+1 yılHer bakir, bay ve bayan bir olurmu? esinle, sevisme ozel zevk noktalarinla ilgilenme bir yandanda konusma gerdek oncesi masörün masaj yapmasi bay ve bayan hemcinsin tarafindan masaj.. cinsel zevk veren urunleride kullanmak.. ilk gece, oncesi psikologla konusmak saglikli ve guzel bir gece ve bayanin rahat olmasi adina, irgazim yasamasini saglayacak yontemleri ogrenme vb. ayrica , tecrubeli olan cok eslilige alistigindan , hem senin ona yetmemen baska gul koklama istegi cinsel hastalik bulastirma riski anal isteme riski vb. yuksek ihtimal.. sen bilirsin insanin kendine ettigini olumsuz anlamlarda seytan bile etmez..
02 Yorumla
Soran+1 yılOkadar düşünceli biriyse beni memnun edecekse olur tabi ki
- +1 yıl
Veya, hoslandigin erkek bakirse sen isteklerini belirt.. yazimdaki tavsiyeler + kendi ekliyeceklerin.. illada tecrube diyorsan , bosanmis erkek ara.. en azindan zina etmemis olur aldatma ve senle yetinmeme ihtimali duser.. birde her yataga giriste uyumakta dahil.. disi fircalar hos gelen koku surur koltuk alti rolon surur. vede cinsel munasebet olmasa bile duzenli bir sevisme durumu olur vb.
En İyi Cevaplar
Sana puanım 10 valla
Bakire olman da onemli degil
Böyle senin gibi düşünen kız az ne yazikki
Ben de bir bayan için aynısını düşünüyorum ıyyykkk ya bakire bakir olunca soğuyorum ya ilişkilerinden cocuk gibi05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim hak verdiğin için ben de öyle oluyorum işte çocuk gibi geliyor bilmiyormuş gibi
Soran+1 yılOzaman bakir olanlar yaşamadığı için anlamıyorlar dimi
+1 yılBen istiyorum. Tecrübesiz olması falan hic umrumda olmaz tecrubeyi biz beraber ediniriz. Kendim gibi birini isterim :)
161 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarım :)
+1 yılBakire erkek benim için daha hos. Madem ben kendimi saklıyorum o da saklasin.
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Şimdi arkadaşım bu herkesin kendi kararı derim,
ve saygı duyarım bu site de herkes büyük konuşuyor ama şunu unutmayın ki bir insan birini sevmeye başlarsa ne bakirle kafasına takar nede bakire olmasına,
biliyorum bazeleriniz diceksiniz ki ne yani bakire olmayan bir kızla evlenir misin onu zaten daha önce den yaptım 3 senle evli kaldım ama çok sorunlar yaşadım için onunla 8 sene önce boşandım.
Yani ben derim ki bir seven insan ne bakir ile nede bakir olmasına bakmamalı ama bu sadece dürüst olanlar için geçerli öyle don gibi değiştir kadın değiştirmesi için değil.21 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
Açmamış gonca gülüm ben ^^
Gülümü avrada koklattıracam295 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :D
Senin ağzından yazayım, bakir değilim deneyimliyim de,
başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyi öğren, kendini kendi kadınına saklayan kişiler itici demekle kendini aşağılık bir duruma sokuyorsun farkında mısın. Birileri senin deliğinle yaşadıklarına saygı gösteriyorsa sende onların düşüncelerine saygı göstereceksin kıt kafalı.41 Yorumla
Soran+1 yılTamam 👍
+1 yılbence gereksiz bir soru. s aşık olanlar var bu dünyada ağır yaşayan var hayatlarını o tarzda insanlar var bakire kadınlara özel bir durum erkek ile adam arasında bir ayrım yapmak istersen yap adam piyasada sınırlı erkekden çok ne varki piyasada ama bakirelik kadına özel bir durum hem ağzında böyle cümlelerle buralara kadar taşıyorsun bu telafuzları. s yazık ben senin şu an nasıl biri oldugunu anladım mesela..
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl biriymişim
- +1 yıl
edebimi aşmam :) burada bakireliği sorguluyorsun eğer seviyeli bir kız olsaydın böyle şeyler sormazdın diye düşüncelerim bu yönde :)
Soran+1 yılSaygı duyarım
bir bok bilmeden abazalar arasında yayılmış şeylerle beyinlerinizi yıkıyorsunuz. Hani diyolar ya erkek tecrübeli olmalı falan. Hayatımda duyduğum en salakça şey. Sanki futbol maçı yapıyoruz ulan ne tecrübesi. Bu tarz şeyler birleşmeyi duygudan uzaklaştırır. Bence bu düşünceni değiştirmeye çalış yoksa bir erkek orospusuyla evlenip hayatını karartırsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılÖnüne gelenle yatıp kalkan erkek istemiyorum adam gibi ilişkileri olmuş bir erkek istiyorum
Sizin kadar midem geniş değil maalesef.
Sen bakire olmasan adam senle evlenmicek hala neyin kafasındasınız😂😂😂105 Yorumla
Soran+1 yılBakireliğe takılmayan çok erkek var
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. bakir olsun. önüne gelenle düşüp kalkan kirli bedeni kim ister ki
150 YorumlaAmman isteme. Sakın haaa.
Sana en deneyimlisi gider zaten.
Allah belanızı ne de güzel veriyor işte. Farkında bile olmuyorsunuz.
Bir de kanıt isterler. Daha güzel kanıt mı olur. :)55 Yorumla
Soran+1 yılBu dil neyce ben anlamadım
Pinokyo bile zımpara kağıdı ile 31 çekerken alev alarak ölmüş.. tecrübesiz erkek yok.. Milli olma ve genelev kültürü olan bir ülkede yaşıyoruz. hah köy çobanları var diyenler oluyor gibi hissediyorum.. köyde yaşayan bilir eşeği, şakası hep yapılır soluk kasabada pembe evde alınır..
02 Yorumla
Soran+1 yılBurada çoğunluk bakir 😊
O benim ilkim olacaksa bende onun ilki olmak isterim.
193 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarım
Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Ben de yaşıma yakın bir kız bakire olduğunu söyleyince "bunda cinsel isteksizlik vardır heralde" diye düşünüyorum.. 30'a kadar yapmamışsa şüpheyle yaklaşmak gerek..
Ama yaşı 20-22 falansa bakire olmasını problem etmem.. Normaldir..12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben 20 yaşındayım ve yakın zamanda evlenmek istiyorum bana da o yaşa kadar bakire olanlar inandırıcı gelmiyor
+1 yılBu sorulari soranlarin erkek oldugu dan supheleniyorum artik. Cunku hic bir kiz boyle yazmaz.
613 Yorumla- +1 yıl
@oozzee bir de bu sitede yazilan abuk sabuk seyler yuzunden insanlar birbirinden nefret eder oldu, buradaki seylere kimse inanmasin ozellikle cinsel konularda. iclerindeki bastirilmis duygulari yansitiyolar, disarida hepsi kuzu gibi
- +1 yıl
@Güüler haklisin
Soran+1 yılYoo erkek değilim
- +1 yıl
@oozzee yeni nesili cozemedim ben.25 yasindayim ama bizim zamanimizda boyle konulari konusmayi birak imâ edemezdik. Ayip diye bir sey kalmadi
- +1 yıl
@soran arkadas sen bakireysen bakir olmayan biri seni nasil hak edebilir?
- +1 yıl
@oozzee Ben de 88'in son aylari :) bizim nesilden sonra bozulmalara baslandi. Hic endiselenme hala utanmayi bilen yuzu kizaran insanlar var.
- +1 yıl
@fgerg4554 Herkes kendi soylediginden sorumlu, ne yaparsa yapsin beni ilgilendirmez. Gitsin herkesle birlikte olsun isterse. Ben kendi dusuncemi paylastim. Bakire bir kiz "ben bakir istemem ilk gece catir catir sevisicez"demez. Edep, namus kalmamis ozel hayatini diger erkeklerle paylasiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yaşamışsın demek ki. Zaten bakir erkek sana yetmeZ.
99 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım ama bakir erkek bana yetmez ateşliyim
Cevap sahibi+1 yılBu kadr ateşli olup da bakire olmaman mümkün değil bence. Neyse beni ilgilendirmez de. Tecrübeli erkek seni anlayacak mı peki? Ruhunu doyuracak mı? Sen yapabilecek misin gerçekten? Etrafta çok var sapık buna dayanabilecek misin?
Soran+1 yılHuyu suyu önemli bakir olsun ama fırlamada olmasın
Cevap sahibi+1 yılOlsun mu olmasın mı?
Cevap sahibi+1 yılDürüst düzgün insanlar çıkardın Allah karşına. Cinsellik göreceli bir kavram. İnş istediğin gibi olur. Ama artık erkekler seks manyağı. Mesela benim ilk erkek arkadaşım ayrıldık aradan 5 yıl geçti hiç aramızda özel birşey de geçmedi birgün bir ama attı seni beceremeli istiyorum boğazını s
Soran+1 yılBakir olmasın
Cevap sahibi+1 yılS*mek istiyorum diye şok oldum ki hiç beklemeZdim ve çok kırıldım bana ne gözle bakıyormuş diye. Yani tecrübeli sadece kendini düşünür. Senin ruhundan anlamaz üstelik yapacağı herşeyini yapmış adam.
Soran+1 yılAyıp etmiş yani ne desek az kalır utanmaz adam
Cevap sahibi+1 yılAynen sana bunu anlatmamın sebebi bu adamlardan çok var ruhun incinmesin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİste iste tecrübeli, sonra seni her s.. ktgnde baskasini getirir aklına. Seni baskasina benzetir hayalinde, ha bide sen onu tatmin edemezsen o zaten alışık (senin tabirinle tecrübeli) baskalarina gider. İlk ve son olacak arkadaş bir insanla onanlamda yakinlasiyorsan. Yoksa herzaman o eskiyle yarış içinde olursun. Tecrübeli erkek, iradesine sahip olamayan kadinlara değer vermeyen adamdır. Oturup tekrar dusunmelisin /dusunmelisiniz arkadaşla ayni fikirde kim varsa
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bu söylediklerine katılmıyorum saygı duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim inşallah çoook tecrübeli bir eşin olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılanladım da neden böyle bir şey istiyorsunki madem bakiresin?
yanii adam bakir olabilir ama bu kendini ifade edemeyeceği anlamınamı geliyor?29 Yorumla
Soran+1 yılBence öyle yani ilkini benimle yaşayacak kötü bir seks yapmak istemiyorum hele ilkim olacaksa cayır cayır sevişmeliyiz
- +1 yıl
cayır cayır sevişmezmi bakir olan?
Soran+1 yılYani Başlarda yapamaz
- +1 yıl
al işte siz evleniyorsunuz gerdeğe gireceksini yapamaz diyorsun nasıl olacak bu iş?
Soran+1 yılSaatle alakası yok tecrübeli olan yarım saate hallediyor demek ki :D
- +1 yıl
yarım saattemi halledilmek istiyorsun
bu kişi senin kocan olacak ömür boyu halvet içinde olacaksınız
Soran+1 yılEvet her gün yaparız suresi önemli mi uç saat mi sursun
- +1 yıl
tamamda sen öyle konuşuyorsun ben sana göre konuşuyorum
ama sen bence ezbere konuşuyorsun birilerinden duymuşsssun birşeyler onları kendine dikta ettirmeye çalışıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerhalde sizdeki mantık şu. Kadın erkekten daha zor zevke gelir. Erkek kadına nazaran çok daha kolay 1-2 hareketle bile onu bırak 1-2 sözle bile cinsel ilişkiye hazır hale gelir. Bakire bir kız bunları sağlayabilir ama bakir bir erkek kadın vücuduna yatkın olmadığında cinsel hayatın içine edebilir, kadını cinsellikten soğutabilir ve yataktan uzaklaştırabilir diye düşünüyorsunuz.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz böyle
Cevap sahibi+1 yılPeki bu erkek bakirse ve bir çok yolla bir kıza nasıl davranması gerektiğini anlamışsa kabul etmez misiniz?
Soran+1 yılYani iki bilirse olur
Soran+1 yılİşi bilirse
Cevap sahibi+1 yılPeki teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDün biri perşembe buluşalım 44 yaşındayım dedi haber bekliyor. Nasıl sence... bakirliği vereyim demi hazır karıda var bende de çivi gibi ohh ne güzel ıstanbul be
16 Yorumla
Soran+1 yılO da çok yaşlı ve ıyy
Cevap sahibi+1 yılNiye tecccccrübe fışkırıyor. dapdarmış 1 senedir hiç yapmamış
Soran+1 yılİyi ozaman sana da tecrübe olur hem
Cevap sahibi+1 yılBana olur sana olur biride etkilenmiş :D
Soran+1 yılAnlamadım kim etkilenmiş
Cevap sahibi+1 yılBen de bilmiyorum etkilenmiş eskilemiş😄
- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılkızları anlamak zor
https://i.hizliresim.com/5R8p3q.jpg34 Yorumla
Soran+1 yılAsfdfsa koptum ya:D
Soran+1 yılBenim isteğim anlaşılır birşey
- +1 yıl
sevgiline dersin git bikac kişiyle yat tecrübe kazan öyle gel diye :)
Soran+1 yılOlur söylerim :D
Farketmez böyle şeylere çok takmamak lazım bence senden önce olmuş bitmiş şeyler sonuçta.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen benden önce olmuş bitmiş olacak takılmam yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha önce yattıklarıyla kıyaslanmayı göze alabiliyorsun yani.
21 Yorumla
Soran+1 yılAlırım seksiyim ve ateşliyim
+1 yılBen istemem =/
Hoş bakir olmasa da ben bi' erkek istemem abi =/23 Yorumla
Soran+1 yılPeki bakir misin ve bakire kız mı istersin
- +1 yıl
Bakir değilim.
Bakire birinin cinsellikten sonraki triplerini çekemem abi, mümkünse bakire olmasın..
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
bir şey merak ettim, şimdi hani bazı kızlar bekaretini kaybedince zarlarını diktirebiliyorlar ve sonra yeniden sözde bakire oluyorlar ya, benim gibi bakir olmayan erkekler, biz neyi diktireceğiz? :/
23 Yorumla
Soran+1 yılSizin birşey kanıtlama gibi derdiniz yok bakirim dersin inanılır. Anlaşılmıyor ki. Kim bilir kaç erkek bakirim diye kandırıyor
Soran+1 yılHelal
evleneceğin zaman sorarsın bakirim derse git tecrübe kazan gel dersin olur biter
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmaz :D
Önemli değil o olsun bu olsun diye ama tecrübeli olması yaşanacak gece için avantaj. Bakir olması duygusal olarak :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsellikte ruhların kalbin ne kadar birleştiği önemli tenler birleşen çoktur ruhu birleşen azdır
10 YorumlaSenin bedenin bakire olabilir ama ruhun biraz şey sanki :/
41 Yorumla
Soran+1 yılHe he tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzelikle bakir olmasin demem ama sevdikten sonra benim için farketmez.. yani biraz tecrübeli olsa tabiki daha iyi ama dedigim gibi önemli olan sevdiğin erkekle birlikte olmak
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum
Hehe bakiresin :D karşı taraf ta tecrübe istiyosa? Ki ya erkeksin ya tecrübelisin
41 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ateşliyim tecrübeli erkek istiyorum
Öyle biri istiyorsan karşındaki erkek de tecrübeli isteyecektir davul dengi dengine
13 Yorumla
Soran+1 yılYoo o erkekler bakire istiyor canına minnet öğretirler :)
Soran+1 yılTabi ki ama ben işi çabuk kaparım merak etme :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkalarının kollarında inlemiş bir kızı koynuma alamam ben. Bakirim ve evleneceğim kız da bakire olacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim sadece bakir istemiyorum dedim
Bakir erkek istemiyorsanız ben bedenimi boşuna mı sapık kızlara karşı korudum seks objesi olarak mı görüyorsun sen bizi
11 Yorumla
Soran+1 yılYani illada koruma yaşa biraz
+1 yılböyle düşünen bir kızla bakirde olsam, olmasamda istemem. sadece seks düşünen kıt beyinli gibi gelir açıkcası.
21 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bakir bir erkeğim
evlenin ceye kadar sabrediyorum
inşaallah evleneceğim kızda bakir erkek arar
sonra her gün ölenekadar cinsel ilişki:)04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabi ilk eş yıpranırsa 2. evliliği yapabilirim
her gün dayanamaya bilir
Cevap sahibi+1 yılbakir erkek daha isteklidir
çünkü sabretmiştir
düşün 100 kızla yatmış tek gecelik
101 ci sen olucan
orgazm bile yaşayamayacaksın
10 dk sonra erken boşalma sonra 1 2 ay sonra seninle yatmak bile istemeyecek
kaçamak diğer kızların peşinde koşucak
kazandığı parayı dışarıda kızlarla yatabilmek için harcayacak
sana karşı duygusu düşük olucak
belki sen bakire olmasan seninle evlenmeyecek 102 ci kızdan bir farkın olmayacak
Cevap sahibi+1 yılmadem değersiz bakirlik sen niçin bakiresin
erkek yatıyor 100 kızla senin hakkın yokmu!
Soran+1 yılYa ne kadar saçma bir düşünce neyse saygı duyuyorum
tercihlere saygımız sonsuz hatun gız biz farklı düşünüyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam benle aynı düşünenler var yeter benim için
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olduğuna inanmıyorum. Ya bakire değilsin ya da fakesin.
15 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama bakireyim ama ateşliyim yani güzel şeyler yaşamak istiyorum tecrübeli olsun
Cevap sahibi+1 yılÇok salaksın. Evlenmediği halde bakir olmayan biri imkan bulduğu her kızla ilişki yaşayan biridir. Senle evlendiği zaman da imkanını bulur ve bir başkasıyla yakınlaşırsa seni aldatır. Ondan sonra buraya gelir "Hiç adam gibi adam yok" gibisinden bizlere maval okursun. Sen salaksan biz ne yapabiliriz değil mi?
Soran+1 yılBakir olmayan her insan senin dediğin gibi önüne gelenle yatmış olmuyor sen daha bunu biliyorsun.
Cevap sahibi+1 yılErkek dediğin her çiçeği koklamak ister. Kokladığı çiçekten tez bıkar. Başka çiçekler aramaya başlar.
Tamam ben bilmiyorum. Sen aynen böyle devam et. Eşinin seninle tecrübe kazanmasını isteyeceğin yerde başkalarıyla tecrübe yaşamış olmasını iste. Eski tecrübelerine dayanarak seni beğenmezse görürsün.
Evlenmediği halde bakir olmayan biri bir kızla ilişkiye girmek için evlilik bağına gerek duymuyor demektir. Senle evlendiğinde de fırsatını bulduğu zaman seni aldatır. Çünkü erkek, kokladığı çiçekten hemen doyar, sonra başka bir renk, başka bir çiçek arar. Artık bu sahne onu avutmaz, ondaki esrar, onu çeken cazibe, bağ ve düğümler çözülmüştür. O artık başka bir cazibe, daha esrarlı bir düğüm ister, başka eğlenceleri kovalar.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılömür boyu zaman geçireceğim esimle zamanla tecrübe kazanırım bütün heycanımı dısarda yasayıp öldürüp onu idare edermiş gibi taklit yapamam
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor ki zaten her ilişkinin heyecanı var yani senin dediğin gibi bakir olmayan biri illa eşiyle istemeye istemeye sevişip rol yapmak zorunda değil seks herzaman heyecan verir hele bakir bir kızla olacağı için heyecanlanır
+1 yılyani evlendiğin adam 15-20 kere seks yapmışsa farklı insanlarla sorun olmaz mı senin için
06 Yorumla
Soran+1 yılönüne gelenle yapmasın mesela 3-4 kızla yapmıştır ama defalarca yapmıştır kabulüm.
- +1 yıl
saçmalık bence abi ben ne isterdim biliyon mu sevdiğim kız bakire olsun ben bakir ama farklı yollardan hiç deneyim yaşamamış olacak biz beraber öğrenice beraber utanıcaz beraber tadacaz herşeyi evlilik sexten ibaret değil eğer dediğim gibi olursa bağ daha çok güçlenir ve daha çok seks yaparak profosyonelleşiriz ikimiz de
Soran+1 yılBen öyle istemiyorum sana saygı duyuyorum
- +1 yıl
aynen ben de sana saygı duyuyorum bide bişiy daha solemek istiyorum sana önceden seks yapmış olsun demiştin önceden yapmışsa bayağı siz evlendiğinizde belki seni beğenmicek yani vücutunu okadar kız görmüş geçirmiş ya da sevse bile sıkılacak hep aynı aynı bu da bir ihtimal
Soran+1 yılBen güveniyorum kendime
- +1 yıl
saygı duyarımm
senin gibi bir bakire istiyorum :D not: bakire değilim :D
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi çok var da söylemiyorlar. Çevremden biliyorum bakir istemiyorlar
Soran+1 yılAynen işte bakir olanlar ayaklandı şu an :D
Soran+1 yılEvet öyle olmasın normal kızlarla birlikte olsun sonra benimle evlenmeyi seçtiği için ayrıca bir gurur duyarım
Soran+1 yılHehe saol
Soran+1 yılHayırlısı olsun mutlu ol
+1 yılBen bakireysem oda bakir olmalı
194 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı.
Soran+1 yılBen bakireyim ama bakir istemiyorum
- +1 yıl
Herkesin kendi tercihi tabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce adama verirsin bir sene boyunca senin üstünden tecrübe kazanır , oldu işte bu kadar basit. Veya bir kaç arkadaşını filan önerirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılOldu başka 😄
Cevap sahibi+1 yılTecrübeli bir kadının tadını alan bir adamı evine bağlayamazsın ben sana onu söliyim. Bakireyim dediğine göre adamın hakkından da gelemezsin , işin zor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende haklısın tecrübelideki görevini iyi biliyo bizimkisi kapı kolu görevi dimi midesizlik bu başka bişey değil..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zaman kadınlarla birlikte olup bakire isteyen adama laf etmiyeceksiniz. siz öyle istiyorsunuz bizde böyle istiyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur itiraz etmiyorum onu istiyorum zaten 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılHepsi tecrübeli istiyor bazen düşünüyorum yalnışmı yapıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış yapıyorsun 😄
- +1 yıl
Niye ilk çıkcağım son çıkacağın kişi olsun herşeyi eşimle yaşayayım diyorum niye kötü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki atomu parçalıyosun * tecrübesiz olsa nolur olmasa, senlede kazanbilir tecrübeyi
21 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden kazanmış olsun vakit kaybetmeyelim hem belki yapamaz beni de soğutur :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılGün gelir senin yatağında başkasını becerir sende bundan zevk alırsın
15 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var benden önce biriyle birlikte oldu diye beni aldatacak mı çok saçma düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılÖnceki kızda ki tadı sende bulamaz ise aldatır
Soran+1 yılKendi bilir boşanırız. Hem bakir erkekler aldatmaz diye birşey yok aldatan aldatır yani
Cevap sahibi+1 yılBakir erkek te aldatır haklısın ama bakir olmayanın aldatma olasılığı daha yüksek hem boşanırız demen çok itici evlenmek çok mu kolay onu bırak boşanmak ta mı çok kolay geliyor sana ergen zihniyetler ile lütfen bu konuları irdelemeyin
Soran+1 yılÖyle bir şey yok bakirlikle alakalı değil aldatmak
Erkek için önemsiz bir konu, seviyorsa bir erkek her türlü tatmin eder,
02 Yorumla
Soran+1 yılOrayı öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir olan biri de konuya yatkınsa tecrübeli gibi tatmin eder senin de aradığın bu değil mi zaten?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onemli olan cahil gibi bakakalmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni guzelce ziksin diyosn snde haklisin ama bakir biriside layikiyla zikebilir bnce
00 Yorumlatecrübe zekadan üstün değildir.
30 YorumlaBizde senin gibileri istemeyiz olur biter
33 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibiler?
Soran+1 yılTamam 👍
selam hiç elletmedım kızlar
51 Yorumla
Soran+1 yılAferin :D
Sanane :S gülünç bir soru buarada
31 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir erkek istiyorum ne var bunda
Bende bakir istemem..
31 Yorumla
Soran+1 yılOhh ya benim gibi düşünen bir kız şükürler olsun
+1 yılkendimi evleneceğim kadına saklıyorum bakirim
52 Yorumla- +1 yıl
Aynen reis :)
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılknka onların hepsı yalan soyluyor:D bazıları yapamadıkları ıcın :D kedi ciğer muhabettı yanı. d
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen fırsatı olan yapar yapamayınca ben kendimi saklıyorum oluyor
Cevap sahibi+1 yıl:D:D aynen aşkısı ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde bir cüğara yakar mutluluklar dileriz
21 Yorumla
Soran+1 yılSaol
bu nasıl zihniyet lan.
40 Yorumla
+1 yılHer şeyin ikinci el malını mı alırsın?
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O halde düşüncen saçma geldi adam tecrübeli herkesle yattı diyelim seni de bozdu ve aids olduğunu öğrendin ne yapacaksın?
Erkeğin *rospusu mu lazım sana
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne yapacağını bilem biri lazım
Soran+1 yılO senin düşüncen
+1 yılSenin bildiğin erkeklerden değilim tamam mı
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl erkeksin :D
- +1 yıl
namıssına halel getirmeyen irkekim...
- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!