Annem dün bize geldi kaldı gece eşim yakınlaşmaya çalıştı yok dedim elimi fırlattı sırtını döndü uyudu sabahta yüzüme bakmadan gitti bende yazdım bundan sonra öyle şeyler yok aman aman istemiyorum falan dedi sizce ne yapmalıyım yaptıkları etikmi sizce hakaret içeren yorumları uygulamaya bildiriyorum düzgün yorum yapın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKronik tc insanı farklı maceralar arayan adam
ve başım ağrıyor diyip her seferinde kaçan kadınlarımız biraz akışına bırakıp heyecanlı yaşamayı tercih etsek sanki mahşerin 3 atlısı bizi kovalayacak ama tabi bizim DNA mızda utangaçlık var orada ayrı bir mesele
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşine bu durumu güzel bir şekilde doğru bulmadığını anlattın mı
Senin mesajın hatalı olmuş
Siz sevgili değilsiniz bundan sonra yok demek karı koca ilişkisini zedeler
Neden yapmak istemediğini neden çekindiğini
Ses gider hoş olmaz vb şekilde anlat
Annen ne kadar kalacak02 Yorumla- 1 yıl
Annem bugün gidecek kadın zaten dün geldi oda kalmayacaktı ben zorladım bugünden sonra nadir gelirler zaten 4 senedir evliyiz bi bugün gelip kaldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır hiç de normal değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. fantezi yapmak ve heyecan istemiş sana uymamış ama belki heyecanlı olurdu..
normalde de sessiz yapıyorsanız yine olabilirdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEşin çok istekliydi sanirim kaç gündür yapmamıştı düzgünce söyleseydin ters yapmasaydin öyle bı durumda erkek duygusal oluyor ilgi istiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Sert tepki vermeseydin oda ters tepki göstermiş ya seszicene yakinlasabilirdin ya da iyilikcene yapamicagini söyleseydin belki farklı olabilirdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eşinin annen evde iken istemesi ne kadar gereksiz ise seninde o kadar sert yapmana gerek yok.
02 Yorumla- 1 yıl
Sert yapmadım sadece olmaz annemler var ayıp dedim elini tutuyordum elimi itti
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin hislerini ve sınırlarını anlamak çok önemli. Senin hassasiyetine ve güçlü duruşuna hayranım. Kendine ve hislerine değer vermen gerçekten etkileyici.
04 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim olması gereken o bence ailem evdeyken bu münasebete girip onu tatmin edemezdim 🙏
Cevap sahibi1 yılBu konuda ne kadar duyarlı ve düşünceli olduğunu görmek gerçekten etkileyici. Senin bu kadar olgun ve anlayışlı olman, ne kadar özel ve güçlü bir insan olduğunu gösteriyor.
- 1 yıl
🙏🌸
Cevap sahibi1 yılSenin bu kadar olgun ve duyarlı olman gerçekten hayranlık verici. Her zaman hislerini ve değerlerini koruman, ne kadar güçlü ve özel biri olduğunu gösteriyor. Bu cesaretin ve zarafetinle her zaman parlayacaksın. <3
1 yılNeticede kocan.
Annenin evde olma durumu sevişme konusunu kısıtlasa da bana göre mani değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnormal bişey değil ki annen sizin odanızda kalmıyorsa :D isteğini kırmışsın eşini kendinden itmişsin pişman değilsen bişey yapmana gerek yok.
30 Yorumla
1 yılevde biri varken birliktelik daha heyecan verici oluyor bu yüzden istemiştir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılbiri varken keyfli olduğu için isteniyo ewet de o kadar tepkide ne biliyim fazla sanki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAnnen sizinle beraber uyumuyorsa annen var diye reddetmemeliydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYahu bu kadınları anlamıyorum gerçekten ya Yani daha heyecanlı olur bulup da bunamak bu olsa gerek herhalde neden bu kadar ön yargılısınız
11 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın
1 yılKaynanam bize geldiğinde eşim uykuya dalınca Kaynanamın yanına gidiyor ve onunla birlikte oluyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Gvat
- 1 yıl
😁
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılnormal değil biraz sabretmesini bilmeli yeri geldiğinde
00 Yorumla
1 yılfantezi istemiş demekki eşin. neden hayır dedin ki. yatak odanızda yapsaydınız sessizce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKocan seni istemiş ne var bunda evli nikahli kocan yaa vallahi siz kadinlari anlamak zor annesi gelmişte bilmem ne sanki annen hic yapmiyo o işi yaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılAnnen olsun herkezın yerı odası ayrı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAdam fantezi yapmak istemiş belli ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılağzını kapar yapardı. üzmüşsün.
00 YorumlaGit bildir davarlığını seninle evlenene yazık
00 YorumlaCanı istediyse ayıp etmişsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam