Sevgilimle arkadan ilişkiye girdik ve ilişki esnasında yanlışlıkla öne itti. Tam girmedi ama ittiği için oda şok oldu. Durduk ben kalkıp hemen tuvalete gittim ama bacaklarıma doğru kan aktı. Kızlığım bozuldu mu şimdi? Bozulduysa eğer ben ne bok yicem nolur bi yardım edin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Uln ben bu milleti anlamıyorum insanları oturdukları yerden yargılamak ne kadar kolay. Umarım bir şey olmamıştır da sen bı doktora görün boş ver burada sorma bunları moralini bozanlar olur. Doktora git bı baktır utanma çekinme.
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gidicem ailemin haberi olur mu acaba
Soran+1 yılYok hiç bakmadım. 23 yaşındayım
Soran+1 yılNasıl anlayacağım 53 kiloyum
Soran+1 yılYa özür dilerim hiç merak edip bakmamıştım ki
Soran+1 yılAnlamadım
En İyi Cevaplar
Kendini toplumun dayattıklarıyla tanımlamayı bırakmayı deneyebilirsin mesela. Kimin ne dediğini umursamadan kendin olma cesaretini gösterebilmek için, kendi psikolojik ve maddi şartlarını hazırlamayı düşünebilirsin.
Seni kınamıyorum, yargılamıyorum. Bekareti koruma ihtiyacı hissettiren motivasyonları anlıyorum, ben de aynı bozuk toplumsal düzenin içerisinde yaşıyorum zaten. Ancak bir gerçek var, kendin olmaya karar verdiğinde kendin gibi insanlarla karşılaşıyorsun. Ve onlar seni skindirik bir deri parçasına göre değerlendirmiyorlar.
26 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tabi ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki
- +1 yıl
Çünkü zihninde senin için koruyucu bir zırh gibiydi bekaretin. Ne yaşamış olursan ol, hepsini kendine saklayabilirdin ve ileride karşına çıkan adamın nefretinden, yargılamasından kendini koruyabilirdin. Şimdi onu yitirdin, dürüst olmak zorunda kalacaksın.
Önce kendine dürüst ol lütfen. Şu çağda, hala seni bekarete göre değerlendirecek bir kazmayı hayatında ömür boyu ister miydin? İçinde yaşadığımız toplumun ahlak değerlerinin yanlış temellere kurulduğu günlük yaşantımızın her anında açık seçik gözümüzün önündeyken, eğriyi doğruyu hiç tartışmamış bir insanı ister miydin hayatında?
Böyle şeylere takılmayan erkeklerin de sayısı az değil, hatta öyle tipler hayatından uzaklaştığında üzerinden epey bir yük kalkmış oluyor :) Şu anda yapman gereken, kendi değerlerini neye göre belirleeceğine karar vermek.
Soran+1 yılYa benim çekindiğim başkalarının düşünmesi ya da kendimi bakireyim diye korumada hissetmek değil. Bu hayatta yaşama sebebim annem ve ben annemin güvenini sarstım
- +1 yıl
Şimdi söylediğimi yanlış anlama. Tekrar söylüyorum, seni kınamıyorm. Ancak sen annenin güvenini, sevgilinle yatağa girdiğin an sarstın zaten. Bekaret falan filan bunlar tamamen tatava o noktadan sonra. Sen yaramazlık yapıp fark edilmesin istiyordun, kısmet olmadı ama zaten annenin sözünde değildin.
Zaten ona bir şey söylemek zorunda değilsin. Zaten yetişkin kızına güvenmesi bu kadar saçma bir sebebe bağlıysa ilişkinizi gözden geçirmen lazım. Tekrar söylüyorum, kendinle ilgili değerlendirmelerini gözden geçirmen lazım. Bekarete yüklediğin anlamlar tamamen hatalı, o hataları düzeltirsen zaten sen de rahatlayacaksın.
Soran+1 yılBu kafaya nasıl ulaşırım bilmiyorum ama çok teşekkür ederim
+1 yılSakin ol evet bozulmuş. Cinselliğe adım atıyorsan bunu göze alacaktın. Bak artık, ilkim olsun muhabbeti rafa kalktı. Doktora gittiğinde sadece gittiğin doktorun bölümü yazar içeriği çok detaylı yazmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcam şimdi tam olarak
- +1 yıl
E hayırlı olsun artık vajinal ilişki yaşayabilirsin. Haa çok taktıysan bakireyim yalanına diktir geç
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse bunu önemsemiyor karşına da senin tarzında biri çıkıyor merak etme bunu önemsemeyecek biri olacak yani hiç tribe girip diktirmekle uğraşma bir sürü tanıdığım var bu şekilde olan
116 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum öyle mi olur. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle zaten herkes sevişiyor ya dert etme bu kadar evlendiğin kişi de sevişmiş olacak
Soran+1 yılYa geceden beri ağlamalarım durmuyor
Cevap sahibi+1 yılBence o sevgiline ayar çek derim bilerek yapmış olmalı büyük ihtimalle sen niye ağlıyorsun asla değmez emin ol rahat ol yani bu kadar değecek bir şey değil
Soran+1 yılOda şok oldu ben ağlayınca beni sakinleştirmeye çalıştı düzeltiriz ailenle tanışırım dedi ama bilmiyorum erkek sonuçta güvenemiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnun düzeltmesine gerek yok takılma bu kadar bence arka ön farketmiyor da ama ilişkin Farklı bir yere kayabilir sen dikkat et yani bozulsa bir önemi yok ya ben kendi isteğimle sevgilimle birlikte oldum ikimizinde ilkiydi şimdi evleneceğiz ama zamanı var biraz çok takılacak bir şey değil sevgilim hatta sormuştu öylesine öenemi yok demişti bana taktığın kadar değerli bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılKişinin yapısına göre aileyle ne alakası var ailesi tutucu çocuk benden 5 yaş küçük ve umrunda değil sevgiyi ona bağlamıyor ben de şaşırmıştım onun bu tutumuna çünkü tedirgindim ama hiçte öyle değilmiş karşındaki kişi seni seviyorsa ona bakmıyor sadece seni önemsiyor zarı değil
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
37Cevap
+1 yılBen arkadan sekse karsiyim.
1. Kadini asiri adaliyor bence
2. Erkeklerin bekaret sorunundan kacmak icin kullandıkları yol.
3. Hijyen ve saglik acisindan sakincali
4. Gunah olmasida cabasi
00 YorumlaCinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arkayı sert yaparken bir anda konsantrasyon eksikliğinden öne kaldırmış oda en az başını almışsın o yuzdenkizlikgitmiş sevgiline kizligimi aldın evlen benle dersin
00 YorumlaBozulmuştur büyük ihtimalle, artık anal yapmana gerek kalmaz
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkızlık zarı 1.5 2 cm derinliktedir evet bozulmuş ama bir sır vereyim isterseniz? kesin çözüm diktir demiyorum
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bozulmuş bundan sonra önde de devam edebilirsin dahada emin olmak istiyorsan doktora gosterebilirsin
00 Yorumla
+1 yılSorun değil. Sanayide Zarcı Hüseyin Usta var... Halleder.. Tamamen parçalandı ise servise götür.
10 YorumlaCinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. gecmiş olsun bozulmus evet en iyi ihtimalle zedelenmiştir onuda doktor anlar
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızlık zarın belki bozulmamıştır tahrişe bağlıda kanama olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBunu anlamak için muayene etmek lazım, bu dudumu senin anlaman mümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff nefret ediyorum ya nasıl ne bok yiyecen bak kendi adıma konusuyum arkadan yapıp beni kandıran birindense bana dürüst olsun bakire olmadığını söylesin vallahide sorun etmem
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılgecmiş olsun artık onden de yapabilirsiniz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiktirirsin yawrum, ama görtten vurdururken daha kızlık mı var
00 YorumlaBozulmadı kızlık zarin yırtıldı artık çocuk sahibi olabilirsin yani
00 Yorumla
+1 yılİlk girdiginde aci hissetin mi yanma gibi hemen panik etme belki zorlanmistir az gelmistir
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla itti sonra hemen çekti zaten zedelenmiş olabilir mi kan geldi ama bacaklarıma süzüldü
- +1 yıl
Yaa beni tpk et bi kac soru sorucsm sana bisey olmamıştır ya burada yazmiyonm siliniyor
Soran+1 yılEdemem
- +1 yıl
Neden yardimci olmak. icn diyom yinde sen bilirisn
+1 yılAhaha iyi oldu 🤣🤣🤣🤣
43 Yorumla- +1 yıl
Senin öyle bi problemin yok galiba シ
- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler ahahs 😂
- +1 yıl
O zaman artık rahatsın 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa merak ediyorum onunla bununla her türlü ilişkiyi yapıp evleneceğin eşine nasıl temizim diyeceksin? Kızlığın da bozuldu ince bir zar zaten ona girmiş bozmuş geçmiş olsun
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. içine girdi mi
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
01 Yorumla- +1 yıl
Bakire değilsin zaten artık napçan kandırcan mı ilerde
+1 yılBozulmuş geçmiş olsun diktir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKan geldiyse hasta değilsen bozulmuştur
022 Yorumla
Soran+1 yılHasta olmama 4 gün var. Kan geldi evet ama normal değil baya kan geldi
- +1 yıl
Bozulmuş sanirim
Soran+1 yılBozulmama ihtimali var mı
- +1 yıl
Yanı başka zaman olsa farklı derdim ama
İliskide darbeye bağlı kan altıysa olabilir. Ama en iyi sen bilirsin yanı iliski yasayan sensin biz ne dersek diyelim bu gercegi değiştirmez
Soran+1 yılYa yanlışlıkla bir basınç uyguladı ve kan geldi durum bu yani
- +1 yıl
Cok mu dert senin icin kizlik zarı? Zaten iliski yaşamışsın. Yaşadığın şeyin arkasında duramıyor musun
Soran+1 yılSanırım duramıyorum çünkü kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Bence iyisiyle kötüsüyle yaptıklarının arkasında olmaya çabala. Sonuçta yine yalnız basına kalacaksın. Çünkü biliyorsun ki erkek arkadasın bedeninin pesinde. Er ya da geç kendinle yuzleseceksinn
Soran+1 yılErkek arkadaşım ağlama ailene söylersin 2 ay sonra tanışırım bu hatayı beraber yaptık düzeltiriz dedi ama bilmiyorum
- +1 yıl
Yaslarınız kaç? Evlenmeye uygunsanız olabilir sma ben sanmıyorum is ciddiye binince böyle yapacağıni? Ne zamandır sevgilisiniz ve ne zamandır iliski yasıyorsunuz?
Soran+1 yıl8 aydır sevgilisiyiz. Ben 23 o 26 yaşında. Ağladığımda ağlama beraber yaptık bu hatayı beraber düzeltiriz ailenle tanışırım dedi ama ben evlenmek istemiyorum şu an
- +1 yıl
Yanı:) cok gençsiniz daha. Askerligi bile yapmamıştır belki ya da ısı bile yoktur daha. Bu yüzden diyorum bir beklentin olmasın. Hatanla da kendin yüzleş. Ya da kabullen. Ama mutlaka sonucunu öğren kafan rahat etsin. Bu kuşku ile yaşanmaz
Soran+1 yılMesleği askerlikti bıraktı şu an gardiyan olmaya çalışıyor. Başka bir yerde de çalışıyor. Hatamı kabul ediyorum ama nasıl öğrencem yırtılıp yırtılmadığını
- +1 yıl
Doktora gideceksin. Her doktor bakmaz. Özelde bir doktordan rica edebilirsin. Muayene olmadan konus bakarlar yanı bakan yer bulunur. Umarım büyük bir şehirde yasıyorsundur. Ne olursa olsun kendi psikolojini kendin yükseltmelisin. Kimsenin bir faydası olmaz sana. Sen sana kendin icin lazimsin
Soran+1 yılAnkara'da yaşıyorum. Korkuyorum ailem öğrenirse diye reşitim ama
- +1 yıl
Ailen öğrenmez:) Ankara’da da baktıracak bir sürü yer bulursun. 23 yasında genç bir kizsin üstesinden gelirsin. Ama sen sen ol erkek arkadaşından bir şey bekleme. Ve gerekirse onu dene, ne zaman evleneceğiz diye bi sıkıştır bakalım ne diyecek. Ayni cesaretle devam edecek mi:)
Soran+1 yılDeneyim haklısınız
- +1 yıl
Gelişmelerden haber verirsen memnun olurum. Bir de benim bu konuda danışmak istediğim bir mevzu var. Sakıncası olmazsa dinleyebilir misin beni, vaktin varsa
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
Benimki dertleşilecek bir olay uzun yanı, sorun olmazsa ulaşabilirsen sevinirim. Gerek yok dersen de canın sagolsun:)
Soran+1 yılUlaşamam özür dilerim
- +1 yıl
Peki, sen gelişmeleri yazmak istersen burdan yazarsın. Geçmiş olsun. İyi günler dilerim
+1 yılNerdeyse çoğu kişinin bozuk zaten
00 Yorumla
+1 yılEvet bozuldu hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsik. ilmis g. otun davasi olmaz g ecmisnolsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozuldu hadi hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBozmus
Onden girsin artik01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten islanmissindir az bir zorlayinca sokmus cocuk
Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bozulmuş. Hayırlı olsun. Damat belli oldu
00 YorumlaCinsellik konusunda 526 cevap paylaştı. Girdi mi içine hissettin mi
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu bizde anlamadık itti sadece şok oldum hemen kalktım kan aktı
Soran+1 yılKan geldi ben o yüzden korktum
Resimini çek bak
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapcam onu
Soran+1 yılNasıl anlıcam yırtılıp yırtılmağını peki
Soran+1 yılBende bilemedim en iyisi doktora gitmek ama ailem öğrenirse diye korkuyorum
Soran+1 yılSanırım hayır
Soran+1 yılPeki
+1 yılNe kadar ittirdi
010 Yorumla
Soran+1 yılYa yanlışlıkla yaptı bilmiyorum anlamadık bizde zaten
- +1 yıl
Devam etti mi itip cekti mi
Soran+1 yılİtip çekti hemen oda anlamadı ne olduğunu sonra kan geldi zaten
- +1 yıl
Açmış seni, sızlama oldu mu
Soran+1 yılEvet oldu
- +1 yıl
Çok vurmamış
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
İçine patladı mı
Soran+1 yılAbi neyin derdindesin Allah aşkına ya
- +1 yıl
Geçmiş olsun sana cocuk ön arka dalmış
+1 yılEvttt
02 Yorumla
Soran+1 yılZedelenmiş olamaz mı
- +1 yıl
Hayır gitmiş artık bakire değilsin
+1 yılBozuldu
00 Yorumla
+1 yılEbety
00 Yorumla
+1 yılBozuldu tabii
00 YorumlaBabana müjdeyi var
00 Yorumla
+1 yılBozulmuş geçmiş olsun
00 YorumlaCinsellik konusunda 469 cevap paylaştı. Bozuldu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılBozulmamistir
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden kanadı o zaman kan bacaklarıma süzüldü zedelendi mi acaba
- +1 yıl
Olabilir yani anal ilişkide kizlik zarı bozulmaz çünkü
Soran+1 yılBir anda öne itti oda istemeden yaptı ama kan geldi önden
- +1 yıl
Ne farkeder ki bozulduysada rahat rahat zevkini al artık geri dönüşün yok sonuçta.
Soran+1 yılEvet ama kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
O zmaan hiç yapmasaydin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozulmuş gibi diktireceksin mecbur
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bozuldu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbozulmus
00 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,4b cevap paylaştı. E et
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında