Öz annemle eşim birlikte oldu?

Nasıl anlatayım bilmiyorum çok şeyler yaşadım lütfen fake demeyin bir anne bir kadın olarak ne yapacağımı ne yaşayacağımı bilmiyorum boşandığım eşimle tekrar barıştım onca şeye rağmen çok şeyler yaşadık şiddet aldatma en son 1 sene ayrı kaldık bu süre zarfında ben kadın sığınma evine gittim orada kaldim benim bir ilişkim oldu başkasıyla sonra eski eşim bunu duydu baya bir yıkıldı barışmak istediğini söyledi bende tamam dedim onu hastalık derecesinde seviyordum 2 buçuk yaşında bir çocuğumuz var ama öyle bisey ögrendimki annem ağla ağlaya anlattı annem bir gece bizim evdeydik alkol almıştık hep birlikte ben icerde çocuğu uyuturken uyuya kaldım annemle eşim oturmuşlar o gece annem uyumuş koltukta uyurken onu ellemeye başlamış iç çamaşırını indirip agzima bile alamıyorum biseyler yapmış annemde kalkip baya tepki vermiş ama alkollü diye karıştırdı beni diye aldatmış kendini ve korkmuş özür dilemiş bana anlatmadı sonra ben bosanip evi terk ettikten sonra gene annem ona gitmiş konuşmak için beni rahat bırakması için o gecede tamamen biseyler yapmış gene uyurken annem icecegime bisey koydu diyor uyurken uyandığında annemin üzerindeymiş ben bunu nasıl anlatayım kime anlatayım inanmak istemiyorum üzerine eşime anlatırsa affedeceğimi söyledim çünkü inkar ediyordu herseyi itiraf etti annende istedi hep bunu kac kez beni aradı dedi gece clubune gittiklerini videosunu gosterdi savunması sen beni aldattın intikam için yaptım dedi bunun dışında çocukluk arkadaşımla yattığını öğreniyorum ben aldatmadim ben bosandim biseye ama diyor annem üstüne vardım da anlattı eşim öyle namus timsali aşırı allahtan söz eden birisi nasıl böyle bisey oldu şimdi ben ne yapacağım 2 buçuk yaşında oğlum var söylesem inkar edecek anneme aklıma yiyeceğim kimseye anlatamayacağım için size anlatmak istedim onu nasıl sevmiştim ben kimseye güvenemeyecekmiyim annem yemin ettirdi susacaksın dedi ben susmadim Çocuğun yüzünü de benim yüzümüde ölene kadar görmeyecek duruma getirmem gerek öyle pişkin biriki inkar eder haklı çıkarır kendini annemden nefret ediyor gorusmemi istemiyor yıllarca annem boşanmamı istedi beni üzdüğü için sebebi çok var nefes alamıyorum bi yandanda hicbisey olmamış gibi davranmak zorundayim şu an çocuğumu bile görmek istemiyorum inanınki ben bununla nasıl yaşayacağım sanki hersey yalan gibi geliyor bana birde cinsellige düşkün birisi değil Di hicbirzaman yıllarca bir ırz düşmanı sapık biriyle yaşamışım sevmişim iyi ki kızım olmamış diyorum içimden annemin anlattığı tecavüz esimin anlattığı istedi diyor ilkinde uyuyordu yanaşmiş sözde sana yanaşan adamla clupte neyşin var babam kalpten gider rezil oluruz kafayı yiyeceğim gerçekten yalan gibi sanki bir yalanın içindeyim içim bomboş nolur bana akıl fikir verin ben nasıl yaşayacağım ne yapacagim
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen fake falan yazmayın gerçekten zor durumdayım sadece yol istiyorum oglumu 6 ay kaynanama bırakacağım mecburen bakacak psikolojim yok ona zarar veriyorum bu durumda velayet Bende sizce geri alabilirmiyim zorluk olur mu
Öz annemle eşim birlikte oldu?