Seks yaptığım kişiyle evlenmezsem günaha mi girmiş olurum?

Ben böyle bir şey yapacak bir insan değildim. Değil cinsel ilişkiye girmek elini bile tutmaya cekinen bir insandım. Ama nasıl olduysa ben bu isteği yerine getirdim. Ergenligin verdiği psikolojik durum mu diyeyim bana büyü yapıldı mı diyeyim ya da basiretim mi bağlandı diyeyim inanın bilmiyorum. şu an olsa asla böyle bir şey yapmazdım. O bana erkekler askere gitmeden önce birileri ile yatar demişti. Başka biriyle yapacağıma seninle yapayım nasılsa evlencez diyordu. Dini nikah kıymayı bile teklif etti. O zamanlar reşit bile değildim. Ve böyle bir şey yaşadım. Sırf benden başka biriyle olmasın diye kendini ona verdim. Neden yaptım bilmiyorum... Sonra ailesinin beni istemediğini öğrendim. Ama ayrılamazdïm çünkü öyle büyük bir günah işledim. Kendimi hep onunla evlenmek zorunda hissettim bundan dolayı. Bugüne kadar da benden başka biriyle olmasın diye ilişkiye girmek zorunda kaldım. Ama o para karşılığı birileri ile olmuş tabiki bende onunla ilişkiye girdiğim için ayrılamadım.. Belki zevk diyeceksiniz ama inanın zevk aldığımı hiç hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey acı ve karın ağrısı... Yaş ilerledikçe ailenin istemesinin daha önemli olduğunu düşünmeye başlıyor insan.. Hem onun ailesinim istemiyor oluşu hemde bna yaşattığı Psikolojik baskılar beni gerçekten çok yoruyor.. Hâlâ birlikteyiz ama beni süreli aşağılayıcı konuşuyor. Sevdiğinden eminim beni kaybetmekten korktuğunu da biliyorum. Eskiden bu kadar değer vermezdi bana. Ama şimdi çok ilgili davranıyor. Benimse hayatıma çok anlayışlı çok efendi kafa yapısı benimle uyusan çok iyi bir insan girdi arkadaş olarak. Onunla olsam daha mutlu olurum sanki dedim kendi içinde ama ben bi günah işledim sonuçta. O çocuk bunu bilse kim bilir neler diyecek bana. Tahminimce o biriyle birlikte olmamıştır öyle bir insan değil çünkü. Oyuzden böyle düşünüyorum. Ve hayatındaki insana sabretmek zorunda kalıyorum.. Sizce ne yapmalıyım.. İlişkiye girdiğim insanla bana yaptığı şeylere rağmen ailesine rağmen evlenmeli miyim?
Seks yaptığım kişiyle evlenmezsem günaha mi girmiş olurum?