İlk mastürbasyonu yaptığınızda kaç yaşındaydınız? Kendinizi nasıl keşfettiniz? Kız ya da erkek çocuklar ergenlik dönemine geldiklerinde artan seks hormonlarına bağlı olarak, kendileri ile alakalı cinsel uyarılmalar, cinsel meraklar ve kendini keşfetmesine bağlı olarak mastürbasyon sürecinin yaşamaktadır.
İlk mastürbasyonu kaç yaşındayken yapmıştınız? Kendinizi nasıl keşfettiniz?
ben masturbasyonun ne demek olduğunu bile bilmiyordum sevişmeli şeyler izleyince vajinam yanıyordu sıcak sıcak bişiler geliyordu sanki sonra aşırı derece sürtünme isteği gelmişti bi kırlente sürtünmüştüm kendimi erkek gibi hissetmiştim çok kötü olmuştum yaşım 13-14
13 yaşındaydım 12 yaşında ergen olmyan komşu kızı beni öğretti cok anormaldı 12 yaşında okşayıp boşlıyordu yanımda evlenmiş hala eski gunleri yazıyor bana 😜
11 yaşlarında. Arkadaşlarımdan duymuştum. Denedim pipimde deri kalmadı. Kimse bana kayganlastirici krem sabun benzeri şeylerden neden söz etmedi. Niye eksik bilgi veriyorlar 🙄
Yaşı hatırlamıyoırum ama mastürbasyon konusunun konuşulduğu bir ortamda aklıma takılmıştı :D Eve gidince denedim manyak zevk aldım sonra hep yapmaya başladım. Daha çükümden su bile gelmiyordu düşün ;)