kova erkeği :)
10 Yorumla
+1 yılbence bu sorun olmamali hazir olmayabilir...
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki.
Hiç umurum da olmaz o gece o kan akacak arkadaş :D
61 Yorumla- +1 yıl
Yerlere yattim dhsjbdjdjagsgs
bence erkek anklayıs gostermeli
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılbir ay mı çok gerçekten uzun süre...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltepki gösterrim tabi bir ay ne beni kandırdıgını düsünürüm. o an isterim.
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat