Sizce Türkiye'de kızlar ortalama hangi yaşta bekaretlerini kaybeder?
14-17
18-21
22-25
26-29
Diğer...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
garip olan ne biliyor musunuz? bir kızın bu kadar çok değer verdiği bir şeyi, sevdiği erkeğe hediye ettikten sonra, erkeğin kendi zevkleri (sıkılmak, yeni arayışlar vs gibi) için bırakıp gitmesi.
ve daha da tuhaf olan ne biliyor musunuz ? şuan bazı "bekarete hala önem verilmesi çok tuhaf" diyen erkeklerin, evlenmeye karar verdiklerinde bakir kız aramaları.
ve şimdi bu "bekaretini kaybettin de noldu" diyen erkeklerin bi tane saat,bi gümüş kolye aldıktan sonra bırakıp giden kızın ardından harcadığı 100liranın yasını tutması da çok garip. o 100 lirayı kızın bekaretinden daha çok önemsediği aşikar! "abi ben o hatuna swatchtan saat aldım ya"
şu an bakire olmadığı zannedildiği için (kimisi dayısından amcasından tecavüze uğrayan,kimisi esnek kızlık zarına sahip olan) öldürülen kızlarımız var hala! ve bunlar hala 20yaşın altında!
ve asıl merak ettiğim şeyi söyleyeyim: biz ne zaman bu olduk? ne zaman bir kız için bekaret en önemli şeyken şimdi bekaretini -25li yaşlarda kaybetmek "normal" oldu? ne zaman bu makasın uçları bu kadar genişledi? bir yerde kız öldürülürken aynı sebepten öteki kız gurur duyar hale geldi?
bayanlar baylar! heyy sesime kulak verin! sevişmek çok güzel birlikte tek vücut olmak harika ama emin olun o yaşlarda "seks" yerine yapabileceğiniz çok daha eğlenceli aktiviteler var!
ahhaaha :) çok teşekkür ederim bu güzel iltifat için ama hayır değilim :)
çok haklısın bence eskiden bekaret en önemli şeyken şimdi bazıları"bu yaşa geldin hala bakire misin?"falan bile diyor
Eski köye yeni adet, eskiden evlenmeden asla kizlar bekaretini vermezdi istisnalar haric, o istisnalarda ne yazik ki hayatlari mahvoluyordu töre diye, simdi ise herkes normalmis gibi bekaretini veriyor yaziklar olsun diyorum cunku erkekler kullanip aticak sizi, adam olan zaten sevdiginin kizligini evlenmeden almaz (bazilari kiz benim olsun garant alim der o ayri konu sonucta kizi kaybetmek istemediginden)
Benim için bekaret herseyden once gelir kutsal bisey ve sadece esin icin sakladigin en guzel ceyiz !
kesinlikle haklısın
Kaybetmek fiili istemdışı olan bir olayı ifade eder ve bence sadece tecavüze uğrayan bir kız bekaretini kaybeder. Eğer cinsel ilişkiyi isteyerek yaşıyorsa, buna "bekaretini kaybetmek" değil, "bekaretten kurtulmak" demek daha doğru olmalı.
Benim yaşıtım kadınlar için (yani bizim nesilde) C seçeneği, zamane gençleri için ise B seçeneği geçerlidir sanırım.
Bu soruya ilişkiye girmeyen ama ; herşeyi yapan o kişiyle cırılcıplak yatakta olup sevişenleri de dahil etmek lazım. ilişkiye girmek degil o şekilde olmak da bekareti bitirir.
Cünkü en son birlikte olacaagı kişiye hatta evlenecegi kişiye karşı insan erkek kız farketmez sorumludur.
Cevap
21Cevap
Bence evleneceği erkekle paylaşmalı.Her önüne gelenle sevgilim diye cinsellik yaşamamalı.Çünkü sevgililer çok sık değişir olmuş.Sevgilim deyip her önüne gelenle cinsellik yaşarsa kalitesini ortaya koyar.Ünv çağlarında sık olmak üzere lise ve ilkokulda dahil ülkemizde kızlar bakirliğini kaybediyor ne yazık ki!
Orta parmağı hakedeceğine yanındaki parmağı haket.. bu sözüm tüm kızlara..
evet mantıklı bir söz:)
cuk oturmuş:D +1
pipoo111 benim sözümden prim üretme :D
sizin gibiler kadına şiddeti körükleyen tipler. +1 veren zavallı kızlarımız ise evlendiklerinde ama artık kirlendim düşüncesiyle şiddet görseler bile hanzo kocalarıyla oturacak geleceğin anneleri (!) çocuklarınıza kötü örnek olmak için birbirinizle yarışır durursunuz artık.
33 yaşına gelmişsin ama daha önyargının ne demek olduğunu önyargıyla insanlara davranılmayacağını öğrenememişsin.. benim burdaki sözümden ne anladıysan veye ne anlayamadıysan kadına şiddeti körükleyen tipler demişsin.. sen beni tanımıyorsun ki yaptığım yorumuda anlamıyorsun ki bana ve burda yorum yapan diğer arkadaşlara bu yorumda bulunuyorsun? vey burdaki söz içine oturdu da bu yorumları yapıyorsun.. sanırım sende orta parmağı hakedenlerdensin!
Ben 19 uma girmemiştim doğum gunume 20 gun kala kaybettım .. en ideali evlendğin zaman olması küçük yaşta kadın olmak çok zor bide tek başına kalınca, bunu yapan adam kabul etmeyıp senı tek bırakırsa hele ... yani ideal olan evlilikle kaybedilmesi..
avrupa yaşamış olsak haid neyse de türkiyede çok zor art niyetli insanlar çok senın saflığını kullanıp çok seyler yapıor ben çok yaşadım ama allahın sevgili kuluymuşum ki hep kıyısından döndumm .. ben genç kızlara burdan sesleniyorum 10 dakkalık zevk için tek bize ait olan şeyi vermesinlerrr.. kusura bakma bu konuda çok dertlıyımde
sana katılıyorum, bende onu istiyorum, aslında bazen bayan arkadaşlarıma yardım ettiğim oldu sen cinselliği tatmak istoyrsun bende öyole diyelim, illa bozmak mı gerekir, sevişerek de defalarca boşalıyor bayanlar 4 kez boşalttığımı biliyorum onun zevk aldığını görünce bende zaten boşalmış oluyorum, demek istemem şu ki, sokmadan tat almak kendini o an mutlu etmek en güzeli
:):):) yok ibretlik olaylar varda ondan kızlar okusunda ibret alsın ben hep yakınlarama kendım olarak anlatamsam da cevremden brıının başına gelmiş gbi nasihatlar verıyorum bu konuda ...
aslında evet sende haklısın erdoğanda ben o konuda çok geri kafalıyım bı kızın evlenmeden önce bır erkekle yakınlaşmasına karşıyım belkıde yaşamış olduğum pskojiden dolayıda olabılır... yani erkek milletine guven olmuyo anladın eğer çok istyorsa yaşı gelınce evlenır evlendiğinde de kocasyla her seyı yapar...
ben 18-21 seçeneğine uyan biriyim :) ama 22-25 ile 23-29 arası daha çok diye düşünüyorum.
18-21 aralığı diyorum...genellikle kırsalda ve büyük kentlerin varoşlarında o yaşlarda kızları evlendirirler...evlenince kız istemesede bekaretini kaybeder...
Kusura bakmayın ama sizin ailenizin ben nendiyim 15-20 nedir ya biraz insanda ağırlık olur oturaklı olur hiç yapamiosunuz bari Allah korkusu olur benim kız kardeşim olsanız bunları yapamazdınız.
Bekarete hala önem verilmesi çok tuhaf bu devirde...
neden bu kadar önemli hayatta daha önemli şeyler yok mu yani?
yıkıcı olan ne? bekaretini kaybetmek mi yoksa seni seviyorum diyenin seni bırakıp gitmesi mi?
sevdiğim insanla yaptım ve mutluyum diyelim ya ecel onu yakalarsa.. ?
ben de bunu demek istiyorum ölüm var ve hayat kısa arkadaşlar bekaretten daha önemli şeyler var hayatta.. mesela: AŞK..
haklısın centilmen06. bekaret saçmalığı yüzünden kadınlar mutsuz ve dayaklı bir evlliliğe katlanıyorlar. erkeklerde buyüzden kadınlara türlü işkenceler çektirebiliyorlar. "nasılsa benimle evlendi (yattı). başka birine gidemez" düşüncesi kadınlara yöneltilen şiddete dur diyemiyor.
16 yaşındaydım. pişman değilim. o kişiyle evlendim ve çok mutluyuz hala. ama ayrılmış olsaydık da pişman olmazdım.
bence yaş sınırı aşşağı kadar indi ortaokulda bile var, şu anda ee lise zaten malum, 18-21
Kullanmadan iade ederler şıkkı hangisi oluyor.
:)
diğer kızları bilemem ama ben 17 yaşımda verdim bekaretimi
17 yasinda sut dislerini kaybetmen gerekirdi bekaretini degil
İnanmıyoru ne erken yaşta kaybetmişsiniz kocanıza vereceğiniz tek hazine olduğunu unutmayın
burası türkiye ne zaman ne olacacagı belli olmaz isteyerek veya istemeyerek heran olabilir
güzel bi soru 17 ile 22 arasında gitmişse bilki 22 yaşındaki sonrakiler ilk eşine saklıyordur kendini :D
evde kalmışlar kısmısı diyorsun yani:D
aynen napsınlar koca bekleyip turşu kuruyorlar :)
bekaretini kaybeden arkadaşlar yakın bir gelecekte evllik hayali kuruyorlar mı?
bence bu ortalama baya azaldı 20 ortalamadır ama 15 te de kaybeden baya vardır
20 yaşındayım, kaybedeli 5-6 ay oldu pişman değilim ama biraz erken oldu :)
bence sexin yaşı yoktur ama yinede özellikle 17 18 yaşını dolduranlar iyice azıyor
18 ergenlık donemınde daha dogrusu merak donemınde dıyelım:::
Ben evleneceği erkeğe bakirliğini vermesini doğru bulmsamda 20 21 özellikle ünv. çağında bekaretini kaybeder ne yazık ki.
Özgürlük...
Güzel şey vesselam... :))
kesinlikle 18 21 arası
79
bnce 18-21
26-29 ideal bence
26-29 da zaten hala evlenememişse zaten kız olduğundan şüphe ederim hemde %99.9 :))
22-25
22-25
16 yaşmda kaybettm
herşey çok güzeldi ..ama biraz erken oldu sanırım ...
19 yaşındayım. hala birlikteyiz :)
24-25 olmalı bnce
bende 18
yok ya özellikle reşit olmayı beklemedim:) daha erken yda daha geç olabiirdi sadece canımdan cok sevdim yaptım. pişmanım. keşke sevdigim biri yerine buna degecek biriyle ypsaydım.
20 yaşındayım
24 sonra bence
18 en tehlikeli yaş
18-21
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar