arkadaslar biraz sert bir mastürbasyon sonucunda bikaç damla kan gelmisti benden. simdi kendi kendimi kontrol etmeye calısıyorum. klitorisi altından vajina deligime dogru parmaklarimla hafifce bastiriyorum. eskiden aciyordu sanki oyle yapinca. artik hic bir acı ya da zorluk hissetmiyorum. sanki daha da zorlasam iceri hicbir engel olmadan rahatca girebilecekmis gibi. psikolojim cok bozuk. surekli bu durumu dusunuyorum. sizce hissettigim sey psikolojik mi? zarım zedelenmis ya da yirtilmis olabilir mi?
Cevabın nedir?
Sanmıyorum, sadece biraz hasar görmüş olabilir. Bundan emin olmak istiyorsan bir jinekoloğa görünmelisin. O sana en doğrusunu söyleyecektir. Fakat hiç ihtimal vermiyorum, bir daha ki sefere yaparken elini o kadar içeriye sokmamalısın. Üstten rahatlat, işini garantiye al bakalım.
Bol şanslar.11 Yorumla
Soran+1 yılparmak sokmadım. sürtünürken oldu
En İyi Cevaplar
olabilir... 2cm kadar içerde.. sert dediğin parmağını soktuysan bide kan geldi diyon... ihtimal dahilinde bozulmuş olması en iyisi içini rahatlamak için jinekoloğa git..
03 Yorumla
Soran+1 yılparmak sokmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlık zarı vajinanın 2 cm içerisindedir ortalama parmağını da sokmamışsın büyük ihtimal zedelenmiştir ama onu da zannetmiyorum açıkçası tırnak falan değse belki diyeceğim ama bastırmayla olmaz birde aynanın karşısından ayırıp bakabilirsin zarın var mı yok mu
012 Yorumla
Soran+1 yılya nasıl söylenir bilmiyorum ama surtunurken biraz fazla ve sert bastırarak surtundum. daha derinde saniyordum. bilmiyordum. icime bir sey ya da parmak sokmadim ama iste dişaridan fazla baski oldu gibi
Cevap sahibi+1 yılklitorisi vajina deliğinin içine doğru mu bastırdın
Soran+1 yılklitorisin oldugu bolgeye surtunurken baski uyguladim iste iceri dogru
Cevap sahibi+1 yıltamam onu anladımda parmağını mı vajina deliğinin içine doğru bastırdın yoksa üstten mi baskı uyguladın eğer parmakla yaptıysan kızlık zarı yırtılmış olabilir ama üstten baskı yaptıysan yırtılmaz hassastır ama o kadar da değil yani
Soran+1 yılparmak surtmedim ki. sert bir yastıga surtundm ben
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama ya kızlığın gitmiş olması için yastığın ucunu içine alman lazım onu da yapmadıysan sapasağlam
Soran+1 yılama işte o uç kısma bastırarak biraz sert sürtündüm
Cevap sahibi+1 yılbana özelden yazsana gizli kullanıcıdan çıktım bir iki bişiy soracam sana
Soran+1 yılburdan sor lütfen
Cevap sahibi+1 yıltamam utanabilirsin diye söylemiştim ama neyse şimdik aynanın karşısına geç vajinanı ayırarak içine bak bakalım kızlık zarı görünüyormu zaten belli olur ama partmağını ayıracağım diye içine sokma yırtılmamışsa bile yırtılır
Soran+1 yılolmaz olmaz. zaten korkuyorum. bakıcam diye bu sefer zarar gelmemişse bile birsey yapmak istemem
Cevap sahibi+1 yılparmağını içine sok demedim sadece dudaklardan ayırıp bak onu yapmıyosan hiçbir şekilde anlayamazsın yırtılıp yırtılmadığını
+1 yıltahriş olmuş bişey yok.. kuruntu yapıyosn
36 Yorumla
Soran+1 yıloyle midir gercekten
- +1 yıl
İçin rahat olsun.. bana güven.. sert sürtünmeyle bozulmaz.. kötü davranmışsın azıcık
Soran+1 yılsagol icimi biraz olsun rahatlattin :) icime hic bir sey sokmadim umarim sadece tahris olmustur
- +1 yıl
Bundan emin ol.. Bozulmadı.. Hala kızsın.. ;)
Soran+1 yılyüzümü güldürdün çok sağol :))
- +1 yıl
:)) asılması saçmaydı zaten
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi sana burada zedelenmiş deriz rahatlarsın sonra evlenirsin kızlık zarın bozulmuş çıkar , bozulmuş deriz gidip çıkacağın kişiye anlatırsın sonra bozulmamış çıkar kafa karışır. Hiç kafa karıştırmaya gerek yok sen bir doktora git biz böyle görmeden etmeden birşey diyemeyiz. Geç ayna karşısına bak bir internetten bozulmuş ve bozulmamış haline bak karşılaştır anlamazsan doktora git direk
21 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gitmeye cok cekiniyorum. saolun
+1 yılBence gitmemiştir ama sen yine de jinekolag a git bence
12 Yorumla
Soran+1 yılcesaretimi toplayınca gidicem
- +1 yıl
Relax takıl yarın ne olacağî bilemeyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendi masturbasyon ile dusme ile carpma ile zarin yirtilmasi kesinliklee mumkun degildir
14 Yorumla
Soran+1 yılsey sert ve biraz fazla bastirdim surtunurken. psikolojim iyi degildi bir de daha derinde saniyordum zari
- +1 yıl
Yine bozulmaz siz kulaktan dolmaa bilgilere inanmayin bir cok kadinin dogumda bozuluyor dusunun artik sizn bahsettinizz kadar basit degil. Parmaginizi sokmadiysanizz tereddut etmeyn
Soran+1 yılparmağimı sokmadım kesinlikle biraz fazla baskı uygulayıp sonra da o kanı görünce elim ayagim bosaldı. su an bile cok kotuyum
- +1 yıl
Yok yok korkmaa buradaki sacma sapan insanlarin yazdiklarini senin beynin bulandiriyor. Ayrica sert sevmen senin icin bir arti devam et
- 60 Yorumla
Canim hastaneye git baktir kuzenim baktirdi kimsenin haberi olmadan bisey yok dedi ayriyetten o ilişkiye gitmisti
03 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girdigi halde bisey olmadiysa o zaman esnek degilmidir onunkisi. kanama olmusmuydu?
Soran+1 yılçok özel değilse zorlamamı olmuş ki kan gelmiş
+1 yılyok bir şey olmamış... ama biraz sakin ol :) güzel kullan üzme fındığı
14 Yorumla
Soran+1 yılbir kerelik bir şeydi zaten. moralim bozuktu boyle birsey olucagini tahmin etmedim kendimi kaybetmek istedim. umarım bir sey olmamistir gercekten. cogu kisi olmamistir diyor su anda
- +1 yıl
olmamıştır... üzülme ve hayatına lütfen gülümseyerek devam et...
Soran+1 yıltesekkur ederim guzel yorumun icin
- +1 yıl
rica ediyorum :)
+1 yılprofılımde hakkımda bolumu okurmusun? eger yardımcı olabılecegım bısyı gorursen ozeldende yazabılırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılburdan bir fikir belirtseniz. lutfen. zedelenme olmus olabilirmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili okurum. Kızlık zarının ne olduğunu nerde olduğunu biliyor musun? Bilmiyorsan şöyle açıklayayım. Kızlık zarının bozulması çok sert bir cisim ya da penisle zorlanırsa olur. Başka şekilde elin çarpsa yine bozulmaz
02 Yorumla
Soran+1 yıliceri bir sey sokmadım. ama sürtunurken biraz fazla baski uyguladım. tahris olmus olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılSorun olacağını sanmıyorum yinede bir jinekolog uzmanına başvur.
+1 yılKorkma bişey olmamıştır. Olduysa da esine anlatırsın ilerde anlayış göstersin bir zahmet
12 Yorumla
Soran+1 yılkafasından soru işareti bırakıcam hep. aslında tertemizim ben diyemiycem
- +1 yıl
Kendine çok yüklenme. İlk regl olduğum zamanlarda gecikti diye kendimi bir ay hamile sanmıştım (halbuki o zamanlar elime erkek eli bile değmemişti). Neyse işte o günlerde yaptığım stresin acısını hala bazen çekiyorum :D stresten midem yiyeceklere karşı daha hassaslaştı midem yanıp duruyor zaman zaman. Sen sen ol çok stres yapma git doktora için rahatlasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmagini soktuysan bir kac santim olabilir. Kan normal degil tahriş olmustur derdim sert sürtündüysen
03 Yorumla
Soran+1 yılsert sürtündüm. parmak sokmadım. baskılı ve sert surtundum iceri dogru
Cevap sahibi+1 yılKan damlafi diyosun bendede kilotta kan gibi biseyler oluyordu belkide safece tahris.
Soran+1 yıltuvalete gittigimde farkettim. bir iki damla kan vardi camasirimda
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkızlığını bırak dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır
30 Yorumla
+1 yılbence bişeyiniz yok. kuruntu yapmayın derim. geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım oyledir. kanı gorunce sok oldum
Soran+1 yıltesekkur ederim
çavuşu adam gibi tokatla
hep kızların bahanesi budur. küçükken düşmüştür. kalem sokmuştur. oynarken olmuştur. mast ta olmuştur vs vs.
dr den başkası bişey diyemez. ama zar tek damar değildir. bir parçası kopsa bile diperleri sağlamdır diye düşünüyorum. ana yinede dr bilir01 Yorumla
Soran+1 yılicime bir sey sokmadım. biliyorum inanmıyorsunuz ama psikolojimin cok kotu oldugu bir donemdeydi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu abazaların laflarına bakma daha cevap gelmemiş ama bakma git bir doktora niye öyle sert yapıyorsn ki sanki
03 Yorumla
Soran+1 yılkendimi kaptırmıstim. bir de daha derinde saniyordum zari
Soran+1 yıldoktora gitmeye utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılwalla erkek oldgm için bilemicem ne kaddar derin oldugunu ama tek çözüm doktor yani
ahh ahh aynı benm başıma gelen şeyy yıllarca bunun kahrını çektim ne kadar zor ve kötü bişeyy :(
07 Yorumla
Soran+1 yılzarar görmüşmüydün?
Soran+1 yılsende gidemdim dimi doktora kontrole?
- +1 yıl
evlenincemi öğrenicen... bence şimdi öğren. eğer adam o anda anlarsa bozulduğunu seni o gece babanın evine gönderir. buzamana kadar sen sahip çıkamadın bana ne diye verdin diye. o yüzden şimdiden tedbiri al bence ;)
Soran+1 yılpeki kızı anlamadan dinlemeden paketli bir malmış gibi baba evine gönderen o adamdan ne hayır gelir söyler misin? yarın öbür gün kıskançlık yüzünden karısını da öldürür o. her gün görüyoruz bu düşünce yapısına sahipleri.
+1 yılmastürbasyon yaparken kızlık zarını yırtmayı başarmışsın geçmiş olsun. Birisine verseydin bari üzerine kalırdın evlenirdin :D
00 Yorumlapsikolojik ama daha fazla zorlama yoksa gerçekten gider
02 Yorumla
Soran+1 yılyok zorlmiyorum sadece kendi kendime salakca kontrol etmek icin ugrasiyorum ama artik bastirmam kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger senin gitmediyse benim de gitmemistir. Ben de korkuyorum bu konuda
04 Yorumla
Soran+1 yılsenden de kan geldi mi
Cevap sahibi+1 yılEvet ama benim tirnaklar uzundu tahristen mi yoksa gitti mi bilemedim
Soran+1 yılben el degdirmedim
Cevap sahibi+1 yılO zaman gitmez korkma
Orda bir yerdedir gitmemiştir, gitse de geri gelir meraklanma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit dr kontrole burdan neyi merak ediyorsun ki. muayene ol rahatla.
02 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum gitmeye
Cevap sahibi+1 yılneden burada nasıl yazıyor isen git dr gözük korkacak ne var. Şimdiden gidip kontrol etmezsen evlendiğinde ne halt yapacaksın. tahmini mi hareket edeceksin ya da burdakilerin cevaplarına mı bakacaksın. uzmanından gereken yardımı al. çok çekiniyorsan bayan dr git ya da özele. burada ağzı olan konuşur. bak bende konuşıuyorum ama sana uzmanından destek almanı tavsiye ediyorum. böyle yaşayamassın psikolojini bile etkiler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece zedelemiş olabilirin. bunu en iyi doktor anlar. dikkatli ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılzedelenme olabiliyormu
Cevap sahibi+1 yılolabiliyor. bir araştır.
+1 yılYandı gülüm keten helva! Gelde anlat derdini şimdi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadin dogum doktoruna git kizligini kontrol ettir. Bu psikolojiden kurtul.
01 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlığınız yüzde 99.9 bozulmuş burdakilere bakmayın lütfen.
018 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Cevap sahibi+1 yılHeralde o an baya zevklendin ve kendini kaybettin
Soran+1 yılpsikolojimde bozuktu. sinirliydim. kendimi kaybetmek istedim ve sanırım kendime zarar verdim
Cevap sahibi+1 yılParmakladın mı kukunu? Artık ilişkiye girmeyi düşünüyon mu?
Soran+1 yılparmak kullanmadım. soruyu okumadınız mı
Cevap sahibi+1 yılYok bozulmuş yüzde 99.999 ben öylesine sordum. Bundan sonra seks düşünüyormusun peki?
Soran+1 yılniye düşünüyorsam sen mi talipsin?
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen
Soran+1 yıldalga geçicek başka kimse bulamadın mı terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılNe diyon sen adam gibi soruyoruz düşünüyormusun diye !!!
Soran+1 yılsenin adamlıkla uzaktan yakından alakan yok
Cevap sahibi+1 yılSözlerine lütfen dikkat et kibarca söylüyorum fazla ileri gitme
Soran+1 yılkızlığın bozuldu deyip ilişki teklif eden sensin ileri giden ben mi oluyorum? haklısın arkadaşım sen haklısın. ne de olsa beyne kan gitmiyor şu an sen haklısın. hadi Allah selamet versin
Cevap sahibi+1 yılSen yanlış anladın. Sevgilin ile düşünüyormusun dedim. Benle değil
Soran+1 yılkıvırmada bak bakalım yukarıdaki yorumları iyi oku neye nasıl cevap vermişsin
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyormusun dedim sonra sen mi talipsin dedin bende aynen aynen diye lafı geçiştirme manasında söyledim. Sevgilin ile düşünüyormusun tekrar sorayım?
Soran+1 yılsizi ilgilendirmez!
Cevap sahibi+1 yılKızlığını kaybetmişin ama benliğini kaybetme
Sâdece tahriş olmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılinş
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doktordan fikir alman daha iyi olur
012 Yorumla
Soran+1 yılutaniyorum gitmeye ve korkuyorum. ya zarar vermissem ne yaparim diye
Soran+1 yılorası oyle ama erkekleri goruyosun. nasıl anlatırım ki boyle bir seyi. yaptigimi soylemeye utanirken nasil boyle bozdum derim
Soran+1 yılyine de kendimi cok kotu hissediyorum
Soran+1 yıldaha doktora gitmeye cekinirken bir de dikim mi. off. lanet olsun
Soran+1 yılkeske bozulmamis olsun yapmaz olur muyum hayır. ne diycem kızlık muaynesi icin mi geldim diycem direk
Soran+1 yılkotu sonuca kendimi yeteri kadar hazır hissettigimde gidicem. tesekkur ederim
niye takıyosun ki kafaya bunu
07 Yorumla
Soran+1 yıltakılmayacak bir şey mi :(
Soran+1 yılorası öyle de bir kız olarak eşimle o anı yaşamak isterim ne biliyim. bana karşı yüzünde huyunda suyunda birazcık değişme olsa bu benim çok gücüme gider. biriyle yapmış olsam istedim yaptım diyebilirim belki ama tertemiz geldiğim insanın aklında soru işareti bırakmak canımı yakar. erkeklerin nasıl düşünüceğini bilmiyorum ki. belki de her halimden tavrımdan anlar ilkim olduğunu
- +1 yıl
siz kızlar hep aynı kafadasınız sıfır gelişme bir kadının sevişmesiyle erkegin sevişmesi arasında fark var mı? evlenecegin adam daha önce biriyle sevişti senin neden zoruna gitmiyor neden seni beklemiyor? sen onu bekliyorsun ama çoğu erkek böyle evlenecegi günlerde başka bir kadınla birlikte olur ve senin yanına gelip sende bekaret arar sen diyorsunki eşimle o anı yaşamak istiyorum terz temiz peki eşin temiz mi? kimsenin senin hakkında ne düşündügü önemli degil sen temiz olduguna biliyorsun gerisi boş bana inanmayan güvenmeyen zaten hayatımda işi ne..
Soran+1 yılişte insan kimle olacağını bilmiyor ki. bunu düşünmüyor muyum ki sanki. belki evlenmiş ayrılmış belki de daha önceden defalarca ilişkiye girmiş bir adam olacak belki de benim gibi kimseyle bir şey yaşamamış. bu nasıl anlatılır onu bile bilmiyorum. insallah karşıma beni benden daha iyi anlayabilecek biri çıkar. bunu hesap vermek zorunda olduğum için değil içimin rahat etmesi için istiyorum
Soran+1 yılkızsal bir durum işte farklı bir konu.
+1 yılnasıl bir mastürbasyonsa artık. Koltuk kenarı mı, biblo muydu?
02 Yorumla
Soran+1 yılsert bir surtunme
- +1 yıl
ilişkiye girme vaktin gelmiş o zaman hatun
+1 yılmadem korkuyorsun neden yapıyorsun.. âkil işi değil. azcik nefsinize hakim olun mk.
02 Yorumla
Soran+1 yılboyle olucagını bilsem yaparmiyim saniyorsun
- +1 yıl
gidin bir jinekolog ile görüşün.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılVajen girişinden içine parmağın girdi mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır. ama sürtünürken iceri dogru baski olmus olabilir
Soran+1 yılbiraz sert surtundum bir de
- +1 yıl
Sorun olmaz öyle tırnak filan kesmiş olabilir belki iç dudakları.
Soran+1 yılparmaklarimi degdirmedim bile
- +1 yıl
Tamam. Şimdi çıkıcam gelince konuşuruz istersen yine.
Tahriş sonucu da kanama olmuş olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılsurtunerek yaptigim icin ins tahria kanidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmagin iceri girdi mi?
17 Yorumla
Soran+1 yılhayir. parmakla yapmadim
Cevap sahibi+1 yılBisey olmaz canim
Soran+1 yılo kan tahris kanı olabilirmk
Cevap sahibi+1 yılOyledir takma kafana. Ben kucukken bacak arama balkon demirine dustum. Cok kafama takiyordum ama bozulduysa da yapcak bisey yok.
Cevap sahibi+1 yıl10 yaslari civarindaydim hatirladigim kadariyla kan gelmemisti.
Cevap sahibi+1 yılBak canim ikimiz icinde ayni sey gecerli. Biz bekaretimizi bir adamin altinda kaybetmedik. Cocuksun kaza geliyor basina ya da baska bir sey. Allah biliyor ya bizi. Ona emanet et kendini. Insallah Rabbim yuzumuzu kara cikarmaz. Doktora gidip ogrenmek en iyisi bende oyle yapicam. Allah a emanet ol canim.
Soran+1 yıloyle bir sey ki nasil kaybedildigi anlasilmiyor ki. kan gelmezse kiz degilsin. ama nedeni bilinmiyor. umarim en yakin zamanda cesaretimi toplar doktora giderim. sagol sende Allah a emanet ol
+1 yılsokmazsan içeri bişey olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yıliçeriye bir şey sokmadım. ama baskı uyguladım dışarıdan.
- +1 yıl
yok bişey olmaz bozulması için kızlıgın içeri bişey girmesi gerek 2 cm de olsa
Soran+1 yılbayağı içeriye girmesi gerek yani dimi. dışarıdan ne kadar baskı da olsa bişey olmaz yani
- +1 yıl
yok olmaz bişey içeri girmemişse sorun yok
Soran+1 yılcok tesekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederimm
Nasıl bir azginliksa artik :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRegl değilsen patladın canım.
00 YorumlaDoktora git
00 Yorumlabence sıkıntı yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyledir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı olsun.
00 Yorumla
+1 yıloo gecmıs olsun :D
06 Yorumla
Soran+1 yılgulenecek bir sey degil. kiz kardesinizin yerine koyun. kahroluyorum
- +1 yıl
ben her seye gulerım
ayrıca benım kız kardesım yok olsa dahı mast. yapmaz - +1 yıl
tamam bu kadar dısladıgınız yeter l*n aglıyacagım sımdı. dd
- +1 yıl
Bozuk bir kiza denk gel de gor. Guldugune gore bir insanin uzuntu endisesine.
- +1 yıl
cok gordum hatta yasadım
ama ben her seye guluyorum bu sorunum var ya bu arada profıl fotografgındakı kuslar cok tatlı lan. d
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası