Bu normal midir özellikle baş kısmı? Sert olmasıyla alakalı olabilir mi? Su toplamış gibi?
Cevabın nedir?
+1 yılDr olarak cevap vereyim ormanlar ilşki sırasında zorlanma olursa ve vajinal kısım yeterince ıslak olmazsa bu gib vakalar söz konusu olabilir. Tabi tam olarak bilemediğimden sadece bu şeklide bir açıklama yaptım
07 Yorumla
Soran+1 yılkuruluk sorunu yoktu.
ormanlar derken?- +1 yıl
Klavye hatası olmuş özür o zaman demek istedim :)) muhakki yoktur kuruluk sonucta zorlama olmuş su toplamış gibi dediniz?
Soran+1 yılkuruluk sorunu yoktu.
- +1 yıl
Kuruluk var demedim hanımefendi anladım kuruluk sorunu yok sonucta hangi durumda ne yaptı bu kadar acık sormayım yanlış anlarsınız diye konuşamıyorum ama zorlanma olmuş bir kaç gün bişy yapmasın krem kullansın furacin merhem iyi gelir
Soran+1 yıluzun süre ve sert şekilde oldu bu neden galiba.
- +1 yıl
Hmm ama bazı şeylerde etkilemiş olabilir özür dilerim yanlış anlamayın malum burada herşeyi açıkca ne ben sorabilirim nede siz cevap verebilirsin uygun görürseniz ulaşın bana
Soran+1 yılözelden hayır.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜzgünüm, hastalık kapmış birinden, aldatılmışsın.
038 Yorumla
Soran+1 yılya hayır. ilişki sonrası oldu sabahında.
Cevap sahibi+1 yılsen öyle san, kaç senedir ilişkiye giriyorum hemde her şey yapıyorum bana niye olmuyor, su toplaması aynen HPV belirtisi, doktora beraber git, bak göreceksin aynı çıkacak maalesef, keşke yanılsam:(
Soran+1 yıleminim aldatılmadığıma.
ilişki sonrası oldu sabahında.
darlıkta olabilir diye yorumladılar. belki de budur sebep?
Cevap sahibi+1 yılPeki sen kendini kandır ne diyeyim,.
Soran+1 yıldaha öncede oluyordu kızarıklık ilişki sonrası oluyor bazen. ama hemen sonrasında oluyor akşam olduysa sabah oluyor.
Adam yanımda yatıyor hangi ara gidip de aldatacak akşamdan sabaha?
Cevap sahibi+1 yılBu hastalık hemen ortaya çıkmaz arkadaşım.
Soran+1 yılama hiç şüphelenmedim. beni arar 10 dk gecikse.
ve ara ara bu yara gibi tahriş oluyor. bana sürtünme ve sarmasından olabilir demişti. ben endişelendim başka bir şey olabilir mi diye.
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim inanmak istemiyorsun kardeşim, umarım bu işten zararlı çıkmasın, HPV kadınlar için daha tehlikeli sanada bulaştıysa rahim ağzı kanseri riski var, bence sende hemen smer testi yaptır.
Soran+1 yılbaşka ne belirtileri var bunun?
Cevap sahibi+1 yılYakında kabuklaşma olur beyaz beyaz dökülme şeklinde peniste, bacak arasında içi kan dolu sivilcemsi büyükçe yapılar oluşur, bu sivilcemsi yapılar bazen çıkar bazen patlayarak kaybolur çıktığı yerlerde izi kalır, bunlar vücut güçsüz olduğu zaman çıkar daha çok, dediğim gibi erkekte bu belirtiler olur, asıl bayan için tehlikeli, smer testini ihmal etme, bu hastalığı internetten detaylı araştır istersen.
Soran+1 yılsiz oldunuz mu? umarım olmamışsınızdır.
Cevap sahibi+1 yılBen olmadım ama bir çok hastada izlemliyoruz maalesef.
Soran+1 yıleşimden eminim ama yine de bu bulguları takip edicem.
Cevap sahibi+1 yılUmarım yanılıyorumdur, ama bulgular o yönde, en önemlisi smer testi unutmayın lütfen, çok önemli.
Soran+1 yıltamam ben bakıcam dediğiniz bulgulara sağlıkçı mısınız nedir meslek?
Cevap sahibi+1 yılPratisyen hekimim.
Soran+1 yılo halde daha güvenli sorayım size.
darlık ve kavrama olayı bizde var.
bazen canı acıyor bu yüzden.
Gerekçe bu olamaz mı?
Cevap sahibi+1 yıldedimya umarım yanılıyorumdur, bende evliyim ve aktif cinsel hayatım var ve dediklerinizi yaşamadım, yazdıklarınızdan bazı sonuçlar çıkarttım.
Cevap sahibi+1 yıleşinizdeki durum su toplaması gibi dediniz, ama darlık ve aşırı kavramaya bağlı olsa birde yeterince ıslanmanız yoksa tahriş olayı olmalıydı değil mi?
Soran+1 yıltam olarak şu. kızarıklık ve yara gibi hassasiyet. su tutulması değil somut bunu diyemem de hassasiyet. hani buharda kalır da tenimizde hassasiyet oluşur ya öyle.
birde ilişki süresi uzun bizde ve sert bununda etkisi olabilir diye düşündüm ama net sonuca varamadım.
Cevap sahibi+1 yılPeki o halde bepanthol pomat deneyin, 3 gün içinde geçer eğer tahriş nedeniyle olan bir durumsa.
Soran+1 yılbu saydıklarım zemin hazırlamış olabilir mi yoksa bağımsız mıdır bu sonuçtan?
Cevap sahibi+1 yılsanmam.
Soran+1 yılemla krem hakkında düşünceniz nedir? bu sorumdan bağımsız.
Cevap sahibi+1 yılSanırım ağda yaparken kullanmak istiyorsunuz, olabilir.
Cevap sahibi+1 yılSonuçta uyuşturucu özelliğiyle acıyı azaltacaktır.
Soran+1 yılevet doğru öngörü. epilasyon da buna dahil.
Soran+1 yılbunun türevi varsa önerir misiniz bunu mu alalım?
Cevap sahibi+1 yılanestol pomat kullanabilirsiniz.
Soran+1 yılbu daha mı etkindir?
Cevap sahibi+1 yılYok aynı sayılır emlayı öneririm, ama ucuz diye anestol pomatı yazdım, zira siz alternatif istemişti niz.
Soran+1 yıltamam teşekkürler tekrar.
Cevap sahibi+1 yılemla krem 60 tl., anestol pomad 4 tl civarı varın siz karar verin.
Cevap sahibi+1 yılrica eder, EİC ı beklerim.
Soran+1 yılfiyatı kadar fark var mı arada?
Cevap sahibi+1 yıltabiki alternatif olarak çıkarmışlar, pahalıdır var bir hikmeti ucuzdur var bir zilleti demişler atalarımız, ayrıca Teşekkürler EİC için, iyi geceler.
Soran+1 yılrica ederim.
iyi sabahlar.- +1 yıl
kendım saglık memuruyum lakın bu konuya hakim degılım
çok önemliyse ürolojiye çıksın
gecmıs olsun
sende birşey yoksa önemsemeyın fazla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla doktora gitsenize burdakiler teşhis koyup tedavi mi edecekler ya şaka gibisinizzz.
00 Yorumla
Hastalık olabilir ve bulaşıcıdır hastaneye gitsin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılilişki sonrası oldu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
35Cevap
tahriş olmuş cok afedersınız sert giriş cıkıslar yapmış sızde sanırım kurumussunuz, nedenı buyuk ıhtımal bu.. gececektır uzulmeyın, mıhrap yerınde:)
06 Yorumla
Soran+1 yılkuruluk yoktu.
Soran+1 yılçok uzun derken 1 saat civarı ve tamamına yakını sert.
Soran+1 yılnormal o halde değil mi? sağ olun rahatladım:)
Aman dikkat edin bu zührevi bir hastalık olabilir cildiye ya da üroloğa gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılilişki sonrası oldu
Kalkıp pis pis halvetlenirseniz başıda şişer sonuda
00 Yorumla
+1 yılBiraz ara verin derdiniz ne bukadar sevişecek. birde kayganlaştırıcı kullanın. geçmiş olsun.
036 Yorumla
Soran+1 yılneden olabilir diye öğrenmek istedim.
- +1 yıl
Başka kadınlara gitmiyorsa. fazla sevişmektendir. birkaç gün ara verin.
Soran+1 yılÇoğu bunu düşünmüş. Ağzınızı bir hayra açın ya:) Aldatıldığımı sanmıyorum.
- +1 yıl
Ozaman fazla seks yapıyorsunuz.
Soran+1 yılbu neden olabilir mi?
- +1 yıl
Olur. Büyütme bukadar. bendede olmuştu zamanında. gene olsun gene yaparım :)
Soran+1 yılsebebi öğrenmek istedim. büyütmem :) sizinde yara benzer nedenden miydi, dar olması gibi?
- +1 yıl
milletin dardır dedi diye seviniyor olabilirsiniz ama dar olması okadar onemli değil. önemli olan sürtünme süresi. sürekli git geller olunca böyle durumlar oluyor haliyle. ben denizciyim bu kanularda yaşanmış tecrubelerim vardır. bu arada dar olması biraz daha erken hasar verir sizinde gönlünüz olsun en azından :)
Soran+1 yıltersine dar olmasını istemiyorum ki acıyı çeken benim.
- +1 yıl
Hala genişlemedimi kız o nasıl bir vajınaymış öyle :) kaç yıllık evlisiniz.
Soran+1 yılgörende tanışıyoruz zanneder hala demişsin.
- +1 yıl
:)) evet komik olmuş biraz :)) gizli kullanıcısın arkadaşlar anlamıştır tanımıyor olduğumuzu. kaç yıllık evlisiniz.
Soran+1 yılçok özele girmesek.
yapıyla alakalı bu. sezeryan olunca çok değişmiyor- +1 yıl
Tamam. ama genede değişiyor ya. Eskisi gibi olmuyor.
Soran+1 yılevli misin ki nasıl biliyorsun arasındaki farkı?:)
- +1 yıl
Denizciyim bir çok birlikteliklerim oldu. uzun süreli ilişkilerimde oldu. hiç birindede bir zaman sonra o darlık olayı kalmıyor. sizin durum enteresan geldi bana :) genişlemeyen çiçek (anladınız heralde) bence proflar tarafından incelenmesi gereken bir şey bu. yani en azından insanlık için incelenmesi lazım :) çünkü sırrını öğrenirlerse bütün erkekler mutlu olur. Hatta aldatmalar bile azalır :)
Soran+1 yılilk günler kadar değildir belki bilemedim.
- +1 yıl
Bugün nasıl eşinizin şeyi ;) iyileşme var mı :)
Soran+1 yılİyileşmesine fırsat verse iyileşecek de, aklından çekiyor:)
- +1 yıl
:)) o derece yani. Dahaha çoğalır yaralar oluşur iltihap kapar keserler sonra bak. sonra kakiş kankiş takılırsınız.;)
Soran+1 yılBunu bana değil ona söylemelisin:)
- +1 yıl
Onun aklı hala aşşağıda yukarı çıkmamış. nedesen boş ona. kayganlaştırıcı kullan bari.
Soran+1 yılkullanıyoruz ama ondan kaynaklı değil ki sorun.
- +1 yıl
Neden peki sorun :)
Soran+1 yılçok detay yazmak istemiyorum.
- +1 yıl
En büyük sebebide dar olmasıdır dimi :) bir hatuna sevişirken çok dar desek ve bu konu hakkında iltifatlar etsek hoşuna gidermi?
Soran+1 yılbu dediğinden olabilir mi sence?
- +1 yıl
Olurda güzelim bu vajına çelikten değilya. girip çıktılca genişler. ben genişlemeyene hiç denk gelmedim.. ya da eşininki çok ince :)
Soran+1 yılbilmem ölçüm yapmadım nasıl diye. Eşiminki de kalın.
- +1 yıl
Neyse canım çözemedim ben senin olayı. sizde normal olmayan bişeyler var :)
Soran+1 yıluzun süre ve sürtünme olunca oldu işte. nesi karışık?
- +1 yıl
Ben öyle dedim ama sen hemen dar olduğu için falan olduya çevirdin işi. İlla kendini öveceksin :) sejeryeni falan kattın kanıt için :) hani desen estetik yaptım daralttım desen tamam dar olduğu için zorlandı derdim ama titilen vajina genişler kuzum :)
Soran+1 yılne övmesi ya? niye buna gerek duyayım?
burada bir yara sıkıntısı söz konusu.
eşimde sebebi buna bağladı, bende bundan olabilir mi başka nedenlerden midir diye sordum.
Nasıl okuyorsanız- +1 yıl
nerden bileyim o kunuya takıldınızda baya :) bütün neden leri saydım merakını gideremedim :) dur benim doktorun sitesi olacaktı prof kendisi. sitesi vardı kendine ait. boyle şikayetleri yanıtlıyordu. sana onun linkini atayım ordanda sorarsın istersen.
Soran+1 yılbende bilsem nedenini sormazdım ki. eşim ona bağladığından sadece tahmin yürüttüm.
- +1 yıl
tamam canım bu muhabbet uzayıp gidiyor. sonunu getiremeyecez yoksa :)
Kuru sürtünmeden dolayı olur. Bende de olmuştu. Madecassol diye bir krem sürdüm 2 günde geçti.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılwww.doktorsitesi.com/e/penis-uzerinde-su-toplamasi kaşınma var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende siz jiletle tras ettıysenız oda surtunme yıoluyla bırlıkte olduysa bu nıormaldır tahrıs olması kıllar yapmıstır :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır böyle bir şey yoktu.
Cevap sahibi+1 yılfazla dişlyerek oral yapmıssındır
Soran+1 yılhayır oral olmadı.
Rus hatununa basmis
Hatunun hastaligida kocana :)
Boynuzlusun yenge00 YorumlaYuh ne yaotiniz. Genelde kizlarin ki pisik olur o kadar agzina alip dislersen olur ama :)-
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki o zevk alıyor mu? Dar olanı hangi erkek sevmez ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılkonu zevk değil.
Cevap sahibi+1 yılAnladım da çok zorlaması bu yüzden sanırım. Peki kaç yıllık evlisiniz?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiz yeni traş oldunuz ve içinize girmekte sabırsız davranmışsa kuru kuru, yara olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılkuruluk yoktu hayır. ve dediğiniz nedende yoktu.
Cevap sahibi+1 yılPeşpeşe ilişkiye girincede tahriş olabilir
Soran+1 yılbu daha mantıklı.
Cevap sahibi+1 yılBende de olmuştu😊
Soran+1 yılkızarıklık hassasiyet gibi mi?
Cevap sahibi+1 yılErtesi günde yara oldu, deri yolundu resmen😊
Soran+1 yılaynen böyle. sizin neden oldu o halde?
Cevap sahibi+1 yılİlk gece olmuştu, ertesi gün öğlene kadar sadece seks ve yemek 9 defa ben orgazm oldum, 10 defa eşim, sonrasında iki hafta ona dokunamadım
+1 yılhayırdır naptınız ki kuru kuru mu yoksa ya da kocan başka bişeymi yapmış
00 YorumlaSürtünmeden oluyor kuru olarak yaptıysanız olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kuku'dan hastalık kapmasın? Vajinan bal gibiyse belki hergün yapa yapa yara kapmış olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılsık ilişki neden mi diyorsun bir kaç kişi daha aynı sebeptendir dedi.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir seni hallederken aşırı mı zevk alıyo kendinden mi geçiyor?
Soran+1 yılsık olmasına cevap verdim. daha detayına değil.
Cevap sahibi+1 yılVajinan demekki bal'dan tatlı hergün istiyor yüzde 99 ondandır dudiş
Soran+1 yıldüzeyli olmak çok mu zar? bal falan ne gerek var? burada bir sorun mu var diye soruyoruz böyle yazmaya gerek yok.
Cevap sahibi+1 yıl2-3 haftada birlikte olun ondandır yara olmasının sebebi. Sizde azdnzmı o kadar abi hergün hergün ya da haftada 1 . Edebi normali 2 haftada 1 eeeeenn fazla en fazla 2'dir
+1 yılNaaptin adami erittin somurdun bitirdin yaw
22 Yorumla
Soran+1 yılvar mı düşünceniz? sonuç değil neden önemli?
- +1 yıl
1 hafta elleme gecer...
+1 yılHastalık kapmıştır başkasından
22 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya başka kadın yok. beraberlik sonrası böyle oldu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde olmuştu daha önce mikrop kapıyor ya
siz kadınlardan00 YorumlaÇok fazla ve uzun ilişki sonrasi olmuş olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenzer durum yaşadınız mı?
+1 yılBüyük ihtimalle anal seks
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır.
Az yaptirsaydin o işi:)
00 Yorumla
+1 yılnaaptin kafasını mı ısırdın yavv
00 Yorumlaneresi sertmiş senin vajinanmı sert
00 Yorumla
+1 yılMaşallah kuru kuru yaparsanız olacağı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yaptin adamin çüküne?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimbilir günde kaç sefer yapıyorsunuz
011 Yorumla
Soran+1 yılbuna mı bağlıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeyler sürtünme ile olabiliyor
Soran+1 yılevet eşimde bu neden olabilir dedi. umarım ondandır. dar olup olmaması zemin hazırlar mı böyle olmasına?
Cevap sahibi+1 yılEvet dar vajina olabilir birde ilişki sırasında iyice ıslanman gerekiyor bu önemli
Soran+1 yılıslaklık sorunu yok ama sarıyor demişti eşim bundan olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılIslaklık oldumu sarması problem olmaz pek tabi ilişkiyi ne sıklıkla yaşadığınıza bağlı
Soran+1 yılsık ve uzun sayılır.
Cevap sahibi+1 yılBundan olabilir diye düşünüyorum yinede bir doktora göstersin bence tahriş ise biraz ara vermeniz gerekir
Soran+1 yılsıktığını söylemişti o halde neden belli teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılErkek için bu avantajdır şikayet etmez yani. Bende dar vajinayı seviyorum fakat sık yapmadığım için problem olmadı
Soran+1 yılyara olunca buna bağlamıştı bende endişe ettim başka neden olabilir mi diye sordum.
mikrop kapmış.. mola verin biraz
00 Yorumlasen adet döneminde onunla beraber olmuşsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEnfeksiyon oluşmuş büyük ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkabul ta tutmaya basladı mı
,?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun hastalık kapmış.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılÖpte geçsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok mu sert beceriyor seni? anal da yapıyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka? soru anal mı?
Cevap sahibi+1 yılanal yol daha dar ve mikrop kapma riski çok olan bir ilişkidir küçük cahil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam duman çıkarmış
00 Yorumla
+1 yılPiston düşmüş
00 Yorumlasıkıştımı yoksa.
06 Yorumla
Soran+1 yıluzun süreli olunca olabilir mi böyle?
Soran+1 yıloral olmamıştı.
Soran+1 yılkabarcık gibi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEGZAMA Olmuştur
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?