Cinsel ilişkiden sonra koşarak banyoya gidiyorum. Bu partnerimi rahatsız eder mi?
Düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfen?
Düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfen?
Ya elbette rahatsız eder.. Sanki, "Gözlerimi kaparım, vazifemi yaparım" misali, sana karşı vazifem bitti, ben banyoya koşayım gibi olur..
Seksten sonra biraz daha partnerinle zaman geçirmen, biraz daha öpüşüp koklaşman onu memnun eder.. Ayrıca, birakaç güzel söz dumak ister her iki taraf da.. Mesela, "Canım, yine harikaydın.. Müthiş bir performanstı sevgilim" gibi onu onore edecek sözler söylersen, eminim ki o da sana buna benzer sözlerle karşılık verecektir..
Bu tür davranışlar aradaki sevgi ve mutluluğu arttıran ve perçinleyen davranışlardır.. Temizliği de on onbeş dakika sonra yapıver n'olur ki.. Tamam bazen tuvalet ihtiyacı için hemen gitmen gerekebilir.. Ama her seferinde de tuvalet ihtiyacı olmaz ki.. Fakat, alışırsan da, her ilişkiden sonra çişin gelir.. Buna izin vermemek için önceden ihtiyaçlarını gidermek en iyisi..
Bunun nedeni idrar yolu enfeksiyonu korkunuz mu? Öyleyse, haklısınız. Çünkü ilişkiden sonra yarım saat içinde mutlaka yıkanmanız gerekiyor enn kolay yöntem, yatağın yanında birkaç temizleme mendili bulundurarak onları seksten sonra kullanmalısın. Temizlik olayını abartma onun pis olduğunu düşündüğünüzü sanmasın.
Evet rahatsız eder .Mesela tecavüze uğrayanlar neden banyodan çıkmak istemez.Çünkü kendini temiz hissetmek ister.Tecavüzü gerçekleştirenden kurtulmak,onun hiçbir parçasını,kokusunu taşımamak,ondan arınmak ister.Sende sanhi bu durumdaymışsın gibi oluyor.
Vücüdunun daha diri olması için banyoya gittiğini söyle...
Örnek olarak; Çok tutkulu ve doyumsuz olduğum zamanlarda ilişkiden hemen sonra soğuk suyla duş alırım daha diri olmak için buda ilişkinin canlılığını ikiye katlar...
Cevap
12Cevap
bence kesin rahatsız eder, hani kadınların işini bitirdi k.çını döndü yattı olayından rahatsız olurlar ya.. işte bu ona çok benziyor.. seksten sonra partnerine sarılmalısın gerekirse biraz sohbet etmelisin yada öpüp koklamalısın..
Demekki kendı başına ulaşıyorsun. Güzel.
Erkek arkadaşın acaba yeterlı değilmiyim de kendi yapmaya gitti diye düşünürse rahatsızlık olur. Yoksa ne sıkıntısı olacak.
bencede neden gittiğine bağlı...banyoda başka birisi bekliyorsa; haklısın hiç vakit kaybetme...elin soğumadan git tabiii. yoksa azıcık mutluluğu sindirmeye bak..daha güzel olacaktır...
bence rahatsız olabilir ama neden gittiğini açıklarsan bir şey demez bence
evet..sanki zorla sevişiyormuşşsun yada ondan iğreniyormuşsun gibi.aclen ne? telaşın niye? bırak orgazmın tadını çıkar ya...
bende ağzımı çalkalamak için gidiyordum genelde ağzıma boşalırdı...rahatsız ederse etsin ama dimi..yutmakmı zorundayım...sen neden gidiyorsun.?
e saniye sektirmeden gidiyorsan eder tabii, biraz birlikte nefeslendikten sonra git bari.
Ben bunu sevgilime yapsam çok bozulur, aynı şekilde o da bana yapsa bende bozulurum
hayır neden rahatsız etsin tabiki gidiceksin bence mantıksız bir soru
ne var sence bunda !
neden gittiğine bağlı durumu açıklayabilirisin
Beni rahatsız eder kesinlikle.
evet, o yapis yapis halde uyumaktir aslolan
beni rahatsız ederdi açıkçası...
en iyisi banyoda seviş sen
temizlik imandan gelir derler
Rahatsız eder...
ne yapmaya koşuyorsun ? wc mı ?
acelen ne?
herhalde :D