İlk mastürbasyonunuzu kaç yaşında yaptınız ve nerede yaptınız?
Kız erkek herkes cevaplasın.
Kız erkek herkes cevaplasın.
İlK 17 yaşımda odamda ben youtube dan sevisme sahneleri falan izliyodum haftada bir kaç gün o günde izliyodum ve aşırı zevk almıştım yanaklarim falan sıcacık olmuştu o ara aklıma geldi bir yerde kadınlar klitorisini falan okşayarak kendi kendilerini bosalltigini okumuştum burdan bu siteden. Sonra o ara aklıma geldi zaten hazırdim o sahnelerden çok etkilenmistim elimi attığım gibi bambaşka bişey hissettim bir iki kere dokundum hemen boşalldim zaten o kadar rahatlamistim ki çok degisikti haftalarca izliyodum zevk aliyodum ama bir türlü rahatlayamiyodum yarıda bırakıp kapatiyodum bu sefer doyuma ulaşmak inanailmazdi sonraları yastiklada denedim burdan kızlardan duyunca falan filan :))
şimdide öyle hemen boşalıyo musun orgazm oluyo musun yoksa daha geç mi boşalıyosn
Daha geç. şimdi p*rno bile kesmiyor bazen , o zaman sevisme sahnesinden bile etkilenmistim
E bir noktadan sonra et ete değmesi lazım :)
Ne demek bu
yani gerçek ilişki yaşamak lazım diyorum mast. bir yere kadar.
Niye
e ilk zamanlar ki gibi zevk alamıyo insan mast. yap yap nereye kadar sonucta gerçek ilişkinin tadı baska
Ben mast kesfedeli daha bir yıl bile olmadı bir sorun yok yetiyor gibi gibi
Niye yapmasam nolur
e daha dur o zaman canm sen masta baslayalı bir sene olmuş :) bir kac sene idare et sonra zaten kesmez seni
Hayır niye sorun yok şu an öyle mi oluyo
bilmem herkeste oluyo mu da bir zaman sonra sende anlarsın zaten canm :)
Benimki ilginçti. 14 yaşındayken facebook da gezerken bir haber vardı. Mastürbasyon yaparken ölen kız falan diye. Bende ilk defa duymuştum. sonra da nasılsa başlamışım. Odamda yapmıştım galiba
zevk aldın mı peki
5. sınıftayken arkadaşım söylemişti, git elini böyle böyle yap diye :D bende gittim böyle böyle yapıyorum 1 saat uğraştım birşeyler oluyor hissetim ama olmadı çok yoruldum braktım, bir sonraki gün arkadaş kizları düşünmemi söyledi ve hizli durmadan yap felan dedi :D, bende eve gittiğim gibi sağ elime bir baktım ve bunu yapabilirim dedim içimden ,1 bucuk saat felan sürmüştü, boşaldımda korktum ilk başta sonra feci bir zevk aldım hayatımda hiç yaşamadığım birşeydi mucize gibiydi :D pipimden ise sperm bile çıkmadı yapışkan su gibi birşeydi :)
13 yasimda banyoda 31 e kadae saydiydim hatta l*n niye bisey gelmiyo demistim 90 da falan geldi 😄😃😂
Cevap
3Cevap
Internet cafede liseli kızlar resimlerine bakarak git her yapıyorum birden bir şey oldu çok korkmuştum 😂😁😁
17 yasinda yatakta :)
Yaş 14 saat 23:30 suları yer yatak odam.
13 yaşımda yatakta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar